![]() |
#4621 | |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi moja kochana o kredkę Sephory, (myślę, że ta moja to ta sama co Dorinki, bo w tej cenie mają chyba tylko tą jedną) to ona jest bardzo trwała i nigdzie się nie odbija, przynajmniej u mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zadomowienie
|
Kochana Switezianko i tu sie rożnimy
![]() ![]() Moge tylko jasne,delikatny roż lub beż. Tyle razy próbowałam brązy,szarosci,zielenie ale zaraz ladowalo to na waciku z mleczkiem. ![]() Nie umiem sie po prostu malowac ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Wtajemniczenie
|
Maro Kochana,
oczywiście zrobimy nalot na Piaski, tylko widzisz Kochana, Ty nie wiesz jak tam jest w sezonie. Ja mialam takie swoje miejsce niedaleko Ustki - Dąbki, było tam bardzo luźno i spokojnie, od 2-3 lat, nie można sie tam ruszyc, tak samo jak w Ustce. A Hel, kocham Półwysep Helski, kojarzy mi sie zdzieciństwem, beztroska, wędzonym węgorzem i jeszcze ciepłą wedzona fląderka ( nie z budy) ale od rybka, prosto z rusztu, z wędzarni,to były cudowne czasy. A teraz , 2 lata temu bylam na Helu - tłumy ludzi i zero odpoczynku, łazilismy 2 km po plazy by znaleźc choć odrobine azylu, nie mowiąc juz o tym, że z naszych kwater nad mozre szło sie dobre 2 km, ale to było fajne i natrualny ruch był nam serwowany. Kochana , a jak sie ta Wasza Sephorowa kredka nazywa? Nikus Kochana, a jaki Ty masz kolor swoich ślicznych oczek? Wydaje mi się, że skoro wymienione kolory nie odpowidają Ci, to uzywasz zapewne właściwych, bowiem każda z nas zupełnie instynktownie jest w stanie dobrac odowiednie kolory i formy makijazu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() róż najwyżej taki blady i delikatny i tylko latem jak jestem opalona... za to w ciemniejszym różu i we wszelkich śliwkach, fioletach itp. wyglądam jakbym wstała z grobu ![]() Nikuś, a jakie Ty masz oczy? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy Wy wiecie z jaka ja lista dzisiaj wyruszam do perfumerii
![]() wszystko spisuje i dopisuje. ![]() Dorinko czy śliwkowy kolor bedzie pasowal do zielonych oczu? Switezianko ja kiedyś używałam eye linera ale wydawal mi sie jest zbyt intensywny,może dlatego,że tylko czarnym sie wtedy malowalam.Kupie sobie brązowy i wypróbuję. ![]()
#4627 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zadomowienie
|
Kochane moje mam zielone oczy
![]() ![]() Marusiu mi sie też podobaja brązy i śliwki ale na innych oczkach. ![]() Ja wygladam okropnie.
#4629 |
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
wszelkiego rodzaju śliwkowe odcienie i delikatne fiolety doskonale komponują sie z zielonymi oczami. Eye liner polecam Ci Kochanie - zaraz sprawdze w kosmetyczce - juz mam SZAFIR (to firma) waterproof Dipliner - kolor Brown 0-7. Kochanie jest to liner sprawdzony pzreze mnie w rożnych sytuacjach i pzrez dobre kilka lat, nie podraznia oczu , nie rozmazuje sie i latwo sie usuwa. jest to produkt niemiecki ropzrowadzany pzrez polską firmę Szafir. Polecam Ci Kochanie, nie jest drogi, a jest lepszy niz jego bardzo drogie odpowiedniki - wiem , bo sprawdziałam na sobie - starej pudernicy. Nikus - uzywasz korektora pod oczy - w celu rozjasnienia ceni pod oczami? |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zadomowienie
|
to ciekawe, myślałam, że brązy do zielonych oczu pasują
![]() ![]() EDIT: no ale to przecież nie tylko od koloru oczu zależy... mam koleżankę, która ma prawie identyczny kolor oczu jak ja i w śliwkach wygląda super, a np. oliwki w ogóle jej nie pasują ,a ja odwrotnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Wtajemniczenie
|
Maro Moja Kochana,
na wstępie dodam, ż eja podobnie jak Ty w odcieniach fioletu i śliwiki wyglądam jak truposzczak. Z niebieskim cieniem tez nie jest mi ładnie - bowiem zbyt wyzywająco i oczy traca swoj kolor., Braż zas jest kontarstowy , powiększa oko optycznie i |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja nie mam żadnych cieni pod oczami, czasem mam worki a to jeszcze gorsze!!!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
a ja cienie pod oczami juz mam, nie straszliwe, ale uzywam lekkiego koretora na krem pod oczy. Woreczków narazie nie posiadam, ale to pewnie tylko kwestia upływającego czasu Kochanie , dziękuję Ci za nazwę kredki, alez bede buszowac po tej Sephorze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Wtajemniczenie
|
Kochane Moje,
jak zwykle z wielkim żalem musze sie z Wami pożegnać. Życzę Wam słonecznego, spokojnego i udanego weekendu spędzonego z Najbliższymi. Postaram sie zajrzec w trakcie dni wolnych, ale moge miec z tym kłopoty. Może Nasza Sabbath sie obudzi i coś nam napisze. CZeśc dziewczyny Kochane, będe o Was cieplutko myślała i tęskniła oczywiście Pudernica |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio w Sephorze spędziłam 1,5 godziny
![]() ![]() Ale nie można mieć wszystkiego, prawda ![]() Jakie plany na weekend Świtezianko? |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zapisalam nr eye linera .Dziekuje ![]()
![]() |
#4637 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
plany nie związane z wypoczynkiem; wizyta ekipy ewentualnie zakładającej ogrzewanie, odbiór zaległej poczty z Urzędu pocztowego w moim miejscu zamieszkania, wymiana opon zimowych, pranie itp -nieciekawe ![]() Całuski - uciekam, bo nie pzrebije sie pzrez korki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nikuś Kochana, ja używam koretora oczywiście Vipery -pod oczy , rozświetlający Korektor Conclear nr 4 na okolice oczu, w butelczce z gabeczka na patyczku, dobry, nie ściagą skory pod oczami - oczywiście po zastsowaniu upzrednim kremu. Spadam i mocno całuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
Też Wam życze Moje Robaczki udanego weekendu.
![]() Wypoczywajcie ![]()
#4640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Buziaki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zadomowienie
|
Jak ja wrocilam to wy sobie wszystkie poszlyscie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
uciekam zmienić oponki
![]() miłego weekendu! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
pisałyście o KWC, więc od jakiegoś czasu czytałam sobie recenzje różnych kosmetyków, zamówiłam nawet jeden z nich - krem utrwalający loki o nazwie Tigi, dziś do mnie dotarł i już go użyłam
poprostu rewelacja ![]() teraz będę szukać tuszu do rzęs, mam grube i gęste rzęsy, nie bardzo długie ale też nie krótkie , tylko takie "nieuczesane", każda żyje włsnym życiem i z żadnego z dotychczas używanych tuszów nie byłam zadowolona(wszystko się klei, zlepia, robią się grudki, albo "teatralne" oczy ![]() a może Wy- Wątkowe Znawczynie Kosmetyków mi coś poradzicie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Ja jednak mam farta. Moi przyjaciele prowadzą port w jednej z miejscowości na Helu i co roku życzą mi noworocznie: "długich wakacji na Helu". Staram się nie nadużywać, ale przyznaję, że od nich bardzo ciężko się wyjeżdża... ![]() W tym roku znów do nich zawitamy, bo uwielbiamy ich całą rodzinką, włącznie z moim synkiem. Hel kojarzy mi się wspaniale. ![]() Z resztą przyznaję, że w mnóstwie miast i miejscowości ma znajomych, których nie jestem w stanie odwiedzać tak często, jak by wypadało i jak bym chciała. Część jest już o to poobrażana. Jak sobie z tym radzicie? Ja wiem na przykład, że w Warszawie powinnam spędzić ze dwa tygodnie, jeśli chciałabym zostać u każdych znajomych, którym to obiecałam choć jeden wieczór... ![]() Cytat:
![]() Cienie będę kochała z całego serca swego i ze wszystkich sił swoich, niech tylko zastąpią te cholerne wory...! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cieszę się, że krem Tigi Ci podpasował. Dla mnie to też absolutna rewelacja. Z resztą - recenzowałam. ![]() Cytat:
Nikuś, jaka ty jesteś pora roku? W sensie kolorystycznym. Przyznać muszę, że w brązach też nie wyglądam dobrze, ale jednak używam czasami, kiedy nie chcę, żeby bylo widać, że mam makijaż, a jednak jakoś nie mam ochoty pokazywać się niepomalowana. Normalnie używam wyłącznie szarości (ciekawe, czy kogokolwiek to jeszcze tu zdziwi? ![]() I jeszcze: jeśli już zadaję pytania Nice. Co oznacza numerek przy Twoim nicku? Intryguje mnie to.
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
taka taka ales mnie niespodzianke zrobila
![]() Mysle,a kto to taki...ale potem..patrze..taka taka...no no spryciula z ciebie ![]() Bardzo,bardzo dziekuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
taka taka,sabbath,lewek tak oficjalnie jeszcze,jeszcze raz dziekuje!!!!!!
![]() Teraz sie szykuje,ide ze znajomymi do polskiej knajpy....ciekawam czy beda podawali drineczki z buraczkami,ale mysle ze nie bo skad maja je znac,przeciez to nasza tajemnica.....moze kiedys opatentujemy ![]() ![]() Ciekawa jestem reakcji na moj gips...napewno beda mi miejsce robili...i dobrze bo tam zawsze tak pelno....taki gips i na cos sie jednak przydaje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
Witam w ten piekny,sloneczny sobotni poranek-poludnie.Ja teraz szybciutko kawka,poogladac co tam nowego u was(jak widze to nic,bo trzeci raz pod rzad wpisuje sie ja)no i zabieram sie za sprzatanie,a tak mi sie nie chce..
![]() Wczoraj bylo fajnie,(w knajpie) malutki bol glowy mam,ale tylko malutki.... Pozdrawiam was bardzo wszystkie moje kochane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() widzę sr.johanno, że masz dziś wizazowy dyżur ![]() przez to wasze plotkowanie o kosmetykach, spędziłam dziś dużo czasu w stoiskach z kosmetykami, głównie z perfumami wąchałam chyba wszystkie zapachy recenzowane przez Switeziankę i Sabbath na KWC trochę boli mnie głowa od tych zapachów, ale chyba już wiem co sobie kupię ![]() sprzedałam dziś projekt, mogę poszaleć ![]() idę pobiegać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.