Lutówki 2017 ❤ - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-07-29, 10:16   #4591
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Lutówki 2017 ❤

Cytat:
Napisane przez mariea Pokaż wiadomość
mi by było szkoda wątku, bo wiadomo, że dlugo byśmy nie pociągnęły pisania w 2 miejscach. pewnie byśmy sie na fb przerzuciły, a to forum by umarło śmiercią naturalną. jakoś tak głupio by było prowadzić dyskusje równoległe.
nie wiem jak wygląda klub, bo nigdy z niego nie korzystałam, ale jakbyśmy go wykorzystywały tylko do wrzucania zdjęć, których nie chciałybyśmy wrzucać tu na ogólnodostępny wątek to chyba byłoby okej

właśnie siadłam odpocząć. odkurzyłąm pół domu i już nie daje rady a wcześniej bez problemu sprzątałam ciurkiem. Wy też takie zmęczone?
Ja też tak mam. Nawet krótki spacer mnie męczy. Teraz umyłam podłogi i łazienkę i padam na twarz

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Stary 2016-07-29, 10:20   #4592
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
mi by było szkoda wątku, bo wiadomo, że dlugo byśmy nie pociągnęły pisania w 2 miejscach. pewnie byśmy sie na fb przerzuciły, a to forum by umarło śmiercią naturalną. jakoś tak głupio by było prowadzić dyskusje równoległe.
nie wiem jak wygląda klub, bo nigdy z niego nie korzystałam, ale jakbyśmy go wykorzystywały tylko do wrzucania zdjęć, których nie chciałybyśmy wrzucać tu na ogólnodostępny wątek to chyba byłoby okej

właśnie siadłam odpocząć. odkurzyłąm pół domu i już nie daje rady a wcześniej bez problemu sprzątałam ciurkiem. Wy też takie zmęczone?
Klub jest fajny I można tam napisać chociażby na taki temat jak: "mam takie i takie upławy, Wy też takie maci?" Dla nas jest to ważne, ale dla kogoś z zwenątrz kto czyta, niekoniecznie

Co do zmęczenia, to ja powoli zaczynam nabierać sił. Ale powoli Mimo wszystko mycie podłóg i okien zostawiam mężowi

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja mam pralke na 7kg prania, w zyciu nie uzbieram tyle ubranek no bo to trzeba chyba prac w innym proszku nie?
Ja też… Czasami nie mam co do niej wrzucić, bo taka wielka
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:21   #4593
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Ja też tak mam. Nawet krótki spacer mnie męczy. Teraz umyłam podłogi i łazienkę i padam na twarz

Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
ja właśnie wracam do żywych. zjadłam przy okazji 4 wafle ryżowe oblane gorzką czekoladą (było mi już niedobrze i ssało w żołądku). nie mogłam też połknąć tabletki. ostatnio mam problem z łykaniem, od razu odruch wymiotny staram się te mniejsze mieszać z jedzeniem i w ten sposób je zjadam. najgorzej omega, to taka wielka piguła, no ale jakoś muszę.

mama dzis do mnie dzwoni rano i mowi:"o jeny, dziecko, tak bym chciała już luty i żebyś urodziła". a ja na to: "nie myślałam, że doczekam kiedyś chwili, żebyś się zimy nie mogła doczekać"
Stary 2016-07-29, 10:22   #4594
Escorpio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lorelei24 Pokaż wiadomość
Ja też nie ogarniam tych nazw

Chyba dzisiaj pójdę i kupię jakiegoś bodziaka. miałam poczekać jeszcze trochę ale chyba się nie powstrzymam, tymbardziej że są jeszcze wyprzedaze.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Byłam wczoraj w tk maxx i nie wytrzymałyśmy z mamą Kupiłam takie body na 56 bez rękawków z bluzeczką z krótkim rękawem (to akurat się nie przyda ), w kolorze różowym (chociaż nie wiem jeszcze co będzie) za uwaga… 9zł No nie mogłyśmy przejść obojętnie
Escorpio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:27   #4595
mariea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Escorpio Pokaż wiadomość
Klub jest fajny I można tam napisać chociażby na taki temat jak: "mam takie i takie upławy, Wy też takie maci?" Dla nas jest to ważne, ale dla kogoś z zwenątrz kto czyta, niekoniecznie

Co do zmęczenia, to ja powoli zaczynam nabierać sił. Ale powoli Mimo wszystko mycie podłóg i okien zostawiam mężowi
ja okna już olewam, kij z nimi

to co, zostaje wątek i dokoptujemy klubik?

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Byłam wczoraj w tk maxx i nie wytrzymałyśmy z mamą Kupiłam takie body na 56 bez rękawków z bluzeczką z krótkim rękawem (to akurat się nie przyda ), w kolorze różowym (chociaż nie wiem jeszcze co będzie) za uwaga… 9zł No nie mogłyśmy przejść obojętnie
pierwszy łup?

ubranko się najwyżej przefarbuje jakoś
Stary 2016-07-29, 10:28   #4596
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Zaraz będę w sklepie, jaki rozmiar powinnam kupić?

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:30   #4597
minula
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam pralke na 7kg prania, w zyciu nie uzbieram tyle ubranek no bo to trzeba chyba prac w innym proszku nie?
Ja też mam7 kg. Oprócz ubranek z reguły wrzucalam tez jakiś kocyk czy pieluszki tetrowe. Ja prałam w dziecięcym.
minula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:31   #4598
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

ja bede miala wiekszosc na poczatek na ok.58/60 ale kilka mniejszych tez
oboje bylismy tego rozmiaru jak sie urodzilismy, mamy 180 i 183 wiec dziecia malego nie przewiduje
Stary 2016-07-29, 10:32   #4599
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Ja musiałam założyć, bo jak poszłam na studia, to na fb pisali wszystkim, co zadane,kiedy godziny rektorskie. A teraz uzywam tylko do pisania z koleżankami, które wyjechały po studiach…

Chyba muszę się doszkolić w tych nazwach, bo nie umiem sobie niektórych rzeczy wyobrazić

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

Raczej chodzi o małą różnice wieku między dziećmi
Ha ha, to ja pamiętam te wszystkie nazwy z dzieciństwa, jak mnie mama ubierała Co lepsze pamiętam też jak wyglądało wiele z tych ubranek i już wtedy miałam swoje ulubione
Stary 2016-07-29, 10:34   #4600
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patiuszka Pokaż wiadomość
Ha ha, to ja pamiętam te wszystkie nazwy z dzieciństwa, jak mnie mama ubierała Co lepsze pamiętam też jak wyglądało wiele z tych ubranek i już wtedy miałam swoje ulubione
kiedys to byly spiochy tylko, rozmiar 80 z peweksu wiazane na koncach nozek i raczek i rosly razem z dziecmi ..a teraz to pajacyk jakis niby
..ja w wieku 2-3lat bylam ubierana jak człowiek...jak mozesz to pamietac?
Stary 2016-07-29, 10:35   #4601
Opiumalfa
Zakorzenienie

dla mnie najlepsza nazwa to "spiochy". Co to w ogole jest?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-29, 10:37   #4602
axn22
Zakorzenienie

Cytat:
Ale powoli Mimo wszystko mycie podłóg i okien zostawiam mężowi
Zazdroszczę Ja mam niestety wszystko tylko na swojej głowie i do zrobienia po pracy... Nie wiem jak ja jeszcze do niedawna ogarniałam to bez problemu zaliczając jeszcze niemal codziennie trening (czyli 2h out)

Zazdroszczę Wam już tych zakupów Do genetycznego mam jeszcze sporo czasu (8.08), do tej pory nawet rodzice nie wiedzą.
Obiecałam sobie że do 8.08 nic nie kupię... Dam radę, prawda?
axn22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:37   #4603
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ila26 Pokaż wiadomość
Doświadczone mamy, czy da się przy takim małym dziecku robić pranie raz w tygodniu?

Osobiście, nie lubię jak mi wyskoczy pranie cześciej niż raz w tygodniu. Mam wszystko zaplanowane itp. Dzień prania, dzień prasowania.

Kupiłam już kilka bodów i planuje kupić tyle, żeby prać właśnie raz w tygodniu. Czy to w ogóle jest możliwe i ma sens?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja prałam bardzo żadko na początku. Moje dziecko nigdy nie ulało itd. Czasem tylko jakaś historia z kupą, to wsio. Wiec to zależy jaki ci się trafi egzemplarz. Za to teraz po roku ciągle ufajdany

Cytat:
Mnie sie 4 i 5 podobają

Ja jestem troche antyfb i raczej mysle o usunięciu go nigdy nie dodałam tam zadnego zdjecia.

Etam nadeszły takie czasy ze ciezko byc anonimowym. Tyle, ze mozna o sobie troche więcej albo mniej pisać. Ja nie zakladalabym nowego konta, bo po co? Przyjedzie ktos do mnie i mi cos zrobi?
Ale irytuje mnie jak wchodzę na profile znajomych i wiem o nich wszystko... Gdzie byli w liceum, co studiowali, za kogo wyszli, gdzie jeżdżą na wakacje, gdzie pracują, czy maja dziecko... No masakra jakas...

Tez uważam, ze jak zaczniemy pisać na fb, to wątek umrze. Ślą mnie wątek na swój urok
Ja też wielka fanka fb nie jestem. Mam identycznie jak ty. Krew mnie zalewa jak wchodząc do kogoś na tacy mam wszystko i to dosłownie. Sama nie wrzucam raczej zdjec..
Wątek nie umrze bo fb byłoby tylko do zdjęć i ewentualnie jakiś pyt których nie chcemy zadawać na wątku ogólnodostępnym. Natomiast klub to tez fajna sprawa ale tak jak wcześniej pisałam, ni dy rydy wejść z kom.
Ale tam możnaby dyskutować o prywatach np.
Ja bym była za utworzeniem klubu na początek a później jak się bardziej poznamy fb.

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
ale na fb nie da sie tak pisac jak tu... tematow tez sie nie pozaklada zeby w komentarzach pisac...
tam to padaja tematu (przynajmniej u zon) np "lsaki mam problem, moj maz 4 raz wrocil nachlany do domu..chyba nie jest dobrze" (fikcyjny przyklad)
i sobie tam dumamy co z tym zrobic

a watek zyje swoim zyciem o ☠☠☠☠☠☠☠etkach, glupotkach i innych
zobaczmy ... tez poki dzieci nie ma nie ma czym sie chwalic[COLOR="Silver"]
Zgadzam sie

gapulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:38   #4604
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba zamiast klubu proponuję pózniej grupę na FB, pod warunkiem, że wszystkie mamy FB.

Z nazw to urzekło mnie nasze Lutówki 2017, bo było proste i jasne. Trochę mnie przerażały zawsze te długie, rymowane nazwy. Jakby co ja jestem za Lutówkami 2017 cz. 2.

Lutówki cz. 2 i koniecznie z tym serduszkiem co teraz, jest dla mnie super - łatwo mi nas znaleźć na liście wątków

Na FB to ja się nie piszę, chciałabym pozostać anonimowa - taka forma mi odpowiada I jestem tego samego zdania, co Mariea, jak będą dwa miejsca, to wątek zacznie wymierać. Mi ledwo starcza czasu, żeby ogarnąć wszystkie posty tutaj
Stary 2016-07-29, 10:39   #4605
gapulinka
Wtajemniczenie

Czy ja napisałam rzadko przez "ż"?! Ciążowy kalafior

Stary 2016-07-29, 10:43   #4606
AgatkaSz
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gapulinka Pokaż wiadomość
Ja prałam bardzo żadko na początku. Moje dziecko nigdy nie ulało itd. Czasem tylko jakaś historia z kupą, to wsio. Wiec to zależy jaki ci się trafi egzemplarz. Za to teraz po roku ciągle ufajdany

Ja też wielka fanka fb nie jestem. Mam identycznie jak ty. Krew mnie zalewa jak wchodząc do kogoś na tacy mam wszystko i to dosłownie. Sama nie wrzucam raczej zdjec..
Wątek nie umrze bo fb byłoby tylko do zdjęć i ewentualnie jakiś pyt których nie chcemy zadawać na wątku ogólnodostępnym. Natomiast klub to tez fajna sprawa ale tak jak wcześniej pisałam, ni dy rydy wejść z kom.
Ale tam możnaby dyskutować o prywatach np.
Ja bym była za utworzeniem klubu na początek a później jak się bardziej poznamy fb.

Zgadzam sie

Da sie wejsc przez kom na grupe tylko poprostu przez przegladarke a nie apke

AgatkaSz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:44   #4607
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Doświadczone mamy, czy da się przy takim małym dziecku robić pranie raz w tygodniu?

Osobiście, nie lubię jak mi wyskoczy pranie cześciej niż raz w tygodniu. Mam wszystko zaplanowane itp. Dzień prania, dzień prasowania.

Kupiłam już kilka bodów i planuje kupić tyle, żeby prać właśnie raz w tygodniu. Czy to w ogóle jest możliwe i ma sens?

Ja mam 4 osobową rodzinę i piore raz w tyg. tyle że mam 4 pralki a jak dojdzie pościel to 5 lub 6.

Paulina
Lilotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:48   #4608
ila26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lilotka Pokaż wiadomość
Ja mam 4 osobową rodzinę i piore raz w tyg. tyle że mam 4 pralki a jak dojdzie pościel to 5 lub 6.

Fajnie, że jednak sporo Was nie wrzuca prania dzień w dzień. Ja wolę przemęczyć się z 4-5 praniami w ciągu jednego dnia. A w takie upalne dni mogę na drugi dzień ogarnąć prasowanie i po praniu nie ma śladu. Nie lubię jak mi się coś ciągle suszy i czeka na prasowanie.

ila26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:48   #4609
patiuszka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Ja mam niestety wszystko tylko na swojej głowie i do zrobienia po pracy... Nie wiem jak ja jeszcze do niedawna ogarniałam to bez problemu zaliczając jeszcze niemal codziennie trening (czyli 2h out)

Zazdroszczę Wam już tych zakupów Do genetycznego mam jeszcze sporo czasu (8.08), do tej pory nawet rodzice nie wiedzą.
Dasz radę Ja też jeszcze nic nie kupiłam...
Ale ja nie wiem, czy się w końcu uspokoję... Też tak macie? Najpierw miało być do USG i bicia serduszka... Potem do USG genetycznego... Wczoraj miałam genetyczne i radość była tylko na chwilkę, a teraz jest znowu czekanie na wynik PAPPA, bo lekarz powiedział, że sam wynik genetycznego jest świetny, ale bez biochemii tak naprawdę nic nie oznacza ani w jedną ani w drugą stronę
No i tak czekam i nikomu nie mówię, w końcu wyjdzie, że dopiero jak urodzę to się wyda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-07-29, 10:49   #4610
gapulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Da sie wejsc przez kom na grupe tylko poprostu przez przegladarke a nie apke

O prosze, ja taka hop do przodu nie jestem ☺ musze sprawdzić.

Stary 2016-07-29, 10:58   #4611
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie sie 4 i 5 podobają

Ja jestem troche antyfb i raczej mysle o usunięciu go nigdy nie dodałam tam zadnego zdjecia.

Etam nadeszły takie czasy ze ciezko byc anonimowym. Tyle, ze mozna o sobie troche więcej albo mniej pisać. Ja nie zakladalabym nowego konta, bo po co? Przyjedzie ktos do mnie i mi cos zrobi?
Ale irytuje mnie jak wchodzę na profile znajomych i wiem o nich wszystko... Gdzie byli w liceum, co studiowali, za kogo wyszli, gdzie jeżdżą na wakacje, gdzie pracują, czy maja dziecko... No masakra jakas...

Tez uważam, ze jak zaczniemy pisać na fb, to wątek umrze. Ślą mnie wątek na swój urok
Ja też niewiele inf na swój temat mam na fb. Nie dodaje też zdjęć dziecka, nie wstawiam co zjadłam i ci wysr.łam. Jak widzę co się dzieje czasami na fb to koparka mi opada. Zdj pierwszego usg, pierwszy ząbek, pierwsza kupka do nocnika. Moja znajoma wystawiła nawet nagie zdj swojego syna z plazy.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:

Ja piszę z telefonu i jakby miał być klub to i tak bym nie mogła w nim byc.

Co do sprzątania to mam ogromnego lenia nic mi się nie chce... wcześniej raz w tyg wylizywałam całą chatę do cegły

Paulina
Stary 2016-07-29, 10:59   #4612
patiuszka
Zadomowienie

No to ja Wam powiem, że bez FB to ja sobie życia nie wyobrażam
Nie wstawiam wszystkiego, co robię, ale mam tam wszystko w jednym miejscu pozapisywane:
1.przepisy kulinarne
2.ważne artykuły pedagogiczne do pracy
3.ciekawostki zdrowotne i inne
4. Kalendarz!!!-wszystkie wydarzenia planowane i aktualne, co dziennie rano wyświetlają mi się powiadomienia, co mnie zainteresowało i kto ze znajomych tam będzie!
5. Kontakt ze znajomymi z rodzinnego miasta
6. Grupy i powiadomienia na tematy praktyczne: na przykład "oddam/przyjmę", "sprzedaż/wymiana ciuchów", wszystko w najbliższej okolicy
7. Konkursy, bilety darmowe i grupowe do kina i na koncerty w mojej okolicy
8. I wiele innych "niezbędnych" mi rzeczy

Edytowane przez patiuszka
Czas edycji: 2016-07-29 o 11:01
patiuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 10:59   #4613
Lilotka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piore od początku z naszymi ubraniami i w zwykłym proszku lub płynie do prania.

Paulina
Stary 2016-07-29, 11:05   #4614
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piore od początku z naszymi ubraniami i w zwykłym proszku lub płynie do prania.

To Ci sie sfarciło, ze twoje dziecko nie mialo alergii na proszek. Oby moje tez nie mialo
Stary 2016-07-29, 11:09   #4615
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
no ubranko ze stopkami do spania... śpioszki no do spania
w dzien dziecko ubiera sie jak czlowieka do spania w spioszki

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Ja też niewiele inf na swój temat mam na fb. Nie dodaje też zdjęć dziecka, nie wstawiam co zjadłam i ci wysr.łam. Jak widzę co się dzieje czasami na fb to koparka mi opada. Zdj pierwszego usg, pierwszy ząbek, pierwsza kupka do nocnika. Moja znajoma wystawiła nawet nagie zdj swojego syna z plazy.

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Ja piszę z telefonu i jakby miał być klub to i tak bym nie mogła w nim byc.

Co do sprzątania to mam ogromnego lenia nic mi się nie chce... wcześniej raz w tyg wylizywałam całą chatę do cegły

wyslij jej jakis tekst na zasadzie ze pedofila to by za jaja powiesiła a sama mu dostarcza rozrywki na samotne wieczory...
serio. czsaami trzeba tak matke ogarnąc bo no ja nie wiem co maja w glowach ;/

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Fajnie, że jednak sporo Was nie wrzuca prania dzień w dzień. Ja wolę przemęczyć się z 4-5 praniami w ciągu jednego dnia. A w takie upalne dni mogę na drugi dzień ogarnąć prasowanie i po praniu nie ma śladu. Nie lubię jak mi się coś ciągle suszy i czeka na prasowanie.

gdzie i kiedy Ci to schnie?
ja mam pralke chyba 8kg... jak naładuje czarne to rano przed praca wyciagam, schnie zajmujac cala suszarke, kolejnego dnia wyciagam takie same ilosci pastelowe np...
nie ma opcji 2 pran w dzien bo nie bede miala na czym suszyc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

Cytat:
Napisane przez axn22 Pokaż wiadomość

10dni
nie tak duzo
dasz! my dalismy! jutro badanko i jutro zakupsy

Malgosia jak genertyczne?)
Stary 2016-07-29, 11:12   #4616
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:

56 będzie ok
Cytat:
O takie coś
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2016-07-29-12-10-14.jpg (79,6 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez lolita25
Czas edycji: 2016-07-29 o 11:13
lolita25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 11:14   #4617
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

Kupiłam pajac na 56 i kaftanik na 62. Wyprzedaże jeszcze trwają to może jeszcze coś bym kupiła

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-07-29, 11:17   #4618
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość

O takie coś
Dziwne to to
Stary 2016-07-29, 11:17   #4619
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam pajac na 56 i kaftanik na 62. Wyprzedaże jeszcze trwają to może jeszcze coś bym kupiła

jeszcze na zimowe sie zalapiemy

spioszki dla mnie to takie o
https://www.zalando.pl/bellybutton-s...160729101738:s
Stary 2016-07-29, 11:18   #4620
ila26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
no ubranko ze stopkami do spania... śpioszki no do spania

w dzien dziecko ubiera sie jak czlowieka do spania w spioszki

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

wyslij jej jakis tekst na zasadzie ze pedofila to by za jaja powiesiła a sama mu dostarcza rozrywki na samotne wieczory...

serio. czsaami trzeba tak matke ogarnąc bo no ja nie wiem co maja w glowach ;/

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

gdzie i kiedy Ci to schnie?

ja mam pralke chyba 8kg... jak naładuje czarne to rano przed praca wyciagam, schnie zajmujac cala suszarke, kolejnego dnia wyciagam takie same ilosci pastelowe np...

nie ma opcji 2 pran w dzien bo nie bede miala na czym suszyc

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ----------

10dni

nie tak duzo

dasz! my dalismy! jutro badanko i jutro zakupsy

Malgosia jak genertyczne?)

Mam to szczęście, że w takie dni wieszam na suszarkach i suszę do woli na dworze. Za to zimy nienawidzę z tym praniem i suszeniem wewnątrz.

ila26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości