![]() |
#4621 |
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06 II
Boshe, wrociam do zywych.
Dwa dni po sylwestrze sie kurowalam a teraz mi rozsadza zatoki wiec nawet nic nie czytam bo straszny bol nosa i gowy mam. Mam nadzieje ze wasz sylwester byl udany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
melduje sie tylko ze zyje, ale boli mnie gardło i czuje ze jakies dziadostwo mnie atakuje, napisze jutro bo dzis juz
![]() mysle o kwiaciarni az mi z czachy dymi, na pewno podziele sie przemysleniami, licze na Wasze rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasiulka ja trzymam kciukole bardzo,bardzo mocno. I naprawde wierze w Ciebie. Napisz cos wiecej. Dziewczyny a pamietacie,napewno pamietacie jak prosilysmy siebie nawzajem o trzymanie kciukoli ![]() ![]() My na sylwestra tak sontanicznie do dyskoteki sie wybralismy, i tak zaszalalam ze dwa dni chora bylam, 2-go to nawet na pogotowie pojechalam bo taki ucisk w klatce czulam, doktor mnie wysmial i pytal czemu tak duzo wypialm ![]() ![]() Ale na zatoki cierpie dalej. Wrzucam zdjecia, laduja mi sie w zalaczniku ale jak post wysylam to ich nie ma. Czy powinnam zrobic cos specjalnego??zmniejszyc je czy cos?? Edytowane przez _dAria86 Czas edycji: 2011-01-04 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Rozeznanie
|
chyba sie uda
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Rozeznanie
|
sorki ze tak na raty
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Rozeznanie
|
trala la la
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Daria, ale masz piękne lalki
![]() ![]() ![]() Wybacz, że pytam, bo już nie pamiętam kiedy widziałam Twoje fotki ![]() ![]() A propos zdjęć, zaczęłam dzisiaj pstrykać fotki mieszkanka, ale rozładował mi się aparat, więc już jutro ![]() ![]() ![]() Strasznie się dziś zdenerwowałam, i choć obiecałam sobie wstrzymywać się z przekleństwami przy dzieciach, to dziś nie wytrzymałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak się już ciut uspokoiłam, to popiekłam placuchy na ciacho ![]() ![]() ![]() Mam jakieś dziwne wrażenie, że rozmawiam sam ze sobą, więc ODZYWAĆ SIĘ!!! ![]() idę śpiuchać ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zadomowienie
|
hej witam poranną kawą
![]() Daria ależ miło popatrzeć na jesienne klimaty, śliczne fotki jeszcze piękniejszych dziewczyn. Ależ one urosły. Jeśli to ty jesteś na fotkach ![]() ![]() Nieźle się zabawiłaś. A lekarz niezły ![]() ![]() Kociulku no nieźle cię drań załatwił. Ja jestem wredota i bym zadzwoniła do szefa. No ale może najpierw zadzwoń do niego i zapytaj czy rachunek mu dostarczyć, czy szefowi ![]() No a jak w pracy? KAsiulek no napsiz coś więcej,pls Lecę bo szef wzywa. Jutro wolne ![]() PA
#4629 |
Zakorzenienie
|
Agiko dołączam do porannej kawki
![]() /Niestety wzięłam dzisiaj wolne bo Matiego mam chorego ![]() ![]() Kociulku ja czekam na zdjęcia, a odnośnie klosza zrobiłabym tak jak radzi Agika, nie ma co odpuszczać ![]() Kasiulko liczę na to że w końcu spełnisz swoje marzenia i otworzysz kwiaciarnię ![]() ![]() Daria fajnie wyglądacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Padam ze zmęczenia, ale fotki wrzuciłam
![]() Miałam przy wielu z nich napisać komentarz, ale ostatecznie się powstrzymałam ![]() Co do gościa od mojej lampy... powiedział, że zapłaci jak przyjedzie następnym razem. Drzwiczki od lodówki znowu poszły do reklamacji ![]() Zrobiłam nam dziś rocznicowy prezent - kupiłam rzeźbiony święty obraz. Marzył mi się taki ogromny, ale nigdzie nie mogłam znaleźć. Na zdjęciach go nie ma, ale już wisi ![]() pa pa ![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
jestem kompletnie zżuta i wypluta, siadło mi na zatoki, znowu..
![]() napisze wiecej jak dojde troche do siebie Kociulku obejrzałam chałupe, fantastyczna ![]() aa dobra - napisze tylko jeszcze ze zdecydowałam sie na kwiaciarnie ![]() ![]() ![]() jutro idziemy do ksiegowej omawiac sprawy zusowsko-podatkowe brr, składam wniosek o działalnosc i nie wiem czy Wam pisałam ze w lutym startuje w targach slubnych w Spodku.. ale mam pietra bo to ogromna impreza z dużą konkurencją a ja jestem mały żuczek z minimalnym budżetem. na szczescie mam 3 zapalone kumpele wariatki florystki które mi pomoga, sama nie dałabym rady. Reszte dopisze jutro bo dzis juz naprawde padam |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka, jestem całym sercem z Tobą i za Twoją kwiaciarnią i cieszę się, ze tak Ci się sprawy układają
![]() ![]() ![]() ![]() Zdrówka ![]() Kobietki, dziękuje za przemiłe komentarze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rzeczywiście chałupinkę mamy nie małą, bo niecałe 190m użytkowych ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Góry jeszcze nie mam co pokazywać, ale są tam 4 pomieszczenia pokojowe, łazienka i ubikacja. Z tym, że jeden pokój ma być Adusia albo Karolinki, jeden - nasza sypialnia. w jednym chcę zrobić biblioteczkę gdzie będzie stał komputer i w końcu będę miała gdzie powykładać wszystkie książki, a w najmniejszym (przy łazience), chcę zrobić prasowalnię z big szafą na ręczniki, pościel, obrusy, firanki itp. ![]() Rozpisałam się, rozmarzyłam.... ![]() Uciekam jeszcze pranie rozwiesić i do zasłużonej luli ![]() ![]() dobrej nocki ![]()
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
helloł jestem i ja,
u nas też gościowo imprezowo- w czwartek goście, w piątek goście, a dziś my u gości. cieszę się, że dziś sobota, bo jeszcze czas na wypoczynek. Kasiulku, bardzo, bardzo się cieszę z twojej decyzji, super. Bardzo mocno trzymam kciukasy za powodzenie. Ale najważniejszy krok już za tobą - decyzja. Mnie prawie każda nazwa się podoba, tylko czarny tulipan mniej. Jakoś bardziej z domem pogrzebowym. ![]() ![]() Kociulku ślicznie marzysz ![]() ![]() ![]() ![]() Nic idę do chłopaków - miłej niedzieli. Już nie będe pisać, że mało kto postanowienia noworoczne odnośnie pisania na wątku dotrzymuje ![]() buziolki
#4634 |
Rozeznanie
|
nie no zaraz sie wsciekne
![]() ![]() juz cos napisaam to mi sie skasowalo, logowac sie ciagle musze nie wiem co jest grane .... Kasiulka Cynamonowa piékna nazwa ![]() Kociulku chce zobaczyc zdjecia ale ciagle musze sie logowac i mnie nie loguje, a takie pomieszczenie do prasowania tez bym chciala. Ja bylam wczoraj na pogotowiu, Zuzia mi wsadzila paluszka do oka i paznokietkiem drasnela sam srodek. to bylo w czwartek. Bardzo mnie bolalo wiec wczoraj jeszce raz do lekarza. Dostalm list do szpitala na pogotowie , przeczekalam 5 godzin i nic. Bylam zmeczona i glodna wrocilam do domu. I w sumie dobrze bo juz tak nie boli,a nawet przestalo calkiem ale widze jak za mgla. Dzisiaj pilam kawe rano ogladalam wiadomosci,patrze kátem ![]() ![]() A czy pisalam wam juz ze tutaj najczesciej sa tabliczki na trawnikach informujace o zakazie wyprowadzania koni?? ![]() Prze te konie tyle kup ze klientki, ktore przyjeadzaja do mnie na przedluzenie rzes moge kierowac tak ,,za czwartá najwiekszá kupá,prosze skrecic w lewo ,, ![]() No to tyle. Ja od sylwaestar nie moge patrzec na alkohol, a wy drinkujecie dzisiaj?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Ja delikatnie piwko sobie popijam
![]() Dario, ale się uśmiałam z tych koni ![]() Kasiulko Cynamonowa i 4 listna... to moje faworytki ![]() ![]() Kociulku ale masz metrarze ![]() JA mam podły humor, najpierw dowiedziałam się że kolega z pracy mi świnie podkłada, a później obleciałam całe centrum handlowe za spodniami i jakąś bluzkę, naprzymierzałam się i dupa ![]() ![]() Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2011-01-08 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Jestem padnięta, ale nie wytrzymałam aby do Was nie zajrzeć
![]() Doprowadziłam już domek do stanu sprzed imprezowego, więc ze spokojem na duszy kładę się zaraz do łózia ![]() Płatku ![]() ![]() ![]() Qrcze, czy zawsze musi być coś nie tak? Ja pracy nie mam, a w Twojej takie rzeczy się dzieją ![]() ![]() Daria, spokojnie, z albumu zdjęć nie usuwam, więc jak komputer nie będzie płatał Ci już figla, to spokojnie obejrzysz ![]() ![]() Agika, w sumie to nic nadzwyczajnego nie szykowałam, bo ja się dopiero wdrażam w sprawy kulinarne ![]() ![]() ![]() ![]() A to ja poproszę przepis na Twoje cannelloni ![]() ![]()
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
uff, ledwie zyje, scianęłam w nocy z babskiego combru mocno zakrapianego
![]() ![]() dziewczyny dzięki ![]() ![]() a co do kwiaciarni to wiecie boje sie jak cholera, bo to ryzyko finansowe, ale z drugiej strony jesli go nie podejme nigdy sie nie dowiem, musze zaryzykowac. Jakby co mam wentyl bezpieczenstwa w postaci mojej głupiej pracy ![]() Daria, zakaz wyprowadzania koni ![]() ![]() ![]() I idz koniecznie do okulisty na kontrole bo nie ma co lekcewazyc, moze jakies krople przepisze bo na pewno jakis mikro uraz powstal, ach te dzieciaki ![]() ![]() Płatku kurde, ludzie to jednak swinie sa, a co ten kolega robi Ci koło piora? jakie konkretnie zachowania? trzeba by pomyslec jak sobie z nim poradzic, hmm co do ciuchow to ja mam ostatnio odwrotnie, za duzo mi sie podoba i zdecydowanie za dużo pasuje, ostatnio tylko wdepnełam do promod i wyszłam z kiecka i bluzka ale to juz absolutny koniec z zakupami. postanowione ![]() A Oliwka znowu chora ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Kasiulko dobra decyzja ![]() ![]() ![]() ![]() Kociulku dom poprostu super ![]() ![]() Płatku takich wrednych ludzi to powinni ![]() ![]() Co do prezentów to Pati też tyle dostała od mikołaja że niewie czym ma się bawić i już sama nie wiem co kupić na urodziny bo przecież zaraz będą ![]() ![]() Wczoraj byłam z Pati w kinie na Zaplątani ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulko dla mnie 4listna koniczyna jest super nazwa choc cynamonowa rowniez ale jakos z piekarnia mi sie kojarzy. trzymam kciuki i bedzie dobrze. poczatki sa trudne ale potem ruszysz z kopyta. a co do zgrzytania zebami wiem jedno jesli pojawia sie w nocy to trzeba dziecko przebadac. wiki jak miala ze dwa latka upodobala sobie zgrzytanie ale w ciagu dnia. zrobilismy badania ale nic nie wykazalo. samo jej przeszlo . rozmawialam jakis czas temu z mama ( pracuje w sanepidzie
![]() Kociulku super domek. sama taki chcialabym miec. pomalu zrobisz wszytsko tak jak bedzie ci sie podobac. na to trzeba czasu. trzymam kciuki zeby TZ szybciej zmontowal ci te szafy. Platku co za typ z tego goscia, odstrzelic go i tyle. a moze powiedz mu ze ty wiesz ze on ci trzodzi moze to go opamieta troche.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Rozeznanie
|
Kociulku ja moge zamieszkac w łazience
![]() ![]() ![]() No Płatku to ci ,,kolega,, francowaty do odstrzalu ![]() Haniu gratuluje ![]() ![]() Wiecie nigdy nie slyszalam o zgrzytaniu i robakach, a tu prosze i Kasiulka i Tiara maily z tym stycznosc, yhh u nas jak byl kaszel dokuczliwy i zgrzytanie zebami w nocy to podejrzenie astmy.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Kurcze najlepsze jest to że sama szefowa moja mi powiedziała o tym że ten palant na mnie gada do szefa, ale nie chciała powiedzieć co a ja nie wiem co mógłby gadać bo nic złego nie robię, ale powiedziała że to pewnie z zazdrości i nie mam się czym przejmować. Ma głupią żonę, która u nas pracowała teraz jest na drugim sklepie, która go podjudza przeciwko mnie. Szkoda gadać, będę go zlewać
![]() Mati też ma podkrążone oczy, jest strasznie blady i starsznie ostatnio polubił słodkie- można by powiedzieć że nie może bez cukierków żyć ![]() ![]() ![]() HAniu gratulacje ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj zakupów ciąg dalszy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez płatek1 Czas edycji: 2011-01-09 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Haniu super
![]() ![]() Tiaara, przepraszam, moja wina, zapomniałam napisać, że szafy już mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Płatku, masz rację ![]() ![]() Ty przytyłaś 2 kg? Ja, aż wstyd się przyznać, ale dokładnie przez rok przytyłam 11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A propos zgrzytania zębami... u mnie to zjawisko nie u dzieci występuje, a u męża ![]() ![]() Kasiulka, świetny pomysł z tym cynamonem, świecami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4643 |
Zadomowienie
|
dzień dobry z rana, kawa podana
![]() oo fajnie rzeście trochę popisały ![]() Haniu wielkie gratulki, usmiałam się z reakcji pati na brata ![]() Płatku coś czuję, że gość sam sobie pod sobą dołki kopie. Tylko jaki qurde ma cel on i jego żonka? W sumie to jakbym była tam szefową to bym się z nimi rozmówiła, bo po co psuć atmosferę w pracy. Fajne zakupy, ja siedze w domu i nie wydaję, wdrażam ambitnie plan oszczędzania po szaleństwie grudniowym. Ale mi ciężko, ale się zaparłam. ![]() I mi też 2 kilosy, a może nawet 3 w porywach po świętach przybyło i też źle mi z nimi. ![]() Kasiulku rzeczywiście objawy Oliwki niepokojące. Musisz koniecznie znaleźć dobrego specjalistę. Super pomysł z tą atmosferą kwiaciarni. Już widzę oczyma wyobraźni to twoje dzieło ![]() ![]() A Kociulku jeszcze o canneloni ci napiszę, wzorowałam się odrobinę na tym przepisie http://www.tlumaczenia-wloski-francuski.pl/page4.php choć w sumie wiele rzeczy robiłam po swojemu- dodałam też ser Lazur zielony. A i taki sekrecik odnośnie szpinaku - do jego rpzyprawienia dodaję zawsze MAGGI, tej czarnej do rosołu. Super dosmacza szpinak i od razu lepszym się staje. choć w sumie niewiele jej używam w kuchni, ale do szpinaku obowiązkowo. A ty wymiotłaś z jadłospisem. Możesz mi coś więcej na temat sałatek napisać, bo pierwsze słysze nazwy, achętnie skosztuję coś nowego ![]() miłego dnia, spadam do roboty
![]() |
#4644 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry.
Pije kawke zapraszam. U mnie koniec laby, dzisiaj Zuzia wraca juz do szkoly. Tyle dobrego ze zajecia zaczynaja sie o 8.45. Czy u was nadal świątecznie w domu?? Bo u nas choinka i ozdoby swiateczne nadal ![]() Obiecałam sobie, że wczoraj wieczorkiem pochowam wszytsko,poszlam polozyc Zuzie i zasnelam, wstalam o 22.10 i juz mi sie nie chcialo. Płatku wiesz az sie niechce wierzyc ze doroslym ludziom takie knucie siedzi w glowach. A szefowej reakcja , yhh no nie wiem, chlopak pod Toba dolki kopie, mowi cos, ale nie wiedomo co ![]() Wiezs kociulku co.....chyba musisz czesciej siedziec w waszej lazience tam swiat wyda sie piekniejszy i lzejszy, lazienka cudo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Daria rozsmieszyłas mnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Rozeznanie
|
Kawka ???
![]() Jedziemy dzisj po materac do lozka dziewczyn, w sumie to po jeden dla zuzi. Kupilismy im to niskie, pietrowe łóżko w IKEI. Troszke sie boje,zeby w nocy mi nie spadal albo jedna albo druga bo Matylda cos czuje bedzie chcial tez spac na gorze . Jak wczorajszy dzień?? U nas było szro, buro i padal deszcz caly dzien. |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Po pierwsze wszystkiego dobrego w nowym roku, żeby wszystkie Wasze plany i dobre pomysły spełniły się ![]() Może zacznę od zdjęć ![]() ![]() ![]() Dario pamiętam Cię z ostatniego zdjęcia na którym miałaś warkoczyki, widzę że zmieniłaś fryzurkę na krótką. Do twarzy Ci w tej i w poprzedniej również. Przy swoich córciach wyglądasz jak starsza siostra ![]() A propo własnych zdjęć z Sylwka, niestety nie mam. Nie bralismy aparatu i nikt z naszych znajomych też nie miał. Zresztą sylwester minął nam jak mrugnięcie okiem, tak dobrze sie bawiliśmy. Kasiulko ja jestem za Cynamonową, trzymam ![]() ![]() Haniu gratuluję chłopca, jak to się mówi... to juz będziecie mieć wszystkie dzieci ![]() Płatku rozumiem co czujesz jeśli chodzi o nieprzyjemnych współpracowników, mam podobny problem. Szkolę sie teraz na Z-cę Kierownika i jestem na innym sklepie. Tamtejsza kierowniczka jest bardzo kompetentna i jest ok, ale jej zastępczynie niestety nie. Jesli coś mi nie wychodzi, albo w czymś sie pomylę lub o czymś zapomnę (szkolę sie dopiero), widzę że śmieją sie ze mnie i gadają za plecami. Moim zdaniem ich zachowanie jest bardzo szczeniackie i nieprofesjonalne. Na szczęście został mi tam tylko tydzień i wracam do swojego sklepu, gdzie dziewczyny są bardzo pomocne i dalekie od wyśmiewania się. U nas do przodu, Natalka na szczęście zdrowa, Pati ma zapalenie przewodu słuchowego, ale chodzi do żłobka, lekarz powiedział żeby zakrapiać Deekortinefem i powinno szybko minąć. Ja mam teraz trzy dni zaległego urlopu. Do pracy idę w czwartek, będę mieć trzy popołudniówki, niedziela na szczęście wolna. Na dziś zaplanowałam sobie sprzątanie, jeszcze tylko zaparzę sobie kawusie i wio do roboty ![]() Miłego dnia ![]()
"Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie." Paulo Coelho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Rozeznanie
|
ja znowu z kawą
![]() musze wypic bo musze ![]() ![]() aha...dzisja wyciągam spod zlewu smieci do recyklingu-papiery, odlozylam worek na srodek kuchni i zaczelam wycerac szafke pod zlewem, odwracam sie a nasz Borat podnosi lape i mi te smieci osikał ![]() nie wiem co mu tam w lepku sie ubzuło. to bardzo mądry pies no ale jakies zapaszki musilay go do tego sklonic bo co innego?. dziewczyny odlągaja bajki i zaraz idziemy sie kapac... buziole dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Kurcze to widzę, że nie tylko u mnie w robocie takie rzeczy się dzieją
![]() ![]() ![]() ![]() Dario, ale Cię pupil załatwił ![]() , Kociulku jakoś nie mogę uwierzyć, że tyle aż przytyłaś, zwłaszcza że jak zauważyła Agika masz masę roboty w domu i przy tym od groma ruchu. Myślę, że to przez tą zimę tyjemy i mamy częste chandry ![]() KAsiulko co tam u Was? Jak sprawy z kwiaciarnią dalej idą? |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zadomowienie
|
hej
ja od wczoraj siedzę na szkoleniu 3 dniowym, i tak przez pół roku - 3 dni w msc, na szczęście w mieście więc wracam do domu. Płatku ja się czasem zastanawiam , czemu kolęda ma służyć, większość księży jakby mogła i nie przymus z góry pewnie, by nie chodziła. Wizyta w większości przypadków niestety zatraciła sens i przyjemność. My też oczekujemy, ale myślę że będzie gdzieś pod koniec stycznia, ![]() Daria skąd ja znam ten natłok roboty - niedługo wylatuję na 2 tygodnie i zostawiam chłopaków samych, nie wiem jak zorganizować wszysko, by małż miał jak najmniej dodatkowej roboty - typu prasowanie np. POmysłów brak ![]() nic zbieram się na jakąś kawę- popiszcie co tam u was. miłego dnia
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.