|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |||
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
![]() Kochana, trzymam kciuki za jutro- będzie dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zadomowienie
|
Ja zaopatrzyłam się w Jedo Fyn 4DS. Wybrałam taki, bo właściwie przez całą ciążę leżałam i oglądać mogłam wózki tylko w jednym sklepie niedaleko gabinetu ginki jak chodziłam na wizyty. Mnie się podoba. Nie da się nim bujać mocno, ale o to mi chodzi. Oglądałam też tam x-landera ale mnie się nie spodobał. Kwestia gustu. Swego czasu spędziłam sporo czasu na necie czytając opinie o różnych wózkach i tak myślę, że jeżeli chodzi o Chicco to warto poszukać innych opinii w necie. Wiem że nie ma idealnego wózka. Ja ze swojego jestem zadowolona wstępnie, choć komuś innemu może się nie podobać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Aper - drzwi były zwykłe, takie do pokoju, 70cm
![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mm.. trruskaweeczkii.. ![]() Ja przed chwila objadłam sie pizzą ![]() Bo ja będę trzymała wszystkich w napięciu i rozpakuje się w najmniej spodziewanym momencie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zadomowienie
|
Yolanda9 za jutro
![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Co do krwi pępowinowej to według mnie szkoda kasy. Za mało jest ten temat na razie zbadany, a materiał może nie być zdatny do zastosowania po 30latach. Tego jeszcze nie wiadomo, wolę mu tą kasę co bym musiała dać do banku krwi za przechowanie odkładać na studia, albo na co będzie potem chciał. Medycyna i tak idzie do przodu więc pewnie też w inny sposób da się leczyć wiele chorób. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Ale piszecie, nie wyrabiam... Daję odpowiedź, a tu już dochodzą nowe pościaki
![]() Siala, kobieto - masz ode mnie medal ![]() ![]() Dzięki za ekspresowe opinie o wózeczkach ![]() Cytat:
![]() Yolanda - przyłączam się do trzymania kciukasów! Edytowane przez Aper Czas edycji: 2010-05-18 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zadomowienie
|
Dosyć dużo, ale ja szczęściara mam windę i jakby co wózkownię zaraz za drzwiami wejściowymi.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Będę czekać na sms-owe wieści. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak Twój czop się miewa? odszedł cały? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zadomowienie
|
A co do wózków to będąc ostatnio na spacerze w parku zauważyłam, że panuje moda na zakładanie rejestracji z imieniem dzidka na wózku. Widziałyście coś takiego??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19409768]
hihi... ![]() a jak Twój czop się miewa? odszedł cały?[/QUOTE] Ee. nie wiem ![]() A tego czopa to nic więcej nie odchodzi ![]() Później jeszcze była taka mała kulka takiej galaretki. Ale śluz to to nie był ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie się to nie podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja na przykład denerwuję się, kiedy opowiadam mojemu o czymś związanym z ciążą (nie jęczę, nie użalam się, informuję jeno ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny popłakałam się ze śmiechu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() moj TŻ zachwycony i chyba kupimy: http://www.allegro.pl/item1017399831...l_odblask.html
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
...ale mnie wzieło....zjadła bym teraz gar botwinki
![]() ![]() A wy miewacie takie dziwne napady..??Ja ostatnio tez łyżkami mogę wcinać śmietanę....no masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dla mnie głupota. yolanda9 trzymam kciuki za jutro. ![]() marhalczar duże macie to osiedle.Czy ten basen nie za mały? Ale jakoś betonowo u Ciebie.Piszę o tym zdjęciu co podałaś to chyba na zewnątrz osiedla już.Z drugiej strony? Dziewczyny czy wy też macie ciągle spuchnięte stopy.Niestety mi juz tak zostanie.Nawet po nocce mam spuchniete i w miejscu pod kostkami mnie boli.A do tego od wczoraj zaczęły mnie ręce swędzieć od wewnętrznej strony. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() I zupa kalafiorowa co drugi dzień a to wszystko popijam hektolitrami mleka! Minimum 10 kartoników na tydzień.. Mam nadzieję, że Mała będzie mogła patrzeć jeszcze na mleko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Raczkowanie
|
no nie wiem czy mercedes, ale jest na prawde lekki, a to najwazniejsze zebym pozniej z wywalonym jezorem po schodach nie biegala. Ale te x landery to chyba tez dobre sa bo u nas na osiedlu b. popularne, w kazdej klatce jakis stoi
![]() 1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19409768] a jak Twój czop się miewa? odszedł cały?[/QUOTE] a lwasnie skad wiadomo czy caly czy nie caly? ja to wogole zielona jestem... Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tez nie lubię szpitali, ale cóż, nie ma wyjścia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tego swedzenia nie lekceważ. To mogą być objawy cholestazy - dość niebezpiecznej choroby w ciąży ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo dziewczyny
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19409768] ![]() ![]() Będę czekać na sms-owe wieści. ![]() wiem, wiem...muszę to przeżyć...ale dygam się.... ![]() Cytat:
Co do samego modelu wózka, to również nie jest w moim guście... wygląda strasznie plastikowo... ma jakąś amortyzację? bo te małe piankowe kółka nie wzbudzają mojego zaufania ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
mówicie coś o chcicach na coś..
![]() Ja mam ostatnio straaszne chętki na kiełbase ![]() Wyszłam sobie z wanny.. i mała teraz kreci bączki na szyjce ![]() Nooo i jak zwykle krzyyż.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Rozeznanie
|
czesc Babeczki!
Dziekuje slicznie za komentarze dot.naszego Synka. Malusio jest cudny, udalo sie Go przekonac do cyca i poki co od dwoch dni jedziemy bez butli ![]() ![]() ![]() Bydgoszczanka ja konam kazdego dnia ze zmartwienia o moje Malenstwo!!!!!!!! czasem boimy sie z malzem, ze to po prostu sen, obudzimy sie a Stefanka nie bedzie. ![]() Gratuluje wszystkim rozsypanym mamusiom, nie jestem w stanie doczytac wszystkich zaleglych postow. Dzien nasz zaczyna sie i konczy pod tytulem Stefanek i to jest cos niesamowitego! Mocno trzymam kciuki za wszystkie mamusie, ktore jeszcze maja brzusie. Cieszcie sie ostatnimi chwilami z brzuszkiem, powiem Wam jedno, bardzo brakuje mi brykajacego Brzdaca w brzuchu, nagle sie tam taka cisza zrobila ![]() sciskam na dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
![]() No i zaczęło się samoistnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie coraz częściej głaszczę sie po brzuszku i mysle, że juz niedługo go nie będzie ![]() ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za szybkie i pomyslne rozpakowanie i czekam na wiadomosci ![]() ![]() ![]() Dzien dobry ![]() U mnie noc minela bardzo spokojnie, tylko jedna wycieczka do wc. Czop ciągle odchodzi i od wczoraj wieczorem mam lekką biegunkę, więc zwiatunów zblizającego się porodu przybywa ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas nocka minęła spokojnie, spałam bez przerwy około 7h, więc super. a myślałam, że będę biegać do wc co chwilę, bo wieczorem mała na pęcherzu siedziała. zamówiliśmy wczoraj łóżko do sypialni i szafeczki nocne, dziś zamawiam elektroniczną nianię z monitorem i ochraniacz. zostaną do kupienia już tylko prześcieradełka do łóżeczka i drobiazgi w aptece. ![]() mój fachowiec dziś ma przyjechać i kończyć remont, będę więc mogła wysprzątać pokój Ewci lada moment i zacząć prać, prasować, układać ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam kochane ![]() Ktoś mi podwędził moje słoneczko,które świeciło jeszcze wczoraj....Ja nie chcę deszczu! Dziś mamy spotkanie z położną,zobaczymy co ciekawego nam powie. Bo na badanie to ja już nie liczę nawet ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Udanej wizyty życzę ![]() A mi się chyba jednak dziś włączył instynkt wicia gniazda. Już jedno pranko się kończy - takie wesołe, kolorowe, bo naszło mnie żeby zabawki wyprać. Jeszcze chyba sobie ręczniki popiorę. Później prasowanie, posprzątam łazienkę. Aż się sama sobie dziwię, bo ogólnie raczej nie przepadam za tym a mnie dziś tak naszło. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam mocno!!!! Cytat:
Maly mniej ruchliwy. no chyba ze wy dziewczyny wiecieco to moze byc...help Stefankowi gratulujemy apetytu...i oby karmienie nadal szlo bez problemow z cyca ![]() Edytowane przez ewciak123 Czas edycji: 2010-05-19 o 08:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Cytat:
O ja ie fajne wieści z rana ![]() Trzymamy kciuki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- a jeszcze różne sms-owe wieści: od kropki macie wszystkie pozdrowienia, podziękowania za kciuki i miłe wpisy. rozpakowanym kropka gratuluje. ![]() Danielek ma żółtaczkę, więc nie wiadomo, kiedy do domu, na pewno jednak nie przed czwartkiem. Poza tym kropka jest od soboty na głodzie, jednie sucharki, które przemyciła jej mama ją ratują. ![]() Ale Danielek jest cudny, kropka uwielbia go i stwierdziła, że macierzyństwo to szaleństwo. ![]() szaja natomiast ma saharę w cyckach. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.