|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
ale tak to jest kto pierwszy ten lepszy jutro sobie odbijesz![]() ona nawet nie ma żadnego swetra szczerze mówiąc to mi się nie podobają te psie kubraczki nie wyobrażam sobie mojej psinki w czymś takim![]() nie dziękuję ![]() pracuję od 20 min od razu mi wszedł koleś i właśnie wyszedł![]() kurcze jutro mam dyżur od 8 i tak cały tydzień no cóż
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Cytat:
Hmm sama nie wiem ![]() A mnie się podobają i moja psina wygląda w sweterku prze słodko U niej to nie tyle chodzi o wygląd co po prostu o ciepło, bo ona ma normalne włoski zamiast sierści i przy takich konkretnych mrozach jest jej zwyczajnie zimno ![]() No to super, mam nadzieję, że przez cały czas będzie się dużo działo ![]() Ja miałam jechać do koleżanek i nie wiem sama, zaczęłam się ubierać i mnie nerwa jakaś wzięła i chyba zostanę w domu z tego wszystkiego
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze kasa jakaś wpadnie a ostatnio miałaś duży ruch w tych godzinach przecież![]() yorki to jedyne psy które fajnie wyglądają w tych sweterkach ale ostatnio widziałam jamnika w golfie to myślałam że się wyłożę ze śmiechudzieje się cały czas, teraz mam przerw 10 min bo moderatorka poszła na fajkę ![]() odpocznij sobie, w taką pizgawicę nie ma co się szlajać ![]() tak jak napisałam tak mam przerwę zrobiłam sobie herbatkę i zapaliłam w końcu papieroska![]() zjadłam kawałek babki drożdżowej bo głodna coś się zrobiłam ![]() tak patrzę na swoje paznokcie i przydałoby się z nimi porządek zrobić tak jak zmyłam lakier w środę tak nie miałam czasu nawet pomalować dzisiaj chyba frencha sobie zrobię teraz jak pracuję nie ma szans bo co chwilę ktoś włazi, ale po 20 jak wrócę z psinką chyba się wezmę za te moje pazurki
|
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam koleżankom smsa że nie przyjadę I tak pewnie nie robiłybyśmy nic ciekawego, a tak to kaska jakaś wpadnie ![]() Haha no jamnika nie widzę za bardzo w takich szmatkach, a u nas na osiedlu jest taka baba co dalmatyńczyka ubiera w góralski kożuch No to super, że dużo się dzieje Oby tak dalej Oj z moimi paznokciami też przydałoby się zrobić porządek , nawet odżywki ostatnio nie nakładałam i masakrę mam na dłoniach... dzisiaj je pomaluję, a po wypłacie zamówię sobie na all ten nail tek , może nareszcie zapuszczę sobie długie paznokcie , bo jak na razie to chyba niewykonalne
|
|
|
#4625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, lepiej sobie coś zarobić, tymbardziej że z koleżankami widzisz się prawie codziennie![]() ja też sobie chyba tą odżywkę zamówię, kiedyś ją miałam i mi pomogła ![]() ja mam takie średniej długości ale co z tego jak się rozdwajają ![]() jeszcze z pół godzinki i koniec ależ mi szybko zleciało, cały czas coś się dzieje był ten koleś co wczoraj siedział 3 h i dzisiaj siedział 1,5 h musiał iść na zakupy i dlatego poszedł
|
|
|
|
|
#4626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj to widzę nie ja jedna mam problem z rozdwajaniem ![]() No to super, że cały czas miałaś ruch Kurde żałuję , że nie zdążyłam się wpisać na tą zmianę C , już bym miała po robocie, no ale trudno się mówi ![]() Mój braciszek dalej się nie przywlekł, ciekawe czy przyjdzie sam, czy go przyniosą ![]() A nie przeszło Ci przez myśl ile byś zarobiła, jakbyś na swoich czatach przytrzymała kolesia półtorej godziny ? ![]() Ja już zasiadłam do czatów, ale na razie żaden moderator się ze mną nie połączył, więc czekam sobie ![]() Reszta dziewczyn widzę nas olała
|
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozdwajanie się paznokci jest okropne ![]() w ogóle cały czas mam ruch, tylko pierwszy dyżur był jakiś kiepski ![]() myślisz że dał w szyję? może nie będą musieli go przynosić![]() ja na swoich też zarobiłam sporo jednego miałam 2 h także luzik zawsze też mam odpalone swoje czaty![]() pewnie zaraz się załączy, z tego co widziałam tylko jeden moderator ma dzisiaj popołudnie więc pewnie ma przerwę krótką po mojej zmianie ![]() no właśnie ![]() ja zjadłam sałatkę na kolację ![]() Tż wybył na piwko z kolegą ale pewnie niedługo wróci ![]() byłam z psinką na siku i cały czas śnieg pada, ale jest ciepło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super, że tak dobrze Ci idzie. Mój mod załączył się jakoś delikatnie przed ósmą, ale na razie nikt nie napisał i już się martwię, żeby ten poprzedni bardzo udany dyżur nie był jakimś pojedynczym wybrykiem ![]() Aa to Ty widzę biznes na całego ![]() U mnie też się pogoda poprawiła , tzn zerwał się wiatr, ale na termometrze jakieś -4, więc o wiele cieplej niż rano
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spokojnie dopiero kilkanaście minut minęło życzę wielu klientów oczywiście![]() no ba, jak kręcić biznes to na całego ![]() u mnie jest -2 ale strasznie wieje ![]() w ogóle to chyba jutro przejdę się do Natury i kupię rodzicom jakieś kosmetyki na prezent, nic innego nie wymyślę a teraz jest tyle fajnych zestawów kosmetyków że jest w czym wybierać Tż kupuję jakieś perfumy chyba, jak będę za tydzień w szkole to wdepnę do sephory i coś wybiorę ![]() zostaje mi mama Tż, jego siostra i szwagier
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie odezwał się kolejny, mam nadzieję że chwilę posiedzi U mnie tak samo , łeb chce urwać taki wiatr Niby na termometrze -4 ,ale przez ten wiatr czuć jakby było o wiele zimniej.No i fajnie , kosmetyki zawsze się przydadzą , także pomysł całkiem dobry Moja mama miała dzisiaj urodziny, ale niestety nic jej nie kupiłam, bo bez kasy jestem... Złożyłam jej tylko ładne życzenia i powiedziałam, że prezent dostanie w innym terminie Za rok będzie miała 50 urodziny, wtedy to muszę jakiś porządny prezent kupić No to już mało Ci zostało tych prezentów A masz jakiś pomysł co kupić ?
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne że kasa leci![]() dokładnie tak jest, odczuwalna temperatura jest o wiele niższa, nie dawno była prognoza pogody na tvnie i za tydzień ponoć mają być mrozy takie że w nocy może być -30 stopni ![]() właśnie o to chodzi że kosmetyki zawsze się przydadzą ![]() sto lat dla mamy no właśnie nie wiem co kupić mamie Tż też ewentualnie jakieś kosmetyki a dla siostry i szwagra to nie wiem, no i jeszcze zapomniałam o moim bracie i jego lasce![]() ostatnio byłam z moją psinką u koleżanki i ona miała te chrupki dla psa chappi no i mojej tak posmakowały że całą miskę u niej zjadła, więc jej dzisiak kupiłam 3 kg na mikołajki![]() właśnie mi psinka wskoczyła roztrzęsiona na kolana bo usłyszała że ktoś petardę odpalił na dworze, ja nie wiem co to będzie w sylwestra, Tż mówił że jak była młodsza to się nie bała w ogóle petard, teraz taki tchórz się zrobiła..będę musiała iść z nią do weta po te tabletki na uspokojenie ale nie wiadomo czy jej to pomoże, moja sąsiadka mówiła że jej teściowa daje te tabletki psu a on i tak się cały trzęsie ze strachu i siedzi z nim w łazience z włączonym radiem żeby pies zawału nie dostał
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam kochane, byłam u Tż na weekend, teraz siadam do nauki, sporo mam.. jak skończe to nadrobie
![]() buziaaaki ![]() ![]()
|
|
#4633 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dobrze, niech siedzi jak najdłużej Już pewnie zarobiłam na siebie dzisiaj, teraz zarabiam na nich ![]() O matko -30 To ma być gdzieś tam w Waszych rejonach, czy w całej Polsce ? Dziękuję w imieniu mamusi Kurde ładnie się wykosztujesz na te święta Na szczęście potem nastanie styczeń i będzie trochę mniej wydatków Haha no to porządny Mikołaj przyszedł do Twojej psineczki Bidny Mikołaj w tym roku Ale nadrobimy Przyjdzie do niej Dziadek Mróz na wigilię ![]() O matko to jakiś ciężki przypadek z tego pieska znajomej , na ogół te tabletki dają efekt, a jeśli faktycznie na danego psiaczka nie działa, to zawsze można podwoić dawkę. Obowiązkowo wybierz się do tego weterynarza, bo szkoda aby piesek się stresował . Miejmy nadzieję, że jej pomoże. Cytat:
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- W ogóle to muszę się Wam pochwalić, bo wiecznie na to narzekałam... Moja paląca mamusia nie pali papierosów już tydzień Nareszcie mogę zjeść śniadanie w kuchni Mówi, że nawet jej nie ciągnie, no i pierwsze pozytywne aspekty rzucenia palenia najbardziej widzi po portfelu
|
|
|
#4634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wracaj do nas szybko![]() Cytat:
nie zapominaj że mamy też prowizję więc nie tylko na nich zarabiasz![]() to była prognoza długoterminowa ogólnie dla Polski a pokazywali Hiszpanię i 20 stopni![]() zawsze w święta bankrutuję ![]() no a jak, na wigilię planuję jej kupić obrożę z "diamentami" ![]() no właśnie ten pies już dostaje maksymalną dawkę i nic to nie daje na pewno z moją pójdę do weta bo nie chcę żeby się trzęsła całego sylwestrano to brawa dla mamy tak trzymać a co ją skłoniło do rzucenia? wiadomo że na portfelu to się bardzo odczuwa
|
||
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz po tym jak poszedł, moderator zarządził przerwę i dopiero co zalogował mnie od nowa Mam nadzieję, że coś będzie się działo.Wiesz mi na tej prowizji nie zależy tak bardzo jak na tym, aby zostać w tej pracy, więc patrzę głównie na to, aby być dla nich opłacalną i aby chcieli dalej współpracować ze mną ![]() No to ładnie się nam zapowiada... Moja siostra jest w Hiszpanii i jak dzwoni i opowiadam jej, co się tutaj dzieje, to się śmieje i mówi, że ona chodzi w krótkim rękawku ![]() Mnie też bardzo podobają się takie obróżki, ale moja dama nauczona jest chodzić w szelkach I ma swoje ukochane , czerwone w żółte kostki Lubi chodzić w obroży ? Ja moją raz wyprowadziłam na spacer w obroży i w ogóle nie chciała chodzić ![]() Skłoniło ją pewnie własne zdrowie, moje bezustanne narzekanie i finanse Oby się trzymała jak najdłużej, jestem pełna podziwu że nareszcie się zebrała
|
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dobrze![]() myślę że jakby im coś nie pasowało to już by napisali ![]() to Ty masz jeszcze siostrę? ale fajnie w grudniu w krótkim rękawku chodzić![]() no to super ma szeleczki ![]() ja chcę jej kupić czerwoną ona czarna więc fajnie będzie wyglądać![]() podziwiam Twoją mamę, sama bym chciała rzucić ![]() ja obejrzałam fajny film na tvnie, wciągnęłam się i się skończył, okazałoi się że to część 1 i za tydzień będzie część 2 ![]() Tż dzwonił że już wraca z piwa ![]() opiłowałam sobie paznokcie i odsunęłam skórki a wcześniej wymoczyłam w ciepłej oliwie z cytryną
|
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie mi się palantunio rozłączył, a siedział chyba z pół godziny ![]() Ano mam siostrę, 5 lat starszą ode mnie jest już mężatką i mieszka z mężem w Hiszpanii , ale planują wrócić do Polski jakoś w przeciągu najbliższego roku No ja też jej zazdroszczę Jak psinka czarna to czerwona będzie wyglądać super No i czerwone ponoć szczęście przynosi czy jakoś tak ![]() No to bierz się do roboty , nie wierzę , że nie dałabyś rady ![]() A no to się naoglądałaś ![]() Oj no to widzę, że ładnie zadbałaś o pazurki Ja też sobie przygotowałam preparat do skórek i chyba się za nie wezmę, póki mam trochę luzu. Mam nadzieję, że zbyt długo ten luz nie potrwa
|
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
hoł
![]() Sunset-wszystkiego najlepszego dla mamy Anastazjaale Toja psinka bedzie cudownie wygladala w czerwonej obrozy ![]() Ewelina-by Ci ladnie wszystko do glowki wchodzilo w koncu spokoj wczoraj byli znajomi,dzisiaj moje rodzenstwo,co to byl za halas obalilismy z bratem i szwagrem flache i wszystko pojechalo mama pojechala do siostry i wroci dopiero po swietach![]() ![]() teraz bylam u znajomych na chwile,ale towarzystwo pokonczone to wrocilam zaraz ide sie wykapac i aaa bo jestem padnieta
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję w imieniu mamusi O kurcze, to będziesz świętować sama z tatą , czy spotykacie się jakoś wspólnie na wigilii ? ![]() Ty tak wcześnie spać ? No nie poznaję koleżanki
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-12-05 o 22:57 |
|
|
|
|
#4640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ostatnie 3 dyżury miałam wolne może z 10 minut![]() też nie wiem jak oni to naliczają, ale myślę że są zadowoleni z naszej współpracy skoro nie protestują ![]() no proszę, fajnie, zawsze chciałam mieć siostrę ale rodzice się nie postarali i chyba już nic z tego nie będzie![]() a z tym że czerwone przynosi szczęście to nie słyszałam ![]() pewnie zapomnę o tym filmie ![]() jeszcze nałożyłam odżywkę i nie pomalowałam w końcu, jutro to zrobię a może odżyją przez noc ![]() Cytat:
![]() to widzę że niedziela nie zmarnowana skoro flaszka pękła i co nie będziesz z mamą na wigilię? ja właśnie wyszłam z wanny poleżałam sobie i znowu było SPA nałożyłam maseczkę nawilżającą na buźkę i czytałam gazetę potem wyszorowałam się syrenką i nałożyłam brązujący
|
||
|
|
|
#4641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi dzisiaj trochę gorzej niż ostatnio, ale i tak nie jest źle W sumie często piszą i miałam kilka długich rozmów, ale zdarzyło się też kilka przerw , także zdążyłam osunąć skórki i nałożyć odżywkę na pazurki ![]() No nie wiadomo jak oni to robią, może w trakcie współpracy nic nie mówią, że nie są zadowoleni , tylko dopiero jak kończy Ci się umowa to informują Cię, że zakańczają współpracę , bo wyniki za słabe... Mam nadzieję, że nas to nie spotka ![]() My za małolata kłóciłyśmy się strasznie, ale teraz obie wydoroślałyśmy i dobrze sobie żyjemy i tęskni mi się za nią okrutnie, bo tyle już jej nie widziałam Mam nadzieję, że jak wrócą to postarają się o jakiegoś bobaska, ale bym bawiła Anastazja powiedz mi , jak dokładnie nazywa się ten Wasz balsam brązujący ? Muszę sobie go kupić , bo kurcze blade cielsko mam ![]() A jaką maseczkę nakładałaś ? No widzę ładnie pani zadbana jest, tak trzymać
|
|
|
#4642 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja-ale spaaaaaa
Sunset-ja mam Lirene Mocha a Anastazja ma teraz chyba,soraye? ![]() wlasnie wszylam z wanny,wsmarowalam sie brazujacym,zrobilam peeling i nalozylam nivolke na buzie bo okropna cere mam;/ co do swiat,to wigilia bedzie u siostry w Łodzi i tam jedziemy wszyscy oprocz taty bo pracuje w swieta ![]() musze jutro isc do miasta po podklad bo mi sie konczy ![]() postanowilam ze jak mamy nie ma to uszyje sobie sukienke na sylwestra juz mam pomysl ino szyc![]() posiedze jeszcze chwilke i uciekam spac bo mnie glowa boli wypilismy te flaszke ale aby tylko mnie zmulilo i nic wiecej
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co Ci się z buzią dzieje? Mnie przez okres wysyfiło masakrycznie, teraz powoli moja twarz wraca do normy... O kurcze, no to szkoda, że wigilia bez taty ![]() Co to za sukienkę sobie obmyśliłaś ? Pochwal się pomysłem A w ogóle to jakie masz plany na sylwestra?![]() Pewnie za mało było i dlatego Cię zmuliło Ja powoli kończę prackę Ta ostatnia godzina była trochę martwa, tzn miałam kilka rozmów ale raczej krótkich. Mimo wszystko jestem zadowolona, bo ruch był i pewnie trochę zarobiłam. Może wszystkie zboczki idą spać, bo jutro poniedziałek i trzeba iść do pracy
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie mam wysypana i robia mi sie stany zapalne,juz sama nie wiem co z nia robic no szkoda,ale to bylo do przewidzenia bo zazwyczaj pracuje w swieta ![]() a pochwale sie jak cos z niej wyjdzie ![]() a prawdopodobnie idziemy do znajomego na domowke mielismy isc na bal,ale ja ciut nosem krecilam,bo sama nie chcialam isc a znowu brac kogos na sile byloby bez sensu a Ty?![]() no bylo za malo jeszcze wolno pilismy wiec w ogole...![]() no tak,poniedzialek nikgo nie oszczedza mnie rowniez wiec uciekam![]() dobranoc
|
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak z wydajnością , na ile starcza przy codziennym użytkowaniu ?![]() O kurcze, to nieciekawie :/ Rozumiem, że nie masz pojęcia skąd Ci się to wzięło ? Ja chodziłam taka wysypana po je*anej Belissie Jak nigdy nie miałam problemów z syfkami, tak po tych tabletkach miałam wysypane całe ramiona i buzię, normalnie jak trądzik :/ Przestałam jeść to dziadostwo i problemy skórne minęły jak ręką odjął ![]() Domówki są chyba najlepszą opcją na sylwestra, więc zazdroszczę ![]() Ja jak co roku nie wiem Nikt znajomy nie organizuje niczego w tym roku . Myślałyśmy z dziewczynami , żeby wybrać się do takiego duużego klubu 50 km od naszego miasta, ale nie wiadomo jak będzie z transportem, bo o kierowcę w sylwestra ciężko. A moja rodzina wybiera się w ten dzień na narty i rozważam taką opcję, aby wybrać się z nimi .Nie mam pojęcia jak to się skończy i szczerze mówiąc to nie cierpię tego czasu przed sylwestrem, bo nigdy nie wiadomo co robić ![]() Aa no to nie Twoje klimaty, nie dziwne że Cię zmuliło Ja właśnie wyszłam spod prysznica, nałożyłam samoopalacz na buźkę i mogę lecieć spać Kolorowych i kosmatych
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ale mi się nie chciało wstawać dzisiaj Mróz na szczęście trochę zelżał, jest jakieś -2, więc spacer z psem zaraz po przebudzeniu, nie był szokiem termicznym ![]() Na śniadanie zjadłam kanapki z salami Teraz popijam herbatkę i zaraz lecę się ogarniać , no i na 9 do pracki . Dzisiaj tylko do 15, więc szybko zleci ![]() Miłego dnia
|
|
#4647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() możliwe że po okresie umowy dają znać czy przedłużają czy nie ![]() ja za moim bratem też tęsknie, mimo że praktycznie cały mój okres dojrzewania go nie było i nie zdążyliśmy się nawet porządnie pokłócić ![]() a jeździsz do niej do tej Hiszpanii? mój brat już ma bobaska ale jest za daleko i rzadko go widuję a jest straszny słodziak![]() Lirene Mocha ale to już nadziejka Ci napisała, ja go kupiłam w piątek w promocji w Naturze za 9,99 ![]() maseczka z perfecty nawilżająca w takich saszetkach po 1,80zł ![]() Cytat:
![]() mój Tż zawsze pracuje w święta, ale teraz ma na rano czyli będzie po 14 w domu ![]() domówki są najlepsze, my zawsze u nas robiliśmy imprezę, a w tym roku jakoś nie chce mi się tego wszystkiego przygotowywać, tymbardziej że ja pracuję do 14 a mój Tż do 22 wczoraj gadaliśmy na temat sylwestra i jak kolega z wieżowca obok będzie robił imprezę to pójdziemy do niego znając życie znajomi będą chcieli się do nas wkręcić jak co roku bo mamy mało znajomych którzy mają swoje mieszkania więc szukają miejscówki do imprezy ale to jest męczące, najpierw przygotowywania a potem wielkie sprzątanie no i w trakcie imprezy trzeba pilnować żeby niczego nie zniszczyli itd, w zesżłym roku na sylwka koleś zgasił nam papierocha na panelach i jest do teraz czarny ślad bo się przypaliło![]() to dlatego Cię zmuliło witam ![]() na śniadanie tradycyjnie płatki i kawka ![]() ale mam masakrę od rana ten dyżur był jednak dobrym pomysłem, co chwilę ktoś wchodzi ale na szczęście udaje mi się też faktury zliczać w robocie, teraz mam przerwę więc zrobiłam sobie herbatkę i byłam w piekarni po bułki![]() ale mi się dzisiaj wstawać nie chciało ![]() u mnie temperatura +1 i mega chlapa się robi dobrze że kupiłam sobie porządne buty to chociaż nie pływam ogólnie na dworzu cieplutko![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- ja właśnie skończyłam dyżur cały czas coś się działo ale też zrobiłam prawie wszystko w pracy co było do zrobienia i tym sposobem szybciej wrócę do domujeszcze tylko muszę dwie rzeczy zaksięgować i koniec na dziś ![]() Tż dzwonił przed chwilą i dopiero wstał tak to jest jak się siedzi do 2 w nocy przed kompem![]() dzisiaj mama Tż ma egzamin na prawko jeszcze nie dała znać czy zdała czy nie![]() i żałuję że suszyłam jesienią grzyby nad gazem bo przyszedł rachunek-120 zł |
||
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja, co do tych przerw to miałam na myśli czas, w którym nie było żadnego klienta
Ale na szczęście nie było tych przerw zbyt wiele, więc ludzik ![]() No właśnie nie byłam u niej jeszcze, a koniecznie chciałabym się wybrać zanim wróci do Polski Może na następne wakacje się uda ![]() Dzięki za info o tych specyfikach, pewnie się zaopatrzę na dniach No to super, że na dyżurze dużo się działo, zarobiłaś sobie i tu i tu ![]() Oj to faktycznie niezły ten rachunek przyszedł, za tą kasę miałabyś już pewnie takie specjalne urządzenie do suszenia warzyw i owoców ![]() U mnie też się zrobiła chlapa Zazdroszczę bucików, ja niestety muszę pływać ![]() Ja niedawno wróciłam do domu Po pracy byłam jeszcze po prezent na Mikołaja dla mojej psinki Dostała kokardkę , kabanoska , ciasteczka-gwiazdki , kostkę i jeszcze jakieś inne psie ciastka Ogólnie to wyszłam dzisiaj z pracy trochę zniesmaczona... Szefu przyjechał około 11 i zdziwiłyśmy się, że siedział z nami tak długo ,bo zwykle jest jakieś 2 godziny i jedzie... No i jak ja poszłam na zaplecze się zbierać do domu , to on poszedł za mną, wręczył mi kasę i mówi że mam tutaj wypłatę i że będzie dzwonił do mnie około 20 grudnia Nie spodziewałam się tego, dał mi umowę na cały miesiąc i myślałam, że faktycznie będę pracować tam cały miesiąc ... Dobrze, że mam te czaty, bo byłabym mega wku*wiona ![]() Dzisiaj rano pisał do mnie KD No i powiedział , że jeśli się będę nudzić wieczorem to żebym się odezwała i coś wymyślimy No i pewnie się odezwę Tylko umówiłam się z koleżanką na wieczór, już drugi dzień mam do niej pojechać i wczoraj odmówiłam i zdaje się, że dzisiaj też będę musiała odmówić ![]() Zrobiłam sobie mikołajki, wzięłam sobie od siebie 2 komplety bielizny, czerwony i taki jakby grafitowo/fioletowy, dziwny kolor ,ale bardzo ładny No i jeszcze sąsiad mi na wycieraczce zostawił czekoladę i myślał, że się nie kapnę , że to on ![]() Ja już czatuję, zjadłam obiad i chyba muszę iść do toalety bo mnie zaczyna brzuch boleć, a tu kurna od razu ktoś napisał i chyba prędko nie zamierza wyjść
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i super że nie było ich dużo![]() koniecznie się wybierz do Hiszpanii, tam jest bosko ja mam luzik w pracy bo siedzę sama i nikt mi nie przeszkadza ![]() te suszarki są beznadziejne i ciągną mnóstwo prądu ![]() o proszę czyli jednak psinkę Mikołaj odwiedził superale frajer z tego szefa;/ weź nawet tam nie idź jak do Ciebie zadzwoni, powiesz mu że już masz pracę, co za ch.jas ![]() oooo to widzę że randka się szykuje nardzo dobrze ubierz nową bielizną![]() no to jak wyjdzie to poproś o przerwę ![]() ja zjadłam obiad o 13 bo o tej wróciłam do domu ![]() wyprawiłam Tż do roboty i posprzątałam chatę ![]() przed chwilą zjadłam danio w ramach podwieczorku ![]() teraz idę szybko z pieskiem na siku i zasiądę do czatów
|
|
|
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A chyba że tak, nie znam się na takich sprawach więc nie wiem No cóż, pozostaje Ci pewnie suszyć w tradycyjny sposób ![]() Kurcze zastanawiałam się, ale nawet jeśli pracowałabym sobie na czatach, to kasę i tak miałabym dopiero w styczniu, a za ten tydzień przepracowany u niego miałabym jakąś kasę na sylwestra i tak się waham trochę ... ![]() Z jednej strony rozumiem , że nie ma ruchu, ale z drugiej to jest takie trochę poniewieranie Bez żadnego uprzedzenia wręcza mi pieniądze Trochę dziwnie się poczułam...Na pewno ubiorę, ale dzisiaj pewnie nie poszalejemy zbytnio , bo mam końcówki okresu A szkoda, bo straszną chcicę mam No ale troszkę poprzytulać się można ![]() Zrobiła mi tą przerwę, z łaską bo z łaską, ale zrobiła. Jakaś dziwna ta moderatorka dzisiaj, niemiła :/ No to daj znać jak tam idzie na czaciorkach U mnie od początku pisali non stop, teraz po tej przerwie jakaś cisza się zrobiła ...
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

Ehh mogłam wcześniej zaznaczyć, ale kto przewidział, że jaśnie pana nie będzie.
jutro sobie odbijesz
U niej to nie tyle chodzi o wygląd co po prostu o ciepło, bo ona ma normalne włoski zamiast sierści i przy takich konkretnych mrozach jest jej zwyczajnie zimno 
może nie będą musieli go przynosić

na pewno z moją pójdę do weta bo nie chcę żeby się trzęsła całego sylwestra
tak trzymać