|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | ||||||
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
eccentric
ZapomnieĆ chce,a nie jest łatwo.Wspomnienia pozostaną. A w głowie burza wspomnień.Mimo że wyganiam. I jak zapomnieĆ? Są takie rzeczy których się nie da tak łatwo wymazaĆ z pamięci Wspomnienia bolą,wiesz? Przepraszam,czy może mi ktoś wyłączyĆ pamięĆ?Dokucza mi. (troszku przerobione ![]() takie coś mi przyszło do głowy ![]() Cytat:
Kochanie,otwarłam swe awaryjne drzwi dla Ciebie,wejdziesz? I nie mów już nic.Kocham.Wystarczy.Może sz wróciĆ. Drugą szansę nam daję, bo kocham, a to wystarczy ;* no jakoś nic mi innego nie przychodzi ![]() Cytat:
![]() Nie ma już Ciebie.A serce bije dalej... I to uczucie nie zgaśnie.Mimo że nie ma już nas,mimo że nie chce pamiętaĆ. ZapomnieĆ chcę, ale serce nie słucha...może kiedyś... A w sercu dalej słychaĆ ten ton, choĆ nie jesteś już mój... no lipnie mi poszło ale olaĆ to ![]() ![]() Cytat:
take jedne z wizażu mi sie przypomniało ![]() Nie szukam kuli u nogi.Bawię się póki co całkiem nieźle ![]() Cytat:
![]() Spójrz mi w oczy i powiedz że nie widzisz! Jeśli Ci zależy-udowodnij.aż tak dużo? Ocknij się zanim będzie za późno... Daj mi kawałek siebie w końcu... jakoś nie mam pomysłów ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Szukam aniołka na cały etat i diabełka na nocną zmiane a osobiście nic mi do głowy nie przychodzi ![]() _________ Mija czas i każdy z nas choć ten sam jest inny... Stąpamy oboje po niepewnym gruncie...
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
1) przywykłam już do Twojego braku. lecz serce nie chce zapomnieć. pierwszy - najwspanialszy. niezapomniany. takie niezwykłe uczucie żywię do tego pierwszego. 2) to smutne stracić przyjaciela , przez tak błahą rzecz . a wiesz , że kłotnia zbliża ludzi ? . Cytat:
szczęśliwa po mimo i wbrew. i nie cierpię jak inne z braku wolności. brak Ciebie nie oznacza smutku , wiesz ? nie potrzebuję Cie by być szczęśliwą . mam ich . Cytat:
to Ty nie zasługujesz na mnie . a jednak nie pamiętać . Naprawdę nie miałam pojęcia, że pomyliłam się aż tak . żywię uczucie do kogoś do kogo nie powinnam. nie umiem zapomnieć . przy życiu utrzymujesz mnie Ty.. Cytat:
trudno się pogodzić z myślą, że schodzę na drugi plan. z innej bajki ; Czekam dalej...choć nie wiem czy istniejesz... wspomnienie z dawnych lat nie pozwala dziś spać.
![]() |
#4623 |
Przyczajenie
|
nie wiem o czym mówisz, ale jeśli o życiu, to ja na trzeźwo takich spraw nie podejmuję.
jestem boginią sexu. tylko kontynent nie ten. że to właśnie NIE jest Everest moich marzeń. więcej pokus, niż czasu by je spełnić. Kasia, Ola czy Ela. nie wiesz kto ci go ukradł. zwyczajnie mnie zredukuj, zniweluj, oducz bycia, będę wdzięczna. nie chcę królewicza na rumaku, nie chcę zamku i żyrandoli z brylantów. nie przeciągajmy rozmowy, aż tak się nie lubimy. w gonitwie ze szczęściem uważaj na falstarty. pragnienie i momentologia przyjemności. zbyt dobrze znam ludzi, aby nie dostrzec, że obrażony zawsze przebacza, ale obrażający nigdy. bajki są wymysłem sadystów, których instynkty cieszy prawdziwie świadomość tego, że żyli długo, bo kto uwierzy w to, że szczęśliwie?
inne będą nasze dni, adresy, telefony... kiedyś, po latach spotkasz mnie, idąc na przykład z żoną. kiedy się ukłonisz, no to spojrzę uśmiechnięta. twoja żona spyta: `kto to?` powiesz: `nie pamiętam..`
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zadomowienie
|
* socjetygirl17; jak to nie? Kochana, zabieram, dziękuje. ;*
* eccentriic; dziękuje bardzo. ;* * kee; pasuje, pasuje. thanks. ![]() * nastychick; oO, dziękuje bardzo. * PaLLitQa; dziękuje, zabieram i piękny podpis. ![]() * RealGirl89; lipnie? Cudownie! ;* dziękuje. * Jeanettex3; dziękuje. ;* Oj, dziewczynki, cudne. ![]() Nie wiem co bym bez Was zrobiła. Thanks. ![]() ! [ I tak na marginesie, macie jakiś wierszyk, krótki, który mogłabym wysłać przyjaciółce na przeprosiny, żeby wiedziała, że ją kocham. Proszeee ] ! * Ostatni wspólny oddech. </3 * I z łzami w oczach, odwrócić się i .. iść. * Mówiłeś ` Bez Ciebie nie ma mnie`, a jednak znalazła się inna. ; (( * Bo facet jest stworzony, żeby ranić. * Zaufałam, byłam naiwna, ale .. kocham. Mimo wszystko. * Teraz na spacery chodzę sama .. * I zostały tylko łzy w oczach i nie wypowiedziane `kocham` .. </3 * Zabraknie nam spotkań. Jesteś niezwykłą kobietą. Słucham? Jak żadna inna. Słucham? Nie zasługuję na Ciebie. Zresztą zawsze tak myślałem.
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-11-02 o 09:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Raczkowanie
|
* mowili na nią naiwna.
* świat ma się całkiem ku jesieni * gdzies pomiedzy wczoraj, a dzisiaj ...
![]() |
#4626 |
BAN stały
|
kee, jak zwykle bosko <3
![]() RealGirl89 dziękuje ślicznie ![]() Domiiniisiia - jeszcze jeden mi się przypomniał. Może podpasuje : musisz być bardzo zmęczony... cały czas biegasz w moich myślach.. _________________ Istota wspomnień polega na tym, że nic nie przemija. -Co się stało? -Wiesz...chyba serce mi zamarzło. Łzy i mróz to nie jest dobre połączenie. Tak trudna do odczytania jest mapa Twego serca... Uwierz w tysiące codziennych spraw, któregoś dnia uwierzysz we mnie... jeśli chcesz święty spokój- zabij mnie. kochanie, nakarmisz mnie snami ? usiądźmy gdzieś i porozmawiajmy o tym co jest tutaj najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
BAN stały
|
*Jestem twoją klątwą i przekleństwem
Niedokończoną przyjemnością.. *Moje oczy są oczami wariata Kiedy spotykają się z twoimi oczami.. *Wiesz jak jest, gdy czyjś czyn czyimś słowom przeczy .!. *dzis jestem twoim katem, twym najgorszym snem.!. *"tak mało mi trzeba a jednak widzę, że żądam za wiele" *Po prostu rób swoje, bierz co twoje i nie przejmuj się, co o tym gadają.!. *Nie założysz mi kagańca, Nie próbuj zakładać smyczy .!. To moj pierwszy post tutaj, mam nadzieje,ze moje opisy sie komus przydadza:P Edytowane przez allis Czas edycji: 2008-11-02 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zadomowienie
|
Westchnienia i szepty bezwstydne..
Stoję przed życiem jak przed szybą zachlapaną farbami.. Sekunda po sekundzie, minuta za minutą, godziny tworzą dni.. Zwykłe dni na przemian z marzeniami.. Deszcz maleńkich żółtych kwiatów.. .nieokrzesany listopadowy wiatr. .smutny śpiew wysokich drzew. .gęsty dym wspomnień. .niemy krzyk. .rozerwane sny. .nagi księżyc. .szary pył. .resztki słów. .kartki z zeszytu na wietrze.
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2008-11-02 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 Stonka - a miii się podobają. Jejku, śliczne, naprawdę ![]() ![]() a podpis masz boski. Mogę sobie go zapożyczyć ? ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
BAN stały
|
"I znów mówi mi Twój głos... Twój zapach szepcze: chodź, chodź" ;dd
`nie mów mi siemasz,bo się masz do mnie nijak ! ! [; `Przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada [; `robię ci kiełbie we łbie, nie gorzej niz dragi. [; `je**ć leszczy, z lamusami się nie pieścić ! [; |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
Namiętny uścisk zmysły moje strudził
Mów do mnie jeszcze. Za taką rozmową tęskniłam lata. Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie wstręt mam do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów ku niebu skroń podnosząc śmiele
![]() |
#4632 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
kradnę ![]()
![]() |
#4633 |
Raczkowanie
|
sub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może się przyda : Są rzeczy, o których nie mówi się nawet najbliższym przyjaciołom. Czasem zresztą nie trzeba mówić, bo oni i tak wiedzą. Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Przyjaciele to ludzie, którzy pytają jak miną dzień... Którzy podają Ci paczkę chusteczek gdy płaczesz... Którzy o północy wpuszczają Cię do swojego mieszkania... Którzy piją z Tobą wódkę, a potem ścielą dla Ciebie łóżko na nocleg... Którzy przed podróżą mówią Ci 'uważaj na sibie'... Którzy o 2 nad ranem podnoszą słuchawkę telefonu i słuchają jak przeklinasz życie... _________________________ _____ Bo Ty w swoich oczach masz wszystkie moje sny . ![]() Żyje w świecie uczuć i myśli.. chce kochać i być kochaną... Każdy dzień i każda noc niesie nową wiarę, nową moc... nie tchórze, się wkurze, oduże, zyskam spokój.
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wdowa, PFK, HG ;] Cytat:
![]()
Pomyśl - kim jesteś Jeśli mądrość Cię usypia, a głupota budzi... Edytowane przez Toriaa Czas edycji: 2008-11-02 o 10:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Hej. Ja tu z zapotrzebowaniem
![]() ![]() ![]() I nie potrzeba tłumaczyć, Co chcę słyszeć, co zobaczyć.
Żyliśmy jak pijani, bez zrywania banderol.
#4637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A teen : My to chociaż cycki możemy sobie powiększyć. Wam z penisami o to trudniej. ![]() - w szczególności powaalił ![]() ![]() ![]() Taak coś ode mnie : * Choć czasem nie do końca rozumiemy się . Chcę abyś zawsze wiedziała to że : Ja jestem dla ciebie , ty jesteś dla mnie . ![]() * kiedy dajesz słowo , później okazuje się że nie wiesz co to honor . *I've been cheated by you since I don't know when (Byłam przez ciebie zdradzana, odkąd pamiętam) * jak ja mam się tobie oprzeć? *Smutna od dnia, gdy się rozstaliśmy. * Czemu ja cie w ogóle zostawiłam ? * I kiedy odchodzisz i trzaskasz drzwiami Myślę, ze ty wiesz, ze nie będzie cię tylko na chwile . *ostatni raz daje ci szanse : opuść mnie teraz lub nigdy . * Spójrz na tą dziewczynę na scenie Odnalazła w sobie królową tańca *Czujesz ten nastrój w tańcu ? To przypadek. *Chodźmy tam i się pobujajmy Musisz zobaczyć króla...
![]() |
#4638 |
BAN stały
|
Facet to prote urządzenie ma tylko jedno wejście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zadomowienie
|
Spacer w chmurach.
![]()
#4640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przykro mi nie mam pomysłów na coś oryginalnego ![]() __________ w symbiozie żyć, zacieśniać nić podkręć głośniki i poczuj co to komfort mam głowę na karku wokół twardą rzeczywistość raz ból, raz euforia ocierając się o sferę własnych wyobrażeń myląc dzień wczorajszy z jutrem Zobaczysz mnie wtedy gdziekolwiek nie spojrzysz usłyszysz mnie nawet jak nie będziesz słuchać w świecie gdzie hardcore tłem Przeklętego niedostatku w swoim życiu mam już dość Każdy chciałby ją zabrać na koktajl Zwariowana jak czasy, w których przyszło nam się zmagać Bóg stworzył was na podobieństwo, a mnie na swój ideał ![]() a ty jak się czujesz kiedy ktoś odchodzi ? lepiej trzy razy stracić niż raz się wpier_dolić Wszystko przyjdzie z czasem Zdobędziemy to, co powinno być nasze Bo to, co masz dziś, w jednej chwili możesz stracić
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zadomowienie
|
Smile is worth of hundreds lies...
When the time gose by, so hard to catch [ gdy czas upływa, tak trudny do złapania] the climax of the perfect lie. [ moment kulminacyjny doskonałego kłamstwa]
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zostawmy to i chodźmy na spacer,bo dzisiaj świat wygląda inaczej... Za długie myśli na krótki spacer... Spacer z klimatem marzeń i snów... / z ... (imię) On spacerował myśląc skąd wziąć kasę, ona zapłaciłaby by iść z kimś na spacer...
![]() |
#4643 |
Przyczajenie
|
Hallo dziewczynki mam wielką prośbę macie opisy bardzie hardcorowe ... typu :
jesteś chłopcem który lubi jazdy ostre proste jazda na emocjach |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4644 |
Zadomowienie
|
If I were a boy I think I could understand.
#4645 |
BAN stały
|
Dziewczyny!
Macie opisy (dłuższe, krótsze) o sobie? Typu : Trzeba się śmiać, wariatkę grać, szczęśliwym być i z życia drwić. ?? Byłabym niezmiernie wdzięczna ![]() ode mnie: W Twoim oknie nie ma tęczy! Jakkolwiek byś nie patrzył... Nie znajdziesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
* dziewczyna: Lubiąca się bawić od razu dziw*ką nazwana. Przez wszystkich z tego powodu palcami wytykana. Chłopak, robiący to samo -- boski Casanova. Myśli wciąz kim bedzie jego ofiara nowa. Gdy ona tanczy z kilkoma facetami, mowią: Ale szm**ata- bawi się kolesiami. Chłopak zaliczający każdą dziewczynę W oczach kolegów odrazu zasłynie. Wolna dziewczyna całująca sie z jakimś kolesiem opinię "latwa" za soba niesie. Ludzie! trochę zrozumienia zatem Czemu z każdej laski na siłę robicie szm*atę...!? * ONA: strzela fochami. miewa dziwne humorki. czasami wredna . czasami rozkapryszona. nie lubi tańczyć. nie potrafi zapominać. szybko się denerwuje. zazdrosna marudzi * Nie Odpowiadam Ci? Nie Podoba Ci Sie To Jaka Jestem? Chcesz Mnie Zmienić? PIEPRZYĆ CIE I Co Mi Zrobisz? * Kim jestem?? Jestem sobą!! Nie będę o Sobie pisać!! Bo po co ci to...??!! I wiesz co ci powiem?? Mam w dupie co teraz o mnie myślisz!! Nie pasuje coś?? To spier.... * JESTEM JAKA JESTEM INNA JUŻ NIE BEDE LEPSZA JUŻ NIE BEDE ŁADNIEJSZA JUŻ NIE BEDE TAKĄ NAMALOWAŁ MNIE ŚWIAT I JUŻ SIĘ NIE ZMIENIE I NIC NIE POTRAFI SKREŚLIĆ MOICH UCZUĆ I MYŚLI UŚMIECHU I GESTÓW WIĘC ZROZUMCIE MNIE I POKOCHAJCIE TAKĄ JAKĄ JESTEM Czternaście lat. Za mało, by być dorosłą. Za dużo, by być dzieckiem. Ciągle się zmieniam. Przeistaczam. Przechodzę metamorfozę. Jestem. Na chwilę znikam. I wracam inna niż byłam. Chcę... Wierzyć - niekoniecznie szukać potwierdzenia Myśleć - niekoniecznie rozumieć Mieć nadzieję - niekoniecznie rozsądek Być - niekoniecznie mieć * ‘Nie jestem tym co zwątpił I tchórzem co się poddał Nie jestem buntownikiem, choć Niewiele mi się tu podoba. Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje.’ * Bywam słodka jak miód. Bywam chłodna jak lód. Bywam nierealna jakby zakręcona. Bywam zła...robiąca na przekór. Bywam nieobecna już kolejny wieczór. Bywam apetyczna jak truskawki z szampanem. Bywam duszą i ciałem oddana. Bywam znienawidzoną lub uwielbioną. Bywam kochająca bez opamiętania. Bywam spragniona miłosnego wyznania. Bywam szczęśliwa lub smutna. zmartwiona. Bywam Tobą...lub sobą zmęczona. Bywam lub jestem wymyślona . * Już nie noszę sukienek , nie śpiewam ładnych piosenek . I chociaż jestem dziewczyną z chłopakami pije wino xD * Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... * Zła kobieta jestem ale dobry człowiek..albo na odwrót..zawsze mi się myli.. Nie wiem czy o to chodziło, ale to są takie typowie `o mnie` [ wg. mnie ]. ;] Mam jeszcze kilka, ale jak coś to na priva pisz. ;D * A mogło być tak pięknie .. * I już nigdy nie będziesz kłamał ..
Edytowane przez Domiiniisiia Czas edycji: 2008-11-02 o 11:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Przyczajenie
|
"Perełki prawdy zostały na moich włosach"
" Kiedy odchodzisz gaśnie ostatni promień słońca" " Stara fotografia - moja mała wielka tęsknota" "Niech w księgach swoich czas zapisze po stronie zasług naszą miłość" "Dziś tylko się znamy - nic więcej" "Słowa jak talizmany" " W myślach szeptane słowa ze zwykłych paciorków minionych wspomnień" " Nadzieja, że słowo znowu stanie się ciałem" |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
Nie Pan tylko gówniarz - zaprzeczysz?
Nie jesteś Panem.
![]() |
#4649 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo się cieszę, że jednak się przydadzą i że pomogłam ![]() ![]() Cytat:
Ty daj mi rękę, chodźmy na spacer chodź ze mną, razem przywitamy dzień nad wisłą jutro zagadką, za to tego wieczoru może zdarzyć sie wszystko! Razem wydeptujemy ulice Chyba jednak mi się nie udało ![]() Cytat:
Ty łapiesz chwilę, tyle byle było mocniej a nie milej Lubisz hardcore, który podnosi adrenalinę Kochasz moc, jaką ci daje tylko seks Po prostu ty lubisz hardcore, nieważne co inni myślą hardcore masz w oczach lubisz to tak jak ja, więc co Ty na to? Lubisz to, widzę to po oczach Lubisz jak pot spływa jak sok z owoca
![]() |
#4650 | |
BAN stały
|
Cytat:
Po pierwsze - mam serce. Po drugie rozumiem. Po trzecie dwie ręce posiadam i ich użyć umiem. Po czwarte wiem coś za coś warte. Pięć najważniejsze mam chęć nie siedzę i nie czekam, jak chcesz to ty siedź. Sześć zakłamanym nie mówię cześć, raz już powiedziałam żegnam!!!! Siedem wybaczenie to podstawa moich wierzeń, to wszystko czyni mnie człowiekiem. Boże nie chcę mieszać Ciebie do przyziemnych spraw. Po ósme dla bliskich nigdy nie byłam oszustem Dziewięć moja recepta na sukces nic za szybko dopracuj wszystko, skup się. Jeszcze tylko po dziesiąte to nie są przykazania to zdrowy rozsądek. Dziesięć punktów dla mnie bardzo ważnych i chuj mnie to interesuje co ci powie każdy... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.