|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 46- nasz sezon!
|
|
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4593 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Dobra. Wzielam sukienke, a koszulkę i szorty na przebranie.. Zobaczymy co z tego bedzie.
|
|
|
#4594 |
|
Zadomowienie
|
Cały przedślubny tydzień czułam się jakoś nieswojo, jakby te emocje nie dotyczyły bezpośrednio mnieâŚale znam siebie i wiedziałam, że potem odczuję to ze zdwojoną siłą. Obudziłam się w sobotę (niestety alergia nie przeszła i nadal miałam mocno czerwone oko, katar, swędzenie szyi) dużo wcześniej niż powinnam i łzy wzruszenia same cisnęły się do oczu. Popłakałam chwilę, wzięłam głęboki wdech i rozpoczęłam przygotowania.
O 7.30 rozpoczęłam poranek u fryzjerki. Wszystko szło zgodnie z planem poza jednym szczegółem- ptakiem! Do salonu wleciał ptak, który nie chciał wyfrunąć i coraz bardziej przybliżał się do mnie. Jedna z fryzjerek po wielu próbach owinęła go w ręcznik i wyniosła przed salon a on wrócił. Po kolejnym wyproszeniu dziwnego gościa zamknięto drzwi a on zaczął dziobać w szybę i wgapiał się we mnie Klientka czekająca na swoją kolej przeczytała nam z wujka gogle, że to wróżba na szczęście (nie jestem przesądna, ale ta sytuacja była co najmniej dziwna). Po wyjściu z salonu on nadal tam był i poszedł za mną aż do klatki rodziców, gdzie trwały dalsze przygotowania.W domu rodziców było bardzo spokojnie, pomalowałam się szybko, bo postanowiłam nie przykładać większej wagi do makijażu (ze względu na oko nie mogłam nałożyć zbyt wielu kosmetyków i nie chciałam też przyciągać do niego uwagi), ale i tak byłam zadowolona z efektu. Potem przyjechał kamerzysta i postanowił rozruszać rodzinkę, następnie zjeżdżali się goście a ja jakoś nie czułam stresu, tak jakby to działo się poza mną. Przy fotografce już całkiem wyluzowałam, ale gdy usłyszałam, że przyjechał Młody powoli zaczęło do mnie docierać co się dzieje ![]() Zostałam wykupiona za kilka flaszek, monet, lizaków i cudowną biżuterię. Gdy zobaczyłam mojego ukochanego zakochałam się na nowo! W jego oczach też widziałam podziw i potwierdził to piękny komplement z jego ust. Błogosławieństwo było spontaniczne, bez krzyży i klękania, bardzo się wzruszyłam. W kościele towarzyszyły nam mega emocje. TŻ odkrył swoje gruczoły łzowe Mszę upiększała muzyka, bardzo skromna a zarazem piękna-dokładnie tak jak chciałam. Ksiądz wygłosił cudowne kazanie, zszedł z ambony i integrował się z nami, rodzicami i gośćmi a potem dopingował mojego lubego podczas przysięgi.Na ceremonii zjawiło się mnóstwo znajomych, przy życzeniach cały czas płakałam ze szczęścia, czułam się jakbym fruwała! Mega uczucie mieć świadomość spełnienia, obecności bliskich osób i entuzjazmu na dalsze życie. Życzenia były od serca, z wszystkimi się wyściskałam, otrzymaliśmy super prezenty, takie od serca m.in. ręcznie robione kieliszki oraz obraz. Podczas obiadu miałam nieprzyjemną sytuację, ponieważ z alergii miałam opuchnięte gardło i zakrztusiłam się, przez co musieliśmy wybiec z Mężem do toalety, do tego zużyłam tonę chusteczek, bo katar nadal nie odpuszczał, ale nic nie mogło zepsuć tego dnia. Jedzenie było wyśmienite, starałam się wiele kosztować, ale nie umiałam jeść dużych porcji. Pierwszy taniec o dziwo nam wyszedł, goście chwalili TŻ, bo do tej pory słynął z dość niskich umiejętności tanecznych a zaskoczył wszystkich-byłam z niego dumna. Nie zdążyliśmy zorganizować wszystkich zabaw, bo goście sami świetnie się bawili i nie opuszczali parkietu. Nigdy bym nie powiedziała, że przy tak małej liczbie osób może być taki tłok na sali! Osobiście nie odpuściłam ani jednego kawałka, co potwierdzają pęcherze na moich stopach. Strzałem w dziesiątkę okazał się grill i otwarte patio, słyszałam wiele pozytywnych komentarzy z ust uczestników wesela. Atmosfera była mega, czułam się jak we śnie, z resztą do tej pory ciężko mi uwierzyć, że to nie był tylko wytwór mojej wyobraźni. Po udanej zabawie spędziliśmy noc a raczej poranek w apartamencie... tu daruję sobie szczegóły, ale i to było piękne, niezwykłe, niezapomniane. Przyszłym PM-kom życzę więcej spokoju, wiary w siebie oraz tego by Wasze uroczystości były równie piękne co nasza. Nic bym nie zmieniła (no może wolałabym nie być chora) w tym dniu a mojego Męża kocham jeszcze bardziej, choć nie wiedziałam, ze można jeszcze bardziej. Pochwalę się obrazem i kieliszkami.
http://kopalniatwojegostylu.blogspot.com/ https://www.instagram.com/kopalniatwojegostylu/ https://www.facebook.com/kopalniatwojegostylu/ Edytowane przez farbstiftka Czas edycji: 2015-07-01 o 23:18 |
|
|
|
#4595 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Mąż wrócił, cały mokry i zmęczony! Tak to jest, jak się beton wylewa w takie upały
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkie te Wasze relacje są cudowne!
![]() czytając je tym bardziej nie mogę się doczekać września
|
|
#4597 |
|
Rozeznanie
|
Zonamojegomeza proszę o relacje na priv...
Magiczne cudowna relacja ;-) Wróciłam z pracy i brak sił idę spać. Dobranoc ;-) |
|
|
|
#4598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wspolczuje alergii bo znam temat. W dniu slubu nie bralas lekow? Ilu mieliscie gosci? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-07-01 o 23:30 |
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Farb cudnie!
Nam foto dziś wysłał 8 zdjęć
|
#4600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie miałam opuchlizny, bo dzień wczesniej była tragedia. Za to podczas wesela zeszło.Dzięki dziewczyny za miłe słowa
|
|
|
|
|
#4601 |
|
Zakorzenienie
|
Wy tak piszecie o tej muzyce... No u Nas organista też gral i nawet nie wył, ale co?
:torba;
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
ja sama wybierałam utwory, takie proste typu "Barka", "Takie jest prawo miłości" lub "Ty tylko mnie poprowadź" i było grane na gitarze a organista grał tylko części stałe.
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Farbstifka
A przysiega na spokojnie czy wzruszylas sie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4604 |
|
... choć nie Westwood
|
Farb, cudowna relacja i wspaniałe zdjęcia
|
|
#4605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pięknie sie czyta i poprawił mi się humor bo miałam taki dzis marny ale faktycznie chyba za dużo sie przejmuje a to tylko jeden dzień i trzeba go docenić w całości. Oby mój ślub był taki w Pułowie to będę szczęśliwa o boże zostało 16 dni już tylko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- u nas będzie śpiewała kuzynka mojego Tż śpiewa przepięknie chociaż ma 12 lat dopiero |
|
|
|
|
#4606 | |
|
Zadomowienie
|
farb super relacja, nie moge zdjec ogladac w tel, nie dziala mi forum
ciekawe kiedy do kompa sie dostane. W piatek chcialabym odlozyc tel i nie ogladac go do niedzieli ale boje sie ze beda dzwonic!Cytat:
![]() Sent from my XT1032 using Tapatalk |
|
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Farb a ja znow się popłakałam. ![]() U nas w końcu słońce
|
|
|
|
#4608 |
|
Wtajemniczenie
|
Bry! Zrobiłam śniadanie do pracy dla męża i wróciłam do lóżka
![]() Nie gniewac się- piszę z kalkulatora!
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
U nas było Ty tylko mnie poprowadz, Nie musisz mówić nic, Jest na świecie milosc i cos jeszcze. Mąż po wszystkim zapytał co oni śpiewali w kościele.
My film będziemy mieli w sierpniu a zdjęcia max do końca września. |
|
|
|
#4610 | |
|
Zakorzenienie
|
farbstiftka piękna relacja!
gratuluje! ![]() Cytat:
dobre
|
|
|
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Platanoides, lipstick, Izzy, Vivienne, wiosenka, Na biurlu Oli, Kinia, farb wysłalam wiadomości.
|
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez zmotywowanaja Czas edycji: 2015-07-02 o 15:07 |
|
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4616 |
|
Zadomowienie
|
Magic przeczytałam dzisiaj Twoją relację i normalnie z rana mam banana na twarzy
Ja prawie czuję to Twoje unoszenie bo sama czuję się tak samo i to już ponad miesiąc (hoho jaki staż) po ślubie ;-)
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
i wszysktie na fejsa, raz!
![]() ))) piekne są!![]() Farb super relacja!!! smieszniutko sie czyta "zaksztusiłam sie jedzenie (...) wszystko było smaczne" jak tu wierzyć? ![]() ![]() ![]() oczywiscie to zarcik. milego dnia Pannienki i Panie
|
|
#4618 | |
|
Rozeznanie
|
Witam się z pięknego rańca
![]() Aż nie mogę uwierzyć, że zostało nam 100 dni ![]() ![]() Cudownie ten czas nam leci ... Aż boję się co się bd działo po.. Bd tęskniła za tymi przygotowaniami ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4619 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
dzisiaj już normalnie do pracy. plan na popołudnie: nie robić nic. jestem mega zmęczona. głównie psychicznie. Cytat:
![]() ![]() Farb, piękna relacja |
|
|
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.

ale nie miałam opuchlizny, bo dzień wczesniej była tragedia. Za to podczas wesela zeszło.
:torba;

.Przed slubem myślałam ,że nie da się kochać mocniej ,a jednak !Wszystko jest magiczne ,na wyciągniecie ręki ,gdybym mogła to bym fruwała !
gratuluje!
dobre