![]() |
#4621 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
Pamiętam, że mówił że mnie kocha. Nie zawsze. Powiem tak- wiem o co mu chodzi. Nie do końca to rozumiem, mimo że się bardzo starałam. Ale chyba nie da się zrozumieć wszystkiego. Chciał czas. Ma czas. Tyle ja mogę zrobić. ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Tylko żeby ten czas nie rozciągał się X czasu... a czy to znaczy,jak chciał tego czasu żebyście się do siebie nie odzywali?
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zadomowienie
|
hmmm, że też nie mogli już zaczekać do końca letniego semestru... wrrr
![]()
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() na mailu macie wiadomosc ![]() do zobaczenia w poniedziałek!!! ![]()
#4625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do maila to może wpisz w wyszukiwarke gdzie takie obiekty się znajdują i napisz,że tanio to może wyskoczą miejsca gdzie będzie mniejsza cena. A jak się nie uda to możecie wyjechać gdzieś indziej np w góry czy nad morze? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
nie za bardzo, bo chodzi mi raczej o wyjazd weekendowy, a z poznania nad morze w weekend to duzo czasu zajmie...
![]()
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś w tym pewnie jest bo na ból nie zwracałam zazwyczaj uwagi i np potrafiłam grać w siatkę ze skręconym kolanem i 3-ma palcami jednej ręki. Że jestem w stanie dużo przeżyć... parę razy już mnie ktoś zrobił w ciula, dobre koleżanki niemalże przyjaciółki (chociaż tego słowa nigdy w stosunku do nikogo nie użyłam) i zawsze coś takiego znosiłam z takim pełnym, pewnym i zarąbiście wielkim spokojem. Potrafiłam iść na egzamin z prawa jazdy i go zdać, mimo że mama w nocy przed moim egzaminem wylądowała w szpitalu w ciężkim stanie, wszystko ze spokojem. Może nawet bez emocji. Stres- do tej sesji potrafiłam go opanować, nigdy się nie dałam wciągnąć w to napięcie przed kolokwiami, egzaminami, nigdy się nie starałam za bardzo wczuć w rolę pokrzywdzonej w jakimś wydarzeniu osoby, bo zawsze twierdziłam, że szkoda nerwów na to wszystko. Więc i to przeżyję. Tymbardziej, że pewnie kiedyś uznam, że to był jeden z moich najmniejszych problemów w życiu. Czy boli? Cholernie boli. Czy się boję? Bardzo. Co mogę z tym zrobić? nic... przetrwać ![]() Nie, ten czas nie miał być po to, żebyśmy się do siebie nie odzywali. On chciał sobie poukładać pewne sprawy, a ja stwierdziłam, że nie będę mu w tym przeszkadzać. Niech sobie układa, niech przemyśli wszystko. Będzie chciał- odezwie się. I nie będzie się raczej długo ciągnął bo podejrzewam, że oboje chcemy to załatwić jak najszybciej. Gorzej, że nie wiadomo czy się jutro zobaczymy, a jeśli nie jutro... to pewnie w najlepszym wypadku za tydzień- dwa. Aha, chciałam się pochwalić- upiekłam dzisiaj ciacho bananowe ![]() ![]() ![]() Pierwszy raz coś takiego robiłam, ale wyszło pyszne ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-02-13 o 22:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.regeneracja-spa.pl/ofertaspecjalna.php Ale tak jak patrze to cieżko trafić na niską cene ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
I nie kusi Cię żeby się odezwać? Bo nie raz tak było,że mówiłaś ,że nie możesz wytrzymać żeby się do niego nie odezwać. Niech on się opamięta i zdecyduje się raz i na zawsze. A co do ciasta ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
a ja zeżarłam 3bita
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, jakoś mnie nie kusi, tymbardziej, że wczoraj jak się spotkaliśmy to też na siebie warczeliśmy jak dwa wściekłe psy. Dziwne, ale to jest właśnie ten etap, kiedy uważam, że to on powinien się do mnie odezwać. Tak się zreszą umówiliśmy, że to on zrobi krok jak będzie chciał. Co do ciasta.... ja właśnie wciągnęłam cały talerz łazanek z kapustą ![]() ![]() ![]() Jak tyć to tyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
litości
![]() ![]() ![]() Cytat:
Głodomorek ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Uciekam do łóżka bo jutro czeka mnie ciężki dzień- powrót do Lublina... Śniegiem wali już od 6 godzin więc podejrzewam, że pociąg będzie albo opóźniony albo nie przyjedzie wcale... Szczerze? nie obraziłabym się gdyby nie przyjechał ![]() Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj Olcia,Olcia ![]() ![]() Ja też uciekam. Dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zadomowienie
|
Kur*a nie moge z moim tz!!! :|:|:|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4636 |
Zadomowienie
|
Mam ochote napisac, ze go nienawidze, serio;(
kolejny raz mnie oszukał, nie ma siły na zabawe w milosc ![]() i nie potrafie spokojnie do tego podchodzic, tak jak Olka czy Justyna ![]() Edytowane przez aanix Czas edycji: 2010-02-13 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Aż tak źle? Może to chwilowy kryzys?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zadomowienie
|
To dluga historia... Skomplikowana, nielogiczna, idiotyczna, bezsensowna. I jestem naiwna wychodzi na to
![]() ![]() A przynajmniej sie czyms zajme i nie bede myslec ![]() ![]() Edytowane przez aanix Czas edycji: 2010-02-13 o 23:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Późno już więc może po prostu połóż się spać. Z problemami dobrze się czasem przespać.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Tylko ja nie usnę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Aanix, jeśli potrzebujesz, to możesz się nam wyżalić
![]() Będzie dobrze ![]()
#4642 |
Zadomowienie
|
wiadomosc jest na mailu.
Aha, ostrzegam, dłuuugie. Hawwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
.......... cześć............ tak cichaczem wchodzę, bo kurcze jak to wszystko przeczytałam włącznie z pocztą, to mi się włos na głowie zjeżył i nie wiem co powiedzieć......
Więc ograniczę się chyba tylko do tego, że z moim tż już lepiej ![]() ![]() ![]() ![]()
#4644 |
Zakorzenienie
|
Aanix...
![]() ![]() A ja czuję jakiś dziwny niepokój... I nie jest mi dobrze z tym uczuciem ![]()
#4645 |
Raczkowanie
|
u mnie wszytko dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Rozeznanie
|
Witam was kochane w walentynki............... .
![]() czy wy widzicie jak ten czas zleciał???? toż to szok, dopiero co pisałam wam w ubiegłe walentynki a to już minął rok od tego, aż niemożliwe ![]() ![]() czy was też tak zasypało? ładnie sie namacham łopatą dzisiaj...........jak romantycznie ![]() ![]() Motylku ![]() Edytowane przez polka764 Czas edycji: 2010-02-14 o 07:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć.Nadrobiłam i idę się zbierać na Chrzciny.Trochę mam stresa.
Chciałam też zobaczyć na poczcie co napiał Crozee i Aanix,ale nie ma nic...No i nie wiem o co chodzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Poleczko cześć ![]() I do wieczora dziewczynki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku twój TŻ ma się lepiej za to mojego dopadło. Jak znam życie to mnie rozłoży najpóźniej jutro. Nie ma to jak romantyczne walentynki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Ola dasz radę. Może tak będzie lepiej? Samemu nie da się ciągnąć związku. A taka dziwna sytuacja już trwa zdecydowanie za długo ![]() Gwizdaczku cieszę się, że z Tżtem już lepiej i miał nawet siłę po sklepach chodzić ![]() ![]() Aanix ![]() Motylku udanej imprezy rodzinnej. Czekamy na zdjęcia Matiego ![]() Miałam Wam opisać mój wczorajszy cudowny wieczór, ale to chyba nie jest dobry moment... W każdy razie zrobiłam mu niespodziankę i kiedy wszedł do pokoju zobaczył pokój całe we świecach, a było ich ok 30 - niesamowity widok ![]() To może opowiem mój sen. Byłam paczką żółtych mms'ów a Tż był tymi brązowymi bez orzeszka :P Dzień jak codzień, poszłam do innego pokoju i przybiega Tż... klęka przede mną, trzyma w ręku pierścionek i nic nie mówi. Ja stoję jak wryta ..on dalej nic nie mówi... a pierścionek ...dziwny. Złoty z perłą oplątaną drucikami. A perła na zaręczyny to podobno łzy. Zapytałam coto ma znaczyć, o co mu chodzi. On na to, że to są oświadczyny. Wkurzyłam się że nawet nie pofatygował się o jakąś przemowę ![]() No ale w końcu ustaliliśmy, że pójdziemy i go wymienimy. A potem poszliśmy do szkoły - mojej podstawówki, gdzie spotkaliśmy się z innymi mms'ami i okazało się, że w tamtym moim pokoju była kamera i ktoś wrzucił filmik z tych "oświadczyn" na youtube i teraz każdy mnie krytykuje że byłam taka wredna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Czeeeeeeeeeeeeść!
Zgadnijcie, kto jest chory w naszym związku...? Podpowiem, że jest to ktoś, kto nie zdał egzaminu ![]() ![]() nie chce mi się myśleć, jak to pogodzę... Też nie widzę, co Aanix i Crooze napisały na poczcie. Olka, ja też Cię podziwiam. Dla mnie teksty o "czasie" są jak kubeł zimnej wody. Albo, albo. Nie ma "czasu do poukładania". No chyba że jakieś 2 dni ![]() Polka, a co u Ciebie? ![]() Ogólnie widzę, że Wasi mężczyźni coś niezbyt do rzeczy ostatnio są. Na szczęście mój jest trochę zmieniony na plus ![]() ![]() ale szczerze to myślę, że tak go wzięło na takie refleksje, bo wczoraj się dowiedział, że zmarł jego kuzyn. w jego wieku był ![]() OK, idę wziąć leki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.