![]() |
#4621 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
łobosze, faktycznie przyszłościowa! ![]() ale za piątaka też bym brała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a co do pierwszego tańca to ciekawe czy by przeszło, pewnie nie... bo jakoś trzeba te tańce na weselu zacząć, wolisz '"mowę" powitalną czy odtańczyć walczyka i tyle? ![]() mi tam taniec nie przeszkadza, i tak nie umiemy. jakoś nie przywiązuję do tego większej wagi... ani do tego czym pojedziemy... jesssu jak sobie przypomnę jakie pióra wyczyniali mój kuzyn i jego już-żona przed weselem, paranoja ;/ auto sobie umyślili i potem obdzwaniali wszystkich kto takie ma [doszło do tego, że chcieli pożyczyć auto od rodziców mojego tż!!!! porażka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i najgorsze że nie wiesz jak pomóc, bo ci przecież nie powie o co chodzi ![]() robie sobie zupe pomidorowa ![]() ale chce babeczki!!! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
co wy z tymi babeczkami
![]() ![]() ![]() w tej butelce aventu to mozna mleko nosic do kawy do szkoły albo do pracy ![]() ![]() ![]() potem wam zrobie zdjęcie tylko naładuje baterie do aparatu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Taaa i najlepiej takiego, co ma 95 lat i tydzień życia przed sobą :P Ahh ten wisielczy humor .. :P Najfajniejsza, najlepiej wysyłać/zamawiać rzeczy poleconym priorytetem. Wtedy zawsze masz na to papier no i muszą Twoją paczkę odnaleźć. Ale co prawda to prawda - Allegrowicze czasami tlyko mówią, że wysłali a tak naprawdę tego nie robią. Więc jeżeli tam zamawiałas, to może być różnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Raczkowanie
|
![]()
a ja jestem zła wkurzona i wsciekła a na koniec i tak sie porycze ale spoko
szykowac sie, sprzatac w ekspresowym tepie no bo sie umowilismy, to szybko szybko obiad to siamto, po czym dostaje informacje ze sie nie spotkamy no chyba mnie trafi bardzo zabolało, moze powinnam odpłacić tym samym żeby poczuł jak jest przykro
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Hajja, trzymam się jakoś, trzymam... No jakoś muszę
![]() Tak, w czerwcu się widzimy (albo koniec maja, zależy jak wyjdzie) i według planów od razu zamieszkujemy razem ![]() Jakoś zleci no... Chociaż miewam ciężkie chwile ![]() Właśnie z Paskudnikiem rozmawiam ![]() ![]() Aaaaa co do prezentu.... Ja na rocznicę zrobiłam mojemu własnoręcznie album ![]() Kartki kupiłam grube - papier malarski (drooogi... ale wart tego). Powklejałam nasze zdjęcia, wydrukowałam kilka cytatów, wierszy, "naszych" rzeczy - opaliłam kartki, aby nabrały starodawnego charakteru i również wkleiłam. Oczywiście napisałam też list i dodałam kilka słów od siebie w albumie ![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-03-03 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Raczkowanie
|
![]()
tak samo...., moze bym sie tak nie wkurzała jakbym sama robiła takie numery ale nie ja szanuje czas innych i jesli sie umawiam to jestem!! boże ale mu jestem potrzebna za***iscie no
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Oj dziewczyny, trochę wyrozumiałości... Czasami się zdarzy, że coś wypadnie
![]() No chyba, że robią tak nagminnie... Ale z tego co widzę, to zdażyło się po prostu ![]() Okres dostałam i mam takie parcie na czekoladę, na słodkie, że to się w pale nie mieści ![]()
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty na slodkie a ja ciagle jem i jem, i nadal głodna! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wcinam herbatniki, nie mam nic czekoladowego w domu... A herbatniki ukradłam psu ![]() ![]()
![]() |
#4631 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() i dobry wieczor.... dziewczyny umierammmmm ![]() ![]() Insane zapraszam na czekolade do mnie...mam tu jakas na biurki z orzechami i chrupkami ryzowymi ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-03-03 o 17:58 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Raczkowanie
|
![]()
A ja mam ochote kogos
![]() ![]() ![]() ![]() a na słodkie teraz to mi zrobiłaś ochote mniem...dobrze że mam nutelle ![]() jeszcze 354 posty ( czy jak to sie mówi) i bedzie 3 część a w niej ( MAM WIZJE I PRZEPOWIADAM): sielanka, raj na ziemi, wszystkie jak leci sie pozaręczamy, i od tej chwili bedzie juz tylko bosko i cudownie, Tżci beda nas nosic na rękach i wyczekiwać bardziej niz my ślubu.. będzie pieknie mówie wam ![]() ![]()
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-03-03 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
elizka, czekoladę bym Ci całą wtranżoliła
![]() ![]() ![]() Kuruj brzuszek ![]() anulka, wysłane ![]()
#4635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() okej dzieki zaraz sprawdze czy dam rade ![]() ![]() ![]() ![]() mam zdjecia ![]() ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-03-03 o 18:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
polka, oj obyś miała rację
![]() ![]() elizka, gorzką też lubię ![]() ![]() Pij dużo herbatki miętowej i rumianku może?
#4637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Rozeznanie
|
Może spróbuj coca-cole? napewno lepsza w smaku i podobno lepsza od miety
![]()
#4640 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Ja słyszałam, że Coca-Cola to na zgagę... a nie zatrucie
![]() Inna sprawa, że to właśnie od gazowanego mnie brzuch boli ![]()
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my znów oglądamy pierścionki. wczoraj włączył w kruka i oglądał dziś z tej strony na wątku - oglądał. no zaoglądamy się na amen ![]() moja siostra wykończyła mnie i mam dość ble. kark mnie boli a się młoda chodzić uczy i trzeba zapierniczać z nią po podłodze bo ma frade jak nogami stuka... życie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi sie z kruka nie podobaja pierscionki ![]() ![]() Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-03-03 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ahhh czyżbyś ty też miała taką malutką?!? ![]() ja moją uwielbiam, latałam za nią jak idiotka, teraz już biega sama ale spokoju i tak nie daje, trzeba się z nią bawić, herbatka, dzbanuszek, nalewamy, pijemy... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my robimy bam, pokazujemy jak nam smakuje, i jak nas głowa boli, śpiewamy i bijemy brawo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dlatego jeszcze własnych dzieci nie potrzebujemy ![]() moja jutro kończy 1,5 roczku ![]() ![]() ![]() ależ za nią tęsknie, uhhh... poza tym zaczyna gadać i to bardzo zabawne jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz będzie już tylko lepiej ![]()
![]() |
#4647 |
Rozeznanie
|
Aelitka, prawo
![]() mnie siostra wykończyła i dalej wykańcza, mimo, że do szkoły już chodzi. Okropne z niej dziecko, strasznie rozpieszczone.. elizka773 szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Piszczcie dziewczyny dużo skoro ta część taka ciekawa. Przejrzałam może połowę pierwszej i z tego co pamiętam co chwilę się ktoś zaręczał, a tutaj coś słabo jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a siostra dziecko to na pewno nie okropne.... ![]() ![]() ja mam też brata co wkracza w tzw trudny wiek, to jest dopiero masakra! jak czasem tekstem przywali to mam ochotę mu oddać, ale już tak fizycznie ;P no zastój faktycznie jest, uhhh a u nas nie będzie nic ciekawego na rocznicę, wszystko przeciwko nam ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ty nie masz brata na codzień z tego co wiem, a ja siostrę tak ![]() ![]() Mój TŻ oczywiście już zapowiedział, że na czwartek niczego takiego nie planuje, także ja nie mam również na co liczyć, niestety. Chociaż, skoro przekładacie świętowanie rocznicy na inny dzień to może akurat wtedy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() swego czasu lubował się KODZIE LYOKO ![]() teraz przeszedł poziom wyżej, siedzi przy kompie i dziwne rzeczy robi (jakieś userbany ostatnio;P czy cos co brzmi podobnie ![]() ![]() ale on już 13 lat ma ![]() półmetek miałam 1,5tygodnia temu ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:38.