Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-13, 21:33   #4621
justine333
Zakorzenienie

Dot.: Hiszpania - Lloret de Mar: obozy - wątek zbiorczy; część II

Cytat:
Napisane przez kamilciaaa Pokaż wiadomość
moja mama dzwoniła dzisiaj do biura, i ta babeczka dzwonila do Poznania
ahaa no to cieczysz się, że z nimi jedziesz haha ?
Stary 2010-07-13, 21:33   #4622
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
Napisane przez leal93 Pokaż wiadomość
hehe :d ja 2 raz ale pierwszy raz z biurem i jestem ciekawa jak to będzie z kadrą i z ludźmi no ale może jakoś się w piątek zintegrujemy heheh a o której macie wyjazd z Bydgoszczy?

Ja rok temu byłam w San marti , hmm hotel normalny - żadne luksusy , basen nawet nawet też nie jakiś wypasiony no nie wiem jak coś to pytaj bo nie wiem co ci opisywac a i do miasta i do plaży wszystko pod nosem
hej,Ty też jedziesz 16lipcaa do garbi z almatur'u?;D
Milkandbutter jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 21:35   #4623
chemiczna_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justine333 Pokaż wiadomość

i na samą siatkę pewnie jest z 40..bo wątpię, żeby się 3 osoby zgłosiły
więc marne szanse..ale zobaczycie jak bd
właśnie pytałtysmy sie w biurze podrozy i tam na nurkowanie np były 3 osoby.. wszyscy raczej jadą na rekreacje. a jakby co to powiem im ze mam to gdzies i nie bede grać i coś sie wymyśli

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 21:37   #4624
Joolsy
Raczkowanie

Wgl to troche lipa, bo optimu jada jako opiekunowie znajomi i oni sa tacy ze zero picia, i o 22 w lozkach, przewalone...
Joolsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 21:37   #4625
justine333
Zakorzenienie

aa no chyba, że tak
Stary 2010-07-13, 21:45   #4626
kamilciaaa
Raczkowanie

[Quote = justine333 ; 20659148 ] ahaa no to cieczysz Się , Ze z nimi jedziesz haha ?[/ Quote]

wcale sie nie ciesze ;( ale co zrobie?!
kamilciaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 21:48   #4627
DearWhoever
Zadomowienie

Ja miałam po 0,59 ja akurat mam sieć z orange i wiem ze z plusa też tak jest a z innych podobnie. A minuta to nie wiem bo nigdzie nie dzwoniłam ale pewnie coś ponad 1zł.''

ja tez mam z orange a tu taki zonk byl O.o

z almaturu wszystkie grupy sa razem i wszyscy to samo beda robic czyli nic. nie liczy sie na jaki oboz pojechaliscie czy mial byc z siatkowka/nurkowaniem i tak tego nie bedzie. w siatkowke od tak moga se wszyscy pograc na plazy o tako to wyglada.

Rose mnie nie przeszkadza metal i hard rock ;d to znaczy zalezy jaki, bo ja sama poza moja muza slucham rocka i czasem te ostrzejsze rytmy
DearWhoever jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 21:58   #4628
justine333
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilciaaa Pokaż wiadomość
[Quote = justine333 ; 20659148 ] ahaa no to cieczysz Się , Ze z nimi jedziesz haha ?[/ Quote]

wcale sie nie ciesze ;( ale co zrobie?!
wytrzymasz bd dobrze.. w końcu to tylko dzień i troche

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

no więc właśnie wybierając nurkowanie..czy siatkę tylko kase straciliście
Stary 2010-07-13, 21:59   #4629
tralala298
Przyczajenie

Witam
Czy ktoś z Was wybiera się może do Lloret de Mar z biura Funclub w terminie 10.08-22.08 lub 19.08-31.08 ( hotel Mas/ Juan Ramon ) ?
tralala298 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 21:59   #4630
chemiczna_
Raczkowanie

ja chcialam jechac na rekreacje ale zostałam zaszantażowana łii tam

Some are born to sweet delight,
Some are born to endless night.
chemiczna_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 22:04   #4631
kupanapatyku
Raczkowanie

kiedyś metalu też nałogowo słuchałam, ale teraz sie troche uspokoiłam haha;D
ale rock całe zycie bedzie w moim sercu;D haha.

jak tam pakujecie sie juz troche?;>
kupanapatyku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 22:15   #4632
Jaacekk
Raczkowanie

rose madder jak bysmy razem jechali to bysmy razem meczyli niektorych piosenkami ac/dc metallica kat iron maiden motor head lubie też posłuchać tsa i dżemu z Ryśkiem
Jaacekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 22:16   #4633
leal93
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milkandbutter Pokaż wiadomość
hej,Ty też jedziesz 16lipcaa do garbi z almatur'u?;D
tak rozumiem że Ty też? ile lat z kim jeszcze jedziesz?
leal93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 22:20   #4634
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
tak rozumiem że Ty też? ile lat z kim jeszcze jedziesz?
taaak,ja też,lat..hm,no mam 17 rocznikowo,ale jakoże z grudnia,to 16 i pół,hahaha ;D neistety muszę powiedzieć,że jadę sama..z sosnowca,tzn.wsiadam o 11 jakoś no i się troszkę obawiam,bo w sumie nie znam nikogo :p w Lloret byłam już raz,mega mi się podobało,ten sam hotel,jedynym mankamentem pobytu była kradzież w moim pokoju,dlatego teraz trzeba sie pilnowac :p
Stary 2010-07-13, 22:27   #4635
leal93
Raczkowanie

Cytat:
taaak,ja też,lat..hm,no mam 17 rocznikowo,ale jakoże z grudnia,to 16 i pół,hahaha ;D neistety muszę powiedzieć,że jadę sama..z sosnowca,tzn.wsiadam o 11 jakoś no i się troszkę obawiam,bo w sumie nie znam nikogo :p w Lloret byłam już raz,mega mi się podobało,ten sam hotel,jedynym mankamentem pobytu była kradzież w moim pokoju,dlatego teraz trzeba sie pilnowac :p
ja też z grudnia a fajny hotel itd? kadre fajna mialas? ja rok temu byłam ale z zakładu pracy to troche inaczej i teraz pierwszy raz z biura i troche sie boje bo nei wiem co i jak a już w piąteeeek jedziemy a ta kadra co nami sie będzie zajmować to ona od razu z nami w autobusie będzie jechac czy jakoś porozrzucani wszyscy będą?
Stary 2010-07-13, 22:36   #4636
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
ja też z grudnia a fajny hotel itd? kadre fajna mialas? ja rok temu byłam ale z zakładu pracy to troche inaczej i teraz pierwszy raz z biura i troche sie boje bo nei wiem co i jak a już w piąteeeek jedziemy a ta kadra co nami sie będzie zajmować to ona od razu z nami w autobusie będzie jechac czy jakoś porozrzucani wszyscy będą?
No wiadomo,ze nie jakis super luksus,ale taki dosc spoko,jedzenie dobre bylo;DDD w pokoju lozka,takie pufki,krzesla,lusterko i do tego taka szafeczka na kosmetyki jakby szafa,balkon wiadomo ,jakies krzesla plastikowe tam, ee winda w hotelu,na dole barek, stol bilardowy,przed basen,lezaki, ja byłam z eurotrampingu no i spoko było,z tego co słyszałam to fajny rezydent w tym roku.O kadrze Ci nic nie powiem bo niestety sama nie wiem :p a Ty z jakąś większą ekipką jedziesz? kojarzysz cenówki karnetu do tropicsa? bd chciala chodzic codziennie?i w ogole opowiadaj co bierzesz ze soba itd bo ja tu juz sie powoli zaczynam zastanawiac co pakowac;D
Stary 2010-07-13, 22:41   #4637
leal93
Raczkowanie

Cytat:
No wiadomo,ze nie jakis super luksus,ale taki dosc spoko,jedzenie dobre bylo;DDD w pokoju lozka,takie pufki,krzesla,lusterko i do tego taka szafeczka na kosmetyki jakby szafa,balkon wiadomo ,jakies krzesla plastikowe tam, ee winda w hotelu,na dole barek, stol bilardowy,przed basen,lezaki, ja byłam z eurotrampingu no i spoko było,z tego co słyszałam to fajny rezydent w tym roku.O kadrze Ci nic nie powiem bo niestety sama nie wiem :p a Ty z jakąś większą ekipką jedziesz? kojarzysz cenówki karnetu do tropicsa? bd chciala chodzic codziennie?i w ogole opowiadaj co bierzesz ze soba itd bo ja tu juz sie powoli zaczynam zastanawiac co pakowac;D
oo w tym roku fajny rezydent? to jest nadzieja jakaś jadą ze mną jeszcze 3 koleżanki , z tego co czytałam na tym forum to w tym roku karnet 20 euro , a do tropicsu czy do innych klubów to codziennie bo w tamtym roku nie ten wiek i nie wchodziłam do tych klubów tylko do tych mniejszych raczej zoo itp więc w tym roku nadrobię , a dokładnie jeszcze nie wiem co biorę bo w czwartek dopiero się będę pakować
Stary 2010-07-13, 22:46   #4638
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
oo w tym roku fajny rezydent? to jest nadzieja jakaś jadą ze mną jeszcze 3 koleżanki , z tego co czytałam na tym forum to w tym roku karnet 20 euro , a do tropicsu czy do innych klubów to codziennie bo w tamtym roku nie ten wiek i nie wchodziłam do tych klubów tylko do tych mniejszych raczej zoo itp więc w tym roku nadrobię , a dokładnie jeszcze nie wiem co biorę bo w czwartek dopiero się będę pakować
ja pamietam jakiś magic z tych mniejszych dyskotek a tropics mi sie marzy od 2-óch,czy nawet 3-ech lat czyli mam zwolenniczkę imprez,to super mam nadzieje,ze nam sie grupa uda,miałam jechac z kolezanka tez,a wyszlo jak wyszlo ;p w sumie ja też,ale pranie trzeba zrobić i tak sie zaczynam zastanawiać w ogóle jaka dysproporcja 13 chłopaków,27dziewczyn:p koleżanki w naszym wieku?
Stary 2010-07-13, 22:52   #4639
MoopHlon
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez ICQ do MoopHlon

Cytat:
w ogóle jaka dysproporcja 13 chłopaków,27dziewczyn:p
u mnie na obozie ma być 8 chłopaków oO
MoopHlon jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-13, 22:54   #4640
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
Napisane przez MoopHlon Pokaż wiadomość
u mnie na obozie ma być 8 chłopaków oO
to też widzę bogato;D
Stary 2010-07-13, 22:56   #4641
ajay
Raczkowanie

to ja wyjade teraz troche z innej beczki, jade za 9 dni do lloret - czyli 22.07! ( zdecydowałam o tym wczoraj, głównie dzięki temu co wyczytałam na tym zacnym forum) z biura olimp. i tu mam pytanie:czy ktokolwiek cokolwiek o biurze olimp, albo tym obozie wie? mam na myśli kadre, "podział płciowy",oczywiste jest że jak jade do lloret to szykuje się na jeden wieeelki melanż! do tej pory jeździłam z jaworzyny i harctura więc jak macie pytania do nich to chętnie odpowiem
ajay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 22:58   #4642
leal93
Raczkowanie

Cytat:
ja pamietam jakiś magic z tych mniejszych dyskotek a tropics mi sie marzy od 2-óch,czy nawet 3-ech lat czyli mam zwolenniczkę imprez,to super mam nadzieje,ze nam sie grupa uda,miałam jechac z kolezanka tez,a wyszlo jak wyszlo ;p w sumie ja też,ale pranie trzeba zrobić i tak sie zaczynam zastanawiać w ogóle jaka dysproporcja 13 chłopaków,27dziewczyn:p koleżanki w naszym wieku?
13 chłopaków bedzie?;ooooo skad wiesz?! ojej xd ale to może lepiej zajmiemy sie miejscowymi hehe tak w naszym no ja pranie jutro bo połowe prania już za soba mam a dzisiaj już tylko olejek do opalania dokupiłam i mam nadzieje że opiekunowie nie będą robic problemów jeśli z jednego klubu będziemy wychodziły do drugiego
Stary 2010-07-13, 22:58   #4643
Jaacekk
Raczkowanie

a z skąd wy macie takie info ile osób bedzie na waszym obozie
Jaacekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 23:01   #4644
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
13 chłopaków bedzie?;ooooo skad wiesz?! ojej xd ale to może lepiej zajmiemy sie miejscowymi hehe tak w naszym no ja pranie jutro bo połowe prania już za soba mam a dzisiaj już tylko olejek do opalania dokupiłam i mam nadzieje że opiekunowie nie będą robic problemów jeśli z jednego klubu będziemy wychodziły do drugiego
a pytałam w tym biurze :p wiem że w katowicach wsiada dziewczyna w naszyym wieku i w sosnowcu ja i tą ilość chłopaków i dziewczyn podała miejscowi są.. ach e tam,czemu mają problemy robić,musimy ich jakoś wychować,w sumie 17lat to prawie najstarsze tam bd ]:-> hahahaha
Stary 2010-07-13, 23:02   #4645
justine333
Zakorzenienie

pytały ?
ja pisałam do babki na gg to mi menda powiedzieć nie chce -_-
Stary 2010-07-13, 23:09   #4646
leal93
Raczkowanie

Cytat:
a pytałam w tym biurze :p wiem że w katowicach wsiada dziewczyna w naszyym wieku i w sosnowcu ja i tą ilość chłopaków i dziewczyn podała miejscowi są.. ach e tam,czemu mają problemy robić,musimy ich jakoś wychować,w sumie 17lat to prawie najstarsze tam bd ]:-> hahahaha
łoo nie dość że ich tak mało to wszyscy w Sosnowcu hehe a nie wiesz ile lat itd jaka grupa wiekowa? a te wszystkie busy itd one potem jada do jednej miejscowosci i wszyscy razem jedziemy czy jak? a ty jakis profil wzielas czy po prostu rekreacja?
Stary 2010-07-13, 23:12   #4647
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
łoo nie dość że ich tak mało to wszyscy w Sosnowcu hehe a nie wiesz ile lat itd jaka grupa wiekowa? a te wszystkie busy itd one potem jada do jednej miejscowosci i wszyscy razem jedziemy czy jak? a ty jakis profil wzielas czy po prostu rekreacja?
nieee ,źle sie zrozumiałyśmy chlopakow i dziewczyn mi ilosc podala.w sosnowcu wsiadam tylko ja no w naszym wieku jacys sa i mlodsi,nie wiem czy starsi hmm..ten autokar zbiera ludzi z calej pl chyba :p jedni wsiadaja tu,drudzy tam no i w jdnym autokarze juz do celu.Ja jestem na rekreacji,nie chcialam udziwniać
Stary 2010-07-13, 23:14   #4648
leal93
Raczkowanie

Cytat:
nieee ,źle sie zrozumiałyśmy chlopakow i dziewczyn mi ilosc podala.w sosnowcu wsiadam tylko ja no w naszym wieku jacys sa i mlodsi,nie wiem czy starsi hmm..ten autokar zbiera ludzi z calej pl chyba :p jedni wsiadaja tu,drudzy tam no i w jdnym autokarze juz do celu.Ja jestem na rekreacji,nie chcialam udziwniać

aaa to sory hehe ale już się tak stresuje jak to będzie że nie uważnie czytam no my też rekreacja bo ja to bym sił nie miała coś jeszcze dodatkowo robić mam nadzieje że tego dnia co dojedziemy to nas puszczą od razu do klubu ahh ile bierzesz euro?
Stary 2010-07-13, 23:17   #4649
KroLiczeQ93
Raczkowanie

ja jade 10 sieprnia do mas!
KroLiczeQ93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-13, 23:17   #4650
Milkandbutter
Przyczajenie

GG do Milkandbutter

Cytat:
aaa to sory hehe ale już się tak stresuje jak to będzie że nie uważnie czytam no my też rekreacja bo ja to bym sił nie miała coś jeszcze dodatkowo robić mam nadzieje że tego dnia co dojedziemy to nas puszczą od razu do klubu ahh ile bierzesz euro?
coś ok 200 chyba ,nie wiem czy nie za malo ? a Ty? noo,tez bym chciala,wyspimy sie w domu,a neie;D!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości