![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniówki 2017 ♥ cz.3
Cytat:
![]() Każdy inny wynik odbiegajacy od normy by mnie tak nie ruszał. Ale tu chodzi o krzepliwosc. A to mój problem, który namieszał w przeszłości także no... No ale jeszcze 4h i będę wiedziała co i jak. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dzień dobry ![]() zawiozłam dzieci i teraz śniadanko, dziś dzień bez planów, mam nadzieję, że pogoda dopisze to wypielę rabatę, która ostatnio się nie zmieściła w czasie ![]()
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
102 to niestety za duży cukier. Ważniejszy jest wynik z surowicy niż z glukometru. Glukometr może nieźle przekłamywać niestety i bada krew pełną. Maszyna do biochemii bada samą surowicę (cześć osocza pozbawiona fibrynogenu, bez skrzepu więc kolor żółtawy). Ja mam katar i kichanie wiele razy dziennie, poza tym czuję się dobrze i się zastanawiam czy to atak alergii czy jednak szef mnie zaraził. Od 2 dni cukier na czczo podwyższony 96 i 98, nie wiem czy przy alergii się podnosi czy przy infekcji tylko Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() W weekend wybraliśmy z mężem jednogłośnie wózek ![]() Teraz rozglądam się za łóżeczkiem i głupieję już ![]() Rozglądam się za jakąś nową sukeinką na święta na roczek mojego chrześniaka, polecacie gdzie znajdę coś fajnego, raczej nie typowo ciążowego ale mieszczącego brzuszek? |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oooo o tym nie wiedziałam, spróbuję ![]()
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 18tkę chrześniaczki męża za dobry tydzień (duża impreza w lokalu) a w maju komunia mojej chrześniaczki. kupiłam sukienkę ciążową, dziś ma przyjść. jeśli nie będzie dobra to kupię z mohito sukienkę w kolorze malinowym z koronki, mierzyłam i jest ok ![]() anna byłam na ogrodzie i niestety moje tulipany potrzebują jeszcze kilku dni ![]()
![]() |
#4630 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja co roku robiłam sama wertylulację trawnika a w tym roku mąż mi zabronił i czekam na pana, który rozprawi się z moją trawą po zimie. Uwielbiam kosic trawę i tez dostałam zakaz od męża. To będzie trudny sezon dla mojego trawnika i dla mnie 😂 Cytat:
Cytat:
A stół i krzesła dojdą do ciebie przed świętami? Wiem, ciekawska jestem 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Stokke trailz - zdj w załacnziku
Właśnie na początku czerwca też mamy komunię chrześnicy męża ale o tym jeszce nie myślę, wtedy pewnei będę mieć sporo większy brzuch niż teraz i kupię coś typowo ciążowego... |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to hormonki na pewno, przed 1 i teraz bralam antyki, wiec pewnie to miesza. Cytat:
![]() Juz nie raz kichnelam rano i wsio wokol w krwi Cytat:
Musze znalezc jakies talenty moicj dzieci, na razie maja po jednym, po mnie czyli szybkie wyprowadzanie z rownowagi starego ![]() Czelam na ladna pogode, coby Lenkiewicza z Toba odwiedzic ![]() Cytat:
Cytat:
Ostatnio TZ rozmawial z dyrektorem szpitala jednego i on mowil, ze te obnizki norm yo tulko przez firmy farmaceutyczne sa, bo kiedys byly wyzsze, nie szkodzily pacjentkom, a tak wzrasta sprzedaz insuliny, paskow itd. Ja sie nie znam Cytat:
Dziewczyny stalo sie!!! W koncu na krzywej jestem ![]() Oczywiscie zaspalismy dzisiaj, potem ogarnianie dzieci i sniadania, bo w przedszkolu juz po nim. W labie mie czekalam zbyt dlugo. Nie bylo wywieszki o ciezarnych, ze maja pierwszenstwo, a ze jakies dzieciaki byly przede mna to stwierdzilam, ze poczekam. Weszla laska i glosno i wyraznie kazala mi isc bez kolejki ![]() Miny ludkow bezcenne! Teraz mam osobny pokoik dla pijacych glukoze, kanape, gazetki i nie moge wyjsc, tylko przez drzwi od pokoju pobran, zadna sobie na zakupki nie pojdzie ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Malutka szaleje po glukozie, chyba mi bokiem zaraz wyjdzie ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tej tylko zależy mi by na te kontrole do szpitala nie jeździć (a mój gin się upiera na to) bo to na cały weekend (od piątku do poniedziałku - raz w miesiącu), mój tż nie będzie miał jak urlopów brać no i co z młodym wtedy zrobię ??? A nasza poradnia diabetologiczna jest pożal się boże...kolejki, mierzenie cukru glukometrem i kalendarzyk z wynikami - to mogę sama przecież robić: brzydal: Jestem dorosła, świadoma - zapobiegawczo trzymałam dietę (może nie zupełnie ścisłą) bo wiedziałam, że jestem w grupie ryzyka. Przecież nie będę żarła cukru na umór by zaszkodzić dziecku.... Poza tym do tej pory tylko niecałe 3kg przytyłam i pasi mi to ![]() No nareszcie na krzywą dotarłaś ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4636 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fotkę mogę cyknąć, ale mój ogród w wakacje będzie obchodził 1 urodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a talenty dzieci zacne ![]() Cytat:
![]()
Nasz synek Antoś Edytowane przez itakasia Czas edycji: 2017-04-10 o 09:38 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Rozeznanie
|
Napar z kurkumy mówisz? Ale to musi być niesmaczne
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze nie bedziesz musoala tego robic.. Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Judkama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kciuki za wyniki. Spadam robic ciasto i obiad skoro juz chlapnelam wczoraj ![]()
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() biorę kawkę i lecę na ogród, termometr pokazuje już 17 stopni ![]() ![]()
![]() |
#4641 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratuluję, że dotarłaś na glukoze! !! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Ja juz 3 sezon u siebie urzędu i ttlko trawnik i iglaki wokół, wiec jak danie to u ciebie i tak na bogato i różnorodność 😉 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny! Obrażam się na Wizaż
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 | |
Rozeznanie
|
Streszczając maksymalnie:
Ja też mam szlaban na ciuszki już - zapasy mam niebotyczne ![]() ![]() Gratulacje dla śpiewających córeczek! Jako dziecko zawsze lubiłam się bawić w piosenkarkę, ale niestety głos mam tragiczny ![]() Z sukienek polecam Stradivariusa i Zarę - w tym sezonie mają dużo oversize'ów, ale niestety trzeba mieć do nich długie nogi, żeby sensownie wyglądać, więc ja ze swoim wzrostem odpadam ![]() Crescent, mnie z kolei wzięło ( w kwestii ciast) na tort galaretkowo-śmietanowy, ale poczekam z nim do świąt. Wczoraj na noc zrobiłam sobie za to... kanapki z podsmażaną cebulką ![]() Dziś przychodzą do mnie ogrodniczki ciążowe (krótkie) - ciekawe, jak będą leżały ![]() Cerę mam super w ciąży (przed ciążą też nie miałam problemów), ale w pierwszym trymestrze świeciła mi się jak żarówka i zużywałam tony bibułek matujących, żeby wyglądać jak człowiek. Witaj Zieloona Truskawko! Idę załatwiać sprawy na mieście. Do usłyszenia po południu! <3 ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Madi
|
Dziewczyny udało się uzbierać na tą operację serduszka, o której kiedyś tu wam pisałam, dzisiaj o 10.00 akcja zakończona sukcesem, cieszy mnie to ogromnie, teraz tylko trzymam kciuki aby operacja się powiodła
![]() Natomiast ja dzisiaj czuję się jak balonik bez powietrza, brakuje mi energii, czuję się taka ospała, leżę w łóżku od rana i jeszcze skurcze mnie w nogi łapią... a obiecałam mężusiowi na obiad spagetti, będę musiała i tak wyjść do sklepu
#4646 | |
Rozeznanie
|
Aha, i Anna - piękne kwiaty! Fantastyczny widok w taki słoneczny dzień. Wiosna pełną gębą
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
W sumie dobra myśl z tymi sukienkami oversize. Muszę po sieciówkach połazić pod koniec kwietnia, może dorwę jakąś sukienkę na ślub w rozsądnej cenie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzieńdo! (mój chrześniak tak się zawsze wita
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
http://allegro.pl/elegancka-sukienka...112533260.html http://allegro.pl/piekna-sukienka-ci...604344241.html http://allegro.pl/piekna-sukienka-ci...744984840.html http://allegro.pl/wygodna-sukienka-c...745076602.html http://allegro.pl/388-roz-s-ciazowa-...704393284.html I którąś pewnie kupię, ale nie zdecydowałam jeszcze, którą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja wczoraj byłam w pepco i była za 25zl taka fajna różowa sukieneczka, materiał rozciągliwy ale niestety tylko rozmiar 36. Muszę gdzieś zapolować na 40 ![]() Co do cery to mam teraz piękna. Za to nie rosną mi wógole włosy. Ubolewam nad tym bo myślałam że po podcieciu szybko dorosną a tu lipa. Ale plusy też widzę bo nogi depiluje co 3tyg ( jestem w szoku) i to pojedyncze włoski. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.