|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Jestem
Mili , Arleta, Lila dziękuję za życzenia Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XIX
Hej
Ruda najważniejsze, że już jest po operacji i dobrze się czuje! ![]() Mysia nudzi mi się bez nich, znowu ta cisza w domu, ale Nadia obiecała, że na następne wakacje znowu przyleci No dokładnie co lekarz to inna opinia. Hah Ty sokiem z kapusty kiszonej, a ja z żurawiny
|
|
#4593 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziś kolejni goście . A mieli przyjść wszyscy razem ale oczywiście się nie udało . Ale dziś będę miala z kim pogadać bo przychodzi chrzestna z dzieckiem wiec zaraz będzie się Wanessa bawila a my poplotkujemy Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4594 |
|
Zakorzenienie
|
Helou
![]() Ja nadal cierpie... Dzisiaj mam mega bol szyji az pomiedzy lopatkami bol czuje. Mycie zebow czy uczesanie sie to horror ![]() Jade do psow I male zakupy Musze zrobic
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
iza wiesz, jakoś nie myślę o tym czy będę o siebie dbała czy nie, ja na co dzień się nie maluje, teraz to tylko czasem na niedziele, albo jak gdzieś wyruszamy dalej, no alebo wizyta u lekarza. Pazury teraz to krótkie i tylko bezbarwnym pociągnięte, włosy przeważnie w kuca związane, myślę że tyle dam radę zrobić i z dwójką szkrabów! Chociaż tak jak Ruda chce się wziąć za siebie zaraz po porodzie, lepiej się odżywiać i w miare możliwości zrobić z siebie laskę sprzed kilku lat!czy mi się to uda to nie wiem, ale będę do tego dążyła. No i już w tej chwili mam ochotę całą szafę wypierdzielić i kupić nowe ładne ciuchy, poczuć się kobieco. No ale do tego to jeszcze trochę... Co do pracy, to tez mi przez myśl przeszło żeby wziąć tylko 6 miesięcy macierzyńskiego, jednak szybo zrezygnowałam. Nie wiem co zrobię z Hanią jak roczny minie. Ale na pewno wrócę do pracy, już mi się mega chce do ludzi. ruda, basia spoko, na pewno skrobnę sms jakby coś się działo ![]() migotko jak dziś głowa??? mysia ja do torby pakuje tylko to co najpotrzebniejsze, dla Hani nie biore nic oprócz pampków i chusteczek. W razie co to tz mi dowiezie. magda omg! ale cię przewiało! ty idz do lekarza kobieto! czemu się tak męczysz??? U nas napięta atmosfera, znaczy między tz a teściem. Tz w sobote mu zwrócił uwagę a ten się śmiertlnie obraził, i wczoraj sam pojechał w pole. A my z tz pojechaliśmy po południu do rodziców,potem na lody, wróciliśy to tż skręcał łóżeczko, rano go wstawiliśmy do sypialni, trochę przemeblowaliśmy, trochę posprzątałam, usmażyłam naleśniki. Pogoda i u nas łóżkowa, ale co tam, coś sobie jeszcze w domu zrobię.
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Magda no cholero jedna. Moze powinien Cie jakis lekarz obejrzec? Macie tam plastry rozgrzewajace? Moze to wyprobuj.
Arletko no moj szpital nie zapewnia dla dziecia nic. Takze ja musze zabrac wszystko. Poza tym lepiej sie czuje jak mam wszystko przy sobie. Leze i nie mam sily na nic. Pogoda chyba mnie muli
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja dzis umieram.Głowa mnie boli tak ze masakra,do tego mnir brzuch strasznie boli(na jutro mam termin @k
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
#4599 |
|
Wtajemniczenie
|
Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrra!!! ! Nadrobilam!!!!!!!!!!
![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Czytalam was od sto ktorejs strony . Raz mi sie prawie udalo nadgonic, ale potem znowu zostalam w tyle.Widze, ze tu wielkie przygotowania do porodow. Arletka Jak tam dzisiaj? Swoja droga, moze to dobry znak ze TZ sie postawil tesciowi wreszcie? PannaMagda A moze Ty do jakiegos masazysty/terapeuty manualnego idz? Ruda Dobrze, ze wszystko w miare dobrze sie u was uklada. A i reszta tez z czasem przyjdzie. Lila Nie no, akcja ze skarpetka rzadzi . Ja tez sie cale dzecinstwo wychowywalam z psem. Potem nikomu nie dal mnie ruszyc. Jak rodzice sie na mnie o cos zloscili to szczekal na nich. Nie zyje juz psina wiele lat.Mysia Jejku ogromne te miesniaki, ale trzymam kciuki za udane sn. Migotka Teraz musisz sobie znalezc zajecie dla ciezarnych. Moze na drutach ubranka rob .Pacjent, bede potem. |
|
|
|
#4600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Hura jesteś Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka
|
|
#4601 |
|
Wtajemniczenie
|
No! Zaraz koniec pracy!
A co u nas. TZ byl wlasnie 2 tygodnie na morzu, wczoraj wrocil. Mial byc dopiero w srode a skonczyli szybciej. Ja wczoraj mialam swoja pierwsza sesje zdjeciowa noworodkowa. Udalo sie, jestem z siebie zadowolona, ze ogarnelam malenstwo. Szczegolnie, ze mala juz byla troche za duza na te zdjecia - miala 2,5 tygodnia, a robi sie te zdjecia gdzies max do 14 dnia zycia. W dodatku mialam nie mile przejscia z jej rodzicami, bo wczesniej byli u mnie na ciazowej. No i jak dostali plyte ze zdjeciami to zaczeli wrzucac na fb zdjecia bez logo. Kiedy napisalam ze maja tak nie robic i uzywac tych z logiem to sie zaczeli burzyc. Moj blad byl taki ze nie podpisalam wtedy z nimi umowy. Potem mieli pretensje o to ze zdjecia wywolali i sa nie takie. Tlumaczylam, ze porzadne odbitki to trzeba wywolac u fotografa a nie w tzw. kiosku (takie maszyny jak w rossmanie np sa), to tez mieli o to pretensje. Generalnie atmosfera byla napieta i bylam pewna ze nie zdecyduja sie na noworodkowa, no ale jednak. Wazne ze juz po a ja jestem zadowolona. Co do najwazniejszej sprawy to nadal cisza. Najgorsze jest to, ze zanioslam lekarzowi papiery zaraz na poczatku czerwca z nadzieja ze wysle to jak najszybciej do sluzby zdrowia. A ten wyslal to dobiero w zeszlym tygodniu . Ale generalnie odpuszczam zloszczenie sie na to bo nic nie zrobie. Modle sie aby ustawa zmieniajaca prawo IVF w Polsce nadal sobie czekala na pierwsze czytanie.Ja w koncu zaczelam sie zabierac za siebie. Bo mialam 2 miesiace przerwy i generalnie sie upadlalam przez ten czas, lacznie z tym ze palilam papierosy . TZ mi zafundowal zegarek i teraz codziennie staram sie wyrobic 100% normy. Takze co wieczor cos, a to rower, to znowu idziemy na Tai Chi, raz bylam tez na pilatesie (bo za darmo), czasem pocwicze cos w domu. Wczoraj plywalam na basenie i mialam radoche bo zalozylam pas z pulsometrem (w zestawie z zegarkiem) i mialam dokladne pomiary jak efektowne jest moje plywanie. Postaram sie juz tak nie znikac.
|
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
basia nie poszło o to. W sobotę wrócili chłopaki z pola, i coś gadają z teściem, a teść do nich że na niedziele w pole trzeba, tż się tylko odezwał że jest niedziela i to może poczekać do poniedziałku, na co teść że ma deszcz padać i od razu do tz brata czy przyjedzie i pojedzie w pole, a ten mu przytaknął. A że od teścia było czuć wóde, to tż poszedł do garażu gdzie był teść właśnie chował kolejną buteleczkę, i tz go ochrzanił że co on robi że tak pije, żeby się otrząsnał i wziął do roboty a nie tylko magazynuje buteleczki, na co teść tylko "co cię to obchodzi?" i sobie poszedł. No i się nie odzywa. A że 2 tyg temu w niedziele też tż przyłapał tescia na piciu, to mu powiedział że będzie go kontrolował.
yss nareszcie!!!!! No tak, pewnie że się ciesze że tz sie postawił tatusiowi! Mega się cieszę! Fajnie że pomimo takich przygód z rodzicami udało ci się zrobić swoją pierwsza sesje noworodkową ![]() A lekarz sobie chyba jaja robi, tyle czasu zwlekał! Brawo za powrót do cwiczeń! Odzywaj się jak najczesciej!!! Reszte pozniej bo mi mala ryczy...
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka !
I nas dzisiaj pogoda barowa, więc rano skoczylam na bazar i całe popołudnie robiłam przetwory. Już mam zrobione 50 słoików kiszonych i chyba z 30 dzemikow z jablek i truskawek. Dzisiaj zrobiłam 10 słoików pikli z ogorkow i cukini . Kilka konfitur z brzoskwin i jeszcze soczki z malin . Zapasy na zimę gotowe ☺ ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Yss hello ! Brawo za ćwiczenia ! I życzę Ci, aby się wszystko poukladalo jak chcesz. A lekarzowi baty się należą 😠 Arletko brawo dla Tza ! Oby w końcu był bardziej asertywny w stosunku do ojca ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Luna przewróciła dzisiaj Natusia i podrapala mu buzie, a do tego potsrgala kurtkę 😠 Chyba musimy zapisać ja na jakieś szkolenie, nic nas nie słucha, robi co chce 😕 Natek nie lepszy, siada na niej i mówi, ze to koń :mdleje Z ta skarpetka to się przestraszylismy, ale Internet nas uspokoił. Ludzie mieli takie akcje nie raz . Gdyby jej nie oddała drugą stroną, to byłby problem, usg , i operacja pewnie ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Mlody bez drzemki i idę go położyć, oby zasnął szybko :prosi
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Basia na szczęście dzisiaj głowa już nie bolała
Objawy ciążowe też nie męczą. Oprócz tego, że dzisiaj strasznie chce mi się rzygać, ale to ze stresu. Nie chcę nawet myśleć co będzie w środę.Magda koniecznie do lekarza! Arletka dzisiaj już ok No w końcu tż się postawił. Dobrze mu powiedział bo on będzie pił, a Twój tż z bratem będą zapieprzac. Yss to trochę miałaś do nadrabiania robienie na drutach? Nie to chyba nie dla mnie, ale kto wie czego się czepię z nudów Ehh kiepsko, że lekarz dopiero teraz wysłał te papiery :/ Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Waszej myśli! Lila może rzeczywiście warto wysłać na szkolenie bo później będzie jeszcze gorzej.
|
|
#4605 |
|
Zakorzenienie
|
lila no no jakie zapasy!!! i ja mam trochę zrobione, ale więcej no niestety choćbym na głowie stawała to nie dam rady zrobić...
Lenka mnie dzis wykończyła, poszła na drzemkę ale zasnąć nie mogła więc wstała, ja poleżałam z pół godz i oczywiscie znalazłam sobie robotę, a to sobie w łazienkce układałam a to w szafkach, a to w chemii, a to w koszyczkach-cuda wianki już tam byly. Mało tego poczłapałam do szafy i tam też pożadek zrobiłam, oprócz moich szamtek ale tego i za dużo i nie wiem w co wejdę po porodzie więc zostawiłam. Po południu Lenka mi w kość dawała a to się baw ze mną a to tańcz, a to coś tam...W końcu mimo kiepskiej pogody poszłśmy na spacer, gdzie pytań 100 na minutę "a gdzie? a po co? a kto? a jak?itp", już mi się nawet odpowiadać nie chciało. No ale na szczęscie już wieczór, tz będzie przed 23 ale chyba na niego nie zaczekam, nie dam rady.
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
Nakleilam plaster na te plecy i zobaczymy..
Lilka koniecznie musicie ja ustawic teraz niz jak bedzie wazyc 40kg. Zreszta ja jej sie nie dziwie to psie dziecko...
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po kolacji, prysznicu, kieruję się w stronę łóżka.
Dobrej nocy.
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej wybaczcie ze dopiero teraz ale jakoś nie mam głowy do niczego 😑
Yss fajnie ze znów jesteś ☺ kiepsko z lekarzem ale mam nadzieje ze wszystko pójdzie po Waszej myśli ✊ ja też mam lenia na biegi ale jak tylko @calkowicie się skończy ruszam z kopyta ☺ Arletko brawo dla męża 👏 w końcu się chłopak postawił, tak trzymać. A Ciebie widzę już nosi ☺mnie Kostek tez ostatnio męczy 😢 jestem jakas taka rozbita, jeszcze P jutro wyjeżdża 😢 Lila małe psy to lozbuziaki, wiem coś o tym. Mam nadzieje ze uda się okiełznać Młodą ☺ brawo za zapasy 😁 Madziu mam nadzieje ze trochę lepiej ? Jak Twoje samopoczucie? Spadam na film, nie mam siły ani ochoty na nic 😐 dobranoc 😐
|
#4609 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Arletko dobrze ze tz sie postawił moze to krok ku lepszemu. Ja dzis ide pierwszy dzien do pracy na 14 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Yss Magda i jak ? Plaster cos pomogl? Lila pracowicie u Ciebie Okropnie dlugo mielismy wczoraj SR wrocilismy do domu po 22. Kolejny dzien spadku mocy mam, wstac mi sie nie chce. Tu mnie ciagnie tam strzyka, w pipie mnie czasami cos zakuwa od jakis kilku dni, chyba zdarzaja mi sie juz krotkie skurcze. Takie a'la @ lekki bol. Chce juz koniec
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
Mys
juz blizej niz dalej ![]() Plaster troche pomogl, moge sie uczesac, pachy ogolic, zeby umyc )
|
|
#4612 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Lila_27 akcja ze skarpetką niezła mojego teścia pies zjadal im skarpetki non stop jego syn nie umiał sprzątać to pies mu pomagał i zawsze "oddawał " ile Ty naprodukowalas na zimę! Ja co rok sobie obiecuję że też będę robić i nic. W przyszłym roku już na pewno ! A psa układaj jaj najszybciej , póki się da ! Ja mojego rozpiescilam i teraz mam Łobuza RudaEwcia25 cieszę się że tatko dobrze wygląda. U mnie był rok taki ze rodzice na zmianę w szpitalu ladowali- jeszcze mi nic nie chcieli mówić. I zawsze jak byłam u nich w szpitalu to płakać mi się chciało . Uswiadamiasz sobie wtedy że ci nasi rodzice młodsi nie są i to życie jest takie nieprzewidywalne. Kiedy teraz tż przyjeżdża ? Da radę na kolejną owu? Jak nasz Kostello? Dawno nic nie piszesz. iza243 ja gdybym ciąże miała bezproblemowe to pewnie też bym pracowała. Ale ja się bałam. Jest to każdej z nas indywidualna sprawa. PannaMagda a co u K.? Ty kobieto wygrzej to koniecznie ! Żeby jeszcze bardziej Cię nie pokręciło! 89migotka na pewno cicho bez dzieciaków. Ale zobaczysz jak to szybko minie i znów przyjadą. Wtedy Ty już swojego Malucha też będziesz miała moja siostra też w środę ma usg. Na pewno wszystko będzie dobrze. Choć wiem z jakim stresem to się wiąże. U mnie ból głowy w ciąży to norma na pewnym etapie musiałam wyłączać wszystko , zasłony zaciągnąć, spać! Bo leków to ja nie lubię brać. Chyba że już nie dawałam rady to tak. Trzymam mocne kciuki za jutro arletka1313 ogromne brawa dla tż! W końcu coś powiedział . Już myślałam że on się nie odezwie. Jak Cię czytam to jesteście już tak blisko ! No tak zazdroszczę już tego etapu że pojęcia nie masz. Lenka na razie się bawi w dzidzie a potem mam nadzieję będzie mamie pomagała ciekawe jak zareaguje na rodzeństwo. Że Ty masz siłę jeszcze to wszystko robić to naprawdę. Wrzesień tuż tuż. Czekam tylko kiedy będzie info na fb że Arletka rodzi mysia1986 o to Was wczoraj przetrzymali. Ale dużo wynosicie ze SR. Ja to nawet jeszcze nie myślę o torbie choć pewnie będę musiała wcześniej to ogarnąć . Rozmawiałam ostatnio z koleżanką że jej bliźniaki w 33 tc się urodziły. No nic zobaczymy. Nie płacz bo już blisko jesteś- ja dopiero w połowie drogi. Będzie dobrze b a r b a r a fajnie że impreza się udała i goście dopisali Siostra pojechała w niedzielę. Uff . Na szczęście ból brzucha szybko jej przeszedł i już nie marudziła. Ale wiecie ...to 17tka a ja teraz siedzę w domu więc trochę się wynudzila poopalala się ze mną na podwórku w sobotę na urodzinach byliśmy. Fajnie było wyjść do ludzi . Tam właśnie byli znajomi którzy mają 9 miesięczne bliźniaki- parka - i sporo z nimi pogadaliśmy. Tż trochę sobie wypił - ale potrzebował. Remont trwa , tż coś wymyślił- ale pokaże Wam jak już skończą to robić jeszcze dwa dni w piątek tż z rodziną jedzie nad morze a ja zostaję. Sama go wysłałam żeby ciut odetchnal od tego wszystkiego. Do mnie mama przyjedzie. No i moje samopoczucie. Wiecie jak ja widzę różnicę między tą ciążą a poprzednią! Teraz już mi ciężko a wcześniej było ok. Jak to będzie dalej ? Ruchy to w ogóle! Jak to jest inaczej ! Z Jasiem czułam jak rękę przyłożyłam, a teraz czuję jak się kręcą, widzę kopniaki na brzuchu gołym okiem żebym to ja wcześniej wiedziała jak ja czuć powinnam ! No i brzuch - pobolewa czasem mocniej , ostatnio też pachwiny, ale to chyba normalne ? Buziaki !
|
#4613 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się
Cytat:
Brawo za aktywność fizyczna . Cytat:
Cytat:
Ja też trochę porobiłam zapasów na zimę Cytat:
Juz coraz bliżej . Jejku jak się zacznie to miesiąc po miesiącu będziemy mieli porodzik My chyba wkacu zreperowalismy samochód . Mam taką nadzieję bo jak nie to już nie wiemy co jest . Bo na komputerze nic nie wychodzi Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Iza milej pracy Cytat:
Kopniaki mówisz <3 <3 jak mi tego brakuje
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() mysiu kochana, jeszcze troszkę, wytrzymasz! Już bliżej jak dalej! Zaraz będzie Marcelek z wami! ![]() mili też nie wiem skąd mam moc, ale ponoć przed porodem kobitki dostają nadludzkie moce i robią błyska w chałupce, więc u mnie ten etap. Gdzie się nie pokrece tam widzę bałagan. Bóle w pachwinach to norma, dzieciaczki potrzebują więcej miejsca bo jest ich 2 ![]() Nocka spoko,, wreszcie Lenka cała przespała. I ja spałam jak zabita tak do 5.40 bo potem poszłam na siusiu i usnąć nie mogłam, coś tam przed 7 jeszccze drzemnełam. Dziś wizyta, dopiero na 19, już mnie skręca co tam się dzieje, czy Hania już wali głową na świat czy będę musiała czekać do tego 6-7września, chociaz to i tak za 2 tyg ![]() Pochodziłam troszkę z Lenką i krzyż mnie rozbolał i boli... Najechało się dzieci do teściowej i 2 zostaje cały dzień a jedno nocuje, kurcze jeszcze mi teściowa obiecała że się Lenką zajmie jak pojade do lekarza, a teraz to nie wiem czy jej jeszcze dokładać, może wezmę mała ze sobą. ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Hej ![]() mysiu kochana, jeszcze troszkę, wytrzymasz! Już bliżej jak dalej! Zaraz będzie Marcelek z wami! ![]() mili też nie wiem skąd mam moc, ale ponoć przed porodem kobitki dostają nadludzkie moce i robią błyska w chałupce, więc u mnie ten etap. Gdzie się nie pokrece tam widzę bałagan. Bóle w pachwinach to norma, dzieciaczki potrzebują więcej miejsca bo jest ich 2 ![]() Nocka spoko,, wreszcie Lenka cała przespała. I ja spałam jak zabita tak do 5.40 bo potem poszłam na siusiu i usnąć nie mogłam, coś tam przed 7 jeszccze drzemnełam. Dziś wizyta, dopiero na 19, już mnie skręca co tam się dzieje, czy Hania już wali głową na świat czy będę musiała czekać do tego 6-7września, chociaz to i tak za 2 tyg ![]() Pochodziłam troszkę z Lenką i krzyż mnie rozbolał i boli... Najechało się dzieci do teściowej i 2 zostaje cały dzień a jedno nocuje, kurcze jeszcze mi teściowa obiecała że się Lenką zajmie jak pojade do lekarza, a teraz to nie wiem czy jej jeszcze dokładać, może wezmę mała ze sobą.
|
#4615 |
|
Wtajemniczenie
|
A to że mnie brzuch na dole tak boli - ciągnie to też normalne ? Też się rozciagam ?
|
#4616 |
|
Zakorzenienie
|
Mili K. Ok.. Wzial moje auto Bo swoje zawiozl do naprawy. On sie stara a ja sama nie wiem.. Mysi ostatnio pisalam, ze mielismy isc na randke ale nic z tego nie bylo. Przeprasza mnie za to co zrobil zle.. Wysyla mi linki do ogloszen o prace, robi duzo w kierunku wyprowadzki a Ja sama nie wiem, jeszcze mam sny glupie, ktore po interpretacji nie zapowiadaja nic dobrego :/
Strasznie sie ciesze, ze widzisz roznice w tych ciazach niech Sie Nasze blizniaki kreca, rosna i zdrowo rozwijaja
|
|
#4617 |
|
Wtajemniczenie
|
Halo halo!
Lila No tak, trzeba bedzie sie zabrac za szkolenie. Wiem, ze to roznie bywa, my mielismy wyzla i nam powiedzieli, ze dopoki nie bedzie miec 2 lat to nie ma co szkolic. Podobno za glupi na to .Mysia i Basia Nie mam zielonego pojecia czemu on tak pozno to wyslal. Dostalam od niego maila w zeszlym tygodniu, ze mial udany urlop i ze wyslal list. Mi podeslal jego kopie i tam byla data 18 sierpien . Fakt, ze tu bylo lato i wtedy wiele urzedow nie dziala. Nic mi nie da wkurzanie sie, czekam na decyzje.Mysia Juz niedlugo, silna jestes dasz rade. Mialam na sesji babke z rwa kulczowa i podobny termin jak Ty. Zal mi jej bylo, bo dla niej akurat nic nie mozna zrobic. Chodzi biedna z pasem i to by bylo na tyle. Ale zdjecia poszly swietnie i dala rade pozowac . Wczoraj przyszla paczka z Polski. Kupilam sobie syfon do bitej smietany. A razem zamowilismy sobie z TZ glosnik bezprzewodowy. Zrobilam jeszcze troche ponad 6km po miescie na rowerze, a wieczorem pospacerowalismy do okola bloku. Co czlowiek nie robi, aby sie pasek zapelnil . Dzis mamy Tai Chi .
|
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Yss oby szybko Ci odpowiedz dali..
Ja leze w lozku nie wiem co ze soba zrobic ) jakis obiad ugotuje dzis- Mam ochote Na surowke z pory.
|
|
#4619 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pol dnia przespalam.. wlasnie sie obudzilam. Ewidentnie nie moj dzien.
Madzia jak pachy mozesz golic to git! Areletko ooo! Wizyta dzisiaj ! nie wiem czy zyczyc juz powoli zeby sie rozkrecalo czy zeby bylo jak w planach . Czekam z niecierpliwoscia na relacje z wizyty! Yss i ja mialam pochasac troche na pilce ale mocy nie mam. Tz dzownil podjedziemy jak skonczy prace na zakupy a potem do lasu na spacer. Moze wieczorem sie lepiej poczuje to pocwicze. Mili pewnie sie rozciagasz, najlepiej przy okazji gina podpytac dla swojego spokoju
|
#4620 |
|
Wtajemniczenie
|
PannaMagda ale wróciłaś do mieszkania czy dalej u taty ? Stara się chłopina...Tylko czy to ma sens ? Musisz przemyśleć
mysia1986 ja też dziś szałowo się nie czuję...może to przez pogodę. Ja dziś mam endo wieczorem. Pytałam w piątek. Mówiła że będę się rozciagala coraz bardziej. Ale sama wiesz jak to jest..stres dalej zostaje. arletka1313 czekam na wieści po wizycie
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

No dokładnie co lekarz to inna opinia. Hah Ty sokiem z kapusty kiszonej, a ja z żurawiny

O taki obiad u Nas 

. Raz mi sie prawie udalo nadgonic, ale potem znowu zostalam w tyle.
.
. Ale generalnie odpuszczam zloszczenie sie na to bo nic nie zrobie. Modle sie aby ustawa zmieniajaca prawo IVF w Polsce nadal sobie czekala na pierwsze czytanie.
.

.
nie wiem czy zyczyc juz powoli zeby sie rozkrecalo czy zeby bylo jak w planach . Czekam z niecierpliwoscia na relacje z wizyty!