|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VIII
Zapomniałam o śmietanie - muuuusi być
![]() Dobranoc wszystkim
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4622 |
|
BAN stały
|
Postaram się odpowiedzieć na posty za jakiś czas - teraz jestem tak wkur... zony, że nie ma to sensu
![]() Nic nie ma sensu...
|
|
|
|
#4623 |
|
Wtajemniczenie
|
Gryksiu
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa dni miałam tak zabiegane, że nawet nie miałam czasu zajrzeć i podczytać co piszecie, muszę trochę nadrobić zaległości
Gryksiu, co się stało? Dziś zapowiada się piękny dzień, więc miłej niedzieli dla wszystkich
|
#4625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja do tego bałaganiara jestem ![]() Cytat:
|
|
#4626 | ||||||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Tak! jestem! Nawet nie wiesz, jak bardzo! ![]() Oczywiście, że oddam. To jak? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wpiernicza mnie, jak kobiety jadą po feministkach chorując na stereotyp. Czasem to naprawde fajne, mądre kobiety, w sumie 100% feministki, ale nie... one od feminizmu się odżegnują i apage sto razy. ![]() Dla mnie kobieta, która nie czuje się gorsza od męzczyzny, chce mieć prawo do wykształcenia i odpowiedniej płacy za odpowiednią pracę, która chce głosować w wyborach i mieć prawo do własności prywatnej i decydowania o sobie, kobieta, która nie musi ani potulnie robić laski na rozkaz, ani udawać mężczyzny, żeby dowieść sobie, że jest wartościowa - to jest właśnie feministka. Ale feminizm ma przyprawioną gębę babskiego szowinizmu. I kurczę... Nie powiem, że czasem działaczki femi się do tego nie przykładają. Szkoda. Choć rozumiem, że skandal czy prowokacja skupiają na sobie uwagę... Heh... Kolejna trudna sprawa, a ja jestem narypana po całonocnej imprezie. może jutro... ![]() Cytat:
Przykład: dwa lata temu wywaliłam w końcu stary skórkowy płaszcz. oczywiście natychmiast, ze dwa dni po eksmisji smiecia okazalo się, że kroi mi się falloutowa impreza i przydałby się idealnie... ![]() Cytat:
Rewelacja! Kurczę, aż zazdroszczę Twojemu mężowi tej przyszłej zabawy! Pamiętam, jak moja mama usiłowała mnie namówić do wywalenia silnika ze starej pralki. Całkiem dobrego silnika! Z zemsty zrobiłam jej z niego kosiarkę do trawy i biedna użerała się z nią przez kilkanaście lat, bo konstrukcja była nie do zdarcia. ![]() Cytat:
Potem czuliśmy się dość bohatersko, można było zapić ból. Zęby przestają się ruszac po paru dniach. Cytat:
Cytat:
- Kochanie, biegamy juz od rana, czy przed następnym muzeum mogę kupić sobie chociaż suchą bułkę? Proooszę. ![]() - Nie! Na bułki będzie czas jak zamnkną! ![]() Cytat:
![]() Choć mnie teraz wygląda jak najlepiej, ale to dlatego, że jestem zanietrzeźwiona mocno.
|
|
#4627 |
|
Zakorzenienie
|
Co za potworne niedopatrzenie
A konkretnie: luzik, rozmemłanie, "odkrywcze" pomysły, alkoholizowanie się itd. itp. Z tego co mi się lęgnie w wyobraźni po czytaniu Twoich postów o pracy oczywiście wnioskuję ![]() Nie że jestem jakąś wielka fanką, ale przy "Lesiu" (czytałam w szpitalu) kwiczałam wewnętrznie
|
#4628 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#4629 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam Chmielewską
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-05-17 o 19:53 |
|
|
|
#4630 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj przeczytałam w "Wysokich Obcasach", że bodajże do 1965 r, Francuzki nie mogły zakładać sobie osobnego konta w banku, bez zgody męża! Padłam...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-05-17 o 10:32 |
||
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mnie jest taki tempak komputerowy
i nie wiem jak wkleić zdjęcie mojej kolekcji Pomocy!
|
|
|
|
#4632 |
|
grozi wypollizowaniem
|
pod okienkiem odpowiedzi jest przycisk zarządzaj załącznikami
|
|
#4633 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie bylem w kuchni zjesc sniadanie i kiedy tam zszedlem, na TVN Style w jakims programie byla pani Missala z synem i opowiadali o perfumach
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, mam do Was pytanie (jest na to inny wątek, ale tu pewno szybciej odpowiecie
) - czy któraś z Was robiła zakupy na Beauty Encounter? Jak tam jest z wysyłką? Chciałam zaznaczyć International Standard, to mi wyskoczyło, że nie mogę mieć takiej opcji, dopiero ten przyspieszony International pasował, ale kosztowało to 48 dolców :/ Hmm, faktycznie aż tyle płaciłyście tam za przesyłkę?
|
#4635 |
|
Konto usunięte
|
Feliz - właśnie odpadłam po obejrzeniu linka z Twojego podpisu
|
|
|
|
#4636 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
2. Wyskakuje okienko "zarządzaj załącznikami" - klikasz browse, wyszukujesz plik który chcesz załadować, możesz wybrać ich tyle, ile jest pustych linijek, tylko nie mogą przekraczać parametrów wyszczególnionych na dole okienka 3. Klikasz "załaduj" 4. Gotowe!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
pierwszy raz w tym roku jem truskawki
|
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim.
Ale z Was ranne ptaszki Ja dopiero zwlekłam się z łóżka niedawno ![]() Miłego popołudnia. |
|
|
|
#4639 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Już niedługo będę mogła zrobić moją ukochaną zupę truskawkową
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4640 |
|
Raczkowanie
|
Apropos zbierania niepotrzebnych rzeczy przytrafila mi sie dzis taka sytuacja.
Prosze brata na gadu zeby sprawdzil jakie dwa kolejne zapachy do mnie przyszly pocztaoprocz tego o ktorym juz wiem(w domu bede dopiero cz czerwcu). Brat wraca i wymienia nazwy trzech miast skad przyszly przesylki: G..., K... i Nowy Stok. Sprawdzam na koncie za co poszly pieniazki do tychze miast i nie moge znalesc Nowego Stoku za to mam Bialystok i Zloty Stok. Pytam sie brata czy to moze byc Zloty Stok na co brat: moze byc, mama juz wyrzucila koperty ![]() To po tym jak bylam poproszone przez jedna z wizazanek zeby odpakowac zapach i ostawic go w pionie aby sie nie wylal. Moja mama poszla na calosc i teraz kazdy z kolejnych 7 zapachow bedzie odpakowany, ustawiony na polce a opakowanie pojdzie do smieci |
|
|
|
#4641 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mnie na razie odstrasza mnie cena 15 zł/kg. ale jeszcze trochę poczekam i sobie pojem ![]() Dziewczyny, macie jakiś fajny przepis na sałatkę z brokułami? Chciałabym coś nowego a nie mam pomysła a moja popisowa: brokuły, kurczak, prażony słonecznik, majonez (polecam) już mi się trochę przejadła
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moze salatke z makaronem i brokulem? do tego pomidor, moze byc slonecznik, torche oliwy i ziol - majonezu juz tutaj bym nie dodawala - chyba,ze lubisz
|
|
|
|
|
#4644 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
brokuły marchewka-ugotowana i w kostkę kukurydza z puszki pomidor (nia za dużo) majonez
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
ja również
|
#4646 |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wiedziałam ze istnieje coś takiego jak zupe truskawkowa-poprpsze o przepis co to jest śliski makaron?
|
|
#4647 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, to zwykly makaron jajeczny
tylko po przebywaniu w zupie robi sie taki.. sliski
|
#4648 | ||
|
Zakorzenienie
|
Około północy
Ale ja jestem z tych którzy mogą spać 30 godzin na dobę ![]() Co nie zmienia faktu, że kiedy wiem że muszę wstać koniecznie wystarczy mi godzina snu, albo wcale Dziwna jestem ![]() A jaka to bo nie znam, ale napewno lubię ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4649 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesli jednak ma wydarzyc sie cos stresujacego, budze sie co godzine w nocy, zeby sprawdzic czy nie zaspalam , wstaje wypoczeta tak wczesnie jak nigdy ![]() problem tylko w tym, ze je stres odsypiam z podwojna sila ![]() a zupa truskawkowa?moja mama robila jak bylam dzieckiem. Sama jej nie zrobie bo nie lubie owocowych zup - jestem z tych dla ktorych obiad ma byc obiadem - slonym, cieplym, przyprawionym. Zuziunia, ja tez jestem ze wschodu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

poniewaz mój małżon ma plan aby z nich i z odkurzacza zmontować klimatyzator na lato 
pachnie identyko jak te podkłady 

Pomocy!