|
|
#4621 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: PM 2018 cz.9
Cytat:
Podobają mi się sukienki w sugarfree, ale co z tego, jak nie dość, że są dosyć drogie, to jeszcze głównie z poliestru. Cytat:
Bardzo ładne Edytowane przez 0gabi0 Czas edycji: 2017-12-27 o 17:35 |
||
|
|
|
|
#4622 |
|
Raczkowanie
|
eż przeszłam się dzisiaj na wyprzedaże, ale nie spodziewałam się aż takiego armagedonu, sklepy inditexu wyglądały jakby rozdawali za darmo, takie kolejki
Kupiłam tylko rzeczy, których nie musiałam przymierzać A i tak czeka mnie jeszcze wyprawa po bieliznę do sylwestrowej kiecki, bo oczywiście jest powycinana.Co do makijażystki i fryzjerki, mam ślub w lipcu i napisałam do jednej, w lutym zaczyna zapisy, ale się nie stresuję, bo mam piątkowy termin i zakładam, że jak nie ta to inną w całym Poznaniu i okolicach też jeszcze znajdę ![]() Zrezygnowałam z projektowania zaproszeń, okazało się, że domowa drukarka, mimo, że fajna, nie daje zadowalającej jakości a po oddaniu do drukarni może cała zabawa wyjść drożej niż ładny gotowiec. Mam wolne aż do 8 stycznia i mam nadzieję coś wybrać w tym czasie
|
|
|
|
|
#4623 |
|
Zadomowienie
|
Niucham tą rękę popsikaną Chloé i chyba wezmę jeszcze lveb pod uwagę. Na mnie pachną jak Miss Dior Cherrie tylko lepiej i mnie nie męczą. Nie czuję ich. No cóż nie będę pachniała oryginalnie 😂
Na wątku zaczyna się czuć, że sezon nadchodzi ☺ Kupiłam Tż skarpety ślubne dwie pary (no tak, przecież mu oczko pójdzie :glupek i majty Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Heja
kupiłam sobie w końcu coś na sylwka niuchalam też dziś armani si Ale nie podoba mi się. Mam jeszcze do przetestowania euphorie Ale już czuję że jest mocna. Ekipa na sylwka nam się powiększyła ^^ a Eddie wczoraj miał swój wielki dzień - był na dworze pierwszy raz i jest szczęśliwy Niedawno wróciliśmy i niedługo was nadrobie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4626 |
|
Zadomowienie
|
Hej. Czytam was dziś na bieżąco ale nie miałam kiedy pisać. Byliśmy dziś na morderstwie w Orient expresie i całkiem nam się podobało
mega mnie zdziwiło, że jest tyle ludzi w galerii ale dzięki wam już wiem dlaczego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam w makro popatrzeć na ceny napoi i alkoholi. Dla porównania obskoczylismy Auchan, to mimo, że w Auchan trochę taniej, to jednak większa wygoda w makro, bo w Auchan wódki są wystawione na półkach i tyle, a w Makro masz zapakowane w kartonach mimo wszystko, a to wygodniejsze.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
też dałam parę razy się nabrać, bo "tanie i ładne" ale co z tego jak wytrzymać się w tym nie da lub jest do wywalenia po dwóch praniach człowiek był młody i głupi teraz zaczynam przywiązywać większą wagę do składu materiałowego w tym wyprzedażowym szale przepuściłam stówkę online w Mohito, ale to by było na tyle
|
|
|
#4629 | |
|
:)
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez girlandzia Czas edycji: 2017-12-27 o 21:18 |
|
|
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hej! Święta mi minęły w szybkim tempie, aż nie wiem kiedy, ale tak to jest, wszystko co dobre szybko się kończy
|
||
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam dodaną inną kieckę w koszyku, a jak już przyszło do płatności i chciałam zapłacić to już jej nie było
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4633 | |
|
:)
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś wieczorem dostałam od swojej orkiestry ofertę wypożyczenia napisów podświetlanych, ale nie wiem, czy brać...
https://www.facebook.com/zespol.impr...42702649119047 |
|
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Housie a nie boiska xD Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4637 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale są tez takie przypaly na ktore nie mamy wplywu.
Ogolnie to slaby spiew, mimo ze muzycy to jakos poza tonacją piesn na wejscie i niesmak pozostal. Kolejna sprawa to pan mlody mial spiewac psalm - ale ze stresu nie dal rady, zacząl ale nie skonczyl. Nie za fajnie to wyszlo i biedny sobie teraz nie moze wybaczyc. Kolejna sprawa to drobna pomylka pani mlodej na przysiedze (przy zakladaniu obrączki) no i troche za szybko powiedziana no ale to wszytko stres zrobil. Oczywiacie kolejny slub na ktorym musial komus zadzwonic telefon akurat w momencie ciszy ![]() Kolejna rzecz - myslalm ze zawalu dostane jak ksiadz prawie sie przewrocil zahaczając o stopien oltarza. Caly koscioł zamarł bo wygladalo to strasznie ![]() I chyba ostatnia rzecz -spory niesmak to kazanie ksiedza, raczej świąteczne, malo slubne i jak mowil o szopce to powiedzial ze niektorzy z nas mogą sie utozsamic ze zwierzetami ktore tam sie znajdowaly hahaha. Kazdy zwrocil na to uwage i chyba nie do konca to mial powoedziec ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
My mało co na obnizkach dziś kupiliśmy w sumie hehe.
|
|
#4639 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Ja termin do makiajzysyki mam od września lub października. Ale czekam do stycznia bo możliwe że będę zmieniać. A ps stycznia zapisuje inna
|
|
#4641 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos mi cytowanie szwankuje ale powyzej odpowiedz do pytania o wpadki slubne MissCath 😊
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miałam z tą kiecką identycznie
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś on-line ciuchy boję się kupować
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4644 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam inną fryzjerke i makijazystke niz planowalam a rezerwowalam dopiero w listopadzie. Te do ktorych chcialam mialy przyjmowac zapisy po Nowym Roku ale dowiedzialam sie ze moja makijazystka jest w ciazy i nie bedzie juz malowac a fryzjerka zmienila lokalizacje na duzo dalszą i jednak juz jej nie chce. A mialam miec obe rzeczy w jednym miejscu...
Ale mam niby bardzo polecaną fryzjerke u mnie w miescie ale juz na godzine 7 niestety a makijazystka jeszcze nie sprawdzona przeze mnie ale w marcu gdzieś mam isc na probny i podobno zrobi mi kilka wersji (dlatego chyba place tyle co za slubny )Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#4645 | |
|
Raczkowanie
|
trzeba by zamawiać po jednej rzeczy, a potem narazić się na nienawiść kuriera ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4648 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupuje online, ale glownie na allegro 😊 Od bielizny po sukienki na wesele. Jedynie z butami nie trafialam pare razy ale tak to kocham allegro i juz troche sie uzaleznilam chyba
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Przymierzac ciuchów w sklepach zimą nie znoszę. Dziś w housie wchodzimy do przymierzalni oboje a tam nie dość ze duszno to milion wieszakow z ubraniami lub bez i na podłodze !
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

A i tak czeka mnie jeszcze wyprawa po bieliznę do sylwestrowej kiecki, bo oczywiście jest powycinana.
niuchalam też dziś armani si Ale nie podoba mi się. Mam jeszcze do przetestowania euphorie Ale już czuję że jest mocna. 

też dałam parę razy się nabrać, bo "tanie i ładne" ale co z tego jak wytrzymać się w tym nie da lub jest do wywalenia po dwóch praniach 

11.10.2014
ja wiem, że to pierwsza tura, ale 10 zł od ceny pierwotnej, serio?