Panny Młode 2017 cz. 5 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 12:21   #4591
muszkaaa8
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2017 cz. 5

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Ja też nie lubię tak bardzo pod szyję, ale i bez ramiączek nie lubię. Myślę nad jakimś wariantem pośrednim, czyli taka koronkowa gora zdejmowana.
Moja była współlokatorka i dobra koleżanka się wczoraj zareczyla. Ta sama, która na informację o moich zaręczynach zareagowała "hehe spoko". Wysłała mi mms z pierścionkiem dosłownie zaraz po i za chwilę ustawiła status na fb. Pogratulowalam im bardzo miło, nawet dwa razy. Napisała, że robimy "alternatywny ślub do ich ślubu"... Nie ogarniam zachowań ludzkich. Zawsze się na mnie jakoś tam wzorowała (pod względem ubrań, fryzury, paznokci), a teraz się zachowuje tak, jakby ją denerwowało, że zareczylam się wcześniej. I napisała, że chociaż są razem niecały rok, to są już pewni, i...że im szybciej zajęło podjęcie decyzji. Nie wiedziałam, co już jej odpisać.
o masakra

Cytat:
Napisane przez ziuta89 Pokaż wiadomość
Wybieracie się na targi ślubne? W Gdańsku już ogłosili na 23-24 stycznia ja chyba pójdę w 2016 i 2017 roku a co mi tam :P
u mnie są zazwyczaj w 2 miejscach, pierwsze będą 20 września i chyba się wybierzemy

Cytat:
Napisane przez butcher_girl Pokaż wiadomość
aaaaaaa !! odpisali mi!

Suknia z organzy ślubnej cena 1600 zł, a suknia szyta z muślinu cena 1800.

Kobitka napisała, że najlepiej spotkać się, porównać materiały na żywo i coś przymierzyć!
no to cena baardzo fajna

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Nie musicie szaleć a przynajmniej sobie zobaczysz co i jak. Upewnisz się w wyborze
Co ubierasz?
no dokładnie
nie kupowałam specjalnie sukienki, zresztą nie lubię takich typowo 'weselnych' sukienek na raz mam w sumie 2 do wyboru - takie same tylko jedna czarna druga biała proste klasyczne ale z takiego fajnego materiału, z kieszeniami po bokach lubię takie sukienki bo można je ubrać i na elegancko (szpilki, jakiś naszyjnik) i na luźno (płaskie buty, jakieś ciężkie botki) jak znajdę gdzieś zdjęcie w tej czarnej to wstawię bo w białej jeszcze nie byłam nigdzie

20.05.2017
muszkaaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:21   #4592
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malgosiaw123 Pokaż wiadomość
Kurde ale ja to jestem zmarzluch. Jak jest taka temepratura jak dziś i do tego deszcze to jest mi strasznie zimno... Ja chcę upały
Ja dzisiaj zmarzłam przeokrutnie w nocy aż mnie korciło aby ogrzewanie włączyć człowiek nienauczony 14-15 stopni

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:26   #4593
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość
To na pewno. Koleżanka jest takimi prześcieradłami zachwycona. nie wiem czym się zachwycać i co w tym ma kosztować kilka tysięcy
Są gusta i guściki

Cytat:
Kurde ale ja to jestem zmarzluch. Jak jest taka temepratura jak dziś i do tego deszcze to jest mi strasznie zimno... Ja chcę upały
Mi może nie zimno, ale jestem senna, zdechła i nic mi się nie chce. Przyzwyczaiłam się do upału, słońca a tu wiem, że deszcz potrzebny ale nic nie moge poradzić na moje samopoczucie

Cytat:
Napisane przez muszkaaa8 Pokaż wiadomość
no dokładnie
nie kupowałam specjalnie sukienki, zresztą nie lubię takich typowo 'weselnych' sukienek na raz mam w sumie 2 do wyboru - takie same tylko jedna czarna druga biała proste klasyczne ale z takiego fajnego materiału, z kieszeniami po bokach lubię takie sukienki bo można je ubrać i na elegancko (szpilki, jakiś naszyjnik) i na luźno (płaskie buty, jakieś ciężkie botki) jak znajdę gdzieś zdjęcie w tej czarnej to wstawię bo w białej jeszcze nie byłam nigdzie
Klasyczna jak najbardziej

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

A ja wybrałam milion zdjęć na bloga teraz tylko je obrobić
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 12:30   #4594
muszkaaa8
Zakorzenienie

Najprostsza na świecie
ale myślę, że wybiorę białą sukienkę, czarne szpilki, czerwone paznokcie i usta i elegancki duży naszyjnik - myślę, że będzie okej i elegancko

nie cytujcie bo usunę

20.05.2017

Edytowane przez muszkaaa8
Czas edycji: 2015-09-04 o 12:50
Stary 2015-09-04, 12:53   #4595
201711281122
Konto usunięte

Ja w końcu zaczęłam żyć - pogoda idealna, 20 stopni, słońce, jest czym oddychać mogłabym mieć cały rok taką pogodę. Ludzie w kurtkach wychodzą a ja wczoraj w sukience na ramiączkach

Mi się z sukien najbardziej dopasowane podobają. Więc schudnąć pilnie trzeba dziś poćwiczyłam 40min, a jutro pewnie będziemy ze 2h na siłowni.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:07   #4596
ziuta89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dona94 Pokaż wiadomość
za daleko dla mnie
a skąd jesteś? są w różnych miastach

Cytat:
o masakra
u mnie są zazwyczaj w 2 miejscach, pierwsze będą 20 września i chyba się wybierzemy
już 20 września? ale super
Stary 2015-09-04, 13:17   #4597
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Najprostsza na świecie
ale myślę, że wybiorę białą sukienkę, czarne szpilki, czerwone paznokcie i usta i elegancki duży naszyjnik - myślę, że będzie okej i elegancko

nie cytujcie bo usunę
Nie wdziałam

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez aardbei77 Pokaż wiadomość
Ludzie w kurtkach wychodzą a ja wczoraj w sukience na ramiączkach
Już w kurtkach? Matko, a ja w spodniach 3/4 i krótki rękaw ewentualnie sweterek jak pada.
Stary 2015-09-04, 13:37   #4598
butcher_girl
Zadomowienie

Zrobiłam sobie taki projekt sukienki... niestety nie mam talentu do rysowania, ale nie o to mi chodzi
Co myślicie? Wycięcie i koronka na plecach, no i koronka na trenie, tylko, że tren nie będzie długi. (nie chcę żeby coś się za mną ciągnęło).
I z przodu dekolt i ta sama koronka. Bez innych ozdób, zdobień itd. No i oczywiście zwiewny,lekki materiał. Może byc?
(na drugim zdjęcie,zmieniłam koronkę przy dekolcie)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2807.jpg (83,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_2808.jpg (79,4 KB, 27 załadowań)

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!

Edytowane przez butcher_girl
Czas edycji: 2015-09-04 o 13:42
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:48   #4599
anlaya
Zakorzenienie

Nie wiedziałam zdjęć jak Klikam "otwórz w przeglądarce", to nic się nie dzieje 😭: ale na ślub na pewno nie założyłabym białej sukienki.
Zrobiłam sobie dzisiaj nudziakowe paznokcie i w zasadzie mogłabym coś podobnego mieć na ślubie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1441370939035.jpg (53,8 KB, 27 załadowań)
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 13:56   #4600
renia92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
hejo ja sie zbieram do szkoly, mam na 10 ale wstalam po 6 zeby pocwiczyc pogrzalo mnie troche

cwicze juz 12 dzien
wow

Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
U mnie pada, ale to dobrze, przyda się trochę takiej pogody
Ja się cieszę, że jest taka pogoda, wreszcie żyję

Cytat:
Napisane przez Lisaveta Pokaż wiadomość
Cześć

Z kamerzysta i fotografem umówieni jesteśmy na 29 września w Zielonej Górze, bo oboje tam mają swoje siedziby. DJ umówiony na 30 września. Sale chcemy objechać 15-16 września.
To do końca września będzie wszystko załatwione. My chcemy załatwić fotografa, bo ciągle nie było czasu...

Cytat:
Napisane przez agnieszka_2612 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj zmarzłam przeokrutnie w nocy aż mnie korciło aby ogrzewanie włączyć człowiek nienauczony 14-15 stopni
Ja śpię przy otwartym oknie

Cytat:
Nie wiedziałam zdjęć jak Klikam "otwórz w przeglądarce", to nic się nie dzieje 😭: ale na ślub na pewno nie założyłabym białej sukienki.
Zrobiłam sobie dzisiaj nudziakowe paznokcie i w zasadzie mogłabym coś podobnego mieć na ślubie.
Ładne

Mnie się podobają wasze sukienki, ale na pewno nie są dla mnie. Ja chyba bardziej w księżniczkach gustuje i na pewno nie mogłabym mieć tak bardzo odkrytych pleców. Bardziej dekolt w serce i koronkowa koszulka 3/4. Ale nie oglądam sukni, na razie, a też nie wiem czy bym dobrze w tym wyglądała, a od tego uzależniam wybór
Stary 2015-09-04, 14:35   #4601
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Zrobiłam sobie taki projekt sukienki... niestety nie mam talentu do rysowania, ale nie o to mi chodzi
Co myślicie? Wycięcie i koronka na plecach, no i koronka na trenie, tylko, że tren nie będzie długi. (nie chcę żeby coś się za mną ciągnęło).
I z przodu dekolt i ta sama koronka. Bez innych ozdób, zdobień itd. No i oczywiście zwiewny,lekki materiał. Może byc?
Umiesz rysować! Bardzo ładnie wszystko widać bardziej podoba mi się drugie zdjęcie, ta koronka przy dekolcie jak wystaje dalej jest super

Cytat:
ładne

Cytat:
Napisane przez renia92 Pokaż wiadomość
Ja śpię przy otwartym oknie
Ja też, nawet przy 2 jedno uchylone do góry a drugie całkiem otwarte. Ale dziś rano Tż jedno zamykał

Robię notkę na bloga i zarzucę milion zdjęć z mazur

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 14:37   #4602
butcher_girl
Zadomowienie

mysza dziękuję!

19.07.2013 <3
08.07.2017 PM!
butcher_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:05   #4603
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Najprostsza na świecie

nie cytujcie bo usunę
Mnie się podoba
U Ciebie też nie przywiązują uwagi do tego,że nie powinno się chodzić w białych i czarnych sukienkach na wesele?

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:
Już w kurtkach? Matko, a ja w spodniach 3/4 i krótki rękaw ewentualnie sweterek jak pada.
Ej ja dzisiaj byłam w swetrze i ramonesce i wcale mi ciepło nie było
Ale to chyba tylko u mnie bylo tak zimno dziś.
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:18   #4604
zambeza
polaczek cebulaczek

Cytat:
To super Najważniejsza jest motywacja,a widzę że ją masz-zazdroszczę. Ja wczoraj zaczęłam delikatnie-posladki i abs z Mel B.
ja robie "wyzwanie 30dni z mel b" polecam, pare zestawow, na kazdy dzien inne abs i posladki tez tam sa
Cytat:
W ogóle mamy dzisiaj rok od zaręczyn i 666 dni do ślubu
szatańsko
zambeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:41   #4605
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Ci powiem, że ładnie rysujesz ja tak nie potrafię
myślę, że koronkA z drugiego zdjecia

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Hej
Ale się rozgadałyście o sukniach, ja się zacznę zajmować tematem w przyszłym roku.
Ja wczoraj poćwiczyłam na siłowni 2.5h TŻ kupił mi też jakieś odżywki wspomagające spalanie tłuszczu, więc się pomierzyłam, zważyłam i jak mi się pudełko skończy to się pomierzę znów.
co Ci kupił? ja tez swego czasu brałam rózne specyfiki
jak miałam plan od trenera tez mi tylle czasu schodziło na siłowni.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Ja też nie lubię tak bardzo pod szyję, ale i bez ramiączek nie lubię. Myślę nad jakimś wariantem pośrednim, czyli taka koronkowa gora zdejmowana.
Moja była współlokatorka i dobra koleżanka się wczoraj zareczyla. Ta sama, która na informację o moich zaręczynach zareagowała "hehe spoko". Wysłała mi mms z pierścionkiem dosłownie zaraz po i za chwilę ustawiła status na fb. Pogratulowalam im bardzo miło, nawet dwa razy. Napisała, że robimy "alternatywny ślub do ich ślubu"... Nie ogarniam zachowań ludzkich. Zawsze się na mnie jakoś tam wzorowała (pod względem ubrań, fryzury, paznokci), a teraz się zachowuje tak, jakby ją denerwowało, że zareczylam się wcześniej. I napisała, że chociaż są razem niecały rok, to są już pewni, i...że im szybciej zajęło podjęcie decyzji. Nie wiedziałam, co już jej odpisać.
po co ona takie coś w ogóle pisze? myśli może, że bedziesz zazdrosna lub coś w tym stylu

"Dziś zasypiamy w białej kołdrze
a kiedyś zakopią nas w jednym grobie"
motylek825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:42   #4606
malgosiaw123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
ja robie "wyzwanie 30dni z mel b" polecam, pare zestawow, na kazdy dzien inne abs i posladki tez tam sa
Mel B robiłam już wszystko Po prostu zaczynam po ponad półrocznej przerwie. A wczoraj nie miałam też czasu za bardzo. Dziś też lipa,bo robię sałatkę w sloiki,a na 8 jedziemy do znajomych na mecz
malgosiaw123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 15:52   #4607
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle mamy dzisiaj rok od zaręczyn i 666 dni do ślubu
tylko z jednym mi się ta liczba kojarzy
gratulacje z okazji rocznicy

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
aaaaaaa !! odpisali mi!

Suknia z organzy ślubnej cena 1600 zł, a suknia szyta z muślinu cena 1800.

Kobitka napisała, że najlepiej spotkać się, porównać materiały na żywo i coś przymierzyć!
super cena!

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Super

A czemu nie od dziś? Zobaczysz w poniedziałek już bedziesz miała ze sobą ze dwa dni ćwiczeń i zobaczysz jaka będziesz dumna,że jednak wcześniej zaczęłaś

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Teraz wszystkie chcą boho tak? papaya po co pokazywałaś? :P
Wiesz ja sie słabo znam,ale widzę,że tutaj większość to princesski więc sama nie wiem.. Wydaje mi się,że trochę zachodu jest z uszyciem takiej boho,bo trzeba nadac jej takiej lekkości,.a to chyba nielatwe,żeby nie przekombinować.
Wiem, ale miałam dwa miesiące przerwy od ćwiczeń i na prawdę ciężko mi sie zebrać. na dodatek niedługo wpadają znajomi na mecz, musimy spraewdzic sprzet bo wyswietlac bedziemy go na projektorze także wiesz może jutro a najlepiej w poniedziałek

nie bij naszej papaPapaya
napiszę do tego salonu czy by się podjęli uszycia takiej sukienki z gwarancją, że mi się spodoba bo gdyby tamta sukienka miała inny tył (nie aż tak mocno odkryty) to bym kupiła ją z tej Australii bo mam dobrego znajomego, który tam mieszka a tak to chcę trochę pokombinować z resztą ta boho będzie idealnie współgrała z moimi słonecznikami

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
ja dzisiaj wyciągam moje cieplusie i milusie piżamy bo też zmarzłam

Stary 2015-09-04, 15:53   #4608
anlaya
Zakorzenienie

Motylek, myślę, że ona ma ze sobą jakieś problemy. Ciągle się do mnie porównywała, ciągle chciała wypaść lepiej. Przykładowo - powiedziałam jej, że chcę sobie kupić nowy telefon, powiedziałam jaki, zaznaczyłam, że muszę trochę na niego zbierać (pracowałam wtedy w kancelarii i studentom płacili grosze). Przy następnym naszym spotkaniu wyciągnęła nowy telefon. Zgadnijcie jaki.
Kupiłam sobie buty (były drogie, mam taki rozmiar, że niestety tyle muszę wydawać). Za jakiś czas kupiła sobie niemal identyczne. Często też przynosiła mi do pokoju swoje ciuchowe zakupy i były wśród nich rzeczy, o których wiedziała, że mi się podobały, ale musiałam na nie odkładać. Ona strasznie szastała przy mnie kasą. Najsmutniejsze było to, że jej kasa pochodzi z renty po mamie, która rok temu zmarła. O oceny w moim indeksie też była często obrażona. Na szczęście już z nią nie mieszkam i dzieli nas wiele kilometrów. Miała dużo zalet, była pomocna, lojalna. Ale na dłuższą metę taka przyjaźń jest toksyczna. Nie można być blisko osób, które sobie naszym kosztem poprawiają samopoczucie.
Stary 2015-09-04, 16:02   #4609
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Motylek, myślę, że ona ma ze sobą jakieś problemy. Ciągle się do mnie porównywała, ciągle chciała wypaść lepiej. Przykładowo - powiedziałam jej, że chcę sobie kupić nowy telefon, powiedziałam jaki, zaznaczyłam, że muszę trochę na niego zbierać (pracowałam wtedy w kancelarii i studentom płacili grosze). Przy następnym naszym spotkaniu wyciągnęła nowy telefon. Zgadnijcie jaki.
Kupiłam sobie buty (były drogie, mam taki rozmiar, że niestety tyle muszę wydawać). Za jakiś czas kupiła sobie niemal identyczne. Często też przynosiła mi do pokoju swoje ciuchowe zakupy i były wśród nich rzeczy, o których wiedziała, że mi się podobały, ale musiałam na nie odkładać. Ona strasznie szastała przy mnie kasą. Najsmutniejsze było to, że jej kasa pochodzi z renty po mamie, która rok temu zmarła. O oceny w moim indeksie też była często obrażona. Na szczęście już z nią nie mieszkam i dzieli nas wiele kilometrów. Miała dużo zalet, była pomocna, lojalna. Ale na dłuższą metę taka przyjaźń jest toksyczna. Nie można być blisko osób, które sobie naszym kosztem poprawiają samopoczucie.
straszne... też mam taką jedną, którą nazywam kopiarą bo strasznie dużo rzeczy i zachowań podbiera ode mnie, jednak przestałam sobie już tym głowę zadręczać. Teraz jej zachowanie mnie po prostu śmieszy

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

Cytat:
bardzo ładne ja bym chciała miec na śłubie albo "frencza" albo białe pazurki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 16:12   #4610
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek825 Pokaż wiadomość
straszne... też mam taką jedną, którą nazywam kopiarą bo strasznie dużo rzeczy i zachowań podbiera ode mnie, jednak przestałam sobie już tym głowę zadręczać. Teraz jej zachowanie mnie po prostu śmieszy

---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ----------

bardzo ładne ja bym chciała miec na śłubie albo "frencza" albo białe pazurki
Moja siostra twierdzi, że jej zaręczyny też mogły mieć coś wspólnego z moimi-ze chciała znów mi "dorównać". Ja tylko wiem, że nie były spontaniczne, bo mówiła kilka dni temu, że "mają w planach we wrześniu" i wczoraj jeszcze na manicure poszła, bo "coś się szykuje" (wysłała mi snapa). Pierścionek też podobny do mojego;p Szkoda mi jej, że się tak ściga w takich sprawach...

Dziękuję za komplementy nt. paznokci robienie mani i makijażu mnie odstresowuje
Stary 2015-09-04, 16:17   #4611
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie się podoba
U Ciebie też nie przywiązują uwagi do tego,że nie powinno się chodzić w białych i czarnych sukienkach na wesele?
w czarnej sukience byłam chyba na każdym weselu bo po prostu lubię
w białej jeszcze nie byłam ale widziałam dużo dziewczyn w białych sukienkach na weselach więc nie ma się co przejmować wydaje mi się, że dawniej tak rzeczywiście było i dziewczyny nie chodziły w takich kolorach ale teraz już chyba to odeszło w zapomnienie

mój rozświetlacz jest już w paczkomacie
muszę po niego jechać, żeby był na jutro ale mam dziś taaaakiego lenia że chyba ta zmiana pogody tak na mnie działa położyłam się z TŻ na kanapie przed tv 'na chwile' a spaliśmy 2 h

20.05.2017
Stary 2015-09-04, 16:49   #4612
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
wydaje mi się, że dawniej tak rzeczywiście było i dziewczyny nie chodziły w takich kolorach ale teraz już chyba to odeszło w zapomnienie
Nie odeszło jest wiele osób które nadal uważają to za brak szacunku do Młodej (np na PM 16, albo na każdych innych) Ja sama tak uważałam, przed ślubem. Na ślubie kompletnie mi to różnicy nie robiło i teraz również
Stary 2015-09-04, 17:00   #4613
VinVinara
Zakorzenienie

A mi to obojętne kto jaka będzie miał sukienkę. Przecież to ja będę za mąż wychodzić
Stary 2015-09-04, 17:08   #4614
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:
Nie odeszło jest wiele osób które nadal uważają to za brak szacunku do Młodej (np na PM 16, albo na każdych innych) Ja sama tak uważałam, przed ślubem. Na ślubie kompletnie mi to różnicy nie robiło i teraz również

tzn chodziło mi o rejon w którym mieszkam
wiem, że ogólnie w niektórych miejscach dalej unika się tych kolorów na weselach

20.05.2017
Stary 2015-09-04, 17:11   #4615
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
tzn chodziło mi o rejon w którym mieszkam
wiem, że ogólnie w niektórych miejscach dalej unika się tych kolorów na weselach
Właśnie u mnie w regionie nikt na to nie patrzy czy biała, czarna czy zielona
Stary 2015-09-04, 17:17   #4616
muszkaaa8
Zakorzenienie

Kurde instagram jest zły
znalazłam kolejne piękne sukienki

20.05.2017
Stary 2015-09-04, 18:02   #4617
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde instagram jest zły
Ja chyba Cię dodałam na insta ;P

U mnie uważa się, że biel zarezerwowana jest dla panny młodej, natomiast co do czerni, to nie słyszałam nic negatywnego. Niektórzy mówią, że to kolor żałobny, ale ja tak nie uważam;p
Stary 2015-09-04, 18:21   #4618
motylek825
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde instagram jest zły
Skąd ja to znam

---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:

U mnie uważa się, że biel zarezerwowana jest dla panny młodej, natomiast co do czerni, to nie słyszałam nic negatywnego. Niektórzy mówią, że to kolor żałobny, ale ja tak nie uważam;p
Jaki masz nick na insta? Napiszesz w wiadomości prywatnej?

Stary 2015-09-04, 18:48   #4619
muszkaaa8
Zakorzenienie

Cytat:

a jaki nick ?

20.05.2017
Stary 2015-09-04, 18:49   #4620
anlaya
Zakorzenienie

Muszka, wyślę na PW
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości