Zielona Góra i oklice-łączmy się - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-09-19, 12:07   #4621
jalouse
Wtajemniczenie

Dot.: Zielona Góra i oklice-łączmy się

Cytat:
Napisane przez Sag etwas Pokaż wiadomość

A mozesz zdradzic lokalizacje tegi sklepiku ?))
Niestety nie jest w ZG tylko w Zgorzelcu
jalouse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-19, 20:09   #4622
kochanica_szatana
Zakorzenienie

A chodzicie dziewczyny na jakieś zajęcia sportowe w ZG? Polecacie jakieś? Zastanawiam się czy by się nie zapisać na coś tak od siebie
kochanica_szatana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 07:35   #4623
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
ja nudziaki też kupiłam przeszło miesiąc temu doszły w poniedziałek ale oczywiscie nie na ten adres teraz czekam az do domku pojadę to je wezme, a ja zaszalałam i kupiłam z tej aukcji http://allegro.pl/louboutin-rolando-...179816813.html bo innych nie było już a chciałam żeby kolega mi kupił w UK w Atmosphere no ale że wracał do PL to nie zakupił i tak mnie męczyły te buty przez ponad pół roku że się nie mogłam oprzeć i kupiłam w końcu Ciekawe czy wygodne są mama się mnie pyta jak ja będe w nich chodzić

Bardzo ładne ,szkoda tylko ,że to podróbka i się wspiera takie akcje.

Edytowane przez paula78
Czas edycji: 2010-09-20 o 07:36
paula78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 10:27   #4624
Neneya
Raczkowanie

Dziewczęta, poratujcie radą. Muszę iść do fryzjera, chce zrobić pasemka i pocieniować ale nie wiem gdzie się wybrać? Mam kręcone włosy i nikt nie potrafi mi polecić salonu gdzie wiedzą jak ścinać loki
Neneya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 13:09   #4625
Ag4
AGA :)

Cytat:
A dentystke mam bardzo fajna : Edyta Puchalska, przyjmuje na Moniuszki, wchodzi sie po schodkach ktore znajduja się obok wejscia do Starej Winiarni czy Kakadu. Wizyta albo na fundusz albo prywatnie 60-120zl ( ja tak płaciłam) zalezy co robi numer 68 325 73 00
Polecam bardzo, bo kobitka jest przesympatyczna i naprawde jestem zadowolona )
Super, dziękuję.
Zapisałam się już do swojej w Sulechowie, ale mam troche do leczenia to juz zapiszę się do polecanej przez Ciebie i fajnie, że niedaleko Dziękuję!

Cytat:
Napisane przez Neneya Pokaż wiadomość
Dziewczęta, poratujcie radą. Muszę iść do fryzjera, chce zrobić pasemka i pocieniować ale nie wiem gdzie się wybrać? Mam kręcone włosy i nikt nie potrafi mi polecić salonu gdzie wiedzą jak ścinać loki
Ojej, ja nie pomogę. Sama się wybieram już jakiś czas do fryzjera i się wybrać nie moge.

Wczoraj kupiłam lokówkę i narazie będe kręcić loki

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 14:44   #4626
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neneya Pokaż wiadomość
niestety nie pomogę.

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Super, dziękuję.
Zapisałam się już do swojej w Sulechowie, ale mam troche do leczenia to juz zapiszę się do polecanej przez Ciebie i fajnie, że niedaleko Dziękuję!
Nie ma sprawy ) mam nadzieję, że będziesz zadowolona ! Ja sama muszę się teraz zapisać na przegląd i lakierowanie
Stary 2010-09-20, 14:46   #4627
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kochanica_szatana Pokaż wiadomość
A chodzicie dziewczyny na jakieś zajęcia sportowe w ZG? Polecacie jakieś? Zastanawiam się czy by się nie zapisać na coś tak od siebie
Ja chodziłam na aerobic i vacu do biosportu
Stary 2010-09-20, 18:17   #4628
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne ,szkoda tylko ,że to podróbka i się wspiera takie akcje.
Paula co masz na myśli pisząc "wspiera takie akcje"? teraz nie wiadomo co jest podrobka a co nie ktoś może ma dojścia? bo w USA w butiku te buty kupisz juz za 100-150 dolarów oryginalne tak samo jak nie mogę wyjść z podziwu i bo jakoś nie docier do mnie fakt że przykład butów EMU w australi oryginalne kosztują 189 EURO a u nas w frmowym sklepie w zlotych tarasach to samo oryginalne za 399 ZŁOTYCH jak to im się kalkuluje sporowadzić? sprzedać taniej i jeszcze zarobic? Tak jak kuzyn mojego tż mowi że jak był w Tajlandi to tam oryginalne ciuchy w lepszych gareliach niż u nas złote tarasy stary browar gdzie są same marki jak dior chaneln camel le mac itp. i ciuchy tam kosztują grosze a to oryginalne butyki, tylko u nas w europie jest maskarycznie drogo wiec ceny oryginałów zależą na dzień dzisiejszy skąd są sprowadzane, w jakim państwie i mogą być kupione w normalnej galeri. Ja byłam w szkoku jak mi opowiadał teraz wlaśnie na weekend się widzielismy że tam za spodnie warte u nas np. 800 zł tam zapłacił 200 tyle że jak mój tż kiedyś gadał z laską z tajlandi np. to jak powiedział jej że kupił jeża za 100 euro to ona nie mogła uwieżyć bo ona zarabia np. 50 dolców i za to utrzma siebie, rodziców ma mieszkanie i samochód więc szok.
Tylko ludzie dużo ryzykują sprowadzając z azji ciuchy sama kiedyś chciałam no ale jak się naczytałam o pustych kontenerach które docierają to zrezygnowalam.

I na dzień dzisiejszy nie jesteś pewna niczego co kupujesz nawet w super sklepie za kupę kasy może być podróbka. Tak jak Jolanta Kwaśniewska wypowaidała się dlaczego oni się ubierają w stanach bo tam np. Laurent to "badziewie" tak jak nike, adidas, itp. bluzka na wyprzedaży kosztuje 1 dolara a u nas 300 złotych.

A ja piszę że pewnie podróbka bo ja w nic nie wierzę że jest oryginał w dzisiejszych czasach, nawet koledze który jest właścicielem sklepu VERSACE w starym browarze niby jezdzi do włoch i kupuje oryginały ale ... fak jest taki że są klietki które wchodza i za jednym razem 60 tysiaków tracą w co trudno uwieżyć a mi trudno uwieżyć że to są te same ciuchy co na wybiegach

Dobrze że jeszcze ufam producentom żywności oczywiście wybranym ale to juz takie moje zboczenie
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-20, 18:48   #4629
paula78
Zakorzenienie

Nagle wszyscy na a. mają dojścia do tanich butów L. ?wypadły z tira ?
Ogólnie rzecz biorąc mam w nosie czy to L.czy blahnik bo to tylko buty czy ciuchy (i wstydziłabym sie wydac na ciuch więcej niż ileś tam pieniędzy) ale z drugiej strony mam problem z kradzieżą nazwy marki ,nie chciaabym aby moj projekt ktos skopiował i sprzedawała pod moim szyldem bo jesli jego projekt jest do bani to opinia idzie na moją stronę.
Jeśli coś jest nazwa zastrzeżoną to to jest kradzież i tyle i tylko z tym mam problem.

Sama nie mam zapędów snobistycznych ale wolałabym kupić Aldo/venezię czy dziadowską zarę niż wspierać niby L.

Buty bardzo ładne i mam nadzieję ,że będą wygodne

Stary 2010-09-20, 20:04   #4630
oliwka__
Zakorzenienie

no właśnie ja się cały czas zastanawiam skąd ludzie mają dojścia bo oryginałów nie umiem odróżniać a poprostu kupuję to co mi się podoba no ale przykład EMU mnie strasznie intryguje a nikt mi tego wytłumaczyć nie potrafi ;/ wiadomo że na każdy kontynent jest inna cena no ale niby jakość ta sama to jak za niższą cenę muszą się chyba czymś różnić? albo ja naprawdę tępa jestem :P

Co do kupowania butów hmm to są najdroższe buty jakie w życiu kupiłam chyba ogólnie kupuję buty nie przekraczając 50 zł z przesyłką chyba że są to adidasy albo choruję na jakiś model i taniej ich kupić nie idzie jak powyższe

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2010-09-20 o 20:07
Stary 2010-09-21, 10:45   #4631
Ag4

Cytat:
Nie ma sprawy ) mam nadzieję, że będziesz zadowolona ! Ja sama muszę się teraz zapisać na przegląd i lakierowanie
Kochana, a powiedz mi jeszcze, tak orientacyjnie, czy długo się czeka na wizytę?
bo chodziłam kiedyś do stomatologa, u ktorego na wizytę czekało się miesiąc

Aga

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 11:40   #4632
Sag etwas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Kochana, a powiedz mi jeszcze, tak orientacyjnie, czy długo się czeka na wizytę?
bo chodziłam kiedyś do stomatologa, u ktorego na wizytę czekało się miesiąc
Ja ostatni raz byłam jakos w marcu to jak sie zapisałam prywatnie to czekałam tydzien niecały, ale to dlatego, ze ja chciałam na piątek długo nie czekałam nigdy, ale nie wiem jak teraz wygląda moze na dniach będą szła się zapisac bo nie lubie dzwonic, to się zorientuję
Stary 2010-09-21, 17:54   #4633
kma1982
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko u nas w europie jest maskarycznie drogo wiec ceny oryginałów zależą na dzień dzisiejszy skąd są sprowadzane, w jakim państwie i mogą być kupione w normalnej galeri.
chyba u nas w Polsce...w Irlandii Levisy 100 euro kosztują, więc przy minimalnej pensji 1500 euro to taniocha jest...a u nas w Polsce pensja 1500-1700 zł a Levisy 350 zł I tak ze wszystkim...tam w Primarku, George'u, H&Mie na przecenach bluzki po kilka euro, a u nas cena zejdzie o 20-30 zł
Stary 2010-09-21, 19:02   #4634
justa1803
Raczkowanie

To ja też się przyłącze Mieszkam niedaleko Zielonej Góry- koło Żagania,ale od października zaczynam tam studia,także chyba mogę się określić jako przyszła mieszkanka tego miasta-mam nadzieję,że mi się spodoba Pozdrawiam Wszystkie zielonogórzanki

justa1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 19:28   #4635
kochanica_szatana
Zakorzenienie

O, widzę, że następna pierwszoroczniaczka A na jaki kierunek?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-21, 19:48   #4636
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
chyba u nas w Polsce...w Irlandii Levisy 100 euro kosztują, więc przy minimalnej pensji 1500 euro to taniocha jest...a u nas w Polsce pensja 1500-1700 zł a Levisy 350 zł I tak ze wszystkim...tam w Primarku, George'u, H&Mie na przecenach bluzki po kilka euro, a u nas cena zejdzie o 20-30 zł

Ja nie przeliczam tylko myśle tak co u nas kupisz za 1 zł a co w UK za 1 funta czy DE za 1 euro i niestety nie wypadamy najlepiej.
Tam na przecenach w primarku można się obkupić za 1-5 funtów u nas za 5 zł to nawet w lumpeksie nic nie kupisz.

Stary 2010-09-21, 19:53   #4637
kma1982
Wtajemniczenie

no własnie o to mi chodzi...u nas 1 zł to jak u nich 1 euro, 1 funt, a ceny są takie jak u nich (w przeliczeniu na nasze złotówki)...Koleżanka mi opowiadała, że w Irlandii czteropak dwulitrowej Coli za 3 euro jest, a np. Lion za 0,50 euro...w przeliczeniu na złotówki, to tak jak u nas, ale patrząc, że najniższa pensja to 1300-1500 euro, to sorry, ale u nas w przeliczeniu na złotówki taka pensja byłaby świetna....

Edytowane przez kma1982
Czas edycji: 2010-09-21 o 19:55
kma1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-21, 20:05   #4638
jalouse
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kma1982 Pokaż wiadomość
no własnie o to mi chodzi...u nas 1 zł to jak u nich 1 euro, 1 funt, a ceny są takie jak u nich (w przeliczeniu na nasze złotówki)...Koleżanka mi opowiadała, że w Irlandii czteropak dwulitrowej Coli za 3 euro jest, a np. Lion za 0,50 euro...w przeliczeniu na złotówki, to tak jak u nas, ale patrząc, że najniższa pensja to 1300-1500 euro, to sorry, ale u nas w przeliczeniu na złotówki taka pensja byłaby świetna....
Zależy na co patrzymy. W wakacje odwiedziły mnie moje kuzynki z Francji i kupowały papierosy, alkohol, mięso i jakieś produkty żywnościowe, które u nich są kilkakrotnie droższe i mówili, że u nas jest tak tanio Oczywiście u nas też niedługo to wszystko też będzie droższe, bo stopniowo ujednolicają ceny z unijnymi, żeby nie było szoku po wprowadzeniu euro, tylko szkoda, że zarobków nie podwyższą, żeby były równe z tymi z Unii
Stary 2010-09-21, 20:47   #4639
oliwka__
Zakorzenienie

mniejmy nadzieję że nie zrobią tak jak w de przelicznik 2 do 1, fakt faktem że na przeliczniku stracili tylko ci co mieli więcej bo jeśli ktoś posiadał na koncie już nie pamietam ale chyba 5tys. marek to przeliczali 1 do 1 czyli marka na euro a powyżej tej kwoty za każde 2 marki 1 euro niemcy strasznie narzekali i narzekają mój tato też wolał wypłatę w markach aniżeli w euro no ale życie ja liczę że nasze władze przez wprowadznie i przelicznik zroboią to jak najbardziej korzystnie dla społeczenstwa chociaż ja bym nie wprowadzała euro i została przy złotym
a nasze zarobki ja już widzę mojej mamy 250 euro miesięcznie wynagrodzenia na rękę do cen unijnych tragedia napewno wyżyła by gdyby miała sam się utrzymać.

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2010-09-21 o 20:52
Stary 2010-09-21, 21:14   #4640
justa1803
Raczkowanie

Cytat:
O, widzę, że następna pierwszoroczniaczka A na jaki kierunek?
Tak,tak W sumie miał być Wrocław(),ale tak wyszło,że się nie udało dostać... Kierunek-socjologia,dziennie. Boje się trochę,jakoś nie czuję się jeszcze studentką,myślę,że nie dojrzałam do tego? ;D A koleżanka mam rozumieć również rozpoczyna życie studenckie?;>

Stary 2010-09-22, 06:40   #4641
kochanica_szatana
Zakorzenienie

Hehe skąd ja to znam... Też miałam pojechać do ukochanego Wrocławia Ja idę na edukację plastyczną
Stary 2010-09-22, 13:13   #4642
nietoperek22
Rozeznanie

Hej dziewczyny Znacie kogoś, kto chce wziąć udział w Konkursie utraty wagi? Organizuję 25-osobową grupę na Kurs Zdrowego Odżywiania połączoną z konkursem grupowego odchudzania w Zielonej Górze. Pozdrawiam gorąco

Edytowane przez nietoperek22
Czas edycji: 2010-09-24 o 12:34
nietoperek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-22, 17:52   #4643
justa1803
Raczkowanie

Cytat:
Hehe skąd ja to znam... Też miałam pojechać do ukochanego Wrocławia Ja idę na edukację plastyczną
Widzę,że znasz ten ból Boje się tych studiów,nie wiem czy dobrze robię (to nie to,co miało być ;]) ale może warto spróbować...Fajny kierunek wybrałaś-taki inny od wszystkich A czy jest ktoś tu kto wybiera się na socjologię w Zielonej Górze ? ;>

Stary 2010-09-22, 18:20   #4644
kochanica_szatana
Zakorzenienie

Ooo bardzo fajne takie coś A płatne??
Ja bym mogła się na takie coś zapisać, tylko nie wiem czy z moimi 70 kg jest sens? xd Tzn czuję, że przydałoby mi się to :P ... Bo waga wciąż rośnie w górę... :/
Stary 2010-09-23, 11:15   #4645
Ag4

Cytat:
ja liczę że nasze władze przez wprowadznie i przelicznik zroboią to jak najbardziej korzystnie dla społeczenstwa
Ojj, szczerze mówiąc nie byłabym tego taka pewna

Cytat:
Napisane przez nietoperek22 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Znacie kogoś, kto chce wziąć udział w Konkursie utraty wagi? Organizuję 25-osobową grupę na Kurs Zdrowego Odżywiania połączoną z konkursem grupowego odchudzania w Zielonej Górze. Więcej szczegółów na stronce http://wellness.ubf.pl/ . Pozdrawiam gorąco
Jeśli będzie cos na grupowe przybieranie na wadze to ja się na pewno zapiszę

Bardzo fajna inicjatywa

Piękną pogodę dziś mamy moje panie

Aga
Stary 2010-09-23, 15:31   #4646
nietoperek22
Rozeznanie

Kochane cały konkurs to świetna zabawa, to będzie już IV edycja
Jest wpisowe, które jest przeznaczone na nagrody pieniężne na koniec dla zwycięzców (trzy pierwsze miejsca + osoba, która straci najwiecej w obwodach) oraz na atrakcje w czasie samego kursu. Zwycięzcy poprzednich edycji schudli w 3 miesiące odpowiednio 11kg, 20kg i ostatni finał pod koniec wakacji to 16kg w dół u zwyciężczyni Jeśli znacie kogoś, kto potrzebuje grupowej motywacji i fachowych porad oraz wiedzy i umiejętności na całe życie to jest to miejsce dla takich osób
nietoperek22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-09-23, 17:06   #4647
paula78
Zakorzenienie

Nietoperek ,reklama jest płatna więc zlikwiduj link w podpisie .

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-09-23, 17:24   #4648
Sag etwas
Zadomowienie

Ja bym wolala kurs samego zdrowego odzywiania ewentualnie jak zdrowo przytyc pare kilo ;]
Stary 2010-09-24, 08:20   #4649
Ag4

ja bym mojego tżta zapisała na taką akcję odchudzającą. Przybrało mu się ostatnio zdecydowanie za dużo :/

Aga
Stary 2010-09-25, 14:00   #4650
Ag4

Jak mija weekend drogie panie?

Chyba ostatni z ładną pogodą :/

Aga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości