|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Guerlain Lover
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIV
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XIV
Cytat:
![]() ![]() Mogliby sie częściej mylić i zapominać... oczywiście, to dotyczy tylko "czarnuszków", goldom takie 10 zeta na nic ![]() Cytat:
U nich trzeba walczyc o swoje, pisac do bólu z 5 razy ![]() ![]() Chociaż ja tym babkom z infolinii współczuję - klientki się na nich wyżywają, a one chyba muszą czasem gadać takie rzeczy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
Ale to nie jest kwestia edycji zamówienia, tylko pakowania w magazynie ![]() Na zamówieniu wszytsko jest, po prostu osoba pakująca zamóeinie czasem zapomni czegoś wrzucić ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Na śmierdziele też tak reaguję, Burrbery Brit zabija mnie i wszystkie typowo kwiatowe.
![]() |
#4595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja, teraz dopiero np wiem że w pewnych odcieniach różu wyglądam jak chora, mimo że rok temu byłam tego nieswiadoma i myślałam że mam tak świetnie dobrany róźyk ![]() inna sprawa że wtedy byłam przed olaplexem to też inaczej buzia wyglądała A to moze widziałas? http://www.temptalia.com/nars-orgasm...es-comparisons
![]() |
#4596 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ też zawiezie, poogląda, powącha nawet, oceni, pochwali efekty, skrytykuje zdrowo... ale tak jak on mi o meczach i autach i innych rybach nie opowiada, tak ja unikam tematów kosmetycznych ![]() A Brit fajne ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4598 | |
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | ||
Guerlain Lover
|
Cytat:
![]() Na tej stronce chyba tez byłam ![]() Jutro się przejdę do Silesii do D i S obadać co mają ciekawego i pooglądać róże Cytat:
![]() Reckless znowu musiałam mocniej nakładać w lecie, bo prawie go nie widziałam na twarzy. Koleżanka z pracy ma bardzo ładny róż na twarzy, podejrzewam, że Mary Kay, bo wychwalała mi te kosmetyki. Teraz jest we Włoszech, wiec nawet nie mam jej jak zapytać co to za kolor... Na dodatek nie wiem jak będzie u mnie wyglądać, a w ciemno nie chcę kupować ![]() Odnośnie róży to mi się zawsze delikatne różowe podobają ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczy szeroko otwarte, S. zawsze czuwa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 | ||
Guerlain Lover
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() codziennie inne perfumy, a cienie mam ochotę wywalić przy każdym nieudanym użyciu ![]() Miałam teraz krem Clinique do twarzy, używałam na noc i na dzień, 15 ml i stwierdziłam, że to jednak była za duża pojemność ![]() Od wczoraj mam Shiseido Ibuki nawilżajacy w słoiczku i jest miłość od pierwszego użycia ![]() Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2015-12-16 o 14:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Rozeznanie
|
Jaki jest dzisiaj prezent w Clinique?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 |
Explorer siłowni 💪🏼😎
|
Tak z ciekawości chciałam zapytać - kto wam zawsze odpisuje na maile z S?
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- A ta promocja to się wczoraj nie skończyła? Dzisiaj nie dostałam maila od Clinique z info o nowym prezencie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4606 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4607 |
Raczkowanie
|
W tolpie -30 % od 18 do 7 rano
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Pani Pech
|
Kusi mnie zamówienie w ecco verde, mają fajne mineralne miniatury bronzery itp. Lubię takie, bo się kończą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4609 | |||
Chanel Lady
|
[QUOTE=love1234;53820970]Moj kurier z dpd, ostatnio do mnie z tekstem, ze sephora do mnie czesto przyjezdza
![]() Teraz odpowiadam : Wizaz, Panie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez amyz Czas edycji: 2015-12-16 o 15:46 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Śmiem donieść że promocja w superpharm na perfumy która kończyła się w poniedziałek została przedłużona do jutra włącznie. To promo -50% na drugie perfumy[ łączące się z innymi promocjami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Jak komuś brakuje jeszcze prezentów i ma blisko jakieś centrum outletowe z perfumeria lola Point to mają naprawdę dobra promocje na tommy hilfiger, 3 rodzaje męskie i jedne damskie 30 ml każdy za niecałe 50 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Raczkowanie
|
I złożyłam kolejne zamówienie w tołpie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kojarzę, że kiedyś chyba weszłam do tego sklepu, ale ceny nie były jakieś atrakcyjne... za to teraz patrzę, że można spr "stan sklepu" na dany dzień- świetny pomysł ![]() ![]() widzę, że tych różowych damskich nie ma bliżej mnie, a do drugiego sklepu dalej nie bardzo mi się chce jechać specjalnie ![]() ![]() Edytowane przez Aleksa_888 Czas edycji: 2015-12-16 o 17:36 Powód: dopisanie inf |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4614 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [QUOTE=amyz;53822193] Cytat:
![]()
![]() |
#4615 |
Zakorzenienie
|
A nie mam pojęcia nie pytałam, byłam na Ursusie w Factory. Jutro w Fashion House będę albo pojutrze to jak będą mieli promo to zapytam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Albo skompletuj sobie paletkę Inglot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |||||
Kosmetykoholiczka
|
Cytat:
Moja ulubiona pani będzie 27 grudnia w s to może jakieś fajne próbki przygarnę razem z zapachami ![]() Specjalnie poszła sprawdzić, czy będzie ![]() ![]() Możesz wymieszać też delikatnie z podkładem, i nakładać tam, gdzie zwykły róż. Możesz nakładać na niego puder, albo nawet zwykły róż (na śluby daje się teraz: podkład, róż kremowy, puder, róż pudrowy...) A jeśli jesteś sucha twarz, to możesz bez pudru na wierzch. I możesz też używać na ustach, z błyszczykiem (na) albo i bez, jak wolisz. ![]() Cytat:
![]() I dobrze, że nie ma, bo bym już dawno wykupiła wszystko. Tylko NARS by był w mojej makijażowej szufladzie ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- Cytat:
Z różnych źródeł powiem tak szczerze, że chyba najlepiej mieć swoją jedną ulubioną babeczkę i niej kupować. Ja tak mam i jestem zła, jak mam kupować u innej. Bo ta jedna, jedyna, się zna i nawet mnie pamięta, jest miła i DAJE PRÓBKi i jeszcze się pyta, czy mam na coś ochotę. A tak to trafiacie do przypadkowej osoby, nie wiecie, czy da wam dobre próbki, czy sprzeda dobry produkt, szkoda czasu i pieniędzy. ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
Wybór w Inglocie to też loteria, bo jak ktoś kiepski na początek pomoże wybrać, albo samemu trzeba, to ciężko. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4620 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.