![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Praca jako au-pair
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Konto usunięte
|
jak moge na lotnisku to krecic nie bede i tam sie odprawie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem szczerze, ze nie bylo mi smutno, ze wyjezdzalam. Tylko jak kladlam male ostatni raz spac i mowily, ze nie chca, zebym jechala. Dluzej bym chyba nie chciala zostac. Jechalam pociagiem, za bilet musialam sobie sama zaplacic, co mnie troche zdziwilo, bo jednak oni mnie sila do tego pociagu, nie chcialo im sie. ![]() ![]() Z Bulgaria to dluuuga sprawa, znalazlam kwatere za 5 euro za noc bez jedzenia, lecimy z chlopakiem samolotem i w dwie strony norwegianem i wizzairem wyszlo nam jakies 800 cos zl. bodajze. Czyli ok. 1000 zl. mysle na 12 dni. Chcielismy z biura podrozy, bo nie chcialo nam sie bawic w zalatwianie samym, ale juz poszlismy na zywiol. ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, mi hostka zrobila odprawe online, nie wiem, na czym to poleca, jedyny plus, jaki widzialam, to to, ze moglam wybrac miejsce w samolocie, ale nic poza tym, bagaz i tak musialam zdac normalnie, potem czekac, wiec nie wiem. ![]() Nie wiem, jestem tepa w tych sprawach. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Konto usunięte
|
ja mam lot o 15.55 ale i tak bede 2-3 godz przed w poznaniu bo sie stresuje i mama z tata wola byc predzej w razie korkow cos
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Konto usunięte
|
niedziekuje by nie zapeszyc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa
skonczyło się czekanie, dzis ostatnia noc w Polszy. Mam nadzieje, ze szybciutko sie odezwiesz z niewoli!
#4628 |
Konto usunięte
|
roux, przed ostatnia, ja w odliczaniu soboty nigdy i dzisiejszego dnia nie uwzgledniam
ale kurcze strach i tak ![]() ale zlecialo powiem Ci!!!!szybko. |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Raczkowanie
|
Ja Kachaaa lecę dzień po tobie i też stracha mam. Żebym tylko się nie zgubiła na tym lotnisku hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zadomowienie
|
Kinia a co to z amiejscowosc? Kurcze trzymam kciuki zeby wam sie podobalo
![]() Kasior ty juz tuz tuz tuz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Miejscowosc - Warna.
![]() ![]() Kasia, trzymam kciuki! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Konto usunięte
|
kurcze tez mam stracha ze sie na lotnisku zgubie!
![]() dzis sprzatam dom pokoj i ostateczne pakowanie ehh |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Organizatorka
|
dziewczyny ja juz mam stale !! jestem w beziers
![]() ![]() caluje ! ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- dziewczyny tak w ogole ![]() ![]()
#4634 |
Wtajemniczenie
|
Kacha, jak cos, to sie uczep jednej osoby, ktora tez leci do Londynu i chodz za nia.
![]() Aerith, to teraz zdawaj relacje na biezaaco. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Konto usunięte
|
chyba tak zrobie ehh
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Raczkowanie
|
Myślicie że ptasie mleczko będzie dobrym upominkiem dla dzieci?
Będę miała 3 ( pięcioletnią dziewczynkę i 2 chłopców, najstarszy 9 lat). Nie roztopi mi się to w samolocie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Konto usunięte
|
ja myslalam o ptasim mleczku i nie wiem. kupilam torunskie pierniki ale mysle ze to moze i malo i wlasnie myslalam czy nie dokupic ptasiego mleczka
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
ja kupilam dla 12letniego chlopca karaoke plyte, a dla dziewczynki 8 letniej plecaczek z pieskiem-mala potem spala z nim przez miesiac w lozku
jeszcze moge podpowiedziec ze dziewczynki aja hopla na punkcie hanny montany-miley cyrus co do ptasiego mleczka to nie wiem ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- mysle,ze torunskie pieniki to malo:P ale nie wiem, kup jej jakis bajer do tego np wlasnie zwiazany z hanna montana bo serio to jest jakis szal:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Wtajemniczenie
|
Kasia, moje male mialy manie na wszelakie Princessy i wszystko, co rozowe. Mysle, ze Ariel i wszelkie Spiace Krolewny beda na czasie, chociazby kartecza z tym, mala pilka, cokolwiek. Jesli Twoja mala ma do 5 latek, to sie takie cos spodoba.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Konto usunięte
|
a po co jej arielki i ksiezniczki jak ona ma niecale 2 latka....
do niej juz mam 12 bajek z disneya po angielsku wklejalam tu zdjecia... ale do Hostow cos chcialam. mama te pierniki i do tego dokupilam opakowane ladnie czekoladki z Solidarnosci za 25 zl ![]() mam nadziejej ze sie nie rozpuszcza w samolocie???? ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- bylam w miescie klapki na basen kupilam bo co poniedzialek bede chodzic z małą i kupilam depilator ![]() koniec zacinania sie! ![]() a nie boli wcale prawie nie czuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
Jutro jeszcze wybiorę się na zakupy i coś kupię prezenty.
hanna montana będzie dobra dla pięcioletniej dziewczynki. Dzieki za pomysł ![]() Hehe też muszę sobie kupić depilator. Bo wkurzające są te maszynki do golenia ;P
#4642 |
Konto usunięte
|
ostatnio sie pocielam i sie wscieklam;]
bo ja chude nogi mam i sie zatne jak nie na kostce to kolano;/ kupilam brauna za 89 zl, nie stac mnie na lepsze i tez kasy szkoda po co ![]() a te nakladki cos tam i tak nic nie daja, szkoda na nie kasy |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Raczkowanie
|
To się opłacało, po co przepłacać. Nie orientuje się w tych cenach, ale myślałam że brauny są droższe. Też muszę sobie taki sprawić. Ja na wyjazd kupiłam maszynki :/ Miałam sobie rok temu w wakacje kupić, ale kumpela mi nagadała że to boli hehe Może jakiś beznadziejny depilator kupiła ;P
![]() |
#4644 |
Konto usunięte
|
wiadomo czuc cos tam ale nie jest to jskis nie wiem jaki bol
![]() ej nie to nie Braun pomylilo mi sie brauna ogladalam wzielam inne cos ![]() to jest Phillips Satinelle rozowo bialy. mi wyrywa dokladnie. Patrzylam. Moze ja dziwna jestem jakas ale jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4646 |
Konto usunięte
|
ja juz nie mam zadnych imprez pakowac nie moge sie zebrac jakos ehh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Kachaaa powodzenia,trzymaj się i uwierz na pewno dasz sobie ze wszystkim na lotnisku radę(nie będę pisać,żebyś się nie stresowała bo i tak to nic nie da
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec....moze wpadniesz do paryza do nas na kawe? ![]() Cytat:
hmm nie powinno..
![]() |
#4649 |
Wtajemniczenie
|
Dla mnie to normalne, ze dwulatki leca na ksiezniczki.
![]() A depilatory sa do d***, na mnie w ogole nie dzialaja i zostawiaja wloski tak czy siak. |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Konto usunięte
|
ładowarka do podrecznego moze byc czy nie?
nie wiem ehh chyba nie dobra ja lecę się pakować, jutro juz nie bede miala czasu nerwow i glowy by tu rano pewnie wpasc wiec zegnam sie z wami i mam nadzieje ze zajadę szczęśliwie ![]() do jutra/pojutrze dziewczynki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- dobra ja lecę się pakować, jutro juz nie bede miala czasu nerwow i glowy by tu rano pewnie wpasc wiec zegnam sie z wami i mam nadzieje ze zajadę szczęśliwie ![]() do jutra/pojutrze dziewczynki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:53.