|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Mam 21 lat
a czym się zajmuje?? Pracą u brata, studiuje zaocznie finanse i rachunkowość II rok...
|||||||||||||||||||||
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
, finanse i rachunkowosc to dobry kierunek, zawsze pozniej znajdzie pracedobra, ja juz zmykam, do zobaczenia i milego dzionka |
|
|
|
|
#4623 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
3maj się Kasiu w pracy
|||||||||||||||||||||
|
|
#4624 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Karolinko zycze smacznego obiadku <mniam> <manim>
|||||||||||||||||||||
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki, Agatka pewnie niebawem do nas zajrzy bo jak rozmawiałysmy niedawno to jesio w spzitalu byla
![]() Operacja sie udała i jakies 7 dni pan T bedzie w szpitalu oby wydobrzał i żeby Olisia poczekała z przyjściem na świat na tatusia
|
|
|
|
#4626 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
To już zdrówka mu życzę
Cieszę się, że wszystko się udało Pozdrów Agatkę ![]() ![]() ![]() ![]()
|||||||||||||||||||||
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
ja w domku mala kopie mnie tweraz niemilosiernie....
bylam u dermastologa ale leki ktore mi wypisal nie bardzo mi podchodza nie mam zaufania do nich ale no ok.... troche mi tylko smutno bo jak mowie 5 mc to kazdy patrzy gdzie ten moj 5 mc bo pod ciuchami to malo co widac wrrrr.... od teraz nie bede mowic ze w ciazy jestem bedzie widac to bedzie ![]() ja sie obzeram wlasnie cukierkami tatus mi przywiozl i normalnie zjem chyba wszystie nigdy chalwy nie lubilam a te mi smakuja przeokropnie hehehe
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam to na maila
![]() Dzień dobry, panie Wacku. Co się panu stało, ze ma pan takiego > >>> >siniaka na karku? > >>> >> >> - Byłem u lekarza, bo mam łupież. Zalecił mi nacierać włosy wodą > >>> >> > toaletową. > >>> >> >> Nacierałem, nacierałem, aż mi deska sedesowa spadła na kark. > >>> >> >> |
|
|
|
#4630 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobre, dobre Nikotko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Panowie montują kuchnie później napisze Wam o efekcie
|||||||||||||||||||||
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Egzamin na medycyne
Egzamin praktyczny, ale ze skradli wszystkie eksponaty wzieto Kowalskiego, rozebrano do naga jedynie twarz przykrywajac chusteczka Wchodzi student padaja pytania : co tu jest - sledziona, a tu - zoladek Ok zdal pan wchodzi studentka - co tu jest - nerki, a co to jest ... p-o chwili ciszy pada odpowiedz - a to jest czlonek Kowalskiego Komisja w konsternacji ... postanawiaja zaliczyc studentce egzamin jednak przewodniczacy komisji pyta: a skad pani wie ze to akurat Kowalskiego czlonek? Studentka odpowiada ; Panie Profesorze tylko ja w Akademiku mam taka szminke ![]() Tatuś tłumaczy synkowi zasady urozmaiconego pożycia seksualnego. Niczym profesjonalny mim wygina niewidzialną partnerkę na wszystkie strony, obrazowo ze szczegółami przedstawia każdą możliwą pozycję. Synek tymczasem siedzi skulony na fotelu, czerwony jak burak, głowę coraz bardziej wtula w ramiona. W końcu udaje mu się przerwać ojcu: - Tatusiu, przestań już! Mówiłem, że mam jutro w szkole historię. Wiesz... Wojny, zabory i takie tam. A ty miałeś mi tylko wytłumaczyć co to jest NAJEŹDŹCA. Zasłyszane w ZOO: > >>> >- Tato, dlaczego ta gorylica tak krzywo na nas patrzy? > >>> >- Uspokój się synku, to dopiero kasa . > >>> > W liscie z kolonii Jasiu pisze do rodzicow: > >>> >- "Tutaj jest pieknie, jestem bardzo zadowolony, duzo leze i > >>> >odpoczywam. Badzcie spokojni i nie martwcie sie o mnie. > >>> >PS. Co to jest epidemia?". > >>> > > >>> >Jasiu chce poplywac i pyta ratownika o zgode: > >>> >- Czy moge poplywac w tym basenie? > >>> >- Musisz mi najpierw pokazac jak plywasz. > >>> >Jasiu zaczyna. Robi fikolki, plywa, nurkuje. Wreszcie ratownik pyta: > >>> >- Gdzie ty nauczyles sie tak plywac? > >>> >- Tata wyrzucal mnie na srodek jeziora. > >>> >- To pewnie trudno bylo doplynac do brzegu? > >>> >- Nie - mowi Jasiu. Najtrudniej bylo wydostac sie z worka. Emerytowana nauczycielka spotyka dawnego ucznia. > >>> >- Co u Ciebie slychac, Jasiu? > >>> >- Wszystko dobrze, wykladam chemie. > >>> >- O, to pieknie! Dumna jestem z ciebie, a gdzie wykladasz? > >>> >- W Biedronce! ************************* ************************* * |
|
|
|
#4632 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bow iesz, zazwyczaj w takich maściach i żelach występują hormony albo sterydy. Warto tym się smarować? Oczywiście to tylko moje zdanie. Ja też mam problem z cerą. Wygladam jak nastolatka. Jednak dla maleństwa zniose wszystko ![]() Kina dziekuję za zdjęcia ślicznie wyglądacie. jesteście taką słodką parą i widać że bardzo zakochani. Normalnie jak gołąbki ![]() idę zrobic zdjęcie mojego brzusia...... cosik się steskniłam za fotkami
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
Nikitko dobre to hehee................:hah aha:
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4635 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie z Amelcią wysłałyśmy śliczną fotkę brzuszka dla mężusia
![]() lubimy robić tatusiowi niespodzianki hehe..... strasznie podoba mi się ten rożek http://www.allegro.pl/item252595629_...lna.html#photo tylko że ja nigdy niczego nie kupowalam na allegro i zabardzo nie wiem jak za to się zabrać i czy warto ryzykować
|
|
#4636 |
|
Zadomowienie
|
oj cos dziewczynki pouciekały
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie podoba ten niebieski ![]() Ja kupowałam na allegro i nie żałuje ale nie możesz ot tak sobie czegos kupic musisz miec swoj login i hasło mój M sie zarejstrował i moze zamawiac wiec jego login wykorzystuje ![]()
|
|
|
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
mój mąż jest zarejestrowany i chyba mi to jakos zamowi
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
ja22... mowilam ze jestem w ciazy to akurat nie ma sterydow ani hormonow... znam sie na tym ale jakos nie podchodzi mi to wiec bede smarowac sie tym co mam w domu trudno moze samo jakos sie podleczy...
ja na allegro duzo rzeczy zamawialam i pewnie dla dziecka tez nie jedno zamowie ale jeszcze troche mam czasu... o wlasnie ja22 wejdz na marcowe i zobacz kombinezonik mikolaja ![]() ale czadowe moze twoja amelcia by sie jeszcze zalapala na niespodzianke siateczna dziadkom hihi ja bym kupila taki kombinezonik ale no nas swieta omina hehea dzis jakos dola wlasnie zlapalam... moj maz cale dnie w pracy wraca dzien w dzien po 20 zje umyje sie i spac... ale zycie :/ ale coz... nawet nie mam miec do kogo pretensji bo ktos z nas pracowac musi tym bardziej ze kupilismy mieszkanie... echhh.... glupie zycie ![]() ide sie myju i wracam do was bo i tak sama siedze nawet jesc mi sie odechcialo
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray niestety takie życie live is brutal![]() moja siostra tez ma niewesoło mąż w Irlandii a ona w Polsce sama rodziła ale tutaj ma swoją siostre i rodziców którzy jej pomoga
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
tak ja tez mam ale to nie to samo.. bu... mam dola normalnie... jem jogurcik chodziasz moze mal sie ze mna pobawi chodziasz..
|
#4643 |
|
Zadomowienie
|
No to dziewczynki zamieszcze wam nasze fotki. Może trochę się usmiechniecie
![]() Ray chetnie zobaczyła bym ten kombinezonik ale nie potrafie wejsc na marcowe, fajnie jakbys mi linka przesłała
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny masz brzucholek ![]() prosze to link do marcowych http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=198485 |
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
jeju..............
ale mam glupiego meza ![]() ![]() ![]() pokazuje mu brzuszek KArolci a on mowi- jejku jaka piłka, czyj to?? a zaraz pokazalam mu ostatnie i mowie, ze taki duzy, ze buciki mozna postawic......... a on do mnie- no fajna podstawka do piwa by byla ![]() ![]() ![]() dziewczyny skad sie biora faceci ![]()
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozbawiłaś mnie tym a jak tam dzien minął miałas pracowac z mężulkiem? |
|
|
|
|
#4647 |
|
Zadomowienie
|
Nikitko dziekuję za link. Ten mikołaj jest świetny, ale mi najbardziej podoba sie kroliczek hehe
![]() Mężatka powiedz mężusiowi że jak lubi piwko pić to jeszcze troszke i moze mieć taka podstawkę jak ja ![]() Tylko że mi zejdzie jak urodzę ![]() To Ty nie wiedziałaś że faceci są z Marsa
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma za co |
|
|
|
|
#4649 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() ..ja czuje sie dobrze..zadnych skurczy nie mam..szkoda..ale mam nadzieje ze Tomus juz bedzie przy mnie jak sie zacznie..dziewczynki jeszcze 12 dni ![]() ..pielegniarki powiedzialy mi ze wygladam na chlopczyke..eeee..przecie z w brzuszku jest Oliwia Podobno mam bardzo maly brzuszek jak na 9 miesiac..hihihi..a Olisia juz ponad 3 kg ma
|
|
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
ja22 sliczny masz brzuszek
![]() zgadnij_MS jak tam dziadzius?Wszystko wporzadeczku?A jak kuchnia? Nikitko dostalam twoja paczuszke..boze ile serkow topionych bede je jesc przez 3 miesiace he he..ale dobrze..lubie serki Dziekuje ..a Tomus dzis mi powiedzial ze jak mnie poznal to bylam taka sliczna..jak laleczka a teraz to jestem taka kluseczka i w tych krotkich wloskach nie wygladam jak dziewczynka..eh..faceci.. fakt zbrzydlo mi sie troszkum i z noska zrobil sie kartofelek ale chyba nie az do takiego stopnia? Ja mu jeszcze pokaze jaka ze mnie laleczka jak tylko urodze i zrobie sie na bostwo hihihi..wzroku nie bedzie mogl ode mnie oderwac |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.

a czym się zajmuje?? Pracą u brata, studiuje zaocznie finanse i rachunkowość II rok... 

, finanse i rachunkowosc to dobry kierunek, zawsze pozniej znajdzie prace

i zabardzo nie wiem jak za to się zabrać i czy warto ryzykować

Podobno mam bardzo maly brzuszek jak na 9 miesiac..hihihi..a Olisia juz ponad 3 kg ma
Dziekuje