|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
zakopany
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
Mercy, ja?! 20 lat?! czemu?!
![]() Baby ![]() ![]() a ja się z Wami pożeganm. Albo do poniedziałku, kiedy mooooże uda mi się na chwilę wpaść, albo do 17 lipca. Echhh, life is brutal. Całuję i będę tęsknić, LASKI ![]()
![]() |
#4623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No nie!! a coz tak do 17 lipca?Gdzie to sie wybierasz co? tak mi sie jakos wydawało ze Ty studentka... ![]()
![]() |
#4624 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A więc teraz na spokojnie sprobuje opisac co i jak ![]() Przez cały wyjazd nie padało ani troche. Były dni wolne więc troszke to wykorzystałam i sie ladnie opaliłam ![]() W Bieszczadach jeździlismy nad Soline,pływaliśmy statkiem , na basenie bylismy, wojt zaprosil nas na jakis festyn i tak to jakos zlecialo.Noce miałam nie za bardzo przespane po punkt 3 budzilam sie slyszac to placz dziecka ,to jakies kroki. ALe 2 inne dziewczyny tez słyszały wiec dało sie przyzwyczaic. Tydzien pozniej pojechalismy do Warszawy ![]() Stolica jest przepiekna. Planuje tam kiedys wyjechac ![]() Bylismy w Wilanowie, Zamku Królewskim,Pałacu Kultury,Muzeum Powstania,Łazienkach,Sejm ie,Zoo :| ,na lotnisku,W Złotych Tarasach,Pod Syrenka,Kolumna Zygmunta i innymi pomnikami...i jeszcze cos mi umknelo tylko nie moge sobie przypomniec. Okazało sie ze na całej Koloni na poczatku znałam tylko 1 osobe z dziecinstwa ale pozniej kontakty z nia sie poszerzyly i nawet sie zaprzyjaznilysmy.Teraz mamy dalsze plany co do szkoly po gimnazjum .Ktoregos dnia zabrała mnie do swojej ciotki. Nie bardzo chciałam isc ale okazało sie ze bylo warto bo jej chrzestna jest Wiceminister Kultury.Mila babka jak na ,,szyche" państwa. Pokazała nam Warszawe i w razie czego zaprosila do studiowania dziennikarstwa w Warszawie. Faceci tez byli i niestety kazdemu z osobna musiałam tłumaczyc dlaczego nie chce b yc w zwiazku ![]() ![]() Na koniec poprosil o numer tel ![]() Dzis juz wracam do normalnego swiata. Musze isc do kosmetyczki bo brwi mi tak zarasly ze ![]() ![]() I powoli bede kupowac rzeczy do Francji bo wyjazd juz za 13 dni ![]() ![]() iza_wiosenna: Z jedzeniem było jak najbardziej ok ![]() ![]() Milego wyjazdu zycze ![]() anniaa: A masz moze zdjecia okularkow? ![]() schism_: No nie zartuj ze nie chciałabys zobaczyc jakiejs gwiazdy? ![]() A z tym niedoszlym to poflirtowac zawsze mozna. ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Baby- jaaaaaa! widzę, że miło spędziłaś czas ^^ Kurde kurde.. mówisz, że byłaś rozchwytywana
![]() ![]() ![]() Lolciu - ehh ![]() Ania- pokaaaaz okularky! ![]() A w ogole to dzień dobry ;* Zapomnialam wspomnieć, ze na allegro sprzedałam sukienkę i chucke nucke ;D i... kupiłam sobie depilator. Kochane.. jak to boli ![]() Za chwilkę z TŻ-em idziemy na zakupy - wysłać paczki, opłaty itp. ^^ Mama od rana rzuca na mnie fochami ;( Tutaj wielkie 'ale', ze sukienke sprzedałam, ze jest godzina 8, a ja ejszcze w szafkach nie mam posprzatane (sic!). ;( Nie wiem o co jej chodzi... Chcę z nia być w dobrych stosunkach, bo w końcu w środę an cały miesiąc wyjeżdżam i wracam nie wiem kiedy, może tylko pozniej wpadam do domu tylko po rzeczy i jadę... Ehh... ;( Bardzo mi przykro z tego powodu...;( Nic kochaniutkie... lecę. ;*
#4627 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zycze przewspanialybh wakacji!! ![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry wszystkim, ja wlasnie sie wykapalam i zaraz jedziemy do Ikei z TZ, jakies pomaranczowe dodatki do kuchni chce ![]() ![]() wczoraj byla piekna pogoda i do 22 gralismy na dworze w badmintona ![]() ![]() milego dnia wam zycze ![]()
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Aania- masz śliczny avek- Alizee jest taka ładniutka
![]() Baby- super że jesteś, tęskniłam ![]() A u mnie typowa sobota, bawiłam dzis mała bratanicę, posprzątalam, byłam na zakupach spożywczych:P i tak sobie siedze na wizażu zastanawiam sie na imprezą dzis, bo dawno nie byłam ale znow mam dylemat nad strojem ![]() Pomożecie? ![]()
#4629 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku łacze sie w bólu odnosnie stroju... mam identyczny problem
![]() ![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Tamonitko, pokaz sie to pomozemy
![]() a ja...hmmm 1 czy dwa? Zczarna bluzke czy białą? ![]() a moze siedziec w domu ![]() <zamazałam buzke bom wyszla jakos dziwnie ![]()
#4631 |
Gość
|
Orzeszku ładnie wyglądasz
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym byc chudsza, zamienmy sie ![]()
![]() |
#4633 |
Gość
|
Chętnie!
![]() P.S w białym lepiej wyglądasz, w czarnym strasznie smutno. ![]() |
![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Tylko ze w białym mi wydać boczki od tyłu
![]() Ajj dlaczego ja zawsze musze miec problem z ubraniem ![]() ( tak sobie mysle ze jakbym byla chudziutka to bym nie miala takiego problemu bo by mi nic nie wystawalo...) ![]()
#4635 |
Gość
|
To ze względu na ED, ja widzę ciebie całą (tak to jest jak się jest przed wychodzeniem, ja jestem w trakcie) nie widzę boczków, wyglądasz na serio super w białej, nie wiem dlaczego wolisz się w czarnej (wiem, że czarne wyszczupla, ale u ciebie nie ma co wyszczuplać).
Plameczko nie wiesz o tym, ale twój podpis mówi mi o walce z ED - przypomina mi to, że muszę walczyć. |
![]() |
![]() |
#4636 |
Wtajemniczenie
|
Werka i bardzo dobrze, ja wlasnie go napisalam, aby nie tylko mnie, ale tez innych mobilizowal do walki
![]() Orzeszek jestes szczupla, sliczna figurka, absolutnie nie jestes gruba, wygladasz bosko i sexy i dawaj wychodz z domu sie pokazac ![]() ![]()
#4637 |
Zakorzenienie
|
Dominiczko : Ach ja też tęskniłam bardzo
![]() ![]() Na impreze masz isc ! Mi sie bardziej podobasz w czarnej bluzce ![]() ![]() A co to za impreza jesli mozna wiedziec? ![]() agolku : Pomaranczowa kuchnia musi byc cudna ![]() A co do bolu raczki to łacze sie z Toba ![]() nefre: A gdzie wyjezdzasz? Wiecie co? Kupilam sobie szamponetke czarna i sobie zrobie w wtorek ![]() Tylko boje sie zeby fioletowe albo niebieskie mi nie wyszly ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I masz mi tu sie pokazac w wiekszej ilosci zdjec na nk ![]() ![]() ![]() Oj ja mam baardzo zle doswiadczenie z farbowaniem Baby... Bylam brunetka, ale mi odbilo i mialam wlosy zafarbowane na blond poprzez zolty na platynie skonczywszy... ![]() Wlosów mam o polowe mniej są spalone i w ogóle masakra ![]()
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
Orzeszku ale z Ciebie laska-wybierz biała
![]() ![]() Babyusia14 wróciła ![]() ![]()
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Mercy
![]()
#4641 |
Zadomowienie
|
Czołem dziewczyny
![]() Baby-No,no zaszalałaś w Wawie, fakt miasto jest cudne, osobiście za 9 dni znów tam będę i mam nadzieję,że tym razem obleję pozytywną nowinę ![]() ![]() Orzeszek-również stawiam na białą . Przyznam,że bardzo zgrabna dziewczyna z ciebie ![]() W skrócie sobota z przygodami... W południe pojechałam do Orłowa na spacer na molo itd. Wysiadam z autobusu,wszystko cacy,ciepło, trochę chmur i jak lunął deszcz myślałam ,że mnie zmiecie ![]() ![]() ![]() ![]() Pociesza fakt,że za 3 dni już będzie spokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A ja byłam w Krakowie ![]() w green wayu (no co szaleć to szaleć ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja tak mogłabym co weeken jeździć do Krakowa ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() Dopiero teraz sobie usiadłam do komputera i czytam co tam u Was ![]() Orzeszku - ![]() ![]() i Ty mówisz,że jesteś gruba ?????? ja bym białą wybrała ![]() Baby - ![]() ![]() Miłego wieczorku ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Gość
|
No a nie mówiłam, w białej ci ładnie
Plameczka dziękować ![]() Ja też wpisałam do podpisu, że walczę z ED i naszą grupę na KZ. Bardzo mnie to mobilizuje (same widzicie ostatnie wpisy). |
![]() |
![]() |
#4645 |
Zadomowienie
|
Orzeszek ja całyczas jestem tylko nie mam czasu za bardzo odpisywać ale staram sie podczytywać ile sie da.....
![]() Krytiu ojj tak Krk jest piekny Wawa zresztą też, nie to co moje zapyziałe miasteczko-chociaż....tez nie jest brzydkie ale nie ma gdzie sie ruszyc, mozna je obejśc w 15 minut ![]() Lecem do spania już ![]() Dobranoc moje milusinskie ![]()
#4646 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku - a powiedz,co ćwiczysz
![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Orzeszku biała bluzeczka ładniejsza, jak dla mnie. i się powtórzę ,ale fajna figurka (; Baby ![]() ![]() Ja dziś przygód kolejny dzień, znów byłam u przyjaciółki na wiosce. A teraz następny chłopak chciał mój nr ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4648 |
♥
|
witam . a ja dzisiaj mam dołujący humor wszystko przez pewna osobe z pracy eh szkoda gadac .
a zdjecie okularów dam gdy zobacze sie z bratem bo narazie sie mijamy to zrobie jego tel. dzisiaj rano jak sie obudziłam miałam tak oko spuchniete ze nic nie widziałam przyłożyłam przez 30 min lód i musiałam sie zbierac do pracy - z oka minimalnie zeszła opuchlizna i troche widziałam . teraz juz juz dobrze odrobinka tylko spuchniete |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Wtajemniczenie
|
kuchnia nie pomaranczowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (zalaczam zdjecia dzisajszych zakupow ![]() teraz siedze,popijam szampana,gotuje rosol i spagetti i nie moge sie doczekac az sie poloze spac bo wyszlismy o 9.30 a wrocilam o 19! ![]() Orzeszek mam nadzieje,ze poszlas w bialej ![]() ![]() dobarnocka ![]()
#4650 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień doberek ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.