|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Hiszpania- Lloret de Mar-wątek zbiorczy cz.III
juanita a ty kiedy jedziesz,że już w połowie spakowana?też jutro??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Raczkowanie
|
A co do torby to myślę że taką wiekszą torbę na codzień nie wiem jak mam ją opisać Taka tez jakby na siłownie ale bardziej wyjściowa
![]()
#4623 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem
![]()
#4624 |
Raczkowanie
|
za 11 godzin jadę do lloret <333
#4625 |
Zakorzenienie
|
Magda teraz już wiem, że lepiej
ale wcześniej hahahaa ja tylko opisywałam jak jest ..a że palmy w doniczkach ją tak zdziwiły ![]() i stwierdziła, że kłamię ...no to sory ![]()
#4626 |
Raczkowanie
|
ja myślałam,żeby wziąść plecak na droge bo zawsze wiecej miejsca niż w torbie.a do walizki bym spakowała torbe na plaże i jeszcze małą torebke taką na miasto czy coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() moja już czeka na mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- a do autokaru chyba plecak biorę...... ![]()
![]() |
#4628 |
Raczkowanie
|
ja zawsze najabrdziej chciałam jechać do Włoch,Egiptu,Hiszpani i Meksyku.W tych dwóch pierwszych już byłam,teraz jade do hiszpani
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Raczkowanie
|
No widzisz Justyna teraz się musisz strzec
![]() Aaaa noo bogaty dziadek a co by było jak po ślubie bys musiała podpisac ten papierek intercyze ![]() ![]() Ja bym chciała na Jamajce ! ![]()
#4630 |
Zadomowienie
|
a ja mam jakieś szanse na meksyk, bo najlepszy przyjaciel mojego taty z czasów młodości tam mieszka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
oo ale fajnie
![]() haha patrycja boski avatar ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-08-04 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Raczkowanie
|
No to zaa***iście masz!No meksykanki podobno wszystkie są ładne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Raczkowanie
|
to ja
![]() ![]() ![]() tak się zastanawiam czy warto brać jakąś książkę do czytania ![]() ![]()
#4635 |
Zakorzenienie
|
hahah
![]() ![]()
#4636 |
Raczkowanie
|
ja książki nie biore raczej żadnej!
ale jaką gazete może sobie kupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Raczkowanie
|
haha nie!
![]() ![]()
#4638 |
Raczkowanie
|
Tyle osób pisało przed swoimi wyjazdami, że jak wrócą to napisza całą relacje, a tu cisza...
Konkretnie potrzebuję opini osób z hotelu Mas/Juan Ramon* Byłem dzisiaj w biurze podróży FunClub i babka mi powiedziała, że hotel jest w doskonałym miejscu. Wiadomo skromne wnetrze, brak basenu i że posiłki są w *** hotelu obok. Ponoć dużo ludzi młodych wybiera ten hotel i wracają zadowoleni. I właśnie chciałbym, dowiedzieć się czegoś więcej od osób, które w nim były. Edytowane przez G90M Czas edycji: 2010-08-04 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Raczkowanie
|
ja też chcę na Kubę! ;D ale to kiedyś.. może :pp
ja na drogę biorę plecak z jedzeniem i piciem i jakimiś tam pierdołami i taka większa torbe na kocyk, poduszke i kosmetyczke ;p bo jakoś bede musiała się do hotelu z tym donieść ;D
![]() |
#4640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1"a ja 16 sierpnia wrocilem z Lloret, z hotelu mas... jestesm bardzo zadowolony z pobytu. hotel ma super ulokowanie- w samym centrum. wszedzie blisko- na plaze, do sklepu. po prostu bajka. ;d . rowniez super atmosfera i jesli jestescie na obozie- wychowawcy... owszem czasem zdarzaj sie prawdziwe szuje. jednak to wyjatki.... z reguly wszystko wolno.... a jedzienie pyszne we florydzie. tylko najgorsze to ze codziennie frytki na obiad i kolacje. ale to da sie przezyc bo mozna zjesc cos innego ze wzgledu na szwedzki stol. hotel ma 4 pietra, winda.... jest chyba 50 pokoi... codziennie sprzatczka m,yje lazienke, i daje nowy reczniczek taki malutki. od wyjscia na sklepy pokoje psiadaja balkony."
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
ej robie sobie takie przygotowania do pakowania i wyciagam bluzki i inne rzeczy i troche tego duzo ;OOO
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez mikaminika Czas edycji: 2010-08-04 o 21:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
haha ja też zawsze na tym płacze ..jedyny film
![]()
#4644 |
Rozeznanie
|
Ale na "Przygoda na Antarktydzie", czy "Szkoła uczuć" ?
![]()
#4645 |
Raczkowanie
|
hej wszystkim ... wróciłam przed chwilą z Lloret.. powiem tak
to były najlepsze WAKACJE W MOIM ŻYCIU.!!!! ale był jeden OGROMNY MINUS : WYCHOWAWCY ..!!okropni..!!!!!!!!! na nic nei pozwalali... ZERO organizacji ... masakra.. ;/;/!!!!!!!!!!! Ale tak... jedzenie pyszne (byłam w royal inn) .. pokoje śliczne (7 os ale warto było) ... klub TROPICS zarąbisty.. ale byłam tylko chyba 3 albo 4 razy.. bo się znudziło mi <lol2> .. poznalam ślicznych włochów ... no po prostu było bosko.. ; ).. wracam tam za rok ale na własną rękę .. : p.. kocham LLORET..!! jak ktoś ma jakieś pytania to pisać chętnie odpiszę ; )!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4647 |
Zadomowienie
|
ej humoreska chyba byłaś na obozie z moją kumpelą ;d ona mówi że była w 4b z dorota olga i justyna i gaba^^
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
no właśnie napisz długą recenzjee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no więc podróż zleciała szybko.. ZERO organizacji.. bo czekaliśmy praktycznie 3 godziny na zakwaterowanie.. ehh .. po zakwaterowaniu obiad i tp rozpakowanie ; ) >.. no w sumei wychowawcy mieli nas w du...p..pie mogliśmy robić co chcieliśmy w sensie w dzień ... na dyskoteke bylismy od 23 do 01 tylko!!!! bo wychowawcy stwierdzili że nie bd siedzien do 3 bo są zmęczeni.. to później nas brali o 22 ; //... a ludzie zbierali się o 00;00 ... nOo ja się w sumei nic nie opaliłam... ale słońce bardzo grzało.. nei wiem czy dlatego mnie nie chyciło bo już tak mam ; p.. ja byłam z biura podrózy INDEX... i nie polecam... !!!!.. ze względu na kadre jak i na organizacje..!!!!... eh... wgl.... Barcelona.. ehh szkoda kasy .. zapłaciłam 40 euro.. a weszlismy tylko na stadion a w sumie to Katedry nei weszlismy zwiedzaliśmy jakies uliczki .. i byliśmy na koncercie fontann .. ale to było darmowe więc nei wiem za co AŻ 40 euro.!!! ;/;/ no ale cóż.. od wycieczki z Barcy się przeziębiłam a moja koleżanka dostała zapalenia gardła bo tak klima leciala.. i póxniej poszła po leki na co usłyszaŁA ` hahahah mówiłam żeby nie włączać tej klimatyzacji` po czym nie dostała żadnych leków i musiała szukać u innych ludzi z obozu... poszłyśmy na dyskotekę ..po godzinie stwierdziłysmy ze jestesmy zmęczone aby tam być to godzine szukałyśmy wychowawcy .. jak go znalazłyśmy to godzine błądziliśmy.. bo nie umiał znajść drogi... i jeszcze na nas zwalał że my go źle wyprowadziłyśmy .. po czym znowu podprowadził nas pod dyskotekę i 2 godziny kazał nam siedzieć.. my wkurzone wyzywamy go.... ze chcemy do hotelu bo jestemy chore..i że nam nawet żadnej aspiryny nie dali na co usłyszałyśmy że oni nam nie mogą podawać leków że jakbysmy zemdlały to DOPIERO WTEDY!!!!!!!!!!!... po czym poszedł do policjantów żeby nas podwieźli bo nei może nas słuchać... ale nie podwieźli <lol2> .... my wkurzone siedzimy.. kazał nam jechać taksówką... żal.. na drugi dzień poskarżył się babce (wychowawczyni) ... i kazali wyjść z pokoju naszym koleżanką po czym przyszli do nas z połową CZĘSTOCHOWY (bo oni byli ze swoją klasą) ... jako ŚWIADKOWIE BEZSTRONNi.!!!!!!!!!! ... po aferze.. dopiero wezwali lekarza... po czym na złość kazali siedzieć nam ostatnie 2 dni w pokoju .... z zamkniętym balkonem.. po prostu żal.. ACHA... KAZALI NAM KŁAMAC lekarzowi (kolezance) ze brala 3 dni leki ... ( ze jakby nic nei stwierdził lekarz to zeby nei płacili z własnej kieszeni tylko z ubezpieczenia) .. masakra ;/;/!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() A plusy są takie.. że .. no że śliczne miejsce.. a z cenami to według mne ibyło TANIO .. ja miałam 220 euro.. i nei oszczędzałam.. na pamiątki wydałam z 50 euro... przywiozłam jeszcze do domu 50 ; ) ... w tym kupiłam wycieczkę za 40 E i karnet za 25 wiec w sumie wydałam mało kasy .. ; ) gdyby nie pamiątki to bym przywiozła więcej .. Wgl... miałam takie przygody z włochami... jeju... <333... no nei wiem czy o czymś zapomniałam PISZCIE jak macie pytania odpowiemz miłą chęcią ; ) Aaa i sory za błędy ale nie mam siły poprawiać |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Raczkowanie
|
nadrobione
![]() `co do tematu butów na obcasie [kilka stron wstecz ; D] ja mam 1,73 i dopiero niedawno się do szpilek przekonałam, stwierdziłam że to nie ja powinnam mieć kompleksy, że jestem za wysoka tylko faceci, że są za niscy! ![]() `o naszej 'koleżance pani' nie będę mówić nic bo wszystko zostało już powiedziane, a czytając Jej posty moja mina miała taki wyraz --> -.- `ale zazdroszczę Rosji, że już jedzie i reszcie z forum... grr jeszcze ponad 2 tyg ;/ `noo w końcu coś dłuższego ![]()
'Bo w oczach tkwi siła duszy.' Paulo Coelho Edytowane przez coccolino91 Czas edycji: 2010-08-04 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:35.