![]() |
#4621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
dzięki Kasia
![]() doszło, rozpakowało sie i działa ![]() dziś w nocy sobie jakiegoś horrorka zacznę czytać ![]()
#4622 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ejj.. skad wy macie te ebooki? ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() i szczerze mowiac nie pogardziłabym.. poślesz na maila? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
agnesta juz
![]() ja tez nie czytam gazet ![]() z regoly czytam wizaz, to jest lepsze niz gazeta a tak to ksiazki, standardowo net ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-06-05 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Moderator
|
Kinga mogę wysłać na maila
A książki biorę z: http://peb.pl/dokumenty/
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() napisana bardzo prostym językiem. ogólnie w skrócie: jeśli w cos mocno wierzysz to się to spełni ![]() ![]()
![]() |
#4627 |
Moderator
|
Ja bardzo ubolewam nad tym ze tutaj nie mam dostępu do polskich książek ( w wersji papierowej bo takie uwielbiam)
Niby jest mini księgarnia ale ceny z kosmosu. Harlekin (nie wiem jak to się pisze) ponad 10 e. Zresztą tu gazety polskie typu playboy, cosmo potrafią 10 e kosztować. A ja szybko czytam - 600 st potrafię w 1 wieczór zrobić jak mnie wciągnie to szkoda mi kasy na książki. W Polsce należę do kilku bibliotek a moja mam do kilku innych i zawsze mam co czytać w domku rodzinnym ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
Potege sciagalam, zaczelam czytac, ale skonczylam. 100 naraz sciagam ksiazek i tak sie to konczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
a co do gazet to mam ograniczony dostęp. jak mi sie uda upolować w Polskim sklepie to coś tam kupię ale nieregularnie.
w Pl lubię czytać "urodę" "moda:hot&shopping" (czy cos takiego ![]() ale mówię tutaj nie mam dostępu do wszystkiego co bym chciała. najbardziej lubie "urodę" i "hot&shopping" bo duzo modowo urodowych porad jest ![]() a i jak moja mama kupi jakies party czy show to też poczytam czasem, a raczej przejrzę ![]() a o polskich książkach to juz w ogóle pomarzyć sobie mogę tutaj. za to w domu mam masę książek, bo moja mama je kocha (jest z zawodu bibliotekarką) i mamy ściany od podłogi do sufitu w książkach ![]()
_________________________ ___ odchudzanie z WP i zdrowe odżywianie ![]() było: 48kg jest: 50kg będzie: 48kg (wracamy do starej wagi) wzrost: 168cm Edytowane przez tequilla.sunrise Czas edycji: 2009-06-05 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Airish - uważam, że Twój Tż to skończony drań... Wybacz, ale nie potrafię nic innego o Nim napisać. Jak można swojej dziewczynie powiedzieć, że zeszłego lata miała szczuplejsze uda. Nie wyobrażam sobie, żeby mój Tż do mnie powiedział, że jestem za gruba np. Fakt, wspomina mi o tym, że schudłam (przy czym zmalały mi piersi - i on nad tym ubolewa) ale powiedział mi wprost, że nie chce abym schudła bardziej, bo nie jest to dla Niego seksi. Bardzo liczę się z jego zdaniem, bo wiem, że akceptuje moje ciało - mimo to, że woli większe piersi.
Mam nadzieję, że Twój Tż zrozumie, że robi źle, że Cię krzywdzi, jesteś śliczną, zgrabną kobietką ![]() ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam gazety i kupuje je tonami
![]() A u nas znowu angielskie cosmo po 30 zl :/ a sporo ebookow jest np na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-06-05 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
![]()
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz sama nie wiem czy chce żeby zrozumiał ... pewnie zrozumie ale na jak długo? tak na prawdę to chciałabym się zakochac w kimś innym i o nim już nigdy nie myślec, ale to chyba nie jest możliwe ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze jak zrozumie, to zrozumie na krotko, a pozniej i tak bedzie myslal swoje, moze nie koniecznie bedzie mowil, bo bedzie wiedzial jak to sie skonczylo ostatnim razem. zapomnisz, na wszystko potrzeba czasu ![]()
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Bede miala teraz co czytac
![]() Grzeczne dziewczynki... oczywiscie sciagalam, ale ja wszystko zapisuje na pulpicie i potem jak robie miejsce na cos nowego to wrzucam stare pliki gdzie popadnie i tak o ebookach zapominam. ech ![]() airish: ja uwazam, ze nie warto byc z kims kto tak krytykuje. bo zobacz: wiecej sie nadenerwujesz i nacierpisz bedac z nim niz sama. Wiadomo, pocztek bez niego moze byc ciezki, ale w przyszlosci bedziesz dumna ze swojej decyzji a ten tz to taki mlody bog czy cos ze Cie tak krytyjuje? Edytowane przez lotta6 Czas edycji: 2009-06-05 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Ale mam zamiar kupić 2 laptopa w Polsce to już mi nie będzie sprzątał ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Miec kompa tylko dla siebie to fajna sprawa
![]() a na ile bedziesz w pl przy okazji slubu? i w jakim kraju teraz mieszkasz, ze sie tak z ciekawosci zapytam |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Bardzo mi pomagacie. Inaczej byłoby ciężko.
Tylko co teraz robić ... nie odzywac się gdy napisze? olewac? skasować wszystkie kontakty i zacząć na nowo? czy może starać się pozostawać w dobrych kontaktach? Już sama nie wiem jak lepiej zmęczona jestem tym dniem, zaraz się kładę. Poziomeczko - święta racja, tym bardziej, ze nie pierwszy raz się rozstajemy i ta krytyka z jego strony to też nie od dziś ... |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Moderator
|
Cytat:
A w Pl nie wiem ile będę dokładnie - nie mam biletu powrotnego jeszcze ale myślę że minimum miesiąc. We wtorek będę już w Polsce i właśnie widziałam że od wtorku powracają upały ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Owszem jest przystojny, podoba się i bardzo inteligentny, ale co z tego? :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Moderator
|
Cytat:
Jeśli by sie wściekał (mój jeden tak robił że do mnie wydzwaniał z wyznaniami a jak nie chciałam słuchać to mnie tak wyzywał i straszył ze moja mama go policja straszyła - przegiął jak przyjechał z jakąś swoją koleżanką i za jej pomocą wywabiał mnie z domu a jak wyszłam to mało mnie nie pobił) to bym ucięła kontakt
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego pytalam czy przystojny, bo zdarza sie, ze faceci sami sa zupelnie przecietni z jakims miesniem piwnym a od swoich dziewczyn wymagaja niewiadomo czego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzydki on nie jest, ale to mu nie daje prawa to takich tekstów. Tylkokasia on to na pewno nie bedzie mi robil takich scen itp. Taki zły to on nie jest. Wiem tylko, że za jakiś czas bedzie chcial sie spotkac, gdzies razem isc i wtedy ja zobacze, że on taki mily, bede tesknila, on sie bedzie starak i w kolko to samo bedzie .... a jaki to ma sens? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
airish
no widzisz, to jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym, ze on zawsze bedzie chcial Ci to wypomnic, skoro po 10 miesiacach znowu zrobil to samo, wierzymy w Ciebie, bedziesz silna i sie nie dasz ![]()
#4647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------- poziomeczka fajne adidaski ![]() ---------------------------------------------------- Ejj dziewczyny ja chyba schudłam ![]() ![]() ![]() ![]() I mi opowiadał, że był u kumpla a tam co? On opowiada, że jakiś ich wspólny znajomy widział mnie i tzta w sklepie i mnie wychwalał że jestem ładna ![]() ![]() --------------------------- Co do tatuaży ja chce, myślę o smoku (ale takim fajnym) Nie gwiazdeczki, ani tribale. I chce na stópce, że ogon będzie na kostce i będzie szedł do palcy. Ale taki mały nie chce dużego Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-06-05 o 22:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Moderator
|
Ten o którym ja pisałam to nie wyglądał na takiego furiata.
Spodobał mi sie od początku - poznałam go na imprezie w miejscowości gdzie spędzałam wakacje (o zresztą też). Mieszkaliśmy w tym samym województwie ale w innych miastach. Byłam z nim kilka miesięcy ale później oboje zdawaliśmy matury i czasu na spotkania było coraz mniej. Kiedy ja chciałam sie spotkać on nie mógł i odwrotnie. Lubiłam go bardzo ale ta odległość mnie wykańczała. Chciałam sie z nim rozstać w zgodzie. Niestety po tym jak mu przedstawiłam mój punkt widzenia - że związek bez spotkań na żywo nie ma sensu (wtedy internet nie był tak jak dziś wszędzie więc tylko tel. zostawały) on nie dopuścił takiej myśli. Początkowo tylko dzwonił i wysyłał mi listy (ze zdjęciami) i kwiaty. Po pewnym czasie mnie to zmęczyło (tel. o każdej porze dnia i nocy). To zaczął przyjeżdżać. Głupio było go nie wpuścić skoro jechał z innego miasta ale doszło do tego że brał samochód rodziców mówiąc że jedzie do sklepu a jechał do mnie (co wiązało sie z kilkugodzinną podróżą) i rodzice jego mnie o to obwiniali że on tak kłamie - chyba nie powiedział im o rozstaniu. Gdy przestałam mu otwierać to właśnie prosił jakieś dziewczyny abym nie poznała go po głosie a sam sie ukrywał dopóki nie wyszłam. Gdy odkładałam słuchawkę dzwonił ponownie - tym razem z wyzwiskami. Parę razy naciął sie na moją mamę którą wziął za mnie. Przez tl. potrafił powiedzieć ze mi lub sobie cos zrobi, ze jestem ..... No i kiedyś jak za pomocą koleżanki mnie wywabił ja chciała od razu wejść do mieszkania i odwróciłam sie do niego plecami to mnie szarpnął - i odwrócił w swoją stronę ale taką miał nienawiść w oczach że aż zamarłam. Do dom wróciłam roztrzęsiona bardzo. Moja mama go postraszyła policja i się skończyło. Później moja przyjaciółka wplątała sie w romans z nim (nie dowierzała mi że on jest jakiś psychiczny bo wyglądał bardzo niewinnie) ale ona też z nim sie rozstała bo niestety niedomagał w pewnej sprawie ![]() Niedawno odnalazł mnie na nk i wystawiał mi obleśne komentarze typu co ja bym zrobił gdybym wsadził ci ręce pod tą spódniczkę... Ale zablokowałam go, on skasował konto ale niedawno założył nowe. Zaglądał do mnie ale nic nie napisał. Sory że tak dużo napisałam ![]()
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Nienawidzę takich świrów
![]() ![]() ![]() ![]() Ale to moje zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.