|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Raczkowanie
|
Dot.: poszukuje dobrego ginekologa w Krakowie
ja jestem bardzo zadowolona z Kaszowicza, naprawdę ma fajne podejście, że praktycznie po minucie już zero stresu a do tego jest rzeczowy i widać, że ma ogromną wiedzę i jest bardzo dokładny
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Raczkowanie
|
Poszukuję ginekologa (najlepiej NFZ) - ŁÓDŹ
.
Edytowane przez annc Czas edycji: 2016-02-05 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
A może polecić ktoś dobrego ginekologa, który specjalizuje się również w endokrynologii w Warszawie? zależy mi na czasie, więc wybieram się na prywatną wizytę. Proszę o jakieś wskazówki i z góry dziękuję!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG / ENDOKRYNOLOG - kogo polecamy
KRAKÓW - kogo polecacie ? Nie ma dla mnie znaczenia czy to będzie kobieta czy mężczyzna. Lekarza szukam z powodu infekcji.
Podbijam wątek, bo poszukuję dobrego ginekologa na NFZ w Krakowie (nie śpieszy mi się jakoś mega specjalnie) Obszukałam się już na ZnanyLekarz.pl ale jak ktoś miał dobre opinie to chcąc się umówić dowiadywałam się, że to tylko prywatnie. Edytowane przez WomanLike Czas edycji: 2015-02-10 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Przyczajenie
|
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/...loznik/krakow/
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
Jak chcesz się pozbyć infekcji, to zrób sobie posiew z pochwy i szyjki macicy na bakterie i grzyby. Jak już będziesz miała wyniki, to kompetencje lekarza nie mają aż takiego znaczenia, bo na podstawie antybiogramu i mykogramu każdy lekarz Ci przepisze odpowiedni lek, bo tam są określone substancje, które zadziałają na dane bakterie czy grzyby. W Krakowie posiew zrobisz w Centrum Badań Mikrobiologicznych na św. Jana, koszt to 70 zł, czas oczekiwania na wynik wynosi 5 dni roboczych. 14 dni przed badaniem nie wolno stosować żadnych środków dopochwowych (globulki), a 48 h przed badaniem żadnych maści, nie stosować irygacji i ograniczyć higienę do minimum (najlepiej podmywać się samą wodą).
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 |
Rozeznanie
|
Hej, kogo poleciłybyście mi z Białegostoku na nfz?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4598 |
Zadomowienie
|
hej!
poszukuję dobrego i sprawdzonego lekarza ginekologa w Warszawie najlepiej na nfz ale prywatnie-tanio ![]() za wszelka pomoc i namiary z góry dziękuję ![]()
#4599 |
Raczkowanie
|
Jeśli któraś z Was szuka dobrego ginekologa w Opolu, baaardzo polecam dr Ziętka!
Pan doktor jest bardzo miły, uśmiechnięty, zawsze pyta, czy chciałabym się czegoś dowiedzieć, często wykonuje badania, interesuje się pacjentką i nigdy nie ma się uczucia, że chce ją jak najszybciej "załatwić". Kiedy się poprosi o skierowanie na badania krwi - ostatnio poprosiłam o badanie enzymów wątrobowych, w końcu długo już biorę tabletki - wypisał mi je bez zbędnego pytania, po co mi takie badanie. Osobiście wychodzi po pacjentki na korytarz. Jedyną wadą są terminy oczekiwania, ponieważ pytałam o termin na początku lutego, to pani w rejestracji odpowiedziała, że na kwiecień mają grafik zamknięty, trzeba pytać później o maj, przynajmniej tak jest w Medicusie na ul. Mickiewicza. |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Raczkowanie
|
Dr Anna Knafel ginekolog Kraków. Pytania?
Witam! Mam pytanie do którego gabinetu umawiać się do Pani Doktor na wizytę? Widze na znanylekarz.pl ze przyjmuje w 3 gabinetach. Nie jestem w ciazy tylko chce umowic sie na konsultacje ginekologiczna zwykla, usg, cytologia, ewentualne skierowanie na badania krwi. Mam nieregularne cykle. Jak cenowo kosztuje taka konsultacja u Pani doktor? Pani Doktor ma bardzo dobre opinie a mi zalezy na dobrym lekarzu. Czekam na odpowiedzi od was. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dr Anna Knafel ginekolog Kraków. Pytania?
Cytat:
![]() Pogrubione-> wiesz, opinie ze znanego lekarza nie zawsze są w 100% wiarygodne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dr Anna Knafel ginekolog Kraków. Pytania?
ja mogę polecić w Wawie dr Szymona Kozłowskiego który teraz w Boramedzie chyba przyjmuje. na prawde doskonały specjalista, delikatny a wiadomo że to się mocno liczy no i pomógł mi jak miałam spore kobiece problemy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Przyczajenie
|
dobry ginekolog w Rzeszowie nfz
Witam. Nie wiem czy to jest dobre miejsce żeby o to zapytać ale szukam jakiegoś dobrego ginekologa w Rzeszowie który przyjmuje w ramach nfz.
Nie chce pójść i usłyszeć że mój organizm się ustabilizuje kiedy zajd w ciąże tylko kogoś kto zrobi mi badania, delikatnego , miłego... Jeśli możecie mi kogoś polecić to będę wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Przyczajenie
|
dobry ginekolog w Rzeszowie nfz
Witam szukam jakiegoś dobrego ginekologa (najlepiej Panią ginekolog) w Rzeszowie która przyjmuje w ramach nfz.
Chodzi mi o kogoś miłego, życzliwego, kto słucha, umie wytłumaczyć i zrobi mi jakieś konkretne badania a nie stwierdzi że wszystkie dolegliwości przejdą mi kiedy zajdę w ciążę. Jeśli możecie mi kogoś polecić to byłabym bardzo wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: dobry ginekolog w Rzeszowie nfz
Ja mogę polecić dobrego ginekologa, ale mężczyznę. Dr Młynarczyk, przyjmuje na Zbyszewskiego w przychodni .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Raczkowanie
|
Bydgoszcz/Toruń - specjalista od chorób układu rozrodczego?
Potrzebuję kontaktu do jakiegoś dobrego lekarza, może być prywatnie.
Konkretnie jakiegoś znawcę wad rozwojowych układu rozrodczego? |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
💑🐱📚👶
|
Hej!
Dla mnie przy wyborze ginekologa ważne było by była to kobieta. Wybór padł na lek. Izabelę Ziółkowską-Seta. Okazała się bardzo przemiłą osobą, uważnie słuchającą co pacjentka ma do powiedzenia. Jest do tego bardzo rzeczową. Jak przepisywała mi tabletki anty to przed wydaniem recepty zrobiła mi cytologię i badanie krwi, czyli od tak ich nie chciała przepisać i bardzo dobrze! Byłam u niej dopiero 2x, ale sądzę, że już na stałe będę do niej chodzić ![]() A tutaj można poczytać opinie o niej: http://www.znanylekarz.pl/izabela-zi...szawa#opinions |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Raczkowanie
|
Kraków ginekolog na już.
Witam. Znacie może jakiegoś ginekologa który przyjmuje na nfz i nie ma do niego kolejki? W sensie że można przyjść i zaczekać i przyjmuje. Potrzebuję ginekologa na już, a w mojej miejscowości jest jeden, ale to starszy Pan, jakoś mu nie ufam.
![]() |
#4609 |
Przyczajenie
|
Piła
Z Piły bardzo mocno polecam panią Izabelę Stachowiak, przyjmuję za darmo w Szpitalu Specjalistycznym na Rydygiera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piła
[Kraków!]
Czy któraś z Was była u pana Rafała Ufnalewskiego? Zastanawiam się nad wizytą u niego, ale chcę mieć jeszcze potwierdzenie którejś z Was, że warto ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ceny w Krakowie są różne, sama wizyta kosztuje zwykle ok 100 zł, do nawet 150 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za opinię!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W gabinecie ma USG, to też plus. Można się umówić przez internet, o wyniki badań spytać przez telefon, to wszystko jak dla mnie na plus u niego. A wizyta wcale nie jest droga, raczej to normalna cena. Nie wiem czy jeszcze się uczysz, ale jeśli tak to dla studentek (i stałych pacjentek) ma zniżki. A jeśli idziesz np. tylko po receptę to nie musisz płacić za "całą" wizytę a jedynie 20zł. Żałuję, że nie mieszkam już w Krakowie i musiałam zmienić ginekologa, bo choć szukałam znów długo to niestety drugiego takiego już raczej nie znajdę.
![]() |
#4615 |
Raczkowanie
|
Ginekolog Trójmiasto
Hej, Potrzebuję namiarów na ginekologa na terenie Trójmiasta, jeśli już miałabym wybierać to wolę do kobiety. Mieszkam tu od niedawna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Wtajemniczenie
|
sitriel Dziękuję za opinię! Już się nie uczę, więc niestety wszystkie koszty są całościowe. Docenia się zniżki jak już z nich nie można korzystać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Jesteś już w ciąży?? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i dziękuję za namiary.
![]() |
#4619 |
Zadomowienie
|
[Katowice]
pewnie była już wspomniana ale polecam dr Ewę Puchałę, przyjmuje na Podgórnej 4 w prywatnym gabinecie, poza tym podobno założyła nowy na ul.Kawek, niestety przyjmuje tylko prywatnie, 100 zł za wizytę, razem z badaniem USG i cytologią 200, recepty teoretycznie wydawane są bez konieczności wizyty jednak Pani doktor dość często chce powtarzać badania kontrolne (nawet co 3 miesiące) dlatego niestety będę chyba musiała znaleźć inną lekarkę, bo obecnie jako studentka nie jestem w stanie pozwolić sobie na tak częste wizyty, choć bardzo żałuję, bo jako lekarz jest naprawdę nieoceniona, dokładna i widać, że zależy jej na każdej pacjentce.. zależało by mi na lekarzu z umową z NFZ, ale podejrzewam, że wtedy opieka może nie być już tak skierowana na dobro pacjentki, a i terminy pewnie bywają różne.. chyba że mam jakieś mylne przekonania.. ? czy ktoś mógłby polecić kogoś kto jest równie dobrym lekarzem i nie robi problemów z receptami (najlepiej jednak żeby była to kobieta..) ? ![]()
nie marnuj swego czasu, inaczej czas zmarnuje ciebie... Edytowane przez ifellinlovewithadeadboy Czas edycji: 2015-03-12 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a jaka miejscowość?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.