|
Notka |
|
Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Przyczajenie
|
Rocznica;))
Witam dziewczyny
![]() Wiem, że było na ten temat milion wątków dlatego proszę o nie pisanie glupich komentarzy, lepiej nic nie piszcie jak macie napisać ze juz był... No więc 24 .11 bedzie 3 rocznica mojai mojego ukochanego Problem jest z pomyslem na prezent. Wszystkie rzeczy typu: -koszulki -bransoletki -kosmetyki -misie -zdjecia, albumy -torty -bielizna -plyty -golarka elektryczna -krawaty -koszule itp takie pospolite juz były. Chciałabym, żeby to bylo cos oryginalnego i fajniusiego ![]() Jakaś niespodzianka itp. Jak macie jakieś fajne pomysł to proszę pomocy;;;;;( Bez głupich komentarzy bRDZO Prosze..
#4622 |
Konto usunięte
|
Dot.: Prezent
A jednak napiszę. Skoro WIESZ< że było milion wątków - dlaczego zakładasz nowy? Ot, kultura forum się kłania.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
Kalendarz - inspiracja
Witam
![]() Już "niebawem" święta , wątki o prezentach i nastrojach świątecznych powoli pojawiają się na forum , a więc i mój do tego grona dołączy. Postanowiłam ,że dam TŻtowi pod choinkę kalendarz z moimi zdjęciami ,na allegro już znalazłam fajną i tanią propozycję ale mam mały problemik - a mianowicie nie mam pomysłu na zdjęcia. Mam zamiar do każdego miesiąca dodać zdjęcie oddające cechy danego miesiąca - strój ,makijaż ,miejsce (jako ,iż nastały teraz zimniejsze dni będzie ciężej wykonać zdjęcia do ciepłych miesięcy). Szukam w internecie ale nic specjalnie mnie nie urzekło. Wiem ,że Wy macie wiele pomysłów i znacie wiele stron które mogłyby mi pomóc. P.S. Nie krzyczeć ,że temat nie jest w dziale prezenty, fotografia bądz moda. Nie miałam zupełnie pomysłu gdzie go umieścić - a ten najbardziej mi pasował - forum plotkowe ![]() P.S2 A może któraś z Was skusi się zrobić swojemu TŻtowi taki kalendarz , w gronie łatwiej doszlifować projekt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kalendarz - inspiracja
Moja koleżanka zrobiła kiedyś taki prezent chłopakowi. Zrobiła zdjęcia jak siedzi w zwiewnej sukience na starym motorze, kolejne jako dziewczyna Bonda (czarna mini i mały pistolecik), jedno jako wystylizowana na lata 20-ste, jedno w czapce Mikołaja. Świetnie wyszła jej ta sesja.
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
zrobiłabym kalendarz gdybym miała Tż-ta
![]() ![]() hmm... a może zrób jedno zdjęcie w lesie ,drugie na łące ,trzecie gdzieś,gdzie jest kolorowo i na dodatek ubierz się w jasne ubrania,kolorowe ![]() ![]() ![]() możesz dodać na zdjęciu jakieś napisy poprzez program do przeróbki zdjęć ![]()
#4626 |
Konto usunięte
|
Skoro mamy nie pisać, to nie płacz potem, że Ci nikt nie pomógł
![]() Wątek z serii "wiem, że są jakieś zasady, ale MNIE nie obowiązują" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zadomowienie
|
Ja kiedys zrobialam tz'owi kalendarz ale taki hmm ze wszystkimi miesiacami na jednej str taki wiekszy
![]()
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
A może spróbuj dać na każdy miesiąc zdjęcie z tego miesiąca? Na pewno masz jakieś zdjęcia z wakacji, nie muszę być przecież wszystkie z teraz. Na miesiąc w którym się urodziłaś może zdjęcie jak byłaś mała?? A na ten kiedy macie rocznicę dałabym jakieś wspólne
![]() ![]()
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
A nie masz żadnych łądnych wakacyjnych zdjęć, które mogłabyś wykorzystać dla czerwca/lipca/sierpnia?
Na maj (wesoły, pozytywny miesiąc) pasowałoby mi zdjęcie z bańkami mydlanymi. ![]() Póki jeszcze są jakieś kolorowe liście, idź do parku w ładną pogodę, nazbieraj liści i uchwyć moment jak je rzucasz w górę nad siebie - to na wrzesień/październik. Na grudzień możesz sfotografować się w czapce Mikołaja. Może coś jeszcze przyjdzie mi do głowy. Sama myślałam nad czymś takim (tym bardziej, że mój chłopak ma urodziny w okolicy Świąt), ale ja to mam słomiany zapał... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
O matko. Ale nikt nie pisze, że taki temat już był ot tak sobie, żeby ci zrobić na złość tylko po to żebyś go znalazła(a nawet ci juz dziewczyny podają na tacy) i tam poszukala odpowiedzi na swoje pytanie lub też dopisala sie do tematu juz istniejącego.
To sie wypowiedziałam:P
#4631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rocznica;))
możesz kupić gwiazdę...ciekawe..ale drogie niestety...sama planowałam to kupić..www.kupgwiazde.pl
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
super pomysł, jeśli tylko zaświeci słonko zawsze możesz wyjść na chwilkę lżej ubrana i udawać, że mamy lipiec
![]()
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
Jesteśmy już 3 lata razem a tak mało zdjęć : (
W grudniu mamy rocznicę - więc wtedy dam nasze wspólne zdjęcie. Zdjęcie z liściami w parku dam na listopad ,natomiast z bańkami na marzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
na październik proponowałabym deszcz, kolorowy parasol, złote liście i ty
![]() a na kwiecień zieloną trawkę i motylka we włosach xD
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznica;))
Ja jednak napiszę głupi komentarz: Takich wątków na pęczki, w tym mnóstwo zbiorowych, więc nie zaśmiecaj forum. W tamtych wątkach pełno pomysłów perełek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
ja bym dała koszulkę ulubionego piłkarza/klubu, bilet na fajny koncert, jakieś akcesoria muzyczne, Hugo Bossa, fajną koszulę, pasek do spodni, portfel, coś co się jemu przyda ale kalendarz to nie bardzo
![]() może jakby to były jakieś zdjęcia stylowe, ładnie wykonane, profesjonalne to jeszcze, ale zdjęcia w stylu NK, tzn: "ja nad morzem" (ja, śmietnik, kawałek morza), albo "ja w parku" (jamnik sąsiadów obsikujący drzewo, ja i rowerzysta) - takie to bym sobie całkowicie darowała ![]()
![]() |
#4637 |
Raczkowanie
|
![]()
Cześć dziewczyny, dzięki za opinie
![]() Widzę że zdania co do książki są podzielone, ale nie jest to najgłupszy pomysł. Po przeczytaniu Waszych odpowiedzi, a także po konsultacjach z innymi, mam takie dwa "zestawy" do wyboru: 1. słodycze + książka + zakładka-zdjęcie 2. słodycze + perfumy [pytanie jakie... zresztą taki prezent już był ;p] + oklepana ramka ze zdjęciem ![]() Trzeba pomyśleć, ale przynajmniej mam już z czego wybierać, a nie zupełna pustka w głowie ![]() Dobrze, o wyborze końcowym i reakcji poinformuję. Oby była pozytywna ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
Dot.: Czy to odpowiedni prezent na rocznicę?
Ja jestem jak najbardziej za książką i "zdjęciowa zakładką"!!
![]() ![]() szczerze mówiąc na rocznicę od mojego TŻ wolę dostawać jakieś pomysłowe prezenty, a nie kwiatka i misia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Co za szczęscie ze my nie mamy żadnych rocznic
![]() Od czego liczycie?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4640 |
Raczkowanie
|
Też tak sądzę
![]() ![]() TŻ sam z siebie już dawno stwierdził, że od pierwszego pocałunku... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
ja na rocznice dla swojego faceta przygotowałam kolację, kupiliśmy wino i tak ją uczciliśmy
![]() większe prezenty na taką okazję mi nie pasują, ale co kto lubi ![]() jeśli miałabym wybierać, to jestem za książką z dedykacją ![]()
#4642 |
Raczkowanie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
Przypominam o sobie
![]() Alkohol odpada, bo ma pełny barek najlepszych trunków, scyzoryk i pendrive też. |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny
coś zwiazanego z dyscypliną sportu jaką uprawia i sprawia mu przyjemnośc
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Raczkowanie
|
No właśnie z tym mam problem
![]() To jest ojciec mojego chłopaka. Nie uznaje prezentów "uzgadnianych", zawsze chce mieć niespodziankę. Wiem, że lubi wspinaczkę wysokogórską i baaaaaardzo długie spacery. Myślałam, że może mu kupię jakiś sprzęt sportowy, ale problem w tym, że lubi bardzo markowe rzeczy. A ja mogę przeznaczyć na niego około 50 zł :-( I w tym jest właśnie problem. Małe fundusze, a to wiele utrudnia. Myślałam, ze może jakieś kosmetyki, ale w jakieś rozmowie wyszło, że używa tylko marki Shiseido ![]() Myślałam o jakiś wytwornych czekoladkach tylko że ja mu to daję na każde jego święta - urodziny, imieniny, emerytura... |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
A że tak zapytam nie wystarczą życzenia, jakieś dobre fajne czekoladki i butelka alkoholu? Skoro cie nie stać to trudno, on ma swoje lata, pewnie swoje na koncie skoro lubi markowe rzeczy to go stać sobie samemu kupic. Poza tym nie składasz sie z chłopakiem jakoś na pezent? Sama kupujesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zadomowienie
|
a może jeśli lubi wspinaczkę to poszukaj może jakiegoś obrazu z krajobrazem gór ? do tego jakaś ramka, albo antyrama. może mu się spodoba.. ?
#4647 | |
Zakorzenienie
|
We Wrocławiu jestem co dwa tygodnie i raczej odpada. Pomyślę nad pozostałymi
![]() ![]() Morze niestety odpada ( za daleko) a Zakopane jest zawalone ludzmi a ja mysle nad jakims nie zatłoczonym miejscu... ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4648 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie i TŻta dzieli bardzo duża odległość, widujemy się raz na dwa tygodnie. TŻ sam mi czasem mówił, że np. siedzi i ogląda nasze zdjęcia i bardzo tęskni ![]() ![]() ![]() ![]() A gotowanie pysznych rzeczy jako prezent to też fajna sprawa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ale jeśli chodzi o zdjęcia na tapecie, czy to na biurku, to nie mogę się zgodzić ![]() ![]() ![]() A co do sentymentu, to dlaczego piszesz, że jest zbędny? ![]() ![]() ![]() Ja się niesamowicie cieszę, że spotkałam taką osobę, która jest równie sentymentalna jak ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do prezentów najważniejsze jest to, że spodobało się obdarowanej osobie ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-11-08 o 01:54 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam nadzieję, ze mnie poratujecie .
![]() ![]() chciałabym , zeby był zadowolony z mojego prezentu. dodam, że interesuje się motoryzacją i bardzo dużo jeździ. nie chce żeby to był jakiś banalny upominek albo coś, co za jakiś czas wyląduje w kącie.. może macie jakieś pomysły?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.