|
|
#4591 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
Ojj bidulek, będzie co raz lepiej! Kciuki za noc ✊🏻✊🏻
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haa! Dzięki!
|
|
#4593 | |
|
Zakorzenienie
|
Haha ksiądz się znalazł no!
![]() Cytat:
:-* :-*
|
|
#4594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Violka-taka zwykła zamontowaliscie kamerkę? Czy ip na kablu? Pavlinecka-Twój Tz wygrał! Jego wymówki są przednie! Cytowanie mi się rypie i nie pamiętam więcej. Mi Ala na spacerze po starówce wczoraj usnela na 1.5h😁 kocham izzy! Ba nawet M twierdzi że jest super (niespotykane) |
|
|
|
|
#4595 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Dziękuję
![]() Cytat:
Hehe wszystkie izzowniczki zakochane w wozie hmm mam nadzieję, że ja posiądę taką samą miłość do naszego zipka Pamietam że Ala na spacerze też tylko 30 minutowki robiła jak Adka, oby i mojej się odmieniło ![]() Kamerka czarna na kablu tyle ja o niej wiem 😁
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2016-03-20 o 21:35 |
|
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Wy mieliście x-landera tak? I jak izzy w porównaniu do niego? Myśle już drugi dzień, czy nie kupić, bo na joggera niestety sponsor sie nie znajdzie :p czy może lepiej parasolkę hmm... Hanka i Violka - zdrówka dzieciaczkom ;* moja Zuza ma fazę od wczoraj na dzielenie sie - gryzie sobie klocek np i nagle siup - pcha go niczego nie spodziewającej sie ofierze do buzi... I wymusza na TZevie otwieranie buzi - pokazuje mu język tak długo, aż sam jej pokarze a wtedy ona szybko pcha mu rączkę do buzi albo chociaż paluszkiem w język dziabie. Śmiesza. Ale coś mi smarkac zaczyna :/ |
|
|
|
|
#4597 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Witam się ![]() Nie było czasu dziś żeby spokojnie usiąść rano gotowałam obiad , a zrobić rosół i drugie danie przy moim Łobuziaku to ostatnio wyczyn ale udało się Później pojechaliśmy do teściów ![]() Czyli z tym urlopem pewnie macie racje ... muszę to sprostować jakoś , chociaż słabo mi się robi na samą myśl, nie lubię z nimi załatwiać żadnych spraw :/---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
Brawo za kupkę ![]() muszę ten nocnik wreszcie kupić ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
I dla Filipka również coś te dzieciaki chorują teraz :/---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4598 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jutro macie wyniki posiewu?
Edytowane przez mori_lee Czas edycji: 2016-03-20 o 22:08 |
|
|
|
|
#4599 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też będe ryczeć na roczku pewnie ![]() Sto Lat Jasiu jeszcze ode mnie ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
to będzie miał dwie , a co
|
|
#4600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz się nauczyłam ze jak robie zakupy to nie pakuje do reklamówki tylko pojedynczo do kosza i zwykle spora część się mieści, a reszta idzie do torby od wózka Ale fajnie z tym "dzieleniem" uśmiałam się ![]() Oby się katarek nie rozwinął! Cytat:
|
|
#4601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super że tyle prezentów, a i kasa się przyda, spora sumka ![]() Nie dziwię się że się wkurzyłaś, w takim dniu chce się żeby było wszystko idealnie a tu niespodzianki po drodze;-) Ale najważniejsze że się wszystko dobrze skończyło
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4602 |
|
Rozeznanie
|
Pisałam rano post z gratulacjami do Kanowej Zosi i widzę że nie dodalo :/ coś wizaż się psuje :/ tak więc gratuluję małej bystrej dziewczynce ! To prawda że dzieci nas naśladują. . I trzeba się pilnować :P Piotrek kilka dni temu znalazł kluczyk do gniazdka... 'zawolal' mnie, podszedł do kontaktu i zaczął celować w dziurkę
a ja :O znowu później znalazł zabezpieczenie do kontaktu (nie zdążyłam jeszcze założyć po odkurzaniu) podszedł do kontaktu i chciał włożyć 'na miejsce' ale w mig mu zabrałam. . Masakra jak te małe istoty nas obserwują i chcą robić tak jak my...
|
|
|
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 13
Cytat:
To super! Mi mało brakuje ale muszę w terenie wypróbować Podoba mi się to że dziecko siedząc jest po bokach osłonięte tak jakby, w moim Mutsy niema tych burt Cuekawa jestem ile miejsca w bagażniku zajmie ale napewno duuużo mniej niż poprzednik, choć też go bardzo lubię i szkoda mi go już tak odstawić A jest taki śmieszny malutki przy tym zipie (on z takich niższych wózków. Tak jutro wyniki posiewu! A jaki zbieg okoliczności bo w weekend dzwoniłam po wyniki z ogólnego badania moczu ( ogólne i posiew robimy w dwóch rożnych laboratoriach z innych próbek moczu) i i babka mówi że niema wyników, dopiero na Pn bo to posiew, ja mowię, że niemożliwe bo lekarka na wizycie widziała te wyniki (ma dostęp elektroniczny) babka zdziwiona. Okazało się że patrzyła na badania Adrianny o takim samym nazwisku jak nasza Adriana ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
To super, że Zuzia jedynaczka, a już taka podzielna Fajnie to wyglada napewno![]() Przepędzam smarki! A kysz! ✊🏻✊🏻
|
|
#4604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
też go lubilam ale nie porzucilam stoi w garażu zwarty i gotowy na spacery z psem po łąkach; ) a zipa nawet nie wyciągamy z auta. W tygodniu kupiliśmy pralkę i sami wiezlismy w bagażniku + wózek z X to by się nie udało No ale to masakra z tymi wynikami... bo lekarka patrzyła na wyniki innej osoby... dobrze zrozumiałam? a gdyby ta miała jakieś strasznie zle wyniki?? I przepisala leki ? OMG |
|
|
|
|
#4605 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie nie, może niejasno napisałam. Babka w laboratorium źle przez telefon mi sprawdzała, podałam same imię i nazwisko, bez peselu. Lekarka chyba dobrze bo po peselu uff masakra by była jeśli by było tak jak piszesz brr Autko mamy małe, ale na bank więcej miejsca zostanie, bo z tym wozem nie zostaje wcale Pralka i wózek to ładnie spory bagażnik jakieś kombi pewnie![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
Zdolny chłopczyk 👏🏻 Ja muszę te zabezpieczenia w końcu kupić.
|
|
#4606 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kontrola rodzicielska hahaCytat:
Zdrowka dla Filipka biedaczekI dla Zuzi PAVLINECKA tez, oby sie nic nie rozwinelo. I VIOLKA kciuki za posiew ![]() Cytat:
Dobranoc
|
|
|
#4607 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super ![]() ja to pytam Ali "zrobisz kupke, tak?" a ona odpowiada "ta-k" ![]() Cytat:
![]() z wielkim brzuchem obierałam ziemniaki na obiad i z wypiekami na twarzy przewijałam wizaz
|
|
#4608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4609 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tego nie jadłam ale ptasie mleczko milki malinowe w kształcie serduszek-poezja ![]() Cytat:
![]() a co to za grajaco-swiecaca zabawke z pianinkiem? ![]() Cytat:
Cytat:
oby spacerki też były takie udane!kciuki za wyniki posiewu !! Cytat:
u nas wczoraj 1h10 min drzemki w nim ![]() Cytat:
![]() Alicja kluczyka nie rozpracowała, bo jakoś zawsze to szybko robię ale zabezpieczenie też kiedyś próbowała wcelować-taki sorter, nie? co się czepiamy ![]() masz racje z tym naśladowaniem, coraz bardziej to obserwuję
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Znów mi cytowanie siadlo,
Violka- tak Ala po 30min Max w wózku a teraz pierwszy raz zasnela w wózku tym nowym i 1.5h. Oby u Ciebie też się sprawdziło. Pavlinecka - nie jest taki miękki jak x-lander(jednak pompowane kółka to super sprawa) no ale jak na piankowe koła to spoko. Na starówce pełno kostki brukowej i Ali nie obudzilo,ale trochę trzeslo. Generalnie Jana na plus bo lżejszy,wezszy ale na siedzisku miejsca sporo(więc w sklepach fajnie) mega zwrotny,no przedłużają budke uwielbiam. Podbija się super i zajmuje dużo mniej miejsca niż xlander.zawsze można wypiac koła (jak w xlanderze) i już w ogóle jest malutki. Jedyny minus to taki ze na łąki czy jakieś mega nierówności(korzenie,dziu ry)nie da rady.Ale ja po lesie spokojnie jeżdżę(po ścieżkach-tak na przełajowe nie da rady) po łąkach,polnych drogach.więc jak mam gdzieś trudny teren na maxa to biorę mój czolg(zdarzylo się chyba ze 2 razy bo z izzy ciężko mi się rozstać 😜
|
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas kupka jest po śniadanku i to jest stała pora, druga idzie po drzemce a trzecią robi w pieluchę, bo różnie jeszcze z jej porą dzięki za podpowiedz ja i tak do Ikei to jeżdzę oglądać kuchnię dla efektu, rozwiązań itd meble będziemy zamawiać u znajomego, który nam robił tez kuchnię w mieszkaniu
|
|
#4612 |
|
Zakorzenienie
|
Ala dziś spała od 20 do 6 bez pobudki. I nie wiem czy to kwestia tego ze zaciagnelam rolety(mam antywlamanowe więc jak zaciagne do 3/4 to mam ciemno)czy tego ze poszła później spać bo walnela drzemkę 17-18
Wczoraj pozbylam się 8 i mnie napiż.dża.... Ala już na drzemce,ja zabieram się za ćwiczenia a potem jadę podpisać umowę do przyszłej pracy i badania ogarnąć😁 |
|
|
|
#4613 |
|
Zakorzenienie
|
Ja je.bne. 4noc z rzedu spie po 4h
|
|
#4614 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4615 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi obiecująco, wczoraj znalazłam używany za 400 zł, szkoda, ze nie ma możliwości obejrzenia, bo tak w ciemno boje sie brać. Ale poczekam, chwilowo mi sie nie spieszy, u nas nie ma zbyt wielu sklepów do chodzenia a do większości lumpkow musiałabym wnosić wózek, wiec w razie potrzeby dziecia w nosidło wsadzę ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Cytat:
Moja zrobiła trylion pobudek i od 5 ze mną w łożku do 6.20 sie dowierciła ;> ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:30 ---------- Cytat:
Spoko, ja dziecku zwykle jogurty wyzeram ;p i krzyczy na mnie. Przypomniałaś mi o chrupkach, już drugi tydzień je kupuje ... |
|||
|
|
|
#4616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas było podobnie, tez dziewczynka jak Zuzia sie nazywa, tylko 10 lat starsza. To nie fajne, jak zaśliniona zabawkę wtyka ;> ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
A do pionu normalnie rozłożysz? Bo w xlanderze nie do końca ... Ja chce kupić coś przed wakacjami, zeby w bagażniku sie lepiej mieściło |
||
|
|
|
#4618 |
|
Zakorzenienie
|
Nie jest to 90stopni ale prawie. Na pewno bardziej pionowo niż xlander. I się fajnie prawie na plasko rozkłada,bardziej niż xlander
|
|
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
witam się, dzień dobry
u nas nocka od 18:40 do 6:10 a my z męzem wstaliśmy o 5:45 ![]() u nas wczoraj moi rodzice byli, miły dzień spędziliśmy dziadkowie zachwyceni, bo wnuczka popisy odstawiała ![]() boskie jest to naśladowanie ale przede wszystkim jestem w szoku ile ona rozumie, mam wrażenie, że doskonale wie co się do niej mówi na wszystkie polecenia wykonuje czynności, załapała super odgłosy z traktorka i wczoraj pierwszy raz podała kurkę mówiąc "ko-ko" jak spytałam jak robi kurka! wcześniej mówiła już ko-ko ale nie łączyła z zabawką, owcę i krowę też umie i łączy, został nam konik i prosiaczek naśladuje pieska i wtedy się patrzy w okno bo zazwyczaj stamtąd słyszy szczekanie, śmieszne jest to kojarzenie babcia uznała, że jest mądra po niej taaa ![]() teraz chodzi z miejsca w miejsce i łapie zające ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
moja córa też się dzieli chrupkami jak prosimy "daj am mamie/tacie" ale raczej tak udajemy tylko,że jemy i ona dalej wcina ale lubi też jak równoczesnie jemy swoją wczoraj mąż otworzył laysy i Ala koniecznie chciała od niego wziąć, to ukradkiem dałam mu chrupka i podmienił do torebki i jej dał-ale zadowolona była i dumna haha u nas już drzemka leci, wczoraj też o tej h poszła
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2016-03-21 o 08:40 |
|
|
|
|
#4620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.

kocham izzy! Ba nawet M twierdzi że jest super (niespotykane)
rano gotowałam obiad , a zrobić rosół i drugie danie przy moim Łobuziaku to ostatnio wyczyn

🏻