|
|
#4591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.9 :)
Ooo to super, że w tym wieku znalazł jeszcze szczęście. Większość myśli już tylko o samotności.
|
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie |
|
|
|
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
![]() U nas nocka jak zwykle. Dogrzewamy się jak możemy, M ma już katar o rachunku za prąd nie chcę myśleć nawet. w łazience rano 8 stopni, dzięki bogu za kota, który lubi w toalecie wchodzić nam na kolana. W ogóle dzisiaj rano patrzę, tv jest załączony. Patrzę, a tu kot na sofie odwrócony do tv leży z pilotem
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2016-03-29 o 06:54 |
|
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szuu i jak dałaś radę przez ten tydzień sama? |
|
|
|
|
#4595 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jestem wściekła. Matko co za baran....
|
#4596 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo. Witamy sie po swietach. Lauri rozkochala w sobie cala rodzinę
siedziala na honorowym miejscu na rodzinnej imprezie i wszystko jadla, zurek, jajko, pasztet, salate, biala kielbase, chleb a nawet buraki z chrzanem ![]() Co do zmiany czasu to wieczorem idzie spac godzine później bo o 19 ale rano wstaje i tak o 6 wiec zmianę czasu tez przechytrzyla
|
#4598 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nocka ładna, ale obudziła się o 6.30
całe szczęście że tz ma dziś wolne to wziął ją.
|
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Zbieramy się do przedszkola. Kanapki, kaszki, zęby, nocniki, ubieranie...
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#4600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio z tz stwierdziliśmy że nasze dziecko nie ma jeszcze poczucia smaku. Ciężko nam inaczej wytłumaczyć zjadanie kurzu i cebuli. |
|
|
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lauri ewidentnie ma rzeczy, ktorych nie lubi, szczególnie buraki i jogurt naturalny. Nie ma szans, zeby zjadla.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ważna jest konsystencja 😆 do tej pory gadrdzi twardymi jablkami
|
|
|
|
#4603 |
|
Zakorzenienie
|
Markus az się otrzepuje, jak dostanie sam jogurt naturalny. Ale jigurt z bananem czy innymi owocami jest git.
|
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
A jak u Was na wadze po świętach? Ja aż boję się otwierać lodowke bo tam tyle pyszności
|
|
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie co... chyba pora sie ogarnac z szukaniem pracy nie?
|
|
#4606 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wgl ona lubi takie wyraźne smaki. Nie przepada za słodkim. Wpierniczała jarzynową aż jej się uszy trzesły i sałatke z mango i chili ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie przytylam po swietach ale tez nie jadlam baaaardzo duzo.
Nie byliśmy u mouch rodzicow wiec nie bylo sernika mamy wiec nie bylo czym robić kilogramow
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Kaja jak szybko oddali Ci pieniądze z hm jak zwracalas towar ?
|
|
|
|
#4609 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Z tydzień
![]() To za 4 lata
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas za 3 :/ |
|
|
|
|
#4612 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia po 70 tce jest :P Ale to taka pani do której jeździ, nie bedą sie hajtac tylko spędzają razem czas po prostu. Połowa dzieci sie od dziadka odwróciła :/ lepiej zeby dziadek siedział w kuchni i w okno partrzyl ... Ile mu życia zostało :/ powiem wam, spoko babka, z jej córka w przedszkolu byłam
Country bardzo dobrze! Ze wszystkim sie wyrabiałam, było super Konrad jakiś taki fajny sie zrobił ale od przedwczoraj ma mega lęk separacyjny, tylko ja go moge wziąć na ręce albo moja mama, kazdy inny włącznie z tz - ryk :/ aż głupio mojej mamie, bo jak tz brał go w święta na ręce to on do niej wyciągał rączki i ryczał A teraz nawet jak siedze na kiblu to musi trzymać mnie za nogawkę ![]() Indu ---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- My teraz jestesmy ze sobą 7 rok!!!!!! ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- A przytyłam tylko pół kilo po świętach ale mam tyle tych nadziewanych mikołajków (tzn kurczaków ale wiecie ocb ) ze jeszcze z kilo dojdzie---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Polećcie jakiś dobry telefon? Szukam alternatywy dla iPhone bo wszystkie jak jeden nam sie ostatnio psują
|
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratki za K Ja mam zawsze samsungi galaxy. Teraz nie zmieniałam już długo telefonu, mam s4mini i spada mi co chwilę, jest wszystko ok. Jak go kupowałam, wychodził równocześnie z nim iPhone chyba 5. Nie pamiętam który, ale koleżanka go kupiła, a ja w ostatniej chwili zmieniłam zdanie na samsunga i na początku zalowalam. Leżały kiedyś obydwa na szafce i jej tz obydwa zrzucił. Mój nic, a jej od razu do serwisu. od tego momentu nie.zalowalam więcej i tyle wytrwał, że mogę polecić. Jeny my nie wiem czy do tych 7 dociagniemy, a wy już prawie 15. To ile lat mialyscie jak zaczeliscie sie spotykac? |
|
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Dobrze, że już po świętach i wszyscy goście odjechali Jestem w szoku jakie rzeczy jedzą wasze dzieci! Ja myślalam,że nie mogą jeść białej kiełbasy i nawet do głowy mi nie przyszło,żeby dać Wojtkowi. Co do telefonów to ja kocham sony. Miałam ostatnio zastępczego samsunga i w życiuuuuuuuuuu! Tz ma s4 mini i też mi się nie podoba. A ja mam Xperie z3 Compact i jest genialna w obsłudze, a w dodatku ma miętowy kolor
|
#4616 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja jestem wierna marce Sony, mam teraz Z2 i jest to mój czwarty tel i następny to też będzie Sony Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Byłam na kontroli u dermatologa, generalnie jest ok. Czekamy jeszcze na jakiś wysiew ale to za trzy tyg będzie wynik . Z tego co mówił to raczej wszystko dobrze jest ze jakby były jakieś grzyby to już by wyszły. |
||
|
|
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja miaalm sony ale mi sie popsul i teraz mam ajfona 4s i jest super sylwka - super ze jest coraz lepiej prince nasz L tez wcina wszystko.. wczoraj wyrwala mi z reki lyzke, zurek chciala jesc.. za kielbasa sie trzesla... bylysmy juz na spacerze, ma drzemke TZ kosi trawe, aja pije kawe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4618 |
|
Konto usunięte
|
No ja uzbierałam juz sobie na ajfona ale najpierw mi w 4s padł moduł wifi a teraz tz w 5s zrobiło sie cos takiego ze jak wejdzie na Google i cos wyszuka to robi sie kłódka i nie mozee wejść na żadna stronę. Obie te rzeczy po aktualizacji sie zrobiły
i nie wiem teraz, samsunga wszyscy mi odradzają, moze faktycznie to Sony... :/ Nie wiem co dzis K, zanosi sie jakby cos go bolało nawet cycka nie chce
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnietez cos z wifi bylo nie tak ale TZ sie zna na tym i naprawil..powiem tak, mi w 4s juz pekla z tylu obudowa, spadl tyle razy i nadal dziala wiec jesli wymienie to na kolejnego ajfona mialam sony z3 i cos sie z nim stalo, ze nie ladowal, wymiana baterii nic nie dala, pozniej dotyk padl, TZ naprawil, dzialal chwile i zdechl U K moze zabki?
|
|
#4620 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa w☠☠☠☠il mnie :P
Stwierdzil ze musi wspomoc mojego brata i wzial wol e na dzis i wieczorem do niego poszedl z wielkim baniakiem wina. Idiota myslal ze juz spie i nie slysze. To mu od razu smsy wysmarowalam :P A skoro wczoraj musial wspomoc szwagra to niech dzis wspomaga zone. Myslal ze bedzie znow spac do 10. Pomylka. O 8 zostawilam mu dziecko i wyszlam z domu zeby mogl sie wykazac ![]() Pojechalam se na zakupy i do fryzjera. Teraz tez mog sie wykazac bo powiesil hustawke dla G. i poodkurzal :P
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:18.

o rachunku za prąd nie chcę myśleć nawet. w łazience rano 8 stopni, dzięki bogu za kota, który lubi w toalecie wchodzić nam na kolana. W ogóle dzisiaj rano patrzę, tv jest załączony. Patrzę, a tu kot na sofie odwrócony do tv leży z pilotem
siedziala na honorowym miejscu na rodzinnej imprezie i wszystko jadla, zurek, jajko, pasztet, salate, biala kielbase, chleb a nawet buraki z chrzanem 

całe szczęście że tz ma dziś wolne to wziął ją.

Ale to taka pani do której jeździ, nie bedą sie hajtac tylko spędzają razem czas po prostu. Połowa dzieci sie od dziadka odwróciła :/ lepiej zeby dziadek siedział w kuchni i w okno partrzyl ... Ile mu życia zostało :/ powiem wam, spoko babka, z jej córka w przedszkolu byłam