Scend Barł czyli Scent Bar LVIII - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-01-23, 15:49   #4591
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Aktualnie:
Doctor Who - przepadłam - absolutnie cudowny; zwłaszcza Dziesiąty Doktor, grany przez Tennanta Tu króciutkie wprowadzenie dla początkujących w Doktorze: klik
Jessica Jones - jest kryminalnie, fantastycznie, nastrojowo, świetna gra barw, stylówa głównej bohaterki jest moja absolutnie, no i jest Tennant
Wojna i pokój - ta najświeższa, 6-odcinkowa ekranizacja z Lily James
oraz - tylko się nie śmiej - Shannara Chronicles. Cóż poradzę, że lubię elfy i spiczastych uszkach, druidy, demony itp. Z pewnych rzeczy chyba nie wyrosnę do późnej starości
Oł maaaaaaaaaaaaaaaaaaan Wrzucone na listę, już się nie mogę doczekać kiedy odpalę!

Dzięki serdeczne

Poza elfami acz w pełni rozumiem czyjąś słabość doń i sentyment.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2016-01-23 o 15:50
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 15:53   #4592
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Wszystkich psów się boi?
Z drugiej strony do nieznajomego dużego psa, który szczeka na mój widok, też bym nie podeszła. W końcu skąd miałabym wiedzieć, że to cielę do drapania za uchem
Powtórzę: ona do mnie przychodzi nie pierwszy raz a tak reaguje nawet jak jamnik biegal w dugim koncu podwórka. Ten na klatce schodowej nie zwracał na nią uwagi, szczekać zaczął jak ja zeszłam na dół a ona się zaczęła miotać za drzwiami niezdecydowana, czy wejść. A ponieważ rozmawiam z nią codziennie średnio po cztery razy w ciągu dnia, doskonale wie, ze psy łagodne. Jakby weszła na klatkę nie zwracając uwagi to i pies by nie zareagował, jak zaczęła się szarpać z drzwiami wejściowymi to i zaszczekał.

Nikt nie mówi o podchodzeniu ot tak do obcego psa, tego bym sama nie zrobiła.
Stary 2016-01-23, 15:56   #4593
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Powtórzę: ona do mnie przychodzi nie pierwszy raz a tak reaguje nawet jak jamnik biegal w dugim koncu podwórka. Ten na klatce schodowej nie zwracał na nią uwagi, szczekać zaczął jak ja zeszłam na dół a ona się zaczęła miotać za drzwiami niezdecydowana, czy wejść. A ponieważ rozmawiam z nią codziennie średnio po cztery razy w ciągu dnia, doskonale wie, ze psy łagodne. Jakby weszła na klatkę nie zwracając uwagi to i pies by nie zareagował, jak zaczęła się szarpać z drzwiami wejściowymi to i zaszczekał.
To zmienia postać rzeczy, nie doczytałam wcześniej o znajomości terenu

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 15:57   #4594
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Jessica Jones - jest kryminalnie, fantastycznie, nastrojowo, świetna gra barw, stylówa głównej bohaterki jest moja absolutnie, no i jest Tennant
O, zastanawiałam się czy warto oglądać. To obejrzę.
A Shannara kiczowata czy nie?
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 16:02   #4595
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Oł maaaaaaaaaaaaaaaaaaan Wrzucone na listę, już się nie mogę doczekać kiedy odpalę!

Dzięki serdeczne

Poza elfami acz w pełni rozumiem czyjąś słabość doń i sentyment.

A! tylko Wojna i pokój jest dopiero na etapie 3 odcinka.

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
O, zastanawiałam się czy warto oglądać. To obejrzę.
A Shannara kiczowata czy nie?
Tylko JJ nie przy dzieciach - dużo alko i seksów.
Shannara - widać, że to nie jest serial dla dorosłych, tylko dla młodszej widowni; troszku kicz - dla mnie poziom akceptowalny, ale na opowieść pokroju Władcy pierścieni nie ma co liczyć

Stary 2016-01-23, 16:08   #4596
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Shannara - widać, że to nie jest serial dla dorosłych, tylko dla młodszej widowni; troszku kicz - dla mnie poziom akceptowalny, ale na opowieść pokroju Władcy pierścieni nie ma co liczyć
Dzięki za opinię, tak coś po trailerze czułam, że może być dla mnie niestrawne. To może kiedyś, jak didy podrosną obejrzymy razem
Stary 2016-01-23, 17:11   #4597
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Wszystkich psów się boi?
Z drugiej strony do nieznajomego dużego psa, który szczeka na mój widok, też bym nie podeszła. W końcu skąd miałabym wiedzieć, że to cielę do drapania za uchem

No i skąd obca osoba ma wiedzieć o którego psa chodzi? A nuż ktos dzisiaj sobie sprawil dobermana i powiesił kartkę dla ostrzeżenia?

Problemy pierwszego świata:

Skonczylam czytać Ostatni Patrol i mi kolejna część na czytniku się nie otwiera A u rodziców jestem, bez lapka żeby ściągnąć inny plik.

A taki kac książkowy mnie trzyma, ze na żadnej innej książce teraz nie mogę się skupić, jak tylko ktoswspomnie o Zmroku to widzę Innych

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2016-01-23 o 18:28
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 19:41   #4598
aileenn
Mother of Cats

Baru, jak przystąpić do zrobienia sobie EKG? Trzeba do rodzinnego po skierowanie czy od razu na badanie się rejestruje? Oraz od czego zależy, czy się robi EKG spoczynkowe, czy wysiłkowe?

Stary 2016-01-23, 19:47   #4599
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Baru, jak przystąpić do zrobienia sobie EKG? Trzeba do rodzinnego po skierowanie czy od razu na badanie się rejestruje? Oraz od czego zależy, czy się robi EKG spoczynkowe, czy wysiłkowe?
ja miałam robione tylko w przychodniach, rodzinny zlecał, ale nie na moje życzenie, tylko po objawach.
zbadał ciśnienie podczas normalnej wizyty, krzyknął: co pani taka przyspieszona?!, dał nitro pod język i posłał do pokoju obok na ekg.
na badaniu nic nie wyszło, to wypisał inne skierowania.
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 19:49   #4600
Parabelka
Panaroja

Cytat:

U mnie tak od wczoraj i No ale kiedy włąśnie przy dużym mrozie jest sucho i nie ma śniegu, błocka, brudu ani niczego bo jest sucho To teraz przy odwilży będzie mokro, szaro, buro, ślisko - deszcz a potem -1: no szklanka jak się patrzy. Także nędza po całości, a i tak będzie zimno. Nie wiem z czego tu się cieszyć przy takiej odwilży, jak będzie tylko gorzej, brudniej, bardziej mokro, czyli dokłądnie tak, jak nie chcecie Słońce tylko przy mrozach dawało. A teraz będzie pochmurno, zero słońca deszcz i ten szlam uliczno-chodnikowy bleeeeeeeeeeh.

Poważnie ostatnie dwa dni chodziliśmy do sklepów pieszo, specjalnie okrężną drogą, w ramach szybkomarszów - cuuuuuuuuuuuuuuuudownie było Sucho, rześko, bezwietrznie. Bajer. W sumie dziennie ponad 8 km. Dziś rano ostatni raz

Jasna sprawa, że dla cywilizacji zima jest zła, czy sucha czy mokra, bo samochody albo zamarzają, albo się ślizgają, na przystanku stać - też miazga, dlatego zawsze wolę iść, do nast przystanku

Zmarzluchom polecam NAJWYGODNIEJSZE i NAJCIEPLEJSZE buty na świecie - uggsy. Ja mam podróby, już chyba 5 rok, nołnejmy z targu, a mimo to stopy mam w nich goooorąąąąąące i po 8 km łażenia nie bolo mnie nogi NIC a NIC!!!

Jak będę mieć na to kesz, to kurde kupuję z miejsca oryginały. Wszystkie problemy kozaczkowo-botkowe odpadają. Jak kto w pracy np chce wyglądać ą ę to wystarczy botki jako zamienne mieć, a te ugsy do maszerowania na zewnątrz to jest cud świata! Nie trzeba nic wiązać, pasują do wszystkiego. Czad! Kumpela ma prawdziwe i już kompletnie nie musi martwić się przemakaniem (moje są z materiału jednak, w końcu kosztowały kiedyś całe 2 dychy ) .
1.śnieg owszę leży, ale na ulicach poodgarnian albo posolon i w błocko zamienion, a wszędzie brudnawy/brudny , więc trawniki częściowo białe częściowo brudne , chodniki brudnobure , jezdnie brudnobure , wszystkie szklaki komunikacyjne z dekoracyjnym pasem błocka po obu stronach . I jest zimno . Jak się zrobi odwilż, będzie też buro i brudno i błotniście tylko cieplej
2. a jak one znoszą solno-śniegowe błocko ?

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
na spoczynkowe daje skierowanie POZ , na wysiłkowe albo holtera kardiolog . Spoczynkowe to podstawa , pozostałe zależnie od decyzji kardiologa .

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 20:10   #4601
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ja miałam robione tylko w przychodniach, rodzinny zlecał, ale nie na moje życzenie, tylko po objawach.
zbadał ciśnienie podczas normalnej wizyty, krzyknął: co pani taka przyspieszona?!, dał nitro pod język i posłał do pokoju obok na ekg.
na badaniu nic nie wyszło, to wypisał inne skierowania.
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
na spoczynkowe daje skierowanie POZ , na wysiłkowe albo holtera kardiolog . Spoczynkowe to podstawa , pozostałe zależnie od decyzji kardiologa .
Dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-23, 21:16   #4602
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Aktualnie:
Doctor Who - przepadłam - absolutnie cudowny; zwłaszcza Dziesiąty Doktor, grany przez Tennanta Tu króciutkie wprowadzenie dla początkujących w Doktorze: klik
oraz - tylko się nie śmiej - Shannara Chronicles. Cóż poradzę, że lubię elfy o spiczastych uszkach, druidów, demony itp. Z pewnych rzeczy chyba nie wyrosnę do późnej starości
Wpadłam tu przypadkiem, nie w ten wątek kliknąwszy (pozdrawiam wszystkich barowców ) i na ten post trafiłam. Jak Cie wielbię od dawna, to teraz kocham absolutnie. Jam whohovianka zapiekła i to Tennantowa Wojnę i pokój też śledzę. Aurelio.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 21:33   #4603
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez dobbinka Pokaż wiadomość
Wpadłam tu przypadkiem, nie w ten wątek kliknąwszy (pozdrawiam wszystkich barowców ) i na ten post trafiłam. Jak Cie wielbię od dawna, to teraz kocham absolutnie. Jam whohovianka zapiekła i to Tennantowa Wojnę i pokój też śledzę. Aurelio.
Iiiiiiiiiiii!!!! Siostra w Doktorze Dobbinko, ale mi frajdę zrobiłaś, przyznając się whohovienia! I to Tennantowego Wyrazy uwielbienia i miłości niniejszym przesyłam z uczuciem

Stary 2016-01-23, 23:06   #4604
Katty_p13
Piers do przodu

Doktora i ja kocham miłością niespożytą
Stary 2016-01-23, 23:24   #4605
justynaneyman
Zakorzenienie

Kochane, liczę na pomoc techniczną... mam pocztę w tlenie i mi się nie wysyła wiadomość. Ma załączniki - ale zmniejszone (więc ich rozmiar nie może być przyczyną).
Objawy są takie :
klikam "wyślij", przez chwilę pojawia się napis "wysyłanie wiadomości", potem znika, cały ten czas kreci się taki niebieski interesik (że niby coś się miącha)
Wiadomośc zostaje jak była (w Roboczych, bo robiłam edycję), w wysłanych jej nie ma, żadnego komunikatu też nie ma.
A mi strasznie zależy, żeby wysłać - bo rzecz dotyczy wystawy za granicą

Mnie nie przeszkadza ani brak słońca, ani syf - bo agonia zimy, jakby nie była dotkliwa, to zawsze agonia

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Co do seriali, to ja kochałam "Życie jak sen" z Brianem Benben'em, "Po tamtej stronie" - i zdumiewał mnie "Czerwony Karzeł" (nie wiedziałam, czy to jest śmieszne do rozpuku czy niekoniecznie)

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-23, 23:39   #4606
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Iiiiiiiiiiii!!!! Siostra w Doktorze Dobbinko, ale mi frajdę zrobiłaś, przyznając się whohovienia! I to Tennantowego Wyrazy uwielbienia i miłości niniejszym przesyłam z uczuciem
Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Kochane, liczę na pomoc techniczną... mam pocztę w tlenie i mi się nie wysyła wiadomość. Ma załączniki - ale zmniejszone (więc ich rozmiar nie może być przyczyną).
Objawy są takie :
klikam "wyślij", przez chwilę pojawia się napis "wysyłanie wiadomości", potem znika, cały ten czas kreci się taki niebieski interesik (że niby coś się miącha)
Wiadomośc zostaje jak była (w Roboczych, bo robiłam edycję), w wysłanych jej nie ma, żadnego komunikatu też nie ma.
A mi strasznie zależy, żeby wysłać - bo rzecz dotyczy wystawy za granicą

Mnie nie przeszkadza ani brak słońca, ani syf - bo agonia zimy, jakby nie była dotkliwa, to zawsze agonia

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ----------

Co do seriali, to ja kochałam "Życie jak sen" z Brianem Benben'em, "Po tamtej stronie" - i zdumiewał mnie "Czerwony Karzeł" (nie wiedziałam, czy to jest śmieszne do rozpuku czy niekoniecznie)
Z pocztą nie pomogę Może spróbuj wysłać przez inna wyszukiwarkę - Chrom, Firefox. Czasem się gniewają ze sobą :/
"Życie jak sen" oglądałam bratu starszemu przez ramię, bo mi nie było wolno takich dorosłych oglądać. Czerwonego Karła mam całą kolekcję. Dwa-trzy lata temu nakręcili jeszcze jedną serię.
Co do Whohoviania, to nie wiem czy wstyd, czy nie, ale śpię w pościeli z wielkim Tardisem (wielką Tardis? wszak to dama) na niebieskim tle. I zakochałam się w conversach, hihi, i dzieciom w pracy puszczałam. Niech się edukują.

Edytowane przez dobbinka
Czas edycji: 2016-01-23 o 23:40 Powód: ogonki
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-23, 23:58   #4607
justynaneyman
Zakorzenienie

A, no jeszcze Porę na Przygodę (Adventure Time ) uwielbiamy wszyscy

Dziękuję, Dobbinko, ale nie pomaga...

Stary 2016-01-24, 11:35   #4608
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
Ha! To jest nas tu więcej, niż mogłabym się spodziewać

Cytat:
Napisane przez dobbinka Pokaż wiadomość
Co do Whohoviania, to nie wiem czy wstyd, czy nie, ale śpię w pościeli z wielkim Tardisem (wielką Tardis? wszak to dama) na niebieskim tle. I zakochałam się w conversach, hihi, i dzieciom w pracy puszczałam. Niech się edukują.
Pościel z Tardis Ja jestem na etapie szukania fajnego breloczka / bluzy z odpowiadającym mi nadrukiem

Cytat:
Dziękuję, Dobbinko, ale nie pomaga...
Justyno, a może to tlen był chwilowo niedysponowany? Udało Ci się wysłać tę wiadomość?

A w ogóle, to gdzie są wszyscy?

Stary 2016-01-24, 13:17   #4609
justynaneyman
Zakorzenienie

Niestety nie, Katty, wciąż to samo - w prawym górnym rogu napisik "wysyłanie wiadomości" i tak przez x czasu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 14:17   #4610
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Aktualnie:
oraz - tylko się nie śmiej - Shannara Chronicles. Cóż poradzę, że lubię elfy o spiczastych uszkach, druidów, demony itp. Z pewnych rzeczy chyba nie wyrosnę do późnej starości

no nie! wy tez???
moje dziecko juz z pol roku wsysniete przez doktora...teraz zamawiamy ksiazki po angielsku

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

Cytat:
Ha! To jest nas tu więcej, niż mogłabym się spodziewać

Pościel z Tardis Ja jestem na etapie szukania fajnego breloczka / bluzy z odpowiadającym mi nadrukiem

Justyno, a może to tlen był chwilowo niedysponowany? Udało Ci się wysłać tę wiadomość?

niedawno przemawiałam memu dziecku ze jest za stare na gadzety z tardis
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 14:41   #4611
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
no nie! wy tez???
moje dziecko juz z pol roku wsysniete przez doktora...teraz zamawiamy ksiazki po angielsku

---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------

niedawno przemawiałam memu dziecku ze jest za stare na gadzety z tardis
Dziecko ma dobry gust
Dlaczego ma być za stare na coś, co sprawi jej przyjemność i nikogo nie skrzywdzi?

Stary 2016-01-24, 16:18   #4612
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Dziecko ma dobry gust
Dlaczego ma być za stare na coś, co sprawi jej przyjemność i nikogo nie skrzywdzi?
ale uderzy mnie po kieszeni
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-01-24, 17:54   #4613
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja oglądałam Most szpiegów - mamy fazę na filmy oscarowe. No szału nie ma.

Ad perfum jeszcze, czy mógłby ktoś w krótkich żołnierskich słowach porównać Scent Intense do Scenta? Cieplejszy? Mocniejszy? Bardziej nachalny, ambrowy, "spocony"? SI znam, S nie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2016-01-24, 19:50   #4614
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja oglądałam Most szpiegów - mamy fazę na filmy oscarowe. No szału nie ma.
Myśmy wczoraj zaczęli i przerwali, bo słabawe, no kilka dobrych odzywek. Ogólnie przy tylu porażkach filmowych, idziemy innym kluczem - aktorstwa. Aktorami. Lubię Hanksa, ale wczoraj aż zamilkliśmy z porażenia, czy to naprawdę jest takie słabe i naiwne czy jest drugie dno. Dokończymy nie wiem kiedy. Daj znać czy coś jest na rzeczy później (skończyliśmy na ostrzale domu )

W ogóle klikam z chuopinowego kompa, bo na moim przegrałam nierówną walkę z wirusem

Mam dziś catastrophe day, jeszcze tak skumulowanego i depresyjnego PMS nie miałam. Dostałam nawet dziwnej wysypki. Od niżu zaczełam się dusić, i był taki moment w którym naprawdę chciałam, żeby mi już nigdy nie przeszło.

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2. a jak one znoszą solno-śniegowe błocko ?
Prawdziwe chyba dobrze, impregnat i heja, a potem zeskrobać, szczerze to nie wiem, nie mam ponad tysiaka na buty. Ale te moje podróby, jak pisałam, póki nie zamokną, to wszystko z nich fajnie się obsypuje, ale są ze zwykłego materiału, więc jak namokną, to lipa. To przemokną. Ja mam czarne więc nie mam jeszcze plam. Ale PODKREŚLAM, ponownie, to są buty na mrozy, bo są mega ciepłe. Jak ktoś musi stać na peronach/przystankach bladym świtem lub wieczorami, jak temperatura spada poniżej 0 to IDEAŁ! Mowa o podróbach. Moja Mam i ciocia w domu w nich chodzą jak ogrzewanie szwankuje.
Stary 2016-01-24, 21:29   #4615
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Mam dziś catastrophe day, jeszcze tak skumulowanego i depresyjnego PMS nie miałam. Dostałam nawet dziwnej wysypki. Od niżu zaczełam się dusić, i był taki moment w którym naprawdę chciałam, żeby mi już nigdy nie przeszło.
O Boże
Strasznie Ci współczuję, to okropne jest
Ja mam od jakiegoś czasu PMSy ze stanami lękowymi, koszmar.
Ale jeszcze nigdy z takimi, jak piszesz sensacjami...

Myślę, że się nie obrazisz, jeśli tutaj napiszę - mianowicie na fb mam stronę o nazwie Duftart Neyman - i znajoma slusznie zauważyła, że na pierwszy rzut oka nie wiadomo, o co chodzi - na zdjęciu w tle malarstwo, niemieckiego (duft - zapach) ludzie nie muszą znać, więc żeby zachować duftart, ale dodać coś na temat.

Babka w konsulacie, szczwany lis w temacie kultury i dotacji na nią, powiedziała, że powinnam koniecznie mówić o sobie, jako o ilustratorce zapachów, a o duftarcie - ilustracje zapachów.
Po angielsku to by było... no wlaśnie...
Illustrations of Scents?
Scent Illustrated?

Ale z kolei głos stąd powiedział, że na bank musi być w nazwie malarstwo (painting) - no ale skoro w zdjęciu profilowym i w tle jest obraz, to może jednak niech zostaną ilustracje?
Co myslicie?

Bo ja aż tak nie znam angielskiego i może być niezręcznie czy coś

A, no i wysłałam wiadomość! Wycięłam adres, skopiowalam ze strony instytucji i wklepiłam ( ale mi się pomyleczka udała) i poszlo od razu

Stary 2016-01-24, 22:04   #4616
justynaneyman
Zakorzenienie

Coś dla mnie buhahaha

18_f.jpg

20_f.jpg

Stary 2016-01-24, 22:18   #4617
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No prosz, wizażyści mają swoje przenośne kufry, to i artyści, do pracy w terenie jak mniemam. Pracownia pod ręką
Stary 2016-01-24, 23:41   #4618
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
No prosz, wizażyści mają swoje przenośne kufry, to i artyści, do pracy w terenie jak mniemam. Pracownia pod ręką
Tam by było MOJE WSZYSTKO, jak zawsze na wakacjach mówiła moja Mama, patrząc znacząco na niewielką torbę wśród bagaży

Aparat by tam był i ładowarka do akumulatorów, ołówki, węgiel, trochę perfum, szkice, kamyki znajdowane po drodze, notatki, latarka, tę szufladę z przegródkami zajmowałyby żelki takie jak w kinie , różne wizytówki, rozkładany stołeczek, szydełko i wełna, może waga, laptop - i można iść w świat

Stary 2016-01-25, 08:05   #4619
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz (nie cytnęło mi się, hm), dla nas Most był strawny. Owszem, naiwny, prosty, hamerykancki. Drugiego dna nie było W ogóle druga połowa gorsza, liczyłam na dramat prawniczy (w sensie, że będzie chociaż jakieś ciekawe gadanie) a oni tę część skończyli i przeszli do pertraktacji Hanksa - naiwnych bardzo.
Zakończenie wiadomo, z patosem. Jeśli zrezygnowaliście w połowie to druga gorsza i nie ma sensu kontynuować.
Stary 2016-01-25, 08:49   #4620
Maja102
Zakorzenienie

Bry
Na stacji pkp koles dziś golił brode elektryczna maszynką... poniedziałek...

Wybieram się na jutrzejszy zlot, zabieram Sensei i jakies próbki jak znajde w szufladzie.
Interesują mnie zapachy drzewno-leśno-iglasteł. I takie, żeby to sie dało zdobyc w kraju najlepiej
Sama chętnie bym przygarnęła Norne, większe ilości Fille en Aiguilles i Botrytisa, jakby ktoś miał na zbyciu.
A sama wydam chętnie bentleya Intense, chętny ktos? Bo prawie cała flacha cięzka do tachania będzie

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości