|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
Przynajmniej mamy się z czego tu śmiać ![]() A mój TŻ ostatnio stał się gwiazdą na moim blogu - http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...c-czesc-1.html ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Raczkowanie
|
Jakaś tam rozmowa.
Ja: No pojadę chyba autobusem, albo w sumie tramwajem, zależy co przyjedzie pierwsze. Tż: Idź z buta! Ja: No chyba zgłupiałeś, taki kawał na pieszo mam iść?! Tż: Przecież człowiek to jedynie taki trochę bardziej skomplikowany środek lokomocji. Mój Tż na co dzień jest tak przyziemny, że zabrzmiało to niczym mądrość z ust nowego wcielenia greckiego filozofa.
Wolę wierzyć w dobre sny I naiwnie ciągle ufać Że większość ludzi dobrze życzy mi, W to bardzo mocno wierzę Chociaż się nieraz jeszcze sparzę I z niejedną ścianą zderzę Zanim obrosnę tak jak większość w grubą skórę Chce żeby wiara i emocje brały górę |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ regularnie rozwala mnie swoimi tekstami...
![]() TŻ pracuje na stacji Orlen, gadamy kiedyś o tym, czy nasze dziecko byłoby chłopcem czy dziewczynką: Ja- Dziewczynka! TŻ-Chłopak! Ja- Skąd wiesz? TŻ - Bo wiem! Moje plemniki ,,działają z vervą!" ![]() Rozmawiamy o kolorze włosów u dziewczyn: TŻ - Ja lubie brunetki.... (ciszej) yyy..to znaczy szatynki... (uśmiech) no wiesz, taki kolor jak Ty masz ![]() Pisze mu , że przyjeżdżam do niego rano, zostaje na noc, rano ma mnie odwieźć , dostaje odpowiedź: ,,O to pięknie, noc i dzień - seksu na tydzień ;D " Gadamy na odległość ja w pokoju , on gdzieś się kręci : TŻ - To co robimy? Ja- Mogę zaśpiewać ładną piosenkę. TŻ - Dobrze. Jeszcze jakieś propozycje? ;> Ja - Mogę zatańczyć do mojej ładnej piosenki. TŻ- Dobrze zatańczysz. TŻ ukazuje się w drzwiach - Zaraz może ze striptizem wyskoczysz , to jak coś , też się zgadzam. Wstaje rano, lata w bokserkach , staje nad łóżkiem i mówi ,,Ta armata wymiata" wskazując na wiadome miejsce. ![]()
![]() |
#4624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ ( jak byłam megazła i smutna przez sytuację w domu) : " otaczam Cie bańką miłości, przez którą nie przebiją się żadne robaczki kłótni oraz niemiłej atmosfery. Jest ona wykonana z supertwardego a jednocześnie przezroczystego materiału o nazwie ' miłosne babelki'. A w środku jest gaz szczęścia. Wiesz, nawet pod prysznicem nie musisz ich sciagac - to bardzo nowoczesna membrana! I w słońcu świeci lekko na różowo,pasuje Ci? " ![]() ![]()
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
Mam kręcone włosy z natury, TŻ nie cierpi kiedy je prostuje.
Siedzimy u znajomych na małej domówce, koło nas kolega nad czymś się skupia, TŻ to komentuje. Kolega- Masz tam swoją dziewczyne, patrz w drugą stronę. TŻ- Nie mogę patrzeć w drugą stronę, tam siedzi dziewczynka z klątwy... Kochany ![]()
![]() |
#4626 |
Wtajemniczenie
|
Na Polskim, Patryk pyta się, czy wiemy (ja i kolezanka) co to spalony. Ja mówię, że nie oczekuję od niego, żeby wiedział czym rózni się spódnica od sukienki, albo szminka od błyszczyka.
P:Noo, sukienka to takie...całe...a spódnica to tylko dotąd (i pokazuje ręką na wysokości pasa). Ja: No, dobrze. A błyszczyk, szminka? Sebastian: No, pomadka to takie w pudełku, się wysuwa. (Nasza polonistka już lezy pod biurkiem ze śmiechu). P: A błyszczyk...to takie w patyczku! Cała klasa w śmiech. Nauczycielka: Patryk, masz jeszcze jakies wnioski? P(bardzo zamyślony): Tak. Błyszczyk się błyszczy. ![]()
#4627 |
Konto usunięte
|
Ja: co byś zrobił, gdyby M (najlepszy kumpel Tż) powiedział Ci, że jest gejem i się w Tobie kocha?
Tż: Cóż... Jakoś musielibyśmy to przeżyć... Znalazłabyś sobie kogoś, nie martw się ![]() Wyznanie miłości Tż: - Kocham Cię, jesteś dla mnie numerem jeden... Zaraz po fajkach, alkoholu, dzi**ch i M. (powyższy kumpel) |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
in love with life
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Ja i TŻ prowadzimy rozmowę.
Ja - Bo to takie romantyczne jak faceci biją się o kobietę. Nie uważasz? TŻ - To ja już bym wolał drewno rąbać ![]() <jakiż praktyczny ![]() Brat TŻ wchodzi do pokoju, TŻ jakoś dziwnie na niego spojrzał. Brat wyskakuje z hasłem: "Co tak na mnie patrzysz jak na Mikołaja? ![]() Może mało śmieszne, ale powiedział to z takim przekonaniem, że ![]()
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
Profesor na wykładzie:
- wiecie jak rozpoznać prawdziwego gentelmena? - ??? - prawdziwy gentelmen mówi na kota kot, nawet jak się o niego potknie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4634 |
Rozeznanie
|
Ale się uśmiałam
![]() coś ode mnie. Małe wprowadzenie: syt dotyczy mojego faceta i jego eks. Nie wiem czemu ale dziewczyna uważała się za gruboskórną. I T. wykorzystał to ![]() do sedna: Zima,wieje sypie. T i jego była (A) spacerują. A:cholera ale zimno,mogłam się cieplej ubrać...a moze mi swoją kurtkę pożyczysz? T:przecież mowiłaś że jesteś gruboskórna,to jak Ci może zimno być ![]()
#4635 |
Raczkowanie
|
Przeglądam album rodzinny z bratem, zdjęcia z serii jak byliśmy mali.
Nagle przewija się zdjęcie mojego brata (miał wtedy ok 3 lat), brat (z dumą w głosie): Było się przystojnym już od małego ![]()
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Rozmawialiśmy z TŻtem o wojnie, o tym jaka jest straszna i w ogóle, a potem zeszło na rozmowę o pracę:
- Bo ja to bym chciała tak, żebyś ty miał dobrą pracę, a ja bym siedziała w domu. - Nie, bo jak będziesz miała tyle wolnego czasu to będziesz świrować - Ale ja się będę zajmować naszymi dziećmi! (moment przerwy) całą szóstką! - To ja już wolę isć na wojnę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Rozeznanie
|
z ostatniej chwili.
T: kochanie będziesz miała szczęście Ja:Czemu? T:bo śpisz na lewą stronę Ja: ![]() okazało się,że miałam na lewą stronę koszulkę założoną...
#4638 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Usłyszałam w odpowiedzi...: - Ale po je*bnięciu mu w ryj, tak? Gópi homofob ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Przed chwilą wyszłam spod prysznica i już w piżamce przyszłam nakremować stopy do pokoju na łóżko. Tż widzi krem (myśli że balsam do ciała
![]() -Będziesz się miziać? ![]() ![]() -Nie -A co będziesz robić? -Kremować stópki -Stópki do samej dupki? ![]()
#4640 |
BAN stały
|
Ostatnio kupiłam jagodową szminkę, dającą gotycki efekt i się nią pomalowałam na rynku, a byłam umówiona z kolegami, to był bardzo głupi pomysł, bo potem długo się patrzyli, bo coś im nie pasowało, a na koniec jeden strzelił:"wyglądasz jak gotycka wiedźma"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Konto usunięte
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;30805352]Zadałam mojemu to pierwsze pytanie...
Usłyszałam w odpowiedzi...: - Ale po je*bnięciu mu w ryj, tak? Gópi homofob ![]() Przynajmniej by Cię nie zostawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Raczkowanie
|
Sprzeczamy się z Tż:
Ja: Widziały gały co brały. Tż z rozbrajającym uśmiechem: Wcale nie. Poznaliśmy się na dyskotece, ciemno było ![]() Ja: ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#4644 |
Raczkowanie
|
dialog z kolegą:
-kurcze włosy mi się rozdwajają - to dobrze, masz ich dwa razy więcej. Męska logika ;D
#4645 |
Zadomowienie
|
Mój brat z żoną oglądają rodzinny album.
Żona: O, jaki pluszowy słonik! Chyba wszyscy mieli takiego pluszowego słonika, ja też. Mój brat z grobową miną i mordem w oczach: To jest GĄSKA BALBINKA.
#4646 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4649 |
Zadomowienie
|
Wymiękłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś ![]() Rośnij kruszynko rośnij ![]() Edytowane przez Guuusiaa Czas edycji: 2011-12-01 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.