|
|
#4621 |
|
*sportaddict*
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV
Sanetko, nie uciekaj
|
|
|
|
#4622 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ale mam dzis dzień - w sklepie tłok, połowy kupić nie mogłam Katar mam mega i generalnie znizkową formę... Zrezygnowalismy ze wszelkich zaproszeń i postanowiliśmy zostac w domu... I to mnie cieszy nie mam zupełnie chęci na sylwestrowy spęd ludzi.
|
|
#4623 |
|
Gość
|
Sanetko, nie uciekaj od nas
|
|
|
|
#4624 |
|
Raczkowanie
|
Madzialenko gratuluję
My zakupy zrobiliśmy na szczęście wczoraj Siedzimy w domku we dwoje, z psem, który będzie przeżywał strzały Mamy winko, pyszne jedzonko i będzie super Życzę wszystkim wszystkie najlepszego w Nowym Roku |
|
|
|
#4625 |
|
Zadomowienie
|
Boze dziewczyny, jak mi jest ciezko
![]() Ide sie bawic zeby nie siedziec samej w domu ale tak mi ciezko na serduszku ![]() On nic nie rozumie?? Zupelnie nic... Ja do Niego nie pisalam ani nic a ten: Kochanie, no co Ty, chcesz sie wsciekac caly rok?? Przeciez zrozumialem swoj blad i przeprosilem. Napisalam ze Ty przepraszasz a za chwile to samo robisz, tak nie zachowuje sie dosrosly czlowiek. Obiecujesz ze sie zmienisz i robisz to/zmieniasz zachowanie na dzien dwa a potem jest tak samo/ wsciekasz sie o *******y, drzesz sie i walisz focha.. Wiecie co on odpisal: Zatem jesli powiem ze sie zmienie, bedzie to przez Ciebie potraktowane jako klamstwo, jesli powiem ze sie nie zmienie, wtedy jeszcze gorzej. W takim razie pozostaje mi tylko zaprosic Ciebie na skromnego sylwestra i zapewnic jak bardzo Cie kocham ![]() Odpisalam: Wlasnie ty tylko gadasz i na gadaniu sie konczy albo zmiana \Twojego zachowania jest krotkotrwala. Nic z niej nie wynika. Napisal: W takim razie juz nic nie gadam, pa pa ![]() Jezu czy On nie rozumie co to znaczy ze nie chce z nim spedzac sylwestra?? Powiedzialam, doigral sie, znosilam jego humorki cierpliwie ale po popisie jaki zrobil w 2 dzien swiat i wczoraj/o czym pisalam. Koniec, niech "wali" fochy sam do siebie albo do lustra ![]() 3 majcie kciuki zebym wytrwala i byla silna!!!! Szampanskiej zabawy sliczne"laseczki" ![]() ![]() :c mok:
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Anitko tak mi przykro że u was są jakieś spięcia
Dziewczyny wszuytskiego naj naj w Nowym Roku i idanej zabawy sylwestrowej. Ja od godziny siedze już o TZ - on teraz się kąpię. a za 30-40 minut pewnie już będziemy jechali na tę imprezę
|
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki oby ten Nowy 2008 Rok był jeszcze lepszy niż ten poprzedni
Miłości dla Was, przede wszystkim i spełnienia tych najskrytszych marzeń
|
|
#4628 |
|
Gość
|
Ja jeszcze raz wszystkiego dobrego Wam życzę
|
|
|
|
#4629 |
|
*sportaddict*
|
ja również, uczuciowo, zarobkowo, szkolno, rodzinno i wagowo
- bezstresowego ![]() ja spędzam sylwestra z Tż, siostrą i 2 ukochanymi kotami i ciesze sie jak malo kiedy ![]() Kulbitkowi - wiary w siebie Hihi - obiektywnego spojrzenia na siebie i niebolących kolan Hani - oby tak dalej wszystkiego i wymarzonego domu Dorince, Sanetce i Madlen - cudownych ślubów i małżeńskiej sielanki Nemie - miłości i wymarzonego aparatu Anitce - podjęcia dobrej decyzji Madzialence - żeby cały rok czuła się tak jak teraz Gold-Fish - spokoju i szczęsliwej miłości i wszystkim dziewczynom (i moderatorkom), które tworzą ten wątek - najlepszego
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4631 |
|
*sportaddict*
|
strasznie przepraszam, juz byłam po %
![]() Osobne życzenia specjalnie dla Ciebie: wszystkiego najlepszego, Kasiu, spełnienia wszystkich noworocznych marzeń i zebyś każdego dnia do 2010 upewniała się w przekonaniu, ze to TEN (potem oczywiście też )I jeszcze Et-ce - roku bez smutku i ukojenia tego, który odczuwała
|
|
|
|
#4632 |
|
Gość
|
Dzień dobry w nowym roku
![]() Ja właśnie wstałam. Jak Wasze wrażenia? U mnie szczerze mówiąc to było tak, że nie czułam, że to sylwester. Wprawdzie wyszło się na dwór o północy i że było to same centrum to było mnóstwo ludzi, fajerwerki i szampan, to mimo to bardziej odczuwam to jaka jakieś spotkanie ze starymi znajomymi na pogaduchy, bo w sumie tak spędziłam 98% czasu Nie narzekam, ważne, że mnie jakiś noworoczny smutek nie złapał, albo jakaś petarda Dodam jeszcze, że dawno nie czułam takiego zainteresowania mną. Czy to starzy koledzy, czy jakieś obce osoby. Już nie mówię o fizyczności, ale o tym, że po prostu byli zainteresowani rozmową ze mną. Śmiali się, że kombinują jakby tu usiąść obok mnie na kanapie, że jak ktoś wychodzi na toalety to szybko ma zastępce na swoim miejscu ;P Były próby jakiegoś startowania do mnie, ale szybko przeze mnie zbywane - naprawdę jakoś kompletnie nie mam ochoty aktualnie na żadne flirty, czy inne damsko-męskie kontakty. |
|
|
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
Wchodzę do Was, Dziewczyny, czytam i patrzę Madzialenka jest narzeczoną!
Boskie uczucie, co nie? A co się dzieje z Sanetką?? Doczytałam, że się niby żegna z wątkiem?? Sanetko, wracaj!![]() Ja nie chcę Nowego Roku Dobrze mi było w starym No i jeszcze na dodatek jestem o rok starsza.P.S. Dziękuję Wam za gratulacje
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się podoba to, że jest nowy rok
tak to jest jak się na COŚ czeka
|
#4635 |
|
Zadomowienie
|
Kasiu, czyżbyś coś sugerowała
Zaręczyny byłyby prędzej czy póżniej. Ale akurat nie o to chodzi. Chodzi o to, że w tym roku kończy mi się umowa o pracę i jest jedna wielka niewiadoma co dalej Nie ukrywam, że zalezy mi na stałym zatrudnieniu, bo wtedy spełnią się Nasze marzenia o mieszkaniu. Pozostaje tylko czekać. Bardzo się boję
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to dla Ciebie faktycznie może być to cieżkie przepraszam
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-01-01 o 13:32 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zadomowienie
|
Aha!
No to życzę Tobie, aby czekanie upływało w cudownej atmosferze i jak najszybciej zleciało. A jeśli o mnie chodzi...cóż...pozostaje czekać ![]() Cytat:
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dopiero wstałam ![]() Sylwester był super Po raz kolejny uświadomiłam sobie, ze co bym nie robiła z moim mężem to jesli robię to z nim zawsze jest cudownie Pojechaliśmy na fajerwerki do centrum, niestety słabo je było widać.. Po powrocie wytańczyliśmy się tak, że nogi mnie bolą Pomimo dwóch zaproszeń nie chcieliśmy tego sylwestra spedzac z innymi ludzmi i był to świetny wybór Jedna z koleżanek, która nas zapraszała kilkakrotnie zresztą , jeszcze przed 12 do nas dzwoniła żebyśmy jednak przyjechali Zawsze z moim mężem bawię się najlepiej Tańczyliśmy i śmieliśmy się bo uwielbiamy wygłupiac się w tańcu Mam nadzieję, że cały rok będzie dla nas taki szczęśliwy jak te pierwsze godziny
|
|
#4639 | |
|
Gość
|
Cytat:
Właśnie tak się powinno aczynać kolejny wspaniały rok
|
|
|
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4641 |
|
Zadomowienie
|
Wzruszające. Cudownie się to czyta.
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Składam wszystkim watkowym dziewczynom spóznione zyczenia noworoczne: wszystkiego najlepszego, by ten Nowy Rok przyniósł mnóstwo nowych ciekawych wrażeń, by był lepszy od starego roku ![]() Madzialenko gratulacje Postarał się Twój Tz Anitko nie wiedziałąm że macie z Tż problemy Kochana jesli masz ochotę z kims porozmawiać to odezwij się jak zawzse do mnie na GG ![]() ściskam Cie bardzo mocno
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
ja także chciałabym Wam noworocznie pożyczyć. tej pomyślności i szczęścia..bez problemów, z pewnością i z miłością
![]() i dziękuję za wszytkie życzenia. miło ![]() a nasz sylwester też bardziej przypominał spotkanie ze znajomymi. ale my lubimy take spotkania.
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, ze TZ wczoraj na imprezie non stop wsyztskim to podkreslał. Mówił ze nasz slub bedzie juz za 1,5 roku (troszko dłużej bo sierpień albo lipiec) a swojemu jednemu ko;ledze (nie znałam go wczesniej) powiedzał zże musi z DUMĄ przedstwiać swoja narzeczoną. Co więcej Wczoraj wrócilsmy z imprezy, poszłam do niego po torebke ale TZ mnie juz nie puscił - dałswoją koszulkę do spania i nie było zmiłuj. Powedział, ze skoro jestem jego narzeczoną to ni mam czego się wstydzić itp. więc napisałam rodzicom smsa ze nie wracam na noc. dopier dziś wróciłam po 13.00 ale o dziwo nikt nic nie mówił na ten temat a przez te 6 lat raz tylo u niego spałam co skonczyo sie mega wykładem rodziców. No i generalnie i ja i TZ sę tym cieszymy ja mam nawet opis na gg "jestem narzeczona" a on - o czym się wczoraj dwiedziałam od jego kolegów (bo na gg juz nie byłam : "powidziała TAK !!!! ". TZ wczoraj nie mógł tańczyć, ale ja potańczyłam sobie z jego kolegami, który mowili mi jak on mnie koha i tp. az miło się robiło dziękuję ![]() dziewczyny i wsyztskiego naj, naj w Noym ROku. Ja wczoraj do TZ powiedziałam, aby był choc taki sam jak ten. ale chyba będzie lepszy, bo zamieszkamy razem juz za kilka miesięcy
|
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
![]() Cytat:
Jako, że dopiero wywlokłam się z wyra, życzę Wam, aby Nowy 2008 Rok przyniósł Wam wiele radości, uśmiechu, niech Wasze marzenia staną się rzeczywistością,a sukcesy przerosną najśmielsze oczekiwania.
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-01-01 o 17:41 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4647 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
I pięknie czytać takie pozytywne słowa Dziewczyny!
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:33.

Katar mam mega i generalnie znizkową formę... Zrezygnowalismy ze wszelkich zaproszeń i postanowiliśmy zostac w domu... I to mnie cieszy nie mam zupełnie chęci na sylwestrowy spęd ludzi.
Siedzimy w domku we dwoje, z psem, który będzie przeżywał strzały 

A co się dzieje z Sanetką?? Doczytałam, że się niby żegna z wątkiem??
Zaręczyny byłyby prędzej czy póżniej. Ale akurat nie o to chodzi. Chodzi o to, że w tym roku kończy mi się umowa o pracę i jest jedna wielka niewiadoma co dalej
No to życzę Tobie, aby czekanie upływało w cudownej atmosferze i jak najszybciej zleciało. A jeśli o mnie chodzi...cóż...pozostaje czekać