American girls cz. VIII - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-18, 20:00   #4621
Cinderella5x
Zadomowienie

Dot.: American girls cz. VIII

Maja, bo ja juz sie gubie w tej NK, czy mozesz mi linka do siebie podeslac? Bo nie wiem, czy Cie mam...

"But what is truth, Not easy to define,
We both have truths, Are yours the same as mine?"
Cinderella5x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:02   #4622
milusiaam
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
N

milusiaam, a dlaczego przymusowe? masz jakieś zdrowotne problemy? czy taką mocną motywację?
Niestety a moze raczej stety przymusowe
Pisałam juz kiedys ze miałam dosc ciezka chorobe ukladu pokarmowego no i teraz na usg wyszło ze mam otłuszczona watrowe...zbuntowała sie i zaczeła gromadzic jak najwiecej tłuszczu,zeby juz nigdy nie musiała głodowac przez trzy tygodnie...takze musze sie tego pozbyc.I z jakiegos jeszcze tam innego powodu musze przejsc na diete owiem sie wszystkiego w poniedzialek bo mam wizyte u lekarza a dzisiaj z nia tylko przez tel rozmawiałam
ja nie wiem jak bede robic te wszystkie dietetyczne smakolyki z raczka na szynie gipsowej.ehh

Cytat:
Napisane przez nanaaaaa87 Pokaż wiadomość
Miska moja znajoma musiala zrobic sobie operacyjnie rekonstrukcje pochwy... bo po 3 porodach naturalnych zaczela jej wypadac... teraz juz jest wszystko okej ale niestety poskutkowalo to rozwodem z mezem, bo ten kretyn nie docenil tego ze narazajac wlasne zdrowie dala mu trojke pieknych i zdrowych dzieci tylko nie mogl wytrzymac kilku mieisecy bez seksu i znalazl sobie mlodsza kochanke...
jak to jej pochwa wypadała... a z faceta ku***

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
A czemu przymusowe? Zamykają Cie gdzies czy jak? To ja tez chce
przymusowe ale mogli by mnie zamknac bo tak to nie wiem co z tego wyjdzi bede sciemniac ze jem chudo a nic sie nie zmienia i moze mi jakiegos balona w zoładek wszczepia nie bede musiała jesc tzn nie bedzie m sie chciało.

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
pewnie w PUSTAKOWIE Wszystkie nas to czeka
w pustaku hahah No własnie Vadi ty sie lepiej juz zacznij pakowac bo jestes druga na liscie...zaraz po mnie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
zaczelam czytac zolzy ale chyba bede teraz sie bawic z Gabi bo zasypala mnie klockami wiec pozniej zobacze czy jestem zbyt mila

jej z moja pochwa wszystko ok, no ale nie wiem co by po 3 porodach bylo.. ogolnie porod to takie wyzwanie dla organizmu... szok.
nie tlyo porod ale cała ciaza...wszystko sie zmienia narzady ida do gory...wszyskto pracujea najwyzszych obrotach a i tak czesto nie daje rady...nerki kregosłup wszystko...

Cytat:
Napisane przez Makrela w kapeluszu Pokaż wiadomość
jak mialam 15 lat tez mnie ugryzla zmija, na wakacjach u dziadka. noge mialam spuchnieta jak slon..
traumatyczne przezycie ale tez bylam na wsi na grzybkach po łace szłam mialam z 9 lat ...i mnie uzarła i tak dobrze ze miałam buty wysokie takie gumowe bo innaczej to jeszcze by mi sie do nogi przyklejiła odrazu z mama do lodzi jechałam ....pamietam ze pieklo jak cholera noga mi spuchła...

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja mam taki myk ze kazde schody musze zaliczyc, do tej pory tak mam.

Najlepsze było jak malm z 5 lat, ścigałam sie z kuzynka kto pierwszy ze schodów zbiegnie...oczywiście zaczęłam spadać....i moja glowa wyladowala na dole w miseczce dla kota ale bolało...
a chociaz pierwsza bylas nie no przepraszam głupi i PUSTY zart

Cytat:
Dziewczęta, zmajstrowalam nam symbol społecznościowy
ojj...

Cytat:
Napisane przez LadyAnne Pokaż wiadomość
Nie trzeba sciagac Jest stronka na ktorej mozna ogladac wszystkie odcinki z kazdej serii, za dramo.Linka posle na priv jezeli jestes zainteresowana.

.
ja bym poprosiła po angielsku ta strona? chetnie bym swoj angielski podszlifowala ogladajac filmy
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:05   #4623
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

Cytat:
Napisane przez maja55 Pokaż wiadomość
Ja też jestem czuła na krytykę. W ogóle pozostają we mnie takie słowa krytyki, nie moge ich wyrzucić z głowy. Jestem w stanie przypomnieć sobie teraz co ktoś mi powiedział przykrego gdy miałam 8, 10, 14 lat.
Masakra wręcz
wiem, mam to samo, i gdy tylko jest mi źle to wspomnienia normalnie we mnie walą.

Wiecie co, mam dość mieszkania z rodzicami. Chciałam studiować gdzieś dalej, marzył mie się Kraków albo Poznań, ale usłyszałam, że nie dostanę kasy na mieszkanie, a przecież na to potrzeba przynajmniej 1000zł miesięcznie. Staram się coś tam sobie dorabiać na własne potrzeby, ale jak mam 300zł na miesiąc to się cieszę, ale nie mogę zbyt często pracować, bo mam zajęcia we wszystkie dni i sporo nauki. A moi rodzice mają tylko do mnie pretensje, zawsze coś jest źle, coś nie tak, a samo to, co czuję jest nieważne. Jak dzisiaj powiedziałam, że mam już dość tych dojazdów i kolejny raz zemdlałam, to usłyszałam, że dziś taki dzień brzydki. Mam już czasami dość i nie potrafię udawać, że jest ok. I na dodatek nie mam nikogo, komu mogłabym się wyżalać.

Nie musicie odpowiadać, nie oczekuję 20 postów ze współczuciem, po prostu musiałam się wyżalić
Stary 2009-02-18, 20:05   #4624
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
I pomyslec ze moja mama urodziła sie w srodek zimy na wozie ciagnacym przez konie...
ja sie urodziłam w karetce pogotowia niestety nie mam teraz darmowych przejazdów nawet mam to wpisane w tej starej książeczce zdowia

Cytat:
Napisane przez justyss Pokaż wiadomość

wiecie co ja glupia zrobilam niechcacy potulklam moj podklada byl w szklanym opakowaniu z pompeczka i potulk mi sie od gory wiec jej caly ale nie zamknie sie
wysuszy sie szybko?? nie chce go wywala bo jest nowy uzyty 3 razy
oj współczuję, wielka strata, ja zamówiłam mój revlon na allegro i ceny mnie przerażają, jak zaczęłam kupowac 2 lata temu to płaciłam 25zł z przesyłką, a teraz już 45zł pewnie się zważy... przelej sobie do innego pojemnika, chociażby plastikowego takiego z apteki

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
W ogole kupilams obie dzisiaj cienie(kolejne...) paletke do brwi z essenca kolejna!! i róż też z essenca
straaaaaaaaaasznie mam ochote na zakupy ciuszkowe!!!! czasem to mnie aż nosi też tak macie??mój TŻ mi powiedziałam ze jestem zakupocholiczką

W ogóle zauważyłam, że odkąd czytam no i teraz piszę u was to lepiej wyglądam dbam o siebie staram się wyglądać ładnie na codzień a nie od święta :jupi :
witamy ja ciągle słyszę od mojego TŻ że jestem zakupocholiczką, pewnie i jestem powstrzymuje mnie tylko kończąca się kasa i chęc oszczedzania na piękny dzień który nadejdzie w marcu i otworzą u mnie galerię malta
Cytat:
Lil Coco - przypomniałaś mi, że nie mam lodów w domu
ja też nie moje ulubione z grycana to zabajone

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
DObra fajnie..widze ,zemoje slowa rozmyly sie wmgle superr jetescie ;( a wiecie c mnie najbardziej boli?/ Moj pryszcz ktory mi dzis wyskoczyl;D

Cytat:
Napisane przez Miśka84 Pokaż wiadomość
Śliczny pustaczek

Chcę kupić sobie ( zgadnijcie za czyją kasę) takie rękawiczki skórzane ala motocyklowe, bez palców Widziałyście gdzieś? Foxy takie miała, ale z river island, a u mnie nie ma river
widziala, ale to już jakiś czas temu w c&a

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Co do tego pępka świata to nie wiem, bo Cię nie znam prywatnie ale do tego super mega to jesteś taka właśnie ładna Znowu oglądałam Cię wczoraj na NK i stwierdziłam, że jeśli będą kiedyś kręcić nową wersję "Lalki" to będziesz się musiała koniecznie zgłosić... Pasowałabyś do roli Izabeli, masz taką arystokratyczną urodę
absolutnie się zgadzam
Maju nie wiedziałam że mialaś takie problemy ze zdrowiem współczuję strasznie
a co do plotkary to chyba wszystko zostało powiedziane i chyba mój komentarz jest już zbędny
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:11   #4625
justyss
Wtajemniczenie

a ja nie mam zadnego takiego pojemnika:/ zapoakowalam go w folie i zakrylam wieczkiem

maja to podkład z rimmela lift cos tam

justyss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:11   #4626
UnbelievableGirl
Rozeznanie

GG do UnbelievableGirl

Tesiaczek
UnbelievableGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:13   #4627
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tesiaczek Pokaż wiadomość
wiem, mam to samo, i gdy tylko jest mi źle to wspomnienia normalnie we mnie walą.

Wiecie co, mam dość mieszkania z rodzicami. Chciałam studiować gdzieś dalej, marzył mie się Kraków albo Poznań, ale usłyszałam, że nie dostanę kasy na mieszkanie, a przecież na to potrzeba przynajmniej 1000zł miesięcznie. Staram się coś tam sobie dorabiać na własne potrzeby, ale jak mam 300zł na miesiąc to się cieszę, ale nie mogę zbyt często pracować, bo mam zajęcia we wszystkie dni i sporo nauki. A moi rodzice mają tylko do mnie pretensje, zawsze coś jest źle, coś nie tak, a samo to, co czuję jest nieważne. Jak dzisiaj powiedziałam, że mam już dość tych dojazdów i kolejny raz zemdlałam, to usłyszałam, że dziś taki dzień brzydki. Mam już czasami dość i nie potrafię udawać, że jest ok. I na dodatek nie mam nikogo, komu mogłabym się wyżalać.

Nie musicie odpowiadać, nie oczekuję 20 postów ze współczuciem, po prostu musiałam się wyżalić
ehh doskonale wiem co czujesz, tez dojezdzam codziennie i pol zycia spedzam w pociagu, ale wg rodzicow mam byc zadowolna i usmiechnieta, a jako przyklad mam podawanych moich starszych braci ktorzy dojezdzali po 8 lat...
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 20:19   #4628
vadi
*sportaddict*

a ma któraś z Was puder/podkład mineralny? co o nich myślicie?

przyszły mi dziś te buty z kokardkami, którymi się ostatnio pustacko chwaliłam i powiem Wam, że są boskie, tak stabilne, że mogę w nich biegać
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:20   #4629
milusiaam
Wtajemniczenie

Katia kurde szkoda chetnie przejechałabym sie karetka może bys mnie zabrała na przejażdżkę

Maja z tej piosenki haha Nagle trach, nagle ciach lasce cycki na ziemie bach
Stary 2009-02-18, 20:20   #4630
verzara
Wtajemniczenie

Witam D A ja jjutro na nartyyyy Ale sie ciesze . Zaraz lece przygotowac wszystko Jeszcze nie byłam z Tz na nartach ale bedzie super

Widzę ze jakaś zazdrośnica przypełzła do naszego wątku wyładować swoją złość i zazdrość . Boze jak mnie irytują takie panny . Ja skoro uwazałabym że piszemy tylko o głupotach itd i ze wszystkie jestesmy puste lale to bym sie tu w zyciu nie odezwała bo po co ..

Nie rozumiem jak ktos moze np powiedziec ze jesteśmy pseudo AGIE hahaha . Przecież zadna z nas nie jest AG no moze oprocz Cindrella .. Wogole miałam w głowie tyle rzecyz tore chcialam tu napisać swoj wywód ale nie chce mi sie ..

Lece coś zjeść i do spanka bo trzeba wstać wczesnie .
verzara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:27   #4631
Anulkaa
Raczkowanie

a gdzie jedziesz na narty?
Anulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 20:27   #4632
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:

Ja Cie rozumiem, tez dojezdzalam na studia z Tarnowa do Krakowa przez 3 lata. Meczace, przyznaje. Czasem mialam zajecia rano, potem kilka godzin przerwy, ale za malo, zeby oplacalo sie wracac, i potem znowu zajecia.

Stary 2009-02-18, 20:28   #4633
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
a ja nie mam zadnego takiego pojemnika:/ zapoakowalam go w folie i zakrylam wieczkiem

maja to podkład z rimmela lift cos tam
kupisz na pewno w aptece taki pojemnik z zakręcanym wieczkiem

Cytat:
Napisane przez milusiaam Pokaż wiadomość
Katia kurde szkoda chetnie przejechałabym sie karetka może bys mnie zabrała na przejażdżkę
he he zrobiłybyśmy imprezkę jak w jakiejś limłuzynie w stylu Agieowym

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość
Witam D A ja jjutro na nartyyyy Ale sie ciesze . Zaraz lece przygotowac wszystko Jeszcze nie byłam z Tz na nartach ale bedzie super
zazdraszczam, mimo żen nienawidzę zimy, lodu, mrozu itd, ale na wyjazd gdziekolwiek jestem baaardzo chętna :d
Stary 2009-02-18, 20:29   #4634
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

witamy ja ciągle słyszę od mojego TŻ że jestem zakupocholiczką, pewnie i jestem powstrzymuje mnie tylko kończąca się kasa i chęc oszczedzania na piękny dzień który nadejdzie w marcu i otworzą u mnie galerię malta

absolutnie się zgadzam
Maju nie wiedziałam że mialaś takie problemy ze zdrowiem współczuję strasznie
a co do plotkary to chyba wszystko zostało powiedziane i chyba mój komentarz jest już zbędny

co za zbieg okolicznosci czekam i czekam na malte !! chyba umre ze szczescia jak otworzą tym bardziej,ze mam blisko za***iscie:P

dzisiaj tu ostro było widze heh :P nie wypowiadam sie bo juz wszystko zostalo napisane nie bede powielac :P

kiedys tam wspominałam o moich włosowych dylematach , zdecydowałam sie rudy ogień na głowie i lekką grzywkę

maju Twoja historia mnie przeraziła !! dzisiaj wygladasz slicznie !!!!!!!!! nigdy bym nie pomyslała,ze tyle wycierpiałas i Twój Tż spisał sie na medal !!
dzielna dziewczyna !!! pełen podziw !!! **

coś pisałyscie o waszych wagach noworodkowych hehe:P ja ważyłam 2700
natasza87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:29   #4635
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

ja robie z mamą faworki
ja będę robic rano

Cytat:
Napisane przez LilyHoney Pokaż wiadomość
Co do tego pępka świata to nie wiem, bo Cię nie znam prywatnie ale do tego super mega to jesteś taka właśnie ładna Znowu oglądałam Cię wczoraj na NK i stwierdziłam, że jeśli będą kiedyś kręcić nową wersję "Lalki" to będziesz się musiała koniecznie zgłosić... Pasowałabyś do roli Izabeli, masz taką arystokratyczną urodę
jestem za

Znowu mam humor do przez tego patafiana...jak ja za nim tęsknię
głupia jestem ale nie potrafię o nim nie myśleć...
nie mam już siły...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:32   #4636
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
a ma któraś z Was puder/podkład mineralny? co o nich myślicie?

przyszły mi dziś te buty z kokardkami, którymi się ostatnio pustacko chwaliłam i powiem Wam, że są boskie, tak stabilne, że mogę w nich biegać
ja mam Artdeco mineral powder i jestem za***iscie zadowolona w moim odczuciu efekt matujacy z rozswietlajacym ... nie podkresla suchych skórek , trwały !! daje satynowe wykonczenie to moj pierwszy tego typu kosmetyk i jestem bardzo zadowolona
Stary 2009-02-18, 20:37   #4637
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez verzara Pokaż wiadomość

Widzę ze jakaś zazdrośnica przypełzła do naszego wątku wyładować swoją złość i zazdrość . Boze jak mnie irytują takie panny . Ja skoro uwazałabym że piszemy tylko o głupotach itd i ze wszystkie jestesmy puste lale to bym sie tu w zyciu nie odezwała bo po co ..

Nie rozumiem jak ktos moze np powiedziec ze jesteśmy pseudo AGIE hahaha . Przecież zadna z nas nie jest AG no moze oprocz Cindrella .. Wogole miałam w głowie tyle rzecyz tore chcialam tu napisać swoj wywód ale nie chce mi sie ..

Lece coś zjeść i do spanka bo trzeba wstać wczesnie .

Nie jestem AG, jestem Polka mieszkajaca w US .
Co do nart, to planujemy jechac w ta niedziele, jak mnie szczeka bolec przestanie . Na razie boli, znowu wzielam srodki... Eh...

Stary 2009-02-18, 20:37   #4638
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez natasza87 Pokaż wiadomość
co za zbieg okolicznosci czekam i czekam na malte !! chyba umre ze szczescia jak otworzą tym bardziej,ze mam blisko za***iscie:P
ja mam średnio blisko, ale poświęcę się a z jakiej części miasta jesteś?

Cytat:
kiedys tam wspominałam o moich włosowych dylematach , zdecydowałam sie rudy ogień na głowie i lekką grzywkę
bez zdjęcia się nie obejdzie
Stary 2009-02-18, 20:38   #4639
Tesiaczek
Zakorzenienie

GG do Tesiaczek

ale żeby to tylko o dojazdy chodziło ale lepiej żebym nie pisała tutaj wszystkiego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-18, 20:41   #4640
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Natasza a tak w ogóle masz już kasę na pay palu? bo ja jeszcze nie
Stary 2009-02-18, 20:45   #4641
milusiaam
Wtajemniczenie

Naprawde u was nie ma sniegu?? u mnie sypie od rana juz jest jakies 60 cm...ledwo mozna gdziekolwiek przejść a ślisko jest jakby człowiek na lyzwach jezdził...!!!

Vadi ja mam essence i polecam polecam
a dzisiaj mi przyszły moje maseczkowe nabytki z allegro zaraz sie bede maziac i czekac na promiena piekna buzke jak po PS

Maju mam do ciebie pytanko EDM masz tylko podklad czy tez róz? bo moze sobie kupie róz bardzo dobre ma opinie na kwc. i własnie sie zastanawiam jaki kupiłabym odcien i czy matowy czy z drobinkami.
Stary 2009-02-18, 20:46   #4642
nanaaaaa87
Zadomowienie

Cytat:
ale żeby to tylko o dojazdy chodziło ale lepiej żebym nie pisała tutaj wszystkiego
nanaaaaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:48   #4643
Cinderella5x
Zadomowienie

Cytat:

A no to jak cos wiecej, to faktycznie, moze byc nie za wesolo

Stary 2009-02-18, 20:49   #4644
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plotkara0804 Pokaż wiadomość
POZA TEMATEM

po moich dluzszych obserwacjach zauwazylam pewne rzeczy
Po pierwsze, jesli ktos sie na tym watku wypowiada, spoza waszej zamknietej grupy , nie ma co liczyc na odpowiedz... po prostu twoj wpis jest jak mgła.
Po druie no sorry, ale połowa z was to puste lalki, których zajeciem jest siedzenie pół dnia na wizazu, kupowanie ciuchow za kase starych a potem chwalenie sie. Po czym twoja kumpela oodpisuje "OH ahhhhh ale slicznie wygladasz " ( chociaz połowa z was to "PSEŁDO AGIE"). Albo TŻ ma problem, po czym 20 dziewczynek odpisuje Ohhhh jak mi przykro, przeciez ty jestes taka wspaniala.
nie chce juz was obrazac. ale jak tak z boku ktos was obserwuje to jestescie czasem zabawne
Nie chcialam tego pisac ale ile mozna, 5 wpis a jestem olana
a ciebie co ugryzło często jetem świadkiem jak stare użytkowniczki coś piszą i jest to ominięte nie na każdy post się tu odpowiada jak jestem pseudo ag i mi zaje z tym bo nic na siłę lubię o siebie dbać i strojic ale nie wyglądam 24 h na dobę jak ideał zresztą nie chce trochę luzua ponieważ to jest grupa plotkowa to dziewczyny się nawzajem pocieszają chyba nie wyobrażasz sobie żeby dziewczyny pisały dobrze ci tak że cie Tż kopie w tyłek bo jesteś brzydka i głupia

Edytowane przez Agula 88
Czas edycji: 2009-02-18 o 20:52
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-18, 20:49   #4645
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
Natasza a tak w ogóle masz już kasę na pay palu? bo ja jeszcze nie
no własnie jeszcze nie mam juz nie moge sie doczekac bo chce im wreszcie zapłacic !!! moze jutro juz bedziemy miały !! licze na to

ja mieszkam na ratajach do malty spacerkiem hehe ale nie wiem czy z moim umiłowaniem zakupów zle sie to dla mnie nie skonczy :P myslę tez o pracy tam , ale zobaczymy jak bedzie

fotka będzie !!
Stary 2009-02-18, 20:52   #4646
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

któraś chciała srebrne leginsy?
zdjęcie z allegro - niezła reklama
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 556227026.jpg (34,3 KB, 99 załadowań)
Stary 2009-02-18, 20:56   #4647
Anulkaa
Raczkowanie

Katia, ale teraz pojechałaś z fotką. znowu pójdzie fama że chwalimy sie tutaj zakupami, heheheheh.
Stary 2009-02-18, 20:58   #4648
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
no własnie jeszcze nie mam juz nie moge sie doczekac bo chce im wreszcie zapłacic !!! moze jutro juz bedziemy miały !! licze na to

ja mieszkam na ratajach do malty spacerkiem hehe ale nie wiem czy z moim umiłowaniem zakupów zle sie to dla mnie nie skonczy :P myslę tez o pracy tam , ale zobaczymy jak bedzie

fotka będzie !!
to czekam
polecam pracę tam, szczególnie w którymś z indexów przyjdę do Ciebie pożyczyc zniżkę dla pracownikow

---------- Napisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Anulkaa Pokaż wiadomość
Katia, ale teraz pojechałaś z fotką. znowu pójdzie fama że chwalimy sie tutaj zakupami, heheheheh.
żeby ktoś nie pomyślał sobie że to ja
Stary 2009-02-18, 21:00   #4649
natasza87
Rozeznanie

Cytat:
to czekam
polecam pracę tam, szczególnie w którymś z indexów przyjdę do Ciebie pożyczyc zniżkę dla pracownikow

no wlasnie licze,ze uda mi sie wkrecic do indexów stradivarius , moze zara w sumie obojętnie;p zobaczymy jak wyjdzie

kochana fotke dodałas boska
Stary 2009-02-18, 21:01   #4650
Anulkaa
Raczkowanie

no pewnie że Ty, nie bądź taka skromna .
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości