|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Cytat:
![]() ![]() Zresztą i tak chce odczekać kilka msc po odstawieniu, a w tym czasie już muszę znaleźć pracę ![]() jak dobrze pójdzie to już niedługo może się uda ![]() zresztą myślę też przyszłościowo. Mam też już swoje lata. Zajście w ciąże, 9msc ciąży, macierzyński itd. I bez pracy, masz dziurę w cv, a powrót po ciąży też nie jest taki łatwy i szukanie czegoś nowego. Więc chciałabym znaleźć coś, gdzie po prostu będę mogła spokojnie iść na macierzyński i będę miała gdzie wrócić po ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 |
Zakorzenienie
|
Andzia89 dzisiaj nie masz z niczym pewności... mogą Ci nie dać umowy na stałe albo podziękować po powrocie... ja trzymam za ciebie kciuki
![]() Ile masz lat? ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choćby po to, żeby też mieć w cv jakąś ciągłość a nie kolejną dziurę ![]() zresztą dziecko to i tak na chwilę obecną odległy temat,bo nie planujemy już od razu a pracę chcę na już ![]() ![]() 27. Przed 30stką chciałabym się wyrobić z dzieckiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
Andzia89 a nie boisz się wpadki po odstawieniu tabsow? 😊 ja nie wyobrażam sobie niczego pewniejszego. ..
27 to idealny wiek! Myślałam że jakoś młodsza sporo jesteś 😊 jak chcesz dziecko to nie ma co czekać ☺ ja mam 31 juz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie boję się wpadki, a nawet jakby się zdarzyła no to cóż ![]() ![]() ale spokojnie, tyle ludzi korzysta z innych metod niż tabletki i jakoś sobie radzą, więc nie ma co panikować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
andzia89-ja sie boje wszystkiego innego
![]() ![]() najwyżej będą 2 za jednym zamachem ![]() ![]() daga-widziałam zdjęcie-przecudne ![]() ![]() ![]() ![]()
#4597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i przy tabletkach wpadka się może zdarzyć. Także jak ma się coś zdarzyć to tabletki też nie zawsze uchronią ![]() ![]() nie chciałabym, choć bliźniaki też mają jakieś tam plusy. Byleby nie więcej niż 2 ![]() Edytowane przez Aniaa_89 Czas edycji: 2016-08-04 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
andzia-wiem wiem... laski łykają z innymi tabletkami albo herbatką z dziurawcem albo coś innego i potem zdziwko że tabsy a tu brzuszek rośnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co to tylko my na forum?? mój na nocce...ja zaraz bym się umyła -komar mnie podgryza...
#4599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w sumie dopiero niedawna zaczęłam się czuć na to gotowa. Choć jeszcze nie tak na 100% no ale ogólnie wiem,że bym chciała. Nie teraz już, ale kiedyś tak. Ale kiedyś to byłam bardzo na nie do dzieci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 |
Zakorzenienie
|
andzia-ale mamy układ że jak któreś zachce to nie będziemy robić problemów-po prostu przemeblujemy życie i stworzymy potworka
![]() ![]() wątpie że mi się odmieni...mam 31,3 ![]() ![]() mam bratanicę 7 letnią ![]() ![]() ![]() uciekam się myć i lulu ![]() ![]() ![]()
#4601 |
Zadomowienie
|
Ale się dzieciowo zrobiło
![]() Ania rozumiem że zależy Ci teraz na pracy, ale gdybyś zaszła w ciążę przed znalezieniem pracy, to teraz bezrobotne kobiety dostają 1000zł co miesiąc, więc zupełnie z niczym byś nie została.... U lekarza w sumie ok. Z dzieciątkiem wszystko w porządku, machało do mnie rączkami, rośnie - ma około 10 cm. Mięśniak niestety też rośnie (3,6 cm), ale po ciąży może się zmniejszyć. No i " jeszcze nie widać chłopczyka, co nie znaczy że będzie dziewczynka" ![]() Za miesiąc chciałby wysłać mnie już na zwolnienie.... bardzo mnie to zdziwiło bo to dopiero zacznie się 5 miesiąc....
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A i tak planuje odczekać po odstawieniu tabl,więc nie jest tak, ze odkladam cos bo chce najpierw pracę. Super, że wszystko dobrze z dzieckiem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Zadomowienie
|
Ania trzymam kciuki, aby wszystko poszło po Twojej myśli
![]()
#4604 |
Zakorzenienie
|
Andzia86- haha machalo do ciebie konczynkami?
![]() ![]() ![]() A nie można usunąć miesniaka? Ja dziś mam mamę na obiedzie a jutro teściów ![]() ![]() Miłego weekendu dziewczyny i słonecznego bo u mnie leje... ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4605 |
Zadomowienie
|
Aga, w ciąży nie można z tym miesniakiem nic zrobic...
#4606 |
Zakorzenienie
|
Andzia86- a potem? Moja mama miała 5 cm i pamiętam że usuwala. .. ma też jakieś małe ale ich nie rusza tylko kontroluje...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4607 |
Zakorzenienie
|
Hejka dziewczyny widzę że za mną nie tęskncie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zadomowienie
|
Po ciąży niby powinien się zmniejszyć, jeśli nie boli i kobieta w żaden sposób ich nie odczuwa to właśnie tylko się kontroluje. Ja nawet nie wiedziałam że coś takiego mi urosło, no ale byłam u gina ostatnio 2 lata temu...
#4609 |
Zakorzenienie
|
Madzia- to źle widzisz
![]() ![]() W końcu wracasz-jeszcze na syse czekamy ![]() Andzia89-ja chodzę co pół roku... muszę bo tabsy biorę ale z drugiej strony dobrze się badać; ) Matko objadlam się arbuzem że mnie brzuch boli... coś ze mną nie tak...ostatnio często się tak objadam do bólu brzucha. .. a boli mnie i bez objadania ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4610 |
Zakorzenienie
|
Aguś no widziałam, że tylko ty tęsknisz i nikt więcej
![]() Ja się objadam i niczym się nie przejmuje, jak wrócę to się za siebie zabiorę. Może i przytyłam ale jak się fajnie ubrałam i pomalowałam na Słowacji to mój był wniebowzięty ![]() ![]() ![]() Ale się za wami stęskniłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Madzia-eee na pewno wszystkie tesknily; )
Trzabylo fotki robić telefonem ![]() Wiesz ja się objadam do bólu brzucha nawet jak nie jestem glodna... właśnie czytam o kompulsywnym objadaniu sie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4612 |
Zadomowienie
|
Aga ja nienawidzę chodzić do lekarzy... U rodzinnego byłam trzy lata temu!....
#4613 |
Zakorzenienie
|
Ania 86-ja też nienawidzę a ciągle mi coś dolega
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4614 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki,
niestety mam anginę ![]() ![]() Z dobrych wiadomości: dzisiaj już lepiej się czuję choć szału nie ma no i moja waga od zeszłego tygodnia to równiutki kilogram mniej! Szczerze to już dawno takiej wagi nie miałam. Ubolewam, że nie mogę teraz kilka dni ćwiczyć ale jestem pozytywnie nastawiona do kontynuowania moich wyczynów ![]()
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja wczoraj dla urozmaicenia pocwiczylam w domu ![]() Dzisiaj popołudniu planuje rower z mamą. Mam nadzieję, ze pogoda pozwoli i nie będzie padać ![]() Madzia czekamy na Ciebie ![]() Cytat:
![]() Mnie tak zlapalo pod koniec tamtego roku i pamietam,ze byla tragedia. Bol straszny,nie moglam nawet sliny przełknąć ani nic. Angina do tego zapalenie ucha. Masakra,aż sie płakać z tego bolu chciało. Mi na szczęście antybiotyk prawie od razu pomogl,wiec oby u Ciebie tez tak było ![]() ![]() ![]() Ale tez musisz troche na spokojniej z tymi cwiczeniami,a nie codziennie. Bo to dochodzi zmeczenie organizmu po takim codziennym wysilku,itd itp i tez latwiej chorobsko złapać. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
Zuza-rybko zdrowiej
![]() Brawo za ćwiczenia i wagę ![]() Andzia89-jak rower? Mój ukurzony w piwnicy. .. Ja dziś miałam teściów na obiedzie potem działka i potem góra przetworów śliwki jabłka ogórki. .. na szczęście niedługo to się skończy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak juz wrocilam do siebie to pogoda sie ogarnela. Przestało padac,rozchmurzylo sie itd i poszlam wieczorem biegać ![]() ![]() ![]() Że też Ci sie chce bawić w te przetwory, podziwiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 |
Zakorzenienie
|
Andzia89-nie chce mi się ale mi szkoda owoców. .. nie zjemy tego co narobilam pewnie rozdam połowę ale jak mam tak dużo owoców na działce to co mam z nimi zrobić? Ileż można zjeść na surowo...wczoraj przyniosłam 4 wiadra...wiadro dałam mamie i wiadro sąsiadem ale moje 4 zostały. ..przecież nie wyrzuce tyle jabłek śliwek i ogorkow. ..ale już nie długo się skoncza
![]() Ja cię podziwiam za bieganie...Jak się narobie w kuchni to nawet myśleć o ćwiczeniach mi się nie chce ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#4619 |
Zakorzenienie
|
Wracam dozywych
![]() ![]() ![]() ![]() Aniaa - brawo, pięknie pobiegałaś ![]() Aga - nie przestanę chyba nigdy Cie podziwiać. Ja nie umiem takich rzeczy robić i strasznie Ci zazdroszczę tej smykałki do kuchni. Taka żonka to skarb!
#4620 |
Zakorzenienie
|
Zuza-kochana jakbym pracowała to nie miałabym ani siły ani ochoty
![]() ![]() ![]() ![]() Cieszę się kochanie że już Ci lepiej ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.