![]() |
#4621 | |
Raczkowanie
|
Dot.: izotek
Cytat:
![]() Ja z kolei mam pytanie o paznokcie - niestety, są w coraz gorszym stanie, właściwie wszystkie mają pękniętą płytkę... Co radzicie - kupić dobrą odżywkę, czy to raczej nic nie da i trzeba się zacząć suplemetnować? A jeśli tak, to czym? Póki co nie zażywam żadnych suplementów, tylko piję pokrzywę. Z włosami nie mam na razie problemu, ale te paznokcie zaczynają mnie dobijać...
Did you say it? "I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life." Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around. Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dieta to może tylko pomóc w zwalczeniu, ale jako takiego wpływu na sam problem nie ma. Inaczej każdy kto jadłby tłusto, fastfoodowo itp. miałby masakrę na twarzy, a chyba każdy z nas zna przynajmniej jedną osobę, która zajada się /głównie tylko śmieciowym jedzeniem i nie dość że nie tyje, to jeszcze ma twarz a la photoshop - to są po prostu skłonności organizmu i geny - my mamy pecha. Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() Teraz jest ta mała za 9,99 w gazetce Superpharm, ale i tak się nie opłaca, bo duża jest po 19,99 a jest 3 razy większa. Teraz ani ja ani chłopak nie dostaliśmy kuponu na wodę Uriage, bo ostatnio ciągle przynajmniej jedno z nas, a często i obydwoje mieliśmy kupony na 1 butelkę 150 ml za 12,99. Ja zabieram mu te kupony na wodę, więc czasem miałam 2 takie w miesiącu, stąd mam jedną otwartą i 5 w zapasie ![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-06-18 o 12:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie się raz udało kupić wody Uriage w promocji- teoretycznie miało być dwie w cenie regularnej + 1 za grosz, tak normalnie były akurat w promocji za 13,99. Powinno wyjść 39,99 a mi weszły 3 za 27,99 ![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-06-18 o 12:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Mam pytanie - czy komuś w trakcie, albo po kuracji, powiększyła się wada wzroku? Bo to że mgła przed oczami to ok, ale konkretnie - chodzi mi o wadę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja również niestety nie mam juz paznokci. ![]() Płytka rozwarstwia sie na kilka części i odpada.Próbowałam ich nie malowac i olejowałam ale nic to nie dało.Teraz znów maluje żeby je zakryć ale to niestety jeszcze bardziej je wysusza. ![]()
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
To ja w trakcie kuracji nic, poza powszechnie występującą 'mgłą'. Natomiast teraz, po skończonej kuracji, wada mi poleciała o minimum -0,25, co ciekawe - w jednym oku - pierwszy raz w życiu noszę dwie różne soczewki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dacie znać z tym szamponem Biokap Anticaduta przeciw wypadaniu? Mało o nim recenzji i opinii w necie, może ktoś z Was używał? Skład ma mega. Dziś mama zamówi mi go w pobliskiej aptece i jeżeli przywiozą to jutro będę go już miała. Tani nie jest, bo kosztuje 35-40 zł, ale skład ma piękny, dlatego chciałabym spróbować... Myślę że Solgar + Biotebal od środka i szampon Biokap + Jantar + ampułki Vichy Aminexil doprowadzą te moje włosy do ładu... Tzn. nie myślę, tylko mam nadzieję. No a tak ogólnie to mój piąty dzień bez Aknenorminu juz dziś. W każdym razie żadnych zmian nie zauważyłam, wszystko nadal jest tak jak przy zazywaniu Akne - usta i skóra nadal suche. Ciekawe kiedy usta trochę odpuszczą :-P Edytowane przez Asiaaa95 Czas edycji: 2015-06-19 o 07:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Ja się pochorowałam, wczoraj zasnęło mi się w podkładzie- nie miałam siły iść zmyć, chyba przez to zapchał mi się troszkę nos- na czubku miałam małą zmianę i zapchanę troszkę pory- tak mam czasami też na izo (obecnie tylko nos), czy to normalne? Kiedyś musiałam nos codziennie oczyszczać, na Izo tylko raz na jakiś czas. Zauważyłam też, że na nosie mam kilka porów, które wiecznie są rozszerzone (dosłownie zawsze, przed Izo było i teraz też). Zrobiłam peeling enzymatyczny aloesowy i na twarz glinkę czerwoną poza nosem, na nos wygrzebałam maseczkę penetrującą pory z minerałami z morza martwego z Avonu, dostałam na urodziny i leżała nieużywana
![]() ![]()
Wymienie w lutym rozswietlacz Boirjois, ciuchy s/m https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1220876 Edytowane przez shini Czas edycji: 2015-06-19 o 10:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam umalowanych oczu ani nic tylko trochę podkładu. Chłopak miał mnie obudzić za chwilę żebym poszła się pozmywać itd., ale mnie nie dobudził jak zwykle
![]() ![]()
![]() |
#4636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam wrażenie, że mi się pogorszyła wada. Ale nie wiem czy to przez Akne akurat, bo samoczynnie wzrok mi się nieco pogarszał nawet i bez brania Izo. Przypuszczam, że długie siedzenie przy kompie, w klimie ze sztucznym oświetleniem zbytnio mi nie służy. Cały czas mam różne soczewki w okularach i w sumie nie jest to jakiś problem - jak zakładasz okulary to widzisz normalnie. Myślę że to utrudnienie przy kupowaniu gotowych zestawów okularów albo soczewek, bo w takim przypadku chyba na zamówienie trzeba robić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam do Was głupie pytanie: czy możliwe, żeby została na nosie blizna po "wciśnięciu" paznokcia? Oczywiście wiem, że nie można wyciskać i naprawdę staram się tego nie robić, choć czasem nie mam wyjścia, bo mam tak paskudne zmiany na policzkach, że i tak mi się leje (przepraszam za dosadność opisu ![]() ![]() ![]()
Did you say it? "I love you. I don't ever want to live without you. You changed my life." Did you say it? Make a plan. Set a goal. Work toward it, but every now and then, look around. Drink it in 'cause this is it. It might all be gone tomorrow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Przyczajenie
|
Zakończyłam kilka dni temu kuracje z Curacne. Byłam tydzień nad morzem i nawet się zjarałam. Ale teraz mi trochę skóra schodzi (a naturalnie nie mam jasnej karnacji). Co do wyciskania to odradzam. Mi przez całą kurację nie udało mi się wycisnąć nic. I raczej to odradzam bo nie idzie tak jak "normalnie" raczej samo wyjdzie co ma wyjść.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
No ja nie znoszę spać w podkładzie i zdarza mi się to kilka razy w roku najwyżej xD Tzn. mówię o nocy, w dzień jak idę na godzinkę spać to się nie zmywam. Wczoraj po prostu mega źle się czułam i niestety chłopak mnie nie dobudził na zmycie się
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy mogę używać kremu Sudocrem przy Izotku? Chodzi o podrażnienia po depilacji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Rozeznanie
|
Ja uzywam. I to dosłownie pare dni temu. A na podraznienia czesto wmasowuje oliwke dla dzieci lub aloes. Ale co do sudocremu to smarowałam na twarzy i nic mi nie jest: )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Od zapachu sudocremu mi się chce
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Raczkowanie
|
Siemka
![]() jak wiecie, jestem już po kuracji ponad miesiąc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Boję się, bo czytałam, że przy wybraniu więcej niż 150 mg/kg m.c. skutki uboczne mogą być nieodwracalne... A ja wybrałam 160 mg, Ty 200... Włosy mi lecą przy myciu tragicznie... Jestem cała znerwicowana tym... Ja jem ten Solgar i Biotebal, zamówiłam wczoraj ten szampon z Biokapu przeciw wypadaniu. Mimo wszystko liczę na to, że to wypadanie w końcu przejdzie, skoro w ulotkach Izo pisze, że to zwykle proces przejściowy... W poniedziałek idę na badania, robię morfologię, mocz, glukozę, poziom żelaza, ferrytynę, TSH, aspat, alat, cholesterol i trójglicerydy, czyli kompleksowo. Trzeba posprawdzac wszystko... A zamiast ampułek z Vichy Aminexil zastanawiam się nad tym lotionem Hair Medic... Tak wiem, kupa kasy, ale zamowilabym go do polski, a mama wysłała by mi listem. Wyszloby mnie taniej, bo około 74 funtów... Hmm tak się zastanawiam czy na to lepiej nie odłożyć zamiast tych ampułek Vichy... I chyba tak zrobię. Mam jeszcze pytanie - czy przy braniu tabletek antykoncepcyjnych wyniki hormonów: testosteronu, prolaktyny mogą wyjść "sfałszowane"? Edytowane przez Asiaaa95 Czas edycji: 2015-06-21 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Dziś ostatnia tabletka Izo..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jak bierzcie 60 mg? Wszystkie trzy tabletki na raz czy jakoś dzielicie w ciągu dnia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Trzymam kciuki! U mnie tez w przyszlym tygodniu koniec^^ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:17.