|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
a na jaki numer mam do nich dzwonić, żeby ta reklamacja poszła jak najsprawniej?
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4624 |
|
Wtajemniczenie
|
Już mi brak słów co do tego AVONa, już drugie perfumy mają walnięty atomizer. Już nawet nie chce sobie wyobrażać twarzy klientki, która obdarowała tymi perfumami brata, a one okazały się zepsute ;/// U Was tak samo?
|
|
|
|
#4625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam do zwrotu dwie wody z zepsutym atomizerem ( BST i LBD), ale na szczęście były zamawiane dużo wcześniej, więc nie zepsuły nikomu prezentu świątecznego, Wreszcie odezwali sie po 7 moim mailu i delikatnie mówiąc op..... mnie, oczywiście nie przyznają się do swoich ewidentnych błędów. Ale uznali na końcu wszystkie reklamacje z wielką łaską. Smutne, ale prawdziwe.
|
|
#4626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oni ciebie op... ze napisałas do niech poraz setny?? To ty ich powinnas op...a nie oni ciebie!! I ty jeszzcze musisz sie prosic zeby ci odpisali a wiadomo ze po 1 mailu nie odpisza bo im sie nie chce :/ wiec dobrze robiłas ze az tyle maili im napisałas...
|
|
|
|
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
na jaki numer do nich dzwonić w sprawie reklamacji? w ogóle to nie mam formularza zwrotu, mogłabym go wydrukować ale tuszu w drukarce również brak ( inne wydatki-święta) sądzę, że skoro ich wina to powinni oni pokrywać koszty wysyłania paczki z reklamacją albo wysłać kuriera z normalnymi perfumami i zabrać od razu te zepsute!
Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2009-12-25 o 14:19 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4628 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam sprawę czy kobieta karmiąca może uzywać solns body cellu-sculpt i z tej samej serii tonik do ciała???
|
|
#4629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki, Porzeczko, za wyjaśnienia. Trudno, moja Konsultantka będzie się musiała trochę potrudzić, bo naprawdę zależy mi na tej broszce. Dobrze, że sprezentowałam ją sobie, a nie komuś innemu... |
|
|
|
|
#4630 |
|
Doncia
|
DO LIDEREK Z WROCŁAWIA
Chętnie się reaktywuję .... jest teraz jakas oferta dla nowych konsultantek .Prosze o info na PRIV: |
|
|
|
#4631 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Formularz zwrotu możesz wziąć z COKu lub wydrukować ze strefy. Całą sprawę i tak załatwisz dopiero po świętach, ale spokojnie na reklamacje masz 3 miesiące.Cytat:
Cytat:
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-25 o 21:47 |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki, będę musiała się skontaktować z konsultantką. Zastanawiam się nad jednym: z tego co piszesz, ('napisze lub zwróci') nie wynika jednoznacznie, czy broszka musi być zwrócona zanim przyjdzie następna? Myślałam, że musi. Rzecz w tym, że z konsultantką spotkam się gdzieś w połowie stycznia. Nie chciałabym jej robić niepotrzebnego kłopotu, więc pytam tutaj: czy ona może reklamować broszkę bez odesłania jej, czy jednak lepiej poczekać? |
|
|
|
|
#4633 | |
|
Zadomowienie
|
zadzwoń (22 878 28 00) lub napisz maila ze strefy, w którym przedstawisz dokładnie cały problem, najprawdopodobniej będzie tak, że ten zepsuty egzemplarz zostawią ci na "pamiątkę" a przy następnym zamówieniu przyślą ci już pełnowartościowe perfumy, jeśli będą chcieli żebyś ten zepsuty przesłała im pocztą to po prostu powiedz, że nie będziesz ponosić kosztów wysyłki bo wina jest po ich stronie i w takim wypadku niech przyślą kuriera
Formularz zwrotu możesz wziąć z COKu lub wydrukować ze strefy. Całą sprawę i tak załatwisz dopiero po świętach, ale spokojnie na reklamacje masz 3 miesiące.22 878 28 00 od poniedziałku do piątku od 08:00 do 20:00, będzie najszybciej [/QUOTE]Dzięki wielkie za odp ale zadzwonię tam do nich w poniedziałek![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
ale zadzwonię tam do nich w poniedziałek
|
|
|
|
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Formularz możesz bezpłatnie zamówic z następną paczką, jego kod to 90605
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To w pewnym sensie jest jakiś tam kłopot dla konsultantki ale avon daje 100% gwarancji (taka informacja jest na każdym katalogu z tyłu na okładce) i my jako konsultantki musimy się do tego stosować.
|
|
|
|
|
#4636 |
|
Doncia
|
jakie prezenty dostaje w kat. 1/10 nowa konsultantka?? jest jakiś program zachęcający??
|
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie avonu jest informacja dotycząca katalogu 17, co do katalogu 01/2010 to jeszcze nie wiadomo, ale te programy zachęcające wcale nie są takie zachęcające
![]() "Zostań Konsultantką AVON! Już dziś skorzystaj z oferty przygotowanej specjalnie dla Konsultantek mianowanych w katalogu 17/2009 (TS K02/2010) Złóż zamówienie o wartości min. 250 zł w katalogu 17/2009 (TS K02/2010), a otrzymasz wyjątkowy zestaw w cenie 1 zł. Dwie filiżanki do kawy w eleganckim pudełku". |
|
|
|
#4638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oferta dotyczy katalogów 01 i 02.
|
|
|
#4639 |
|
Raczkowanie
|
do kiedy można składac zamowienia z katalogu 17 ??
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
już nie można, ja miałam ostatni termin na 23.12
|
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam pytanie czy za płatność kartą są jakies prezenty? bo tak przeglądam gazetke i nic nie widze
|
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
ale mi chodzi o dostawe kurierską. pierwszy termin regularnej dostawy z kat. 01 mam na 7.01 chyba. ale mi chodzi o to do kiedy moge z 17, chciałam coś jeszcze domowic tą kurierską ale nie wiedo kiedy moge. Mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi
) bo troche to chyba nie jasno wytlumaczyla
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że ja miałam z coraz większym zamówieniem różne kosmetyki.Czy w katalogu 01. jest w ofercie precyzyjny ołówek do kresek? |
|
|
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"W Katalogu 1/2010 Skin So Soft Mineralny Balsam do ciała "Złocisty blask" w prezencie dla wszystkich, którzy w czasie trwania Katalogu 17/2009 dokonają płatności swoją Kartą AVON w Avonie na łączną kwotę min. 250 zł" ![]() Nie, przynajmniej ja nie widziałam
Edytowane przez andziat Czas edycji: 2009-12-26 o 13:56 |
|
|
|
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4648 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny!
![]() Świeta ,święta i prawie już po Świetach , mam nadzieje że miałyście udane Święta jak ja . Przed Świętami miałam miłą niespodziankę, otrzymałam 2 paczuszki 23.12, a myślałam,ze dojdą przed Sylwestrem dopiero,a tu prosze taka niespodzianka Pozdrawiam jeszcze świątecznie .Czytałam dziewczyny, Wasze wcześniejsze posty na temat zamówień z kat 01, u mnie tak jak u większości z Was troszke słabiej, jak narazie na 200 zl, na I termin i tak może być, załapię się i na prezent, może na kolejne dwa terminy będzie lepiej ...
Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-26 o 20:49 Powód: post pod postem |
|
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś czytałam, że aby być w Avonie wystarczy raz na rok złożyć zamówienie ale na 150zł czyli być aktywną konsultantką czy można nawet na mniejszą kwotę ? |
|
|
|
|
#4650 |
|
Doncia
|
Szkoda że w 17 nie zapisałam sie do AVON, wolałabym te filiżanki n iż tester do skóry. A może któraś z Was ma te filiżanki na zbyciu??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

:/ wiec dobrze robiłas ze az tyle maili im napisałas...

.
Formularz zwrotu możesz wziąć z COKu lub wydrukować ze strefy. Całą sprawę i tak załatwisz dopiero po świętach, ale spokojnie na reklamacje masz 3 miesiące.

Pamiętam, że ja miałam z coraz większym zamówieniem różne kosmetyki.