Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-06, 16:13   #4621
ooona125
Przyczajenie

Rocznica;))

Witam dziewczyny
Wiem, że było na ten temat milion wątków dlatego proszę o nie pisanie glupich komentarzy, lepiej nic nie piszcie jak macie napisać ze juz był...
No więc 24 .11 bedzie 3 rocznica mojai mojego ukochanego
Problem jest z pomyslem na prezent.
Wszystkie rzeczy typu:
-koszulki
-bransoletki
-kosmetyki
-misie
-zdjecia, albumy
-torty
-bielizna
-plyty
-golarka elektryczna
-krawaty
-koszule
itp takie pospolite juz były.

Chciałabym, żeby to bylo cos oryginalnego i fajniusiego
Jakaś niespodzianka itp.
Jak macie jakieś fajne pomysł to proszę pomocy;;;;;(

Bez głupich komentarzy bRDZO Prosze..
ooona125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 16:22   #4622
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Prezent

A jednak napiszę. Skoro WIESZ< że było milion wątków - dlaczego zakładasz nowy? Ot, kultura forum się kłania.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:01   #4623
famka89
Zadomowienie

Kalendarz - inspiracja

Witam

Już "niebawem" święta , wątki o prezentach i nastrojach świątecznych powoli pojawiają się na forum , a więc i mój do tego grona dołączy.

Postanowiłam ,że dam TŻtowi pod choinkę kalendarz z moimi zdjęciami ,na allegro już znalazłam fajną i tanią propozycję ale mam mały problemik - a mianowicie nie mam pomysłu na zdjęcia.
Mam zamiar do każdego miesiąca dodać zdjęcie oddające cechy danego miesiąca - strój ,makijaż ,miejsce (jako ,iż nastały teraz zimniejsze dni będzie ciężej wykonać zdjęcia do ciepłych miesięcy). Szukam w internecie ale nic specjalnie mnie nie urzekło. Wiem ,że Wy macie wiele pomysłów i znacie wiele stron które mogłyby mi pomóc.

P.S. Nie krzyczeć ,że temat nie jest w dziale prezenty, fotografia bądz moda. Nie miałam zupełnie pomysłu gdzie go umieścić - a ten najbardziej mi pasował - forum plotkowe

P.S2 A może któraś z Was skusi się zrobić swojemu TŻtowi taki kalendarz , w gronie łatwiej doszlifować projekt
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:09   #4624
elizka1987
Zakorzenienie

Dot.: Kalendarz - inspiracja

Moja koleżanka zrobiła kiedyś taki prezent chłopakowi. Zrobiła zdjęcia jak siedzi w zwiewnej sukience na starym motorze, kolejne jako dziewczyna Bonda (czarna mini i mały pistolecik), jedno jako wystylizowana na lata 20-ste, jedno w czapce Mikołaja. Świetnie wyszła jej ta sesja.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:10   #4625
angela0033
Zadomowienie

zrobiłabym kalendarz gdybym miała Tż-ta

hmm... a może zrób jedno zdjęcie w lesie ,drugie na łące ,trzecie gdzieś,gdzie jest kolorowo i na dodatek ubierz się w jasne ubrania,kolorowe Zdjęcie wtedy nabierze energii .Możesz zrobić zdjęcie w deszczu,kiedy będzie padał śnieg,nawet tez w nocy będzie cię mógł oglądać w różnych porach dnia
możesz dodać na zdjęciu jakieś napisy poprzez program do przeróbki zdjęć
Stary 2009-11-06, 17:11   #4626
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Skoro mamy nie pisać, to nie płacz potem, że Ci nikt nie pomógł

Wątek z serii "wiem, że są jakieś zasady, ale MNIE nie obowiązują"
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:26   #4627
memorize
Zadomowienie

Ja kiedys zrobialam tz'owi kalendarz ale taki hmm ze wszystkimi miesiacami na jednej str taki wiekszy
Stary 2009-11-06, 17:29   #4628
organizm
Zakorzenienie

A może spróbuj dać na każdy miesiąc zdjęcie z tego miesiąca? Na pewno masz jakieś zdjęcia z wakacji, nie muszę być przecież wszystkie z teraz. Na miesiąc w którym się urodziłaś może zdjęcie jak byłaś mała?? A na ten kiedy macie rocznicę dałabym jakieś wspólne A na grudzień możesz dać zdjęcie w czapce mikołaja

organizm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:31   #4629
mmm87
Zadomowienie

A nie masz żadnych łądnych wakacyjnych zdjęć, które mogłabyś wykorzystać dla czerwca/lipca/sierpnia?

Na maj (wesoły, pozytywny miesiąc) pasowałoby mi zdjęcie z bańkami mydlanymi.

Póki jeszcze są jakieś kolorowe liście, idź do parku w ładną pogodę, nazbieraj liści i uchwyć moment jak je rzucasz w górę nad siebie - to na wrzesień/październik.

Na grudzień możesz sfotografować się w czapce Mikołaja.

Może coś jeszcze przyjdzie mi do głowy. Sama myślałam nad czymś takim (tym bardziej, że mój chłopak ma urodziny w okolicy Świąt), ale ja to mam słomiany zapał...
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 17:55   #4630
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

O matko. Ale nikt nie pisze, że taki temat już był ot tak sobie, żeby ci zrobić na złość tylko po to żebyś go znalazła(a nawet ci juz dziewczyny podają na tacy) i tam poszukala odpowiedzi na swoje pytanie lub też dopisala sie do tematu juz istniejącego.

To sie wypowiedziałam:P
Stary 2009-11-06, 18:04   #4631
Agnesik_
Raczkowanie

Dot.: Rocznica;))

możesz kupić gwiazdę...ciekawe..ale drogie niestety...sama planowałam to kupić..www.kupgwiazde.pl
Agnesik_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 18:29   #4632
Nanusiaaa
Zakorzenienie

super pomysł, jeśli tylko zaświeci słonko zawsze możesz wyjść na chwilkę lżej ubrana i udawać, że mamy lipiec rozłożyć w parku jakiiś fajny koc, zdjąć bluzę - zdjęcia to nie problem, ułóż sobie w głowie plan jaki mieć image na każdy miesiąc, pomysłów może być wiele, jestem pewna że twój tż strasznie się ucieszy, sesja chyba nie musi być w 100% profesjonalna, może masz znajomą, która ma dobry aparat i mogła by ci pomóc ... ?

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:31   #4633
famka89
Zadomowienie

Jesteśmy już 3 lata razem a tak mało zdjęć : (

W grudniu mamy rocznicę - więc wtedy dam nasze wspólne zdjęcie.
Zdjęcie z liściami w parku dam na listopad ,natomiast z bańkami na marzec umówiłam się z koleżanką na sesje. Już nie mogę się doczekać.
famka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:42   #4634
Nanusiaaa
Zakorzenienie

na październik proponowałabym deszcz, kolorowy parasol, złote liście i ty
a na kwiecień zieloną trawkę i motylka we włosach xD

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 18:44   #4635
Dzikun
Zakorzenienie

Dot.: Rocznica;))

Ja jednak napiszę głupi komentarz: Takich wątków na pęczki, w tym mnóstwo zbiorowych, więc nie zaśmiecaj forum. W tamtych wątkach pełno pomysłów perełek
Dzikun jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-06, 19:48   #4636
teofano86
Zadomowienie

ja bym dała koszulkę ulubionego piłkarza/klubu, bilet na fajny koncert, jakieś akcesoria muzyczne, Hugo Bossa, fajną koszulę, pasek do spodni, portfel, coś co się jemu przyda ale kalendarz to nie bardzo tzn. nie znam Twojego faceta, może się ucieszy z kalendarza...
może jakby to były jakieś zdjęcia stylowe, ładnie wykonane, profesjonalne to jeszcze, ale zdjęcia w stylu NK, tzn: "ja nad morzem" (ja, śmietnik, kawałek morza), albo "ja w parku" (jamnik sąsiadów obsikujący drzewo, ja i rowerzysta) - takie to bym sobie całkowicie darowała
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 21:48   #4637
lalalola
Raczkowanie

Smile Dot.: Czy to odpowiedni prezent na rocznicę?

Cześć dziewczyny, dzięki za opinie
Widzę że zdania co do książki są podzielone, ale nie jest to najgłupszy pomysł.
Po przeczytaniu Waszych odpowiedzi, a także po konsultacjach z innymi, mam takie dwa "zestawy" do wyboru:
1. słodycze + książka + zakładka-zdjęcie
2. słodycze + perfumy [pytanie jakie... zresztą taki prezent już był ;p] + oklepana ramka ze zdjęciem
Trzeba pomyśleć, ale przynajmniej mam już z czego wybierać, a nie zupełna pustka w głowie
Dobrze, o wyborze końcowym i reakcji poinformuję.
Oby była pozytywna
Pozdrawiam
lalalola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:02   #4638
Cassi
Zadomowienie

GG do Cassi
Dot.: Czy to odpowiedni prezent na rocznicę?

Ja jestem jak najbardziej za książką i "zdjęciowa zakładką"!! te wszystkie ramki i inne pierdółki, typu serduszka i karteczki, to niezbyt trafiony pomysł
szczerze mówiąc na rocznicę od mojego TŻ wolę dostawać jakieś pomysłowe prezenty, a nie kwiatka i misia Na ostatnią np. dostałam gigantyczne puzzle <bo strasznie lubię je układać > a on grę, o której paplał mi od dawna (cieszył się jak dzieciak ) Na pewno ucieszy się z tej książki i z tego, że pamiętasz o jego pasjach i zainteresowaniach

1 kwietnia 2012 Martusia
Cassi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-06, 22:07   #4639
Elfir
Zakorzenienie

Co za szczęscie ze my nie mamy żadnych rocznic
Od czego liczycie?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 00:00   #4640
lalalola
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Elfir Pokaż wiadomość
Co za szczęscie ze my nie mamy żadnych rocznic
Od czego liczycie?
Też tak sądzę że to zdecydowanie ułatwia życie

TŻ sam z siebie już dawno stwierdził, że od pierwszego pocałunku... ja tam nie odebrałam tego na samym początku aż tak "romantycznie" i w ogóle, no ale niech mu będzie
lalalola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 09:13   #4641
Papryczkaa
Zakorzenienie

ja na rocznice dla swojego faceta przygotowałam kolację, kupiliśmy wino i tak ją uczciliśmy
większe prezenty na taką okazję mi nie pasują, ale co kto lubi
jeśli miałabym wybierać, to jestem za książką z dedykacją

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 10:56   #4642
zoya
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Przypominam o sobie naprawdę nikt nie ma pomysłu dla aktywnego, wysportowanego mężczyzny w wieku 50 lat?
Alkohol odpada, bo ma pełny barek najlepszych trunków, scyzoryk i pendrive też.
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 10:57   #4643
RedApple
Zakorzenienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

coś zwiazanego z dyscypliną sportu jaką uprawia i sprawia mu przyjemnośc podpytaj go i już.
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-07, 11:52   #4644
zoya
Raczkowanie

No właśnie z tym mam problem

To jest ojciec mojego chłopaka. Nie uznaje prezentów "uzgadnianych", zawsze chce mieć niespodziankę. Wiem, że lubi wspinaczkę wysokogórską i baaaaaardzo długie spacery. Myślałam, że może mu kupię jakiś sprzęt sportowy, ale problem w tym, że lubi bardzo markowe rzeczy.

A ja mogę przeznaczyć na niego około 50 zł :-(

I w tym jest właśnie problem. Małe fundusze, a to wiele utrudnia.

Myślałam, ze może jakieś kosmetyki, ale w jakieś rozmowie wyszło, że używa tylko marki Shiseido, czyli pula cenowa nie do zaakceptowania.

Myślałam o jakiś wytwornych czekoladkach tylko że ja mu to daję na każde jego święta - urodziny, imieniny, emerytura...
zoya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 12:01   #4645
RedApple
Zakorzenienie

A że tak zapytam nie wystarczą życzenia, jakieś dobre fajne czekoladki i butelka alkoholu? Skoro cie nie stać to trudno, on ma swoje lata, pewnie swoje na koncie skoro lubi markowe rzeczy to go stać sobie samemu kupic. Poza tym nie składasz sie z chłopakiem jakoś na pezent? Sama kupujesz?
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 12:24   #4646
karoolecka
Zadomowienie

a może jeśli lubi wspinaczkę to poszukaj może jakiegoś obrazu z krajobrazem gór ? do tego jakaś ramka, albo antyrama. może mu się spodoba.. ?
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-07, 19:58   #4647
Liiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lloo Pokaż wiadomość
może Wrocław , Toruń albo Kazimierz Dolny
We Wrocławiu jestem co dwa tygodnie i raczej odpada. Pomyślę nad pozostałymi dziękuje

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Zakopane jeżeli lubicie góry... może jakieś miasto nad morzem ?
Morze niestety odpada ( za daleko) a Zakopane jest zawalone ludzmi a ja mysle nad jakims nie zatłoczonym miejscu...

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
a z jakich okolic jestes? Ja Ci moge polecic kilka fajnych miejsc:
-oczywyscie Krakow )))) Piekny, kazdy znajdzie w nim cos dla siebie - jesli lubicie aktywnie spezac czas - polecam park wodny lub gokarty. Jesli wolicie romantyczne klimaty - spacery, spacery, restauracja, knajpki, "balon" i widok na cale miasto, piesze wedrowki na kopce, z ktorych widok jest rownie fantastyczny etc.
-Białka - blisko Zakopanego, a jednak nie tak przesiaknieta tandeta. W zimie super zabawa (choc sama jestem niejezdzaca, ale planuje zaczac w tym roku) na sniegu, mnostwo atrakcji, super stoki. W lecie quady, spacery, ogniska. Tanie noclegi
-Karpacz - ciekawe miejsce, polecam nocowac w Tarasach Wang - rewelacyjny hotel, niedrogi, super lokalizacja, bo przy karkonoskim parku narodowym, z widokiem na sniezke. W samym miescie mozna pospacerowac, pojesc dobrego jedzenia itp.
-Wroclaw - wiadome, patrz: Krakow.
-Praga - niedaleko poludnia, a taka piekna, patrz: Krakow
-Kazimierz Dolny - bylam tam 2 razy i twierdze, ze na weekend akurat, ale troche nudno. Duzo starszych ludzi spacerujacych, a my jednak lubimy cos ponad to. JEdnak jest cisza, spokoj, ladne tereny, ladna starowka, takie miejsce do relaksu we dwoje
-Okolice Jury KRak-Czestochowskiej - skaly, lasy, gorki, cisza, spokoj, naprawde pieknie
- okolice Olesna - moze nie ma tam nic ciekawego, ale jest jeden fajny hotel, siostra h. Aleksandra w samym Olesnie - hotel 3km za - mozna pojezdzic na quadach, jest mini zoo, cudny ogrod, swietne jedzenie, a i pokoje tez przyjemne.
-Jelenia Góra-Szklarska Poręba - Ciekawe miasta, ze Szklarskiej na szlak, wodospady, gory stolowe, cudownie !!! Jelenia jest dobrym miejscem wypadowym
-Międzybrodzie Zywieckie/Bialskie - rewelacja ! Gory, jezioro, spacery, szybowce, paralotnie, i inne atrakcje. Mam namiary na swietny nocleg

JEst tego tyle, ze az nie pamietam wszystkiego, a bylam w naprawde wielu miejscach w Polsce, zwlaszcza w pasie poludniowym.

---
jestem z woj, opolskiego. Jej super, że tak mi pomogłaś chyba coś poszukam w tych miastach, a które najbardziej miejsce Cie urzekło? Myślałam też o jakimś takim uroczym domku/ hoteliku w górach gdzie będzie można spędzać wieczor przy kominku....

Liiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 01:05   #4648
Melodia mgieł nocnych
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość

Hmmm, ale jak czytam, to mam wrazenie, ze wy caly czas mowicie o chlopcach, nie o mezczyznach...powiedzmy takich okolo 30letnich. Bo naprawde nie sadze, aby takiemu takie "cuda" sie podobaly.

Muffinki sa jak najbardziej ok, jakis deser, cos przygotowanego do jedzenia w ramach niespodzianki - mysle, ze kazdy zarlok by sie na to skusil
Jak bylam mlodsza i mialam o dziwo duzo starszego "chlopaka", to wlasnie przyszedl mi taki glupi pomysl z filmem - zdjecia + filmy z naszych wycieczek, ale raczej w konwencji zabawnej niz romantycznej - sama nie jestem zbyt romantyczna-facet sie ucieszyl, widac bylo, czesto ogladal...Ale tz, z perspektywy czasu twierdze, ze ja bylam niedojrzala i on tez
Pumas, no na przykład ja mam 24 lata, TŻ 26, więc tacy młodzi nie jesteśmy

Mnie i TŻta dzieli bardzo duża odległość, widujemy się raz na dwa tygodnie. TŻ sam mi czasem mówił, że np. siedzi i ogląda nasze zdjęcia i bardzo tęskni Dlatego ucieszył się z takiego prezentu, który osłodził tą tęsknotę i brak drugiej osoby I nie poczytuję tego za niedojrzałość ani z jego, ani ze swojej strony Jak nie poczytuję za niedojrzałość niczego co sprawi tej ukochanej osobie przyjemność i spowoduje, że zakręci jej się łezka w oku albo pomyśli ciepło o swojej drugiej połówce

A gotowanie pysznych rzeczy jako prezent to też fajna sprawa Tym bardziej jeśli taka analfabetka kuchenna się zmobilizuje i stworzy coś zjadalnego

Cytat:
Napisane przez Magnifica Pokaż wiadomość
To nie chodzi o wkład pracy, bo to z pewnością doceni każdy porządny facet, ale o zbędny sentyment. To z pewnością zależy od faceta.

To, co zbytnio opatrzone szybko się nudzi. Jak trzymamy cały rok zdjęcie tż na biurku to później przestaje już wzbudzać emocje, bo jest fragmentem tła. Ja nie stawiam zdjęć, nie ustawiam ich na tapety na tel ani na kompa. Nie lubię słów "na zawsze", bo mogą przynieść całkiem odwotny skutek. To kwestia podejścia. Każdy jest indywidualny
Magnifica, co do słowa na zawsze to zdecydowanie się z Tobą zgadzam Mówienie komuś "nie mogę bez Ciebie żyć" albo "będę Cię zawsze kochać" jest ignorancją Bo skąd możemy wiedzieć jak nasze życie się potoczy Mówiłam tak komuś dawno temu i teraz wiem, że nie ma to większego sensu

Ale jeśli chodzi o zdjęcia na tapecie, czy to na biurku, to nie mogę się zgodzić Szczególnie jeśli ktoś tak jak my ma do siebie te 500 km i takie zdjęcie jest choćby namiastką obecności tej drugiej osoby Słyszę głos przez telefon, widzę literki na GG, ale jak mogę też spojrzeć na zdjęcie tego kochanego uśmiechu, to od razu robi się lżej na serduchu i łatwiej przeczekać ten czas bez tej ukochanej osoby

A co do sentymentu, to dlaczego piszesz, że jest zbędny? Ja zawsze takie sprawy jak romantyzm, sentyment odbierałam i odbieram raczej pozytywnie To bardzo ludzkie i myślę, że świadczy raczej dobrze o takiej osobie

Ja się niesamowicie cieszę, że spotkałam taką osobę, która jest równie sentymentalna jak ja Faceta, który pamięta w jakie bluzce byłam kiedy mnie pierwszy raz zobaczył i mówi, że uwielbia jak ją mam na sobie Który wzrusza się jak widzi taki prezent z naszych wspólnych zdjęć Który wciąż do ucha mi szepcze słowa piosenki, która stała się dla nas wyjątkowa Niech będzie, że to zbędny sentymentalizm Ale wolę chyba ten sentymentalizm, niż współczesny racjonalizm

A co do prezentów najważniejsze jest to, że spodobało się obdarowanej osobie Na Gwiazdkę TŻ dostanie coś praktyczniejszego i nawet mam pomysł Ale od czasu do czasu warto dać coś innego, co czujemy, że sprawi radość obdarowanemu

All the single ladies, now put your hands up!!!

Pani Magister

OPENER 2010

Edytowane przez Melodia mgieł nocnych
Czas edycji: 2009-11-08 o 01:54 Powód: dopisek
Melodia mgieł nocnych jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 10:21   #4649
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez zoya Pokaż wiadomość
No właśnie z tym mam problem

To jest ojciec mojego chłopaka. Nie uznaje prezentów "uzgadnianych", zawsze chce mieć niespodziankę. Wiem, że lubi wspinaczkę wysokogórską i baaaaaardzo długie spacery. Myślałam, że może mu kupię jakiś sprzęt sportowy, ale problem w tym, że lubi bardzo markowe rzeczy.

A ja mogę przeznaczyć na niego około 50 zł :-(

I w tym jest właśnie problem. Małe fundusze, a to wiele utrudnia.

Myślałam, ze może jakieś kosmetyki, ale w jakieś rozmowie wyszło, że używa tylko marki Shiseido, czyli pula cenowa nie do zaakceptowania.

Myślałam o jakiś wytwornych czekoladkach tylko że ja mu to daję na każde jego święta - urodziny, imieniny, emerytura...
Ja bym chyba poszła w coś, co mu się może przydać na tych spacerach. Może jakieś wypasione ciepłe rękawice na zimowe łażenie z psami? Gdybyś miała większe fundusze, to poleciłabym jeszcze mp3 i nagrać tam tam trochę piosenek, które on lubi. Też na te spacery. Może się z TŻtem złóżcie?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-08, 12:16   #4650
iguaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam nadzieję, ze mnie poratujecie . od ponad 3 miesiecy jestem ze swoim chłopakiem, jednak wczesniej przez lata się przyjaźniliśmy , dlatego znamy się dość dobrze. za tydzień ma 21. urodziny, a ja kompletnie nie iwem co mu kupić
chciałabym , zeby był zadowolony z mojego prezentu. dodam, że interesuje się motoryzacją i bardzo dużo jeździ. nie chce żeby to był jakiś banalny upominek albo coś, co za jakiś czas wyląduje w kącie..
może macie jakieś pomysły?

iguaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości