|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekujące Panny Młode 2011! ;)
My ceremonię w Kosciele chcemy na godz 13.00 miec a do ksiedza termin rezerwowac idziemy na poczatku 2010 roku bo wtedy maja taka wstepną ksiege slubow a w 2011 juz taką pewną
|
|
#4622 |
|
Rozeznanie
|
zeby do rana
ja byłam na weselach u rodziny na śląksku-wesel na salii trwało 3 dni za każdym razem!!!! plus 3 dni w domu na dobicie się Panów. Masakrycznie długo...
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bym chyba pojechala a Twój Tż może by umiał na weekend przyjechać? jak nie no to nie wiem czy bym się zdecydowała bo niektórzy to tacy zazdrośni ![]() Cytat:
tak też się zdarza ale już coraz rzadziej finanse
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik - jutro mam szkolenie takze sie dowiem wszystkiego co i jak i gdzie i wogole...
a tz niestety nie bedzie mnie mogl odwiedzic bo on w weekendy pracuje ma tylko niedziele wolne... ale tak mysle ze jezeli na miejscu bedzie wszystko oplacone to pojade. a co ..
|
|
#4625 |
|
Konto usunięte
|
Jestem! Sama. Niestety. Nie w dwupaku
. Przepraszam,że tak długo Was trzymałam w niepewności.Odebralam wynik,poszłam do auta. Siadlam,spojrzałam na kartkę i....się rozbeczałam. Ryczałam jak bóbr! Nie jestem zaciążona. Ech... Idę pooglądać coś czy coś. Dzięki za trzymanie kciukasów !
|
|
|
|
#4626 | ||
|
Lena
|
Cytat:
Cytat:
-------------------------------------- dziasiaj siedzę w domku i lenię się- przywilej jeszcze bezrobotnego. ale to sie kończy z dniem 1 października. wreszcie do pracy, aż sie doczekać nie mogę. fakt prawda pracę załatwił mi teżet, ale ważne że coś jest. od dzisiaj się szprycuję tabletkami- poo ostatniej chorobie- jakieś 3 miesiące temu miałam ospę- jeszcze mi sie włosy nie odbudowały i często gubię gdzieś je... no wypadają jak fiks! trzeba sie za siebie wziąść!
|
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14236414]Jestem! Sama. Niestety. Nie w dwupaku
. Przepraszam,że tak długo Was trzymałam w niepewności.Odebralam wynik,poszłam do auta. Siadlam,spojrzałam na kartkę i....się rozbeczałam. Ryczałam jak bóbr! Nie jestem zaciążona. Ech... Idę pooglądać coś czy coś. Dzięki za trzymanie kciukasów ![/QUOTE]ojejku.. to przykre.. Już pewnie miałaś nadzieje, ze miałaś dzidzie w sobie.. No ale.. Jeszcze wszystko przed Tobą kochana! ![]() ![]() 3maj sie
|
|
#4628 |
|
Rozeznanie
|
hecate5 marsz na egzamin
![]() senira666 ciężka sprawa ale widzę że jednak decydujesz się na tego Burger Kinga. jeśli tak to jedź zawsze wpadnie troche grosza a poza tym firma w Ciebie inwestuje to może szybko awansujesz na jakiegoś asystenta kierownika ![]() honolinka przykro mi, ale dalej trzymam kciuki ![]() Mustique ale ci zazdroszcze ![]() A mi dzień jakoś minął, niestety praca mnie dobija ale cóż. Dam radę. Dziś rodzice przyjechali a że przed wyjazdem pokłócilam się z mama to jest dziwnie w domu ale mnie to już nie rusza. Poza tym kumpel zadzwonil że jutro jedzie do Holandii do pracy. No to dziś czeka mnie To zmykam sprawdzić busy
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
nicolaaa - no jednak tak bo w moim miescie przy studiach dziennych nic innego nie znalazlam a zawsze lepsze te pare groszy niz puste kieszenie
![]() mam nadzieje ze jakos sobie dam rade w tym wroclawskim BK bo jeszcze nigdy nie robilam w fast foodzie.
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze coś mi wizaż szaleje...
honolinka jesteśmy z Tobą nie przejmuj się, jeszcze będziesz miała wiele powodów do radości![]() senira przegadaj z tż jak on to widzi, może jakoś uda wam się wytrzymać 2 tygodnie, a do Ciebie to będzie zawsze nowe doświadczenie:P Edytowane przez cobra115 Czas edycji: 2009-09-14 o 18:36 |
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
moj tz jak tylko do niego zadzwonilam to stwierdzil zebym jechala ma podobne podejscie jak nicolaaa. tez stwierdzil ze skoro mnie wybrali i we mnie inwestuja to moze szybciej awansuje ale cos, ze sie na troche z domku wyrwe i ze wroclaw zobacze (bo jeszcze nie bylam).
honolinka - nie martw sie na pewno sie wam uda. jak teraz sie nie udalo to uda nie za miesiac czy dwa.
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Z tą godziną ślubu to troszkę trzeba przemyśleć, bo jak będzie zbyt wcześnie to wesele się wcześniej skończy, a ludzie już nie są tak wytrzymali jak dawniej. Ostatnio jak byłam na weselu, gdzie ślub był o 14 to wyszliśmy o 3.30.
Dla mnie gdyby było zbyt wcześnie to chyba bym nie spała całą noc, żeby się zrobić na bóstwo A znów jak za późno to też niedobrze, ale wydaje mi się, że 16 to tak akurat, ale to moje zdanie ![]() Conclusion ja mam zespół do 4 i też wydaje mi się, że to wcześnie, ale zobaczymy. Hecate moze spróbuj. Kiedyś taka pani profesor zrobiła nam zerówkę - pytania były proste i dawało siś ściagać i ona też nie czepiała się bardzo. Pierwszy termin był podobno masakryczny - pytania z kosmosu i ponad połowa ludzi oblała, więc Hecate - na egzamin marsz ![]() I powiem Ci, że Łukasz też mówi, że jestem ostatnio dla niego dobra I nie skarży się moim rodzicom tylko mnie chwali ![]() Senira - moja rada jest taka - dowied się wszystkiego o tym szkoleniu i wtedy podejmij decyzję, ale fajnie, że chcą Cię wysłać na szkolenie A jak nigdy nie pracowałaś w fast foodzie to masz okazję się nauczyć i na pewno będzie ktoś kto będzie Cię wszystkiego uczył - w końcu to szkolenie ![]() Honolinko - Kochanie Ty moje Mustique - nigdy nie miałam ospy, ale widzę, że nie mam czego żałować. Może coś ze skrzypem pomoże na wloski - polecam Belissę (kurcze jak w reklamie )Cobra - dziękuję Ale bardzo miła pani doktor zrobiła odciski moich koślawców i zdjęcie rentgenowskie. Na następnej wizycie ma mi podać plan leczenia. A na moje pierwsze pytanie czy się wyrobimy do ślubu powiedziała, że spokojnie - zobaczymy Fajnie by było ![]() Zmykam, bo Lukasz chce kompa, ale tylko na chwilkę
|
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
ivona ja znowu wysyłam Dawida do dentysty i nie chce iść, uparty jak osiołek
na pewno wyrobisz się do ślubu![]() Właśnie żegnam się powoli ze sprzętem w pokoju, bo wynoszę przed remontem żeby sie nie zakurzyło. Zaraz odłączam wieżę. Kompa zostawię na szarym końcu |
|
|
|
#4634 | |
|
Lena
|
Cytat:
przez tę chorobę wszystko mi się rozregulowało; poocząwszy od okresu (czekam dalej , teraz mi uż nic nie przeszkadza, nauczyłam sie żyć taka niedoskonała! ważne że mojemu teżetowi sę podobam.... a jak sobie przypomnę jak sie mną opiekował w chorobie,.... aż chciało by sie długo chorować....
|
|
|
#4635 |
|
Raczkowanie
|
Senira jedz i się nie zastanawiaj
niech chłopak za tobą troszkę zatęskni ja od października będę widziała się z moim raz na tydz ![]() co do ślubu to właśnie na śląsku jest o 11, czasami w niedzielę robi się też dodatkowo mszę o 11:45 dla nowożeńców, za zmarłych z ich rodzin. Jak dla mnie ta godzina w sumie jest ok, można załatwić między czasie fotografa bo będzie dużo czasu, tylko żeby pogoda dopisała. Ten dzień i tak nam tak szybko przeleci ale zdjęcia i film wszystko uchwycą ![]() Jak sobie tak o tym wszystkim myślę to już się tego dnia nie mogę doczekać aha mamy już załatwionego kamerzystę, to znajomy tż, który mu robił stronę internetową, dał nam rabat 200 zł to link: http://www.romex-film.pl/ doradzi nam też do zespołu bo ja się w tym wcale nie orientuję a mój tym bardziej
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Cobra mam nadzieję, że się wyrobię 0 słyszałam, że najkrócej aparaty nosi się półtora roku, więc jakby zakładali mi w listopadzie to w maju 2011 już bym miala proste ząbki - jej jakbym chciała
![]() Mustique - kurcze przekichane, ale najważniejsze, że Tżowi się podobasz. I jak oni się wszyscy opiekują jak jest się chorą, ale jak wymagają jak oni sami są chorzy
|
|
|
|
#4637 |
|
Rozeznanie
|
honolinka nie martw się
oczywiście uda się za kolejnym razem, j atrzymam kciuki bardzo mocno za ciebie i za siebie sama też napewno uda nam się zdziałać ładne bobaski
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze 361 postów i trzeba będzie rozpocząć drugą cześć
ojjj do 2011 chyba będzie z 10![]() kobitki trzymam za wasze zaciążanie
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka głowa do góry! na pewno Wam się uda
![]() Senira a nie bliżej by było do Krakowa?? tam też BG jest w c.h. no ale to nie Ty wybierasz miejsce szkolenia :/ ja bym pojechała, ale dowiedz się na szkoleniu co i jak z opłatą za wyżywienie i transport |
|
|
|
#4640 |
|
Konto usunięte
|
O ile się będziemy starali
. Dzięki za pocieszenie dziewczynki .
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
nio jutro sie wszystkiego dowiem ale raczej pojade
a na dzisiaj juz uciekam bo musze na jutro obiadek ugotowac..
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
hecate kuruj sie kochana. Grypie mówimy zdecydowane NIE. Chociaż mój Grzesio też ciągle chodzi zasmarkany.
Jenny masz miłą lekturkę ![]() dzięki nicola ![]() ivonka ta, dzięki już jest ok. Właściwie to od razu po zastrzyku zaczęło się robić lepiej. Ale wczoraj miał jescze czerwoną wysypkę na brzuchu, ale dziś już jest dobrze W piątek idzie do labolatorium zrobić sobie testy chemiczne i będzie wiadomo od czego to cholerstwo sie wzięło. electra ło matko, od 11?? Jak dla mnie strasznie wcześnie. niunia cudowne są takie dzieciaczki. i ile radości wnoszą do życia. A co do biegania,. to ukłon w Twoją stronę hihi. Ja sie nie mogę rano zmotywować, żeby zrobić sobie śniadanie do pracy, a co dopiero na bieganie. Chciałam ćwiczyć co wieczór, ale ciągle coś wypada, i tak znów dziś nie poćwiczyłam. A zjadłam właśnie ogromną bułkę z szynką, nbo co głodna byłam hehe. cobra a jak poszedł egzamin?? honolinka my dalej 3mamy hecate ja na twoim miejscu też bym spróbowała. W końcu nic nie tracisz, a zawsze coś tam napiszesz Będziemy 3mały Będzie k:Uff nadrobiłam Was, Wy rozgadane hehe. A skoro już nadrobiłam, to mogę iść spać hihi. Kolorowych snoof.
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
ja też życzę wszystkim słodkich snóóóów
![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4644 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dziś poświęciłam wieczór na pisanie pracy mgr
Buziaki i do jutra. Trzymam za Was mocno kciuki, Hecate5 jutro za Twój egzamin i powrót do zdrowia oraz Senira za Twoje szkolenie. Zwiedzisz Wrocław, zatęsknicie za sobą z TŻ.
|
#4645 |
|
Konto usunięte
|
Dooobranoc
!
|
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jestem PM 2010 i weszłam z ciekawości zobaczyć czy już jakieś PM 2011 się ujawniły a tu taki tłum . Jestem pod wrażeniem . Jak ten czas leci nie dawno ja miałam tak jak Wy 2 latka do ślubu a został mi 10 miesięcy i 29 dni Pozdrawiam serdecznie i życzę owocnych przygotowań do tego wielkiego Naszego dnia
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() No Ultraradiola - faktycznie cały tłum już nas Niedługo tak koło 100, bo tak liczyłam na naszym kalendarzyku I życzę Wam miłego dnia
|
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Ultrarediola sporo nas i pewnie jeszcze nas przybędzie
![]() dzień dobry dziewczyny! u mnie za oknem ponuro. pochmurnie i chłodno. przed pracą muszę ugotować kapuśniak, wskoczyć na stepper i poczytać notatki.
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() niunia poćwicz trochę i za mnie hihi. Ja dziś ledwo wstałam pół godziny przed rozpoczeciem pracy ehh, znów nie poćwqiczyłam. A po południu szykuje się urozinowe ciacho - mój brat ma urodzinki. I znów obrzarstwo będzie heh. ultraradiola witaj A faktycznie sporo nas jest I ciągle przbywa ![]() A ja teraz wracam do pracy. Do poczytania
|
#4650 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie sądziałam ,ze jest nas aż tak dużo![]() Cytat:
Dzień dobry w ten pochmurny i deszczowy dzień. Deszczowy - bo u mniej kropi deszczyk Miłego dnia Wam życzę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

i do rana
ja byłam na weselach u rodziny na śląksku-wesel na salii trwało 3 dni za każdym razem!!!! plus 3 dni w domu na dobicie się Panów. Masakrycznie długo...

finanse
.
!

do pracy. No to dziś czeka mnie
Perfect Housewife 

k: