|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
czyli Endżi
|
Dot.: Czym dziś pachniesz Wizażanko? Część XVII
Lea, tylko Miśka nie podrywaj
![]() Tulip, no ja wtedy taka nierozeznana w alkoholach byłam ![]() Nebrasko, ja też mam czasem tendencje do wyrywania się do prowadzenia ![]() Ale rzeczywiście - baaaardzo wiele zależy od partnera, z którym się tańczy ![]() Olik, gadałyśmy wczoraj na ten temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale zjadłam na spółę z trzema innymi osobami więc trochę się rozgrzeszam sama przed sobą ![]() Milka jest bossska. Jaką miałaś? Bosz... Lila Starsy... Kiedy ja je jadłam ostatnio ![]()
#4622 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zamiast zazdraszczać poszukaj w swojej okolicy jakiegoś piercera i przekłuj co byś chciała ![]() zaszalej ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4623 |
rude jest piękne:)
|
SABBATH- oczywiscie ,ze tylko drewniane meble mialam namysli( no tak nie zaznaczylam)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Lea mam nadzieje ze sie pochwalisz
![]() A tak a propos tanca w parach,pochwale sie zeja umiem ![]() ![]() ![]() dobranoc wszystkim pachne sobie jeszcze od rana Pradą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Ło matko, mimo szczerych chęci nie jestem w stanie być ze wszystkim na bieżąco
![]() Jak u Was przygotowania do Świąt? Bo ja w proszku ![]()
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj Lindt jest pycha, mleczna najlepsza ![]() Dostałam dziś od koleżanki taką duuuża milkę klasyczną 250g. Najbardziej lubię mleczne czekolady bez dodatków. lila starsy też są dobre ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Jestem w proszku do potęgi entej
![]() |
#4628 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Lea ![]() ![]() Golgie ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
czyli Endżi
|
Yoona, nie ma to jak edukacja od najmłodszych lat
![]() Olik, no ja też w prezencie dostałam tą boską czekoladę ( sama byłabym silna i nie kupiłabym). Ludzie lubią mnie torturować ![]() O, a Maltesersy jadłaś ![]() Święta idą a tym samym liczba pokus żarciowych wzrasta ![]() Lea, no właśnie - Truskawa dobrze pisze. Fotki lepiej wrzuć jak się zagoi wszystko ![]() Neo, Zuziu - czyli jesteście na tym samym etapie ![]()
#4630 |
|
Melduje,ze w proszku do potegi entej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
No to mamy 2 proszki do potęgi entej. A TY E też się dopaczkujesz ?
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
Yoona, pochwale się, pochwale ;d oczywista sprawa
![]() Olik, ja też dzisiaj dostałam taką wielką Milkę ;d z tym, że moja jest z orzechami i rodzynkami ![]() ![]() Truskawka, zależy jak będzie to wyglądało po przekłuciu - oczywiście jeśli będzie całe sine i napuchnięte nie będę Was raczyć tym wątpliwie przyjemnym widokiem - chyba, że ktoś będzie chciał bardzo to na pw się podzielę. ![]() ![]()
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie się podobają tatuaże. Gdzie i jak zrobić tez bym miała - ale nie zdecyduję się. Z jednej strony wiem, że nie pożyję za długo, z drugiej - nie chcę mieć tatuażu na obwisłym ciele. Cytat:
![]() Wiem, wiem Zuziu. ![]() E - czy naprawdę chcesz wiedzieć? ![]() Mam remont. Jutro dopiero będą kładzione gładzie przy drzwiach i listwy przy panelach. Mam więc syf, bo sprzątać nie warto. Wszystkie rzeczy mam w pudłach i worach, okna zachlapane tynkiem i farbą, częśc mebli ciągle nie poskręcane w paczkach, część w Warszawie, część diabli wiedzą gdzie, przedpokój niepomalowany, worki z gruzem stoją przy drzwiach, a ja... ja mam dość. Nie będzie świąt. Świat nie będzie. Mitra będzie musiał w tym roku obejść się bez imprezy urodzinowej. ![]() edit: Jeszcze border w sypialni odpadł, więc trzeba bylo kupić nowy i ten na razie leży na półce.
![]() |
#4635 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Sabbath, współczuję kataklizmu...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poza tym, jeśli już ciało obwiśnie, to raczej się go nie pokazuje, a więc i tatuaż będzie przykryty i nawet jeżeli po obwiśnięciu nie będzie się prezentował tak bosko jak kiedyś - oglądać go nikt nie będzie, a pamiątka i tak pozostanie, po kiedyśtamowym tatuażowym szaleństwie ![]() na 16-tke stuprocentowo trzasnę sobie jakiś tatuaż.
![]() |
#4637 |
Wtajemniczenie
|
Smutna jestem ciut i zła - koci rozp... mi choinkę. Pozbierałam ją dzisiaj z trudem z podłogi, nieudolnie wyprostowałam (nie całkiem się udało, stoi krzywa jak nieszczęście) i po zdjęciu lampek i najbardziej pokiereszowanych ozdób wystawiłam na balkon.
Niekiedy to naprawdę chciałabym mieć poczucie, że coś w tym mieszkaniu może postać w jednym miejscu i nie zostać obgryzione, przewrócone, obdrapane... etc. ![]() Uwielbiam koty, ale czasami mam ochotę wystawić swoje za okno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
|
Angelku masz racje i jezeli dodamy dwa etapy tz moj + neo= caly ,to znaczyłoby ze jest
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie jadłam, a co to? mniam mniam, święta i obżarstwo ![]() Cytat:
![]() ![]() no.. ja pochłonęłam 1/2 ekhm....... sama.. ![]() ![]()
![]() |
#4640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() się nie martw, za 3/4 sama pochłonęłam ![]()
![]() |
#4641 |
|
ARAGONTE przepraszam ale
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
czyli Endżi
|
Aragonte, moi dziadkowie zrezygnowali w tym roku z choinki, bo ich mała, niesforna kotka (siostrzyczka mojego Stinkiego i Misiaka) wdrapuje się na wigilijne drzewko jak wiewiórka i dziadkowie boją się, że
a) kociak sobie krzywdę zrobi b) potłucze wszystkie bombki, zwali choinkę i narobi rabanu c) ponadto nie mają cierpliwości ściągać zwierzaka z drzewka co 5 minut ![]() Taka już chyba natura tych co sprytniejszych i bardziej rozrywkowych kociaków ![]() Olik, no dokładnie. Sprytne toto, że nie pogadasz ![]() Maltesersy to takie fajne słodkie chrupkie coś w mlecznej czekoladzie ![]() __ Jesteśmy w Schengen ![]() __ Pachnę globalnie Pink Sugar (zgarnęłam dziś trochę komplementów od miłych ludzi płci obojga ![]() OI chyba mamusi oddam, bo mi szkoda używać i lepiej bym się czuła gdyby to ona miała z niego radochę ![]()
#4643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Mama piecze piernik, jak ładnie pachnie w całym domu ![]() idę, dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aa no to jadłam to, jasne, tez lubię, mniam ![]() Schengen ![]() ![]()
![]() |
#4645 |
czyli Endżi
|
TVN24:
- (dziennikarz) Czy cieszy się pan z przystąpienia do strefy Schengen? - ( mężczyzna celebrujący wstąpienie do Schengen przy przejściu granicznym w Cieszynie) Taaaak... - A dlaczego? - Bo będę mógł chodzić normalnie ![]()
#4646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale nie tylko chudzielce mogą zjadać czekoladę w ogromnych ilościach ![]() ![]() ![]() tak więc dokończ tą wielką czekolade, a ja udzielam rozgrzeszenia z ponad 1000 kalorii ![]() ![]() ____ (w tym poście widać radość jaką daje mi myśl, że już jutro kolczyk ![]() idę spać, Kochane. dobranooooc! ![]()
![]() |
#4647 |
Wtajemniczenie
|
Moje kociszcza kociaczkami nie są, każde waży ze cztery kilo, a biega ich u mnie trzy sztuki. Choinka była bez szans
![]() Może to i było zabawne, ale mnie zepsuło dzisiaj przedświąteczny humor, buuu. Na pociechę zżeram cukierki z likierkiem (z choinki, a jakże). Żebym to ja miała dwa pokoje, a nie jeden ![]() ![]() Sabbath, życzę szybkiego końca remontu! Nie doczytałam, więc nie wiem, co się działo... Wiem tylko o Kluseczce Racheli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Biurko spore, ale zmywacza trochę mam... Powinno wystarczyć ![]() ![]() PS Co to jest biała herbata (wiem, że perfumy, ale jakie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też!! Poprzednio też nie dostałam. Ani teraz. Cytat:
Byłaś może koło 13? Szkoda, że nie wiem jak wyglądasz, bo ja się też tam kręciłam, może się minęłyśmy nawet... Cytat:
![]() Ja też... Jutro - pranie zasłon i firan, pakowanie prezentów, farsz do muszelek, piernik, sernik... A, najwyżej nie zdążę ![]() Cytat:
![]() Żartuję. I szczerze współczuję - ja lubię remont - dopóki nie trwa za długo (a Twój już jednak trochę) i dopóki nie muszę po nim sprzątać. Życzę szybkiego skończenia i dotrwania we w miarę dobrym stanie do tegoż końca. Idę spać (TŻ obejrzał ślady, pokiwał głową i stwierdził "no, nie powiem, że nic się nie stało, ale po tym, co powiedziałaś przez telefon, to myślałem, że dziurę wytrawiłaś, a to tylko lakier ![]() Dobrej nocy ![]()
![]() |
#4649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dziś też słyszałam w radio wypowiedź mieszkanki Schengen, że bardzo im ulżyło po zniesieniu granicy, bo strażnicy przestali ich w końcu sprawdzać [chociaż się znali] ![]() * pachnę morelowo-kremowym żelem pod prysznic Nivea i mleczną odżywką do włosów Kallos. Dobranoc ![]()
![]() |
#4650 |
czyli Endżi
|
Wiecie co wykombinowały dziewczyny z Sephorowego wątku
![]() ![]() Jedna Wizażanka przesyłała drugiej tego esa, którego otrzymała od S. a odbiorczyni tymczasowo zapisywała w książce telefonicznej komórki numer jako "3039" (czy jaki tam jest nr, z którego przychodzą Sephorowe promocje). I podczas zakupów okazywała po prostu tego esa przy kasie (wraz z kartą klubową). Kurde, nie wiem czy udało mi się to po ludzku napisać ![]() Annmarie - skoro zgadzasz się z tą teorią to już na bank jest prawdziwa ![]() ![]() Volje, ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.