![]() |
#4591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Mam podobnie
![]()
#4592 |
Przyczajenie
|
Dot.: Okres po pierwszym razie
witam.
mam pytanie, po pierwszym razie dostałam miesiączkę dzień po, w sumie to w ten sam dzień na wieczór widziałam bardzo lekkie krwawienie. Okres przedluzył mi się i trwa juz 6 dzien, a zazwyczaj konczylo sie na 5 dniu. czy to normalne? |
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Przyczajenie
|
Pierwszy raz
Hej! Jestem w nietypowej sytuacji. Pociąga mnie mój przyjaciel i chciałabym przeżyć z nim swój pierwszy raz (jestem dziewicą). Jesteśmy bardzo blisko siebie, ale nie w związku. Ostatnio zaproponował mi żebyśmy to zrobili. On ma niewielkie doświadczenie, ja żadnego. Czy mogłabym prosić o jakieś rady i wskazówki jak to zrobić żeby było jak najpiękniej?
![]() Z góry dziękuję Wam za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pierwszy raz
nie sadze by ktokolwiek przezyl piekny pierwszy raz. zeby seks byl fajny potrzeba czasu i poznania swoich upodoban wzajemnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli nie myslicie o sobie powazniej to radziłabym to odłożyć. ja trochę dziwnie bym się czuła po takich słowach. czy on chce ci łaskę zrobić? odciązyć cię od balastu błony? czy to tylko przyjacielki gest? ja czułabym,ze chce mnie tylko przelecieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Przyczajenie
|
Nie odczuwam tego w ten sposób. Poza tym jesteśmy dość nietypową parą przyjaciół. Całowanie i wędrujące rączki to dla nas norma. I nie odczuwam obawy że znajomość się skończy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak najpiękniej? Powoli, bez nerwów, na luzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
mój pierwszy raz też nie był z chłopakiem.dla mnie był partnerem do łózka ,ale nie widziałam kontynuowania przyjaźni po seksie .
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz wcale nie jest taki wyjątkowy, przynajmniej dla mnie nie był, o wiele milej wspominam inne miłe chwile
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Przyczajenie
|
Własnie co do bólu i krwawienia. Czy większość osób to spotyka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 |
Raczkowanie
|
na swoim przykladzie powiem, że ja nie krwawiłam, ale bolało jak cholera. Ale kazda z nas jest inna. Jedne krwawią bardziej, inne mniej, a inne wcale. Tak samo z bólem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Przyczajenie
|
Myślę że miłośc też w tym jest. Tylko nie wiem czy taka jak do brata czy jak do chłopaka.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie mogła przespać się z bratem ![]() A co do pytania to ja twierdzę tak samo że najlepiej z miłości. Mój pierwszy raz był bolesny i bardzo krwawiłam ale było mi łatwiej bo miałam wsparcie w moim obecnym już narzeczonym. Ale co kobiet tyle odczuć związanych z pierwszym razem jednak jak dla mnie było to przeżycie bardzo osobiste i nie wyobrażam sobie przeżycia go z kimś innym jak tylko z kimś kogo kocham i ogólnie odradzam tracenia cnoty tylko dla samego tracenia ot bo już nią być nie chce. No chyba że ci się bardzo śpieszy. Ale to już jest twój wybór...
![]() |
#4605 |
Konto usunięte
|
To NIE JEST przyjaźń. całowanie się, przytulanie, "wędrujące rączki" z przyjacielem? Nie. Dla mnie przyjaźń z chłopakiem jest w 90% niemożliwa. Bo PRAWIE zawsze wychodzi z tego coś więcej. Ja z moim tż też "tylko przyjaźń" przez dwa lata, i teoretycznie już nic nie powinno tej przyjaźni załamać, a tu bum, i z nim jestem. I nie ma chyba pierwszych pięknych razów, mogą być piękne okoliczności, ale sam akt za ładny nie jest ;D No bo ej, według mnie seks dla ludzi oglądających z boku jest.. brzydki. Z tego co mówią dziewczyny, w tym i ja, jest boleśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Przyczajenie
|
Nie spieszy mi się, bardziej chcę to zrobić bo jestem w pełni przekonana że tego chcę.
Tinkerbell może i nie jest to przyjaźń. Ale my to tak nazywamy. Choć kto wie, może będzie coś więcej z tego... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak najpiękniej? Z osobą, którą się kocha i której się ufa.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą ![]() Miłośniczka butów wszelakich ![]() Podskakuję z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 |
Rozeznanie
|
Bolało jak cholera, ale w ogóle nie krwawiłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Rozeznanie
|
Ja swój pierwszy raz miałam niedawno, więc w wieku 22 lat. Wyszło naturalnie, najpierw nie przebił się chociaż dziwi mnie to, bo wybraliśmy pozycję na jeźdźca - oddającą w pełni moją chęć dominacji
![]() ![]() ![]()
#4612 |
Raczkowanie
|
A u mnie... Spontanicznie i wesoło
![]() Co mnie przeraziło, to brak JAKICHKOLWIEK oznak posiadania błony, sytuacja dość dziwna... (może wszystko przez..palce?:P) tak czy inaczej było miło, w porządku, byłam rozemocjonowana i w ogóle. Zadziwia mnie jednak ten brak bólu i krwi. Tyle opowieści o błonie, i tak dalej... I nic ![]() Był on moim pierwszym i ostatnim bo jestesmy ze soba nadal i wciąż się doskonalimy:d |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
bez kija nie podchodz
|
Aż tak Ci spieszno?
![]() ![]() Jak tak,to działaj i nie oglądaj się na innych tylko poźniej nie zakładajcie wątków typu " chciałam być dziewicą dla niego, ale nie wiedziałam, że go spotkam " ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Raczkowanie
|
Ból zależy od kobiety ale mówie Ci to wszystko podkręca psychika. To jest klucz. Jak się nakręcisz jak ja ,"a jak bd bolec?" "Boli ! wychodze!" to będzie dupa zbita.
ja męczylam sie z tym 3 miesiącem a TŻ ze mną:P Ale no wspierał mnie i starał się pocieszyć chodź sam był wkurzony xP Jak mnie podgrzal to okazało się ze rozbroił mnie palcami a ja nie ogarnęłam jakim cudem... no i doszło do tej pięknej chwili ![]() Więc no spokojnie rozluźnij się i nie denerwuj bądź stanowcza to jest ból ale uwierz mi przyjemny ![]() ![]()
#4615 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Raczkowanie
|
Po pierwsze moim zdaniem jak chcesz coś więcej to z nim porozmawiaj.
Po drugie jakbyś się już za to zabierała z nim to powiem na moim przykładzie, że pomimo wcześniejszych pieszczot mnie bolało bardzo i szukaliśmy idealną pozycji. Najlepsza pozycją okazała się polecana przez prawie wszystkich z poduszka pod pupą. W tej pozycji najmniej mnie bolało i poszło dość sprawnie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Zakorzenienie
|
Nie zawsze boli ,w większosci przypadków to tylko strach i przez to ze się spinamy to boli.Skoro się cąłujecie ,przytualcie itp to raczej nie jest to tylko przyjaźn.Pociagacie się nawzajem.Może to akurat będzie poczatek czegos nowego.Jesli naprawdę tego chcesz to życze powodzenia.Jesli jesteście ze sobą blisko i masz do niego zaufanie moze byc fajnie
![]()
#4618 |
Rozeznanie
|
z TŻ znam się już jakiś rok, ale razem jesteśmy od jakiś 3 miesięcy i coraz częściej pojawiał się w naszych rozmowach temat seksu, ale że jestem dziewicą nie chciałam tak szybko ulegać
![]() ostatniej soboty było już naprawdę gorąco i praktycznie resztkami silnej woli powiedziałam mu że nie, nie dzisiaj, głównie dlatego, że za ścianą spali moi rodzice, a ja nie chciałam się martwić tym czy wejdą, usłyszą. no ale że w tą sobotę moja młodsza siostra ma urodziny i rodzice planują zrobić grilla nad stawem kilka km od domu to stwierdziłam, że będzie to świetna okazja i trzeba ją wykorzystać. planowałam z TŻ pojechać tam na 2h i później zmyć się do domu, że niby nie mam co tam robić itd jako że miała to być mała niespodzianka dla niego, nie mówiłam Tżtowi nic o moich planach i dzwonię się upewnić czy na pewno będzie i słyszę: "no tak przyjadę tak ok 16, ale wieczorem będę musiał się zmyć wcześniej bo leci finał ligii mistrzów i muszę go obejrzeć bo gra Chelsea" i weź tu zrozum facetów. nawet moje sugestie, że w tym czasie można robić wiele innych ciekawszych rzeczy nic nie dały. gra Chelsea. koniec dyskusji : p Edytowane przez jus93tyna Czas edycji: 2012-05-16 o 17:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4619 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:48.