|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Rozeznanie
|
Dot.: Byłe Tableciary plotkary :-)
Kurczę ja też czuję się jak gruszeczka. Wczoraj na wizycie myślałam, że padnę. W ciągu miesiąca 4 kg przytyłam a w sumie to już 9
![]() ![]() ![]() ![]()
#4622 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki!!! Wybaczcie to zaniedbanie z mojej strony ale zabrałam się ostro do pisania pracy mgr dlatego do Was nie zaglądałam. Ray bardzo się cieszę że u Ciebie wszystko w porządku, już niewiele Ci zostało do rozwiązania, musisz być cierpliwa.
Pozdrawiam Was wszystkie baaardzo serdecznie
#4623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, ja tez musze pisac swoja magisterke, ale normalnie nie mam kiedy, musze sie jakos zorganizowac ![]() jak tam Wasze zdrowko? ucaluj Gabi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Gusiu my z M tez czekalismy tylko do slubu
![]() ![]() i tez od razu po tym zaszlam w ciaze.
#4625 |
Zakorzenienie
|
Asiu co tam dzis u Ciebie slychac? Jak gra na gieldzie? trzymam kciuki za jak najwyzszy zysk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
![]() dzis juz pojde na spacer po obiedzie bo slonce u nas swieci mam ochote kupic sobie jakis kosmetyk hihihi
#4627 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczxynki
Kinus to Ty biedna faktycznie w tej pracy jestes rozrywana,widze ze duzo spraw jest na Twojej glowie Nikitko Twoj M wyjechal a moj wlasnie nareszcie wraca,w piatek w nocy lub wieczorem powinien byc wiec juz chodze cala w skowronkach bo przeciez 2 tygodnie sie nie widzielismy Ray widzialam zdjecie brzuszka na brzuszkowym-super brzunio juz masz,wklei nam cos tutaj kochana Mezatko to ja czekaM NA Twoj tescik,jak zafasolkujesz to ja pisze sie nastepna w kolejke hihih Witaj Orzeszku,ucaluj Gabi i powodzenia w pisaniu pracki Gizelcia nasza chyba bardzo zajeta bo do nas nie zaglada ale wiadomo malutkie dziecko to obowiazki Kasiasiar a no tradycja hehe ze kachula ostatnia,kasiasiar pierwsza heheheh Gusiu Ty sie nie martw dodatkowymi kilogramami,napewno zaraz po porodzie szybciutko zrzucisz zobaczysz,zobacz na nasza Agacie,ostatnio pisala ile juz zrzucila i bardzo szybciutko jej to poszlo wiec Tobie tez napewno sie uda i szybko zleci Kurcze dziewczynki a ja jeszcze dzis i jutro do pracy i nareszcie dwa dni wolnego bo juz mam dosyc,juz zaczal sie szal zakupowy i naprawde mamy teraz co robic w pracy Pozdrawiam wszyustkie dziewczynki i zycze milego udanego dnia
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kachulko zycze Ci milego spokojnego dnia w pracy, pozniej odpoczniesz sobie w weekend ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No no rozumiem okres probny hihih ![]() Kinus kochana a powiedz jak przygotowania do slubu i wesela,pewnie wiekszosc najwazniejszych spraw juz masz pozalatwiane? To patrz,Twoj Tz jednak sie zdecydowal a taki przeciwny byl temu jak kiedys rozmawialysmy ze moj tez taki przeciwnik i narazie nie chce a to juz niedlugo bo zleci szybciutko ten czas ![]() ![]()
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
No to kolezanki drogie ja zmykam a wam zycze milego dnia papapa
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
A ja już w domku jestem .Miałam do 18 pracować jak w każdy czwartek ale źle się czułam i już wysiedzieć nie mogłam... ![]() ![]() Dostałam dzisiaj prezent mikołajowy od szefa. Szefa na oczy widziałam może dwa razy , bo on faktycznie jest szefem tylko na papierze a wszystkim zajmuje się jego siostra.Ale ponieważ robią kolację świąteczną a mnie już w tym czasie tutaj nie będzie to kupił mi prezent.Jeszcze nie rozpakowałam, poczekam na TZ ![]() Rok temu dostałam bon na zakupy w sklepie na 400nok, czyli ok 200 zł to kupiliśmy sobie fajną patelnię w kwiatki. A ja Wam zaraz wkleję zdjęcia co kupiłam koleżankom. |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Miłego dnia w pracy Kachulko
![]() Drugiej też świecznik tylko, do postawienia na stole Edytowane przez kasiasiar Czas edycji: 2007-12-13 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a przygotowania na razie w stanie uspienia, hihi, najwazniejsze juz zalatwilismy, wczoraj dzwonila kolezanka i pytala kidy idziemy pobuszowac po salonach z sukniami slubnymi i albo w nastepa sobote albo juz w styczniu sie wybierzemy, wezme na pewno aparat i pokaze Wam pozniej fotki ![]() Cytat:
ciekawa jestem coz tam dostalas od szefa ![]() ![]() a gdzie zdjecia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Sorki Kasiu, wkleilas zdjecia, gdy ja pisalam post
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
dzięki Kinuś.Tak myślę, że jeszcze coś dokupię bo jedna dostanie taki duży wymiarowo prezent a druga taki malutki.Zobaczę jeszcze, może jutro uda mi się coś dokupić
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() Dziś miałam spokojnieszy dzień w pracy więc pomalowałam ściany a teraz wpadłam zlukać co popisałyście ![]() Gusiu o kg bedziesz sie martwic pozniej, teraz korzystaj z umiarem ![]() Kasiu swieczki super, lubie je dostawac, bo to bardzo praktyczny prezent ![]() ![]() ![]() ![]() Kiniu na bank Cie zostawia, gdzie oni lepsza Karolinke znajda?? ![]() Orzeszku podziwniam wytrwalosc przy pisaniu pracy ![]() Agatka jest teraz zapracowana, zajeta malutka, nie ma sie co dziwic ze jej nie ma... Trzymaj sie kochana ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
dzieki Kinia za kartke
![]() a z ta stronka hpv.pl to ja mialam juz ten test robiony w Plsce hehe na szczescie nic nie wykryl ![]()
#4641 |
Zakorzenienie
|
No własnie Kinia gdzie lepsza znajdą
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a adres tej stronki wyswietla sie, bo ta firma jest sponsorem kartki, zeby byla wyslana za darmo ![]() ciesze sie, ze wynik badania wyszedl pozytywny Nikitko dzieki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam 15dc, od jutra kolejne opakowanie Duphastonu tempka dalej moze wskazywac, ze owulka juz byla, czekam do jutra na potwierdzenie, bo 3 tempki z 14,15 i 16dc dadza mi juz pelny obraz ![]() z gra na gieldzie musze sie uzbroic w cierpliwosc,jak narazie to gralam tylko z M i lepiej nam idzie jednak jak nie wspolpracujemy hihi kazde z nas ma inne poglady ![]() Kiniu to ktorego ten slub???
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Kinia ja tez dziekuje za karteczke
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skoro lepiej Wam idzie na gieldzie osobno, to moze grajcie kazdy na swoje konto ![]() a nasz slub jest 30 sierpnia 2008 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() dobra dziewczynki Kochane, ja juz zmykam z pracki do domku, milego wieczorku Wam zycze i do zobaczonka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Kiniu dziękuje za kartke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:21.