|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
![]() Ja też na pewno będę ją mieć ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez kolciag Czas edycji: 2008-11-04 o 18:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
moja sąsiadka tez wzięła ta torebkę francesca i wcale tak źle nie wygląda, przynajmniej ona jest zadowalona
![]() ceres86 wstawiła zdjęcie paletki błyszczyków z katalogu 16 i prezentują się bardzo ładnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Raczkowanie
|
Kiedyś sporządziłam sobie wykaz wszystkich perfum Avonu wraz z ich opisami. Wg niego zapachy, które mają w sobie nutę wanilii to:
Far Away, Flower by Cynthia Rowley, Treselle Seduction, Make Me Wonder, Urban Flowers ROMA i TOKYO. Do wątku z katalogami i zdjęciami wrzuciłam fotki Paletki 8 błyszczyków do ust, Neonowego tuszu do rzęs - True Turquoise, Neonowego tuszu do kresek - Electric Blue (jednak jest bardziej niebieski ![]() Przepraszam za mizerną jakość - sprzęt nawalił ![]() Swoją drogą, myślałam że ta Blonde Ambition będzie mniej połyskliwa - jest tak jakby złotawa (widać to na zdjeciu które robiłam z lampą, bo się odbijają te drobinki)- i w pierwszej chwili żałowałam że ją wzięłam, ale na ustach pięknie się prezentuje, i na szczęście jest jasna (bo taką chciałam). Poza tym przyjemnie chłodzi i bardzo miło pachnie - zawsze ten zapach kojarzy mi się z miętowymi czekoladkami ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Maseczka Marokańska Róża rzeczywiście trochę szczypie, no ale może to oznacza że coś tam działa ![]() W każdym razie uwielbiam oczyszczający krem z glinką ![]()
Jesteśmy już razem ---> http://tickers.tickerfactory.com/ezt...6fc5/event.png ![]() Moje portfolio ---> http://ceres86.deviantart.com/ ![]() Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-11-05 o 06:34 Powód: prosze nie pisać postu pod postem tylko korzystać z funkcji edytuj i wielocytuj |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() Ceres, czyli neonowy tusz do kresek Electric Blue jest raczej ciemny i intensywny, a nie jasnoniebieski? A ta paletka błyszczyków ma rzeczywiście 5 g? Na zdjęciu wygląda na więcej... Ashiva - jak wyglądają na powiece odcienie Mocha Splash i Shimmering Shell cienia pudrowego? Na zdjęciu są prawie niewidoczne, z połyskiem... złotawym? I który odcień wg Was jest bardziej "miętowy" - Soft Mint czy Waterfall? Edytowane przez Barwinek Czas edycji: 2008-11-04 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Raczkowanie
|
Flower by Cynthia Rowley- nie wiem moze o tym juz pisalem ale ten perfum "pachnie" bardzo intensywnie liliami pogrzebowymi...i ja szczerze rzecz biorac nie czuje tam wanili
![]() cares86 jestes z okregu prognozujacego? kremy mam na fakturze, przyjda ![]() Edytowane przez polak17 Czas edycji: 2008-11-05 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Wtajemniczenie
|
Coś mi ostatnio klientki narzekają na jakość perfum i zaczynają zwracać. Czy u Was też tak jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zapachu z wanilią... Flower - dla mnie jest boski, ale to zapach bardzo intensywny, o zapachu magnolii, gardenii... a wanilii ani trochę tam nie czuję ![]() Urban flowers - mam oba i są boskie, Tokyo jest słodka i wiśniowa, Roma świeża i taka cytrusowa, w żadnej nie czuję wanilii :P Może i wanilia jest w tych perfumach, ale w bardzo małej ilości i w nutach głębi i właściwie to jej nie czuć, tak samo nie czuję jej w T. Sedduction ![]() Mi jeszcze nigdy nikt perfum nie zwrócił, wszystkie klientki są zadowolone, ja z resztą też, Urban flowers czuję na sobie cały dzień a są one dość tanie ![]() Z męskich najdłużej to chyba pachnie Signature, caaaaały dzień go czułam jak męża psiknęłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Muszę pochwalić Avon
![]() ![]() Co nie zmienia faktu, że narazie nie będe bawić się w wielką sprzedaż, wolę znaleźć normalną pracę, bo to jest raczej tak dla przyjemności, firmą nazwać tego nie można. Czy jest taka możliwość, że pójdę do Coku i poproszę o katalog 16 z formularzem zamówień i panoramą, bo np. z 15 nic nie zamawiałam, dadzą mi ? Widziałyście na żywo Torebkę Lena? Przydałaby mi się taka elegancka ![]() Właśnie przeglądam allegro i zobaczyłam Męskie perfumy Perceive ![]() Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2008-11-05 o 10:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Raczkowanie
|
Witam kobitki
![]() konsultantką jestem jakies 3 tyg, i przez przypadek znalazłam ten wątek na forum ![]() super tu jest,bo wymieniacie sie info o produktach i informacjach o avonie ![]() zamówiłam sobie torebke franceska- jak dla mnie jest super! ![]() ![]() a Bond Girl 007 pachnie cudnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Raczkowanie
|
a czy klijentki przez zakupem zapoznały sie z próbkami, dostały je na własność ?
moim zdaniem zanim sie kupi perfumy powinno sie wykorzystac choc jedną próbke, pochodzic w tym zapachu choć z 1 dzien, wtedy człowiek wie, jak sie w tym czuje, jak się rozwija itp moim zdaniem najbardziej waniliowe perfumy to far away, potem umiesciłabym tomorrow, choc one nie mają w składzie wanilii, ale pod koniec pachna tak słodziutko, ładnie cos dla osób, które te wanilie lubią (jak ja) treselle seduction tez ma wanilie w składzie, ale w nich tak bardzo jej nie wyczuwam, polecałabym far away albo tomorrow a wiecie może jak wyglada torebka niam w katalogu 16 (nastepnym po obowiązujacym obecnie), taka jakby złota czy to srebrna, nie wiem, bo trudno mi to dokłądnie okreslic, kosztuje 59,9 zł zastanawiam się nad kupnem, czy któraś ma może zdjęcia, albo może cos o niej napisac, i czy jest ona perłowo-złota, czy srerbna ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Raczkowanie
|
a wiecie może jak wyglada torebka niam w katalogu 16 (nastepnym po obowiązujacym obecnie), taka jakby złota czy to srebrna, nie wiem, bo trudno mi to dokłądnie okreslic, kosztuje 59,9 zł
zastanawiam się nad kupnem, czy któraś ma może zdjęcia, albo może cos o niej napisac, i czy jest ona perłowo-złota, czy srerbna ?[/quote] znalazłam fotke na allegro: jakby Ci cos pomogło: ![]() https://ssl.allegro.pl/item448223712...a_allegro.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
W katalogu prezentuje się bardzo ładnie ale widzę, że pierwsze zdjęcie robione w rzeczywistości i efekt już nie jest tak powalający
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Raczkowanie
|
wiesz,mi sie nawet podoba,tylko cena...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 | ||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() A były kiedyś u nas takie ![]() Cytat:
Ja zaaplikowałam ją sobie ponownie mając nadzieję, że tym razem nie będzie mnie piekła. Skóry nie tonizowałm, żeby nie było interakcji z innym kosmetykiem, ale piekła i tak. A nieraz już używałam kosmetyków różanych, więc to nie róża. Coś w tej maseczce musi być. No cóż, będę musiała się z nią pożegnać, przecież nie będę maltretować skóry jak piecze i robi się czerwona.
![]() |
#4637 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle tak samo dzieki dziewczyny za zdjecia ja myslałam ze jest ona lekko-złoto-perłowa, a jest srebrna cóz srebrna torebka tez by mi sie przydała, ale powiem ze za 60 zł to mozna na allegro naprawde ładna torebke upatrzec i chyba nie kupie tej z avonu, a byłam juz praktycznie zdecydowana |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Raczkowanie
|
z upustem wyjdzie prawie 50zł :/
a srebrna juz mam ![]() ale jakby jakaś biała sie pojawiła,lub jakaś taka jasno perłowa to mamie bym sprawiła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Wtajemniczenie
|
Próbki miały i dlatego zdecydowały się na kupno, a teraz wybrzydzają,że nie trwałe i jakieś takie inne niż te co były w próbkach. Powołuja się na deklarację Avonu,że wolno im zwrócić jak są niezadowolone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
no niestety maja takie prawo
ale to konsultantka musi płacic za wysyłke do avonu ja bym im powiedziała, aby następnym razem się 2 razy zastanowiły, tym bardziej że miały próbki, czy chca cos czy nie, bo po prostu ty masz potem przez to kłopot -tzn płacić za wysyłke, chodzic na poczte, itp, a przeciez w gazecie tez tego nie odeslesz tylko trzeba sobie sombinowac jakieś opakowanie, albo kupić i tu znowu koszty.a twoja praca (jako konsultantki) na marne , bo i tak ze sprzedaży w tym wypadku nie ma zysku a trzeba dopłacać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Próbki nie są zbyt trwałe ale zawsze można poznać czy zapach nam odpowiada, są bardzo dobrym udogodnieniem, ponieważ nie kupujemy "w ciemno" Któraś z dziewczyn zamieszczała zdjęcie Balsamu intensywnie nawilżającego z efektem połysku, czy są w nim zawarte jakieś drobinki ? Ja już zrobiłam listę prezentów, wszystko będzie z katalogu 17, tylko mamie kupuje w sklepie bransolekę. Wolę teraz kupić a później mieć spokój ![]() Edytowane przez Deborah100 Czas edycji: 2008-11-05 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
Też już zaplanowałam świąteczne zakupy, ale z kat.16. Tym bardziej, że jest niepowtarzalna okazja zakupu perfum z tych "ekskluzywnych" linii z tak dużym rabatem
Tam, gdzie wszyscy myślą podobnie, nikt nie myśli zbyt wiele... Edytowane przez anetka_m Czas edycji: 2008-11-05 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie mozna oddać w biurze. Kiedyś nie płaciło się nic, obecnie sa to 2 zł. Płace 2 zł, oddaje tyle rzeczy ile chce i już mnie nie obchodzi nic więcej, mam spokój z pakowaniem, pocztą i dodatkowymi kosztami ![]() Warto zapytać bo moze u was tez jest taka możliwość.
![]() |
#4646 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
ja 2 miesiące temu jak odsyłałam 2 rzeczy to zapłąciłam na poczcie 10 zł, bo paczka plus koperta babelkowa
a avon to rzada żeby była przesyłka wartościowa, to wogóle droga by była, ale ja wysyłałam poleconą bez zaznaczenia wartości z tego co wiem u mnie tez nie było kiedys mozliwosci oddania produktów w biurze, nie wiem jak jest teraz, ale przypuszczam, że pewnie nie wiele sie zmieniło |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie ![]()
Jesteśmy już razem ---> http://tickers.tickerfactory.com/ezt...6fc5/event.png ![]() Moje portfolio ---> http://ceres86.deviantart.com/ ![]() Edytowane przez ceres86 Czas edycji: 2008-11-05 o 15:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.