|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
#4623 |
Rozeznanie
|
Niestety nie ma różowych...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
Beatrice ale możesz do nich zadzwonić i zapytać czy nie robią z różowego materiału. Moja znajoma tam zamawiała buty z innego koloru niż podany w sklepie. Jakąś śliwkę czy coś takiego.
#4625 |
Wtajemniczenie
|
A mi dzis moja siostra zkrytykowala nasze imiona dla bobasa...powiedzila ze sa okropne ;( ze swiat sie zmienia i lepiej wybrac imie takie aby wszedzie za granica mogli wymowic...... I problem jest bo z drugiej strony to czemu mam wybrac imie ktore sie nam nie podoba..... Siedze i mysle teraz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Beatrice ale moze zrobia Ci różowe jak robią na wymiar... a poza tym jak masz kupować na necie to mozesz długość w cm zmierzyc. Cholera mnie bierze bo dzieciaki na górze jezdza od dwóch godzin albo na jakims krzesle na kółkach albo na jakims samochodzie i tak to słychac... Niedlugo znowu na ćwiczenia ide a taka brzydka pogoda ze nosa nie chce sie wyściubić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Raczkowanie
|
Khava- czy organista w Cmielowie sie zmienil?? Czy nadal to ten starszy Pan?? Bo wiem, ze bardzo ladnie spiewal.
ja od razu nazwisko Tz przyjelam, niestety moje nazwisko jest zbyt dlugie a i Tz do najkrotszych nie nalezy, wiec musialam sie na jedno zdecydowac i wyboru nie mialam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
My dzisiaj idziemy na ostatnie spotkanie do poradnii, ale tylko mamy byc poł godz. więc szybko pojdzie(mam nadzieje)
Waniliaania ja bym wybrała imie które bym nam sie podobało. |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z tego, że świat się zmienia? Imię powinno być takie, żeby później dziecko nie musiało się go wstydzić a nie żeby mógł to wymówic obcokrajowiec. Według mnie bez sensu podejście.
![]() |
#4631 |
Raczkowanie
|
waniliaania- to przeciez Wasz dzidzius i nikt nie ma nic do powiedzenia, jakie mu imie dacie. Nie sluchaj siostry
![]() wczoraj kolezanka mi zaproponowala, zebysmy przed slubem zamiast wieczorku panienskiego pojechaly sobie na SPA w Naleczowie, mowila, ze maja super zabiegi i jest bardzo fajnie i zgodzilam sie, odstresuje sie przed tym wszystkim Kiedy najlepiej spotkac sie z orkiestra i fotografem, zeby wszystko omowic, bo Qdlatek ma juz to zalatwione, a slub ma po mnie, wiec sie troche przerazilam. chcialam Wam pokazac, jakie zaproszenia mielismy i jakie butki do slubu mamy |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
Ona a powiedz mi nie spadaja CI Twoje buty z nogi? Bo widziałam takie własnie od wew. strony wyciete i bałąbym sie kupic i to jeszcze na slub. Niestety nie było rozmiaru by przymierzyc, a własnie widziałam je na Plantach w Kielcach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale ja nie wezmie imiona jakie mi sie nie podoba zeby bylo tylko dobrze wymawiane. Tylko mi to namieszalo ![]() A ja dzis o 2 wychodze z pracy bo odbieram nadgodzinki ![]() ![]() ![]() ona1010 - bardzo ladne zaproszenia i buciki ![]() Edytowane przez waniliaania2009 Czas edycji: 2010-05-05 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Waniliaania tak jak dziewczyny piszą, wybierzcie imię jakie wam się podoba
![]() Cytat:
![]() zaproszenia też ![]() My sprawy z zespołem, fotografem i kamerzystą dokładnie umówiliśmy 1,5tyg przed ślubem Tu jest fajna stronka z kolorowymi butami dekoracjami, torty sa obłędne ![]() http://inspiracje_slubne.mblog.pl/20...owe%20pantofle |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Wtajemniczenie
|
Justys- ja mam jedne buty ktore sa wyciete z zewn i wewnatrz- taka osobno pieta i sa mega wygodne i nie spadaja. Na wszystkie wesela w nich zawsze chodze i wieksze imprezy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Mehja torty z tej strony to cuda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Justys pamiętam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
O mosz:/
Edit: Znalazłam ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-05-05 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
to te
![]() ![]() ![]() dodam ją jeszcze raz do zakładek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazłam ładne księgi ślubnehttp://www.decorisus.pl/ ale cena 130 zł. duża mi sie wydaje, jedyne co mnie trzyma przy ich oglądaniu to, to ze można wyciągnąc z niej kartki i poźniej wydrukujemy tekst taki jaki chcemy. To jest jedyny plus. Ale tak sie zastanawiam czy nie kupic tańszej a poźniej ewentualnie powklejać na ładnie wydrukowanej kartce to co chcemy. Sama juz nie wiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mehja- pocieszylas mnie, ze 1,5 tyg przed slubem, bo my dopiero tydzien przed bedziemy w Polsce i bedziemy mogli sie z nimi spotkac i menu ustalic te torty sa boskie, tylko kto jaki potrafi zrobic???????
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ona1010 Czas edycji: 2010-05-05 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Nie mam pojecia kto by mogł zrobic taki tort.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Justys o te księgi życzeń chodzi? ![]() ![]() a znalazłam już- to księgi wpisów ta mi się bardzo podoba Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-05-05 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Albumy ksiegi wpisów o to mi chodzi. Ładne są. Dalej bede szukac, bo ta cena to przesada.
Aga a narożniki ozdobne gdzie moge dostac? Allegro? I jeszcze jedno masz na nk w znajomych Ona? jakie ma inicjały? bo nie mam jej u siebie ![]() Edytowane przez justys1358 Czas edycji: 2010-05-05 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Justys ja mam Ona w znajomych. inicjały JM i jest u mnie trzecia od końca
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Justyś są na allegro. Szukaj pod hasłem narożniki ozdobne albo stickersy
![]() |
#4648 |
Zadomowienie
|
https://wizaz.pl/akcje/moj_styl_moja....php?id=381913 ja też biorę udział w tym konkursie tak więc może klikniecie dziewczyny
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/294fb9d287.png Przeznaczenie rozdaje karty, my tylko w nie gramy.. http://s4.suwaczek.com/20091003040114.png Bo KTOŚ sprawia, że ten uśmiech się pojawia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Wtajemniczenie
|
hej.
ja dziś miałam cięzki dzien w pracy, mało ludzi bo paskudna pogoda, także człowiek czuje się jeszcze bardziej zmęczony.... Biore się za nauke a o 18 przychodzi do nas obraz, wiec 24 godzinne modlenie się zapowiada ![]() pozdrawiam ![]()
#4650 |
Rozeznanie
|
śliczna ta księga
![]() Ładne te buty Ona. Ja najwyzej ostatecznie kupie jakies zwykłe slubne. Bo sama sobie komplikuje wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.