|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki styczeń 06
Nie bede tego juz rozwlekac, napisalam ci PW Pozdrawiam i zycze powodzenia.
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
napisze tylko to ze nie bede komentowala tych postow i moze ktos da sobie spokój..Ja nie odpisuje juz na nic..klotnia to nie moj chleb powszedni
|
|
|
|
#4623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja publicznie komentować tego więcej nie będe.
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Hello dziewczyny styczniowe
Ja dzis jade na male zakupy Siostra mi mowila ze sa obnizki wszedzie od 50-70% wiec jade sie rozgladnac...Szymek zostaje z moja siostra az boje sie ich zostawic Zeby go tylko po godzinie dosc nie miała hihiPozdrawiam Was i zycze milego dzionka |
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moni@ jak chcesz zrobić urodzinki to przyjeżdzaj do mnie bo ja dopiero zaczynam przygotawania,a tak mi sie nie chce ze szok ![]() Nie przejmuj sie tym gadaniem poprostu pozostwmy to bez komentarza i tyle.A niech nas obrzucaja błotem a co?
|
|
|
|
|
#4626 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niki zacytowalam cie bo wlasnie o to samo chodzilo dziewczyna. wymienilysmy sie pogladami na temat podkladow, takich jakich uzywamy. a fakt posiadania przez ktoras z nas podkladu za 70 zł to przeciez nie powod do linczu. dostala go od TZta. ale racja racja podklady drozsze sa nieco lepsze co nie oznacza ze posiadaczki tych tanszych to margines. ja uzywam takiego za 20 zł i jestem zadowolona. a Jastin w pewnym momencie zaczela nam wmawiac ze zajmuemy sie kosmetykami a nie dziecmi. wiem z wlasnego doswiadczenia ze gdybym myslala o dziecku przez 24 godziny na dobe i nic o sobie to juz dawno mialabym swirka w glowie. mi tez sie cos nalezy co nie oznacza ze wlasne dziecko zamykam w kojcu na godzine i ide brac jesli ktos ma cos do kogos to najlepszym wyjsciem jest rozwiazanie tego przez PW a nie na ogolnym widoku. pozdrawiam
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4628 |
|
Rozeznanie
|
Aż boje się cokolwiek pisać
.Przepis na wódeczke z mlekiem, prosty bardzo
|
#4629 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny smutno mi jak tak czytam te całą kłótnię
Było tak miło a teraz tak się porobiło Ja sie w tym temacie nie wypowiadam bo nei lubię kłótni hmmm no chyba że z tż -tem . Jestem neutralna i nie staję po rzadnej ze stron. Jedynie napisać mogę podobnie jak Niki że nie przeszkadza mi jak na chwilę zmienimy temat wątku na inny np kosmetyki, ciuszki czy nawet na temat ulubionego serialu.
|
#4630 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zrobiłam jedną sałatkę na jutrzejsza imprezkę a dzisiaj biorę się za drugą pieczarkową tak polecaną przez Humbak
Zastanawiam się jak jutro mała zdmuchnie świeczkę , będę musiała jej pomóc bo nauka idzie nam z trudem
|
#4631 |
|
Rozeznanie
|
Wracając do tej zabawki o której pisałysmy wczoraj to Lili owszem bawi sie nia ale z kims, sama nie chce. Za to uwielbia nosić te piłeczki. A muzyczka z niej po prostu mnie powala
.
|
#4632 |
|
Rozeznanie
|
Kasia dokładnie to samo - Lili ma dmuchanie swieczki w nosie
. Wogóle się nia nie interesuje
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie kłóćcie się, tak było miło na wizażu
tiaara zgadzam się, nam też się coś należy .A co do podkładów i innych kosmetyków oraz ich cen, to ja tam nie wnikam kto jakie kupuje, bo uważam że kogo na ile stać to to ma , ale lubię poczytać kto jaki kosmetyk chwali i poleca kto odradza humbaczku dziękuję za przepis Dziewczyny kupujecie coś babciom i dziadkom Waszych dzieciaczków na Dzień Babci/Dzień Dziadka ??? Kurczę, ja jak sobie policzyłam ile tych babć i dziadków mamy to ja mam dwie babcie i dziadka, tz ma babcię no i moje dzieci mają babcie i dziadków . Nie wiem co im wszystkim kupić, żeby nie zbankrutować, a w dodatku za tydzień robimy roczek i trochę wydatków teraz jest
|
|
#4634 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dla Oliwci, dużo zdrowia, szczęścia i uśmiechu na twarzy z okazji pierwszych urodzin życzy Lilianka z rodzicami!
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Nikolka woli podotykać ogień niż go dmuchać
|
|
|
#4636 |
|
Rozeznanie
|
Czy ja mówiłam Wam, że jestem konsultantką AVON? Uwielbiam gadać o kosmetykach
.No własnie nie mam pojecia co zrobic z dniem babci i dziadka .
|
#4637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
a ja przez te kłótnie nawet nie popatrzyłam, że Oliwcia dzis ma swoje święto
Kasiu wybacz Oliwciu kochana!!!!! Z serca płyną te życzenia: W datę Twego urodzenia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, Z serca życzy Ci Nikolka z mamusią
|
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
Niki ja też mam 2 babcie i 1 dziadka , czyli pradziadkowie moich dziewczyn, a do tego jeszcze są 2 babcie i 2 dziadków moich dziewczyn wiec trochę się uzbierało
Jeden dziadek to taki przyszywany bo to drugi mąż mojej mamy, ale przecież nie będę kazała dzieciom mówić do neigo pan czy wujek skoro mojego tatę Julia słabo pamięta a Oliwia wogóle nie poznała Więc on też dziadek ![]() Co do prezentów dla nich to ja kupuję każdemu kwiatka a do tego pewnie Julia z tż-tem zrobią dziś laurki. Akurat jutro dzień babci a my robimy urodzinki wiec babcie dostaną jutro kwiatuszki
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu u nas też jeden dziadek jest przyszywany (mąż mojej babci)
Ty będziesz każdemu kupowała jakiś prezent??? Bo ja nie wiem co robić
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Niki ja każdemu kupię kwiatka i moze Julia zrobi dziś laurki. Gdybym miała kazdemu jakiś prezent kupić to musiałabym bank obrobić
![]() U nas zawsze daje się tylko kwiaty , liczy się pamięc a nie to co się daje
|
#4642 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeju jak ten czas szybko leci ..... rok temu o tej porze siedziałam z bólami o 16 wylądowałam w szpitalu a o 22.45 urodziła się Oliwcia ...
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia ja tez bardzo Cie przepraszam ze zapomnialam o Oliwce
przecież dziś jej świetoZ okazji Twego Swieta zycze Ci: Aby jedynymi lzami ktore pojawia sie w twych oczach Byly krysztalowe lzy szczescia Aby radosnego usmiechu na twej twarzy Nie zakryly ciezkie chmury smutku Aby platki roz wyscielaly droge twego przeznaczenia A szczecie zdrowie radosc i milosc byly przeznaczeniem twych dni Życzą Ci tego Wika z mamą! Edytowane przez jastin83 Czas edycji: 2007-01-28 o 10:56 |
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byliśmy wczoraj u mojej kuzynki- chrzestnej Nikolki, zrobili sobie mieszkanko ze strychu ( my też tak planujemy i niedługo zaczynamy budowę), tak ślicznie się tam urządzili, tak im zazdroszczę, że są już na swoim i są urządzeni, nas to dopiero wszystko czeka . Nie mogę się doczekać . Byliśmy w tym tygodniu z TZ w Castoramie, tak oglądaliśmy sobie, drzwi, flizy, okna, wanny itp... jakie to wszystko śliczne teraz jest, mieć tylko duzo kaski i tak sie urządzic ... marzenie , ale wierzę, że powoli się dorobimy kiedyś
|
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
właśnie sobie tańczy
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
humbaczku ja też byłam kiedyś konsultantką AVONU, teraz zrezygnowałam, bo nie mam za bardzo czasu przy dwójce dzieci zajmować się tym, poza tym czasem mało zamówień miałam i nie bardzo mi się to opłacało
. Teraz moja przyjaciółka się tym zajmuje, czasem cos od niej zamówię, zawsze mam u niej znizkę
|
|
#4647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najważniejsze że już zaczynacie coś robić
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu wklej wieczorkiem zdjecia małej księżniczki
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę sie wreszcie ubrać i umyć bo aż wstyd . Tz śpi po nocce w pracy, nie chcę teraz sprzątać żeby się nie tłuc i nie przeszkadzać mu, a bałagan mam taki w pokoju, że aż mnie skręca, nie lubię bałaganu, nie pościelonego łózka itp
|
|
|
#4650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem w szoku jak można w taki sposób komentoweać zachowanie osób, o których nie wie się nic. Dostajesz niestety ode mnie punkty karne jako oficjalne upomnienie. Mam nadzieję, że w przyszłości cztery razy ugryziesz się w klawiaturę, zanim napiszesz obraźliwy komentarz. Prywatnie- jest mi niezmiernie przykro, że postawiłyście /mam na myśli wiekszość użytkowniczek wątku styczniowego i lutowo-marcowego/ oba wątki po dwóch stronach frontu Tak, jakbyscie tu były z obowiazku i zoboiwiązku walczyły- ale o co? i po co? Forum ma być dla każdej z Was przyjemnością.Jeśli nie lubicie się, nie potraficie zrozumieć - zastosujcie metodę ignora. Mniemam, że mój komentarz do tej sytuacji jest ostatnim w tej kwestii. Życzę spokojnego forumowania.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:22.

Ja dzis jade na male zakupy Siostra mi mowila ze sa obnizki wszedzie od 50-70% wiec jade sie rozgladnac...
Zeby go tylko po godzinie dosc nie miała hihi

ja mam dwie babcie i dziadka, tz ma babcię no i moje dzieci mają babcie i dziadków
, Nikolka woli podotykać ogień niż go dmuchać
.