![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
naiwnie__ - gdzie mi z tą pałką!
![]() już nawet przeszukałam wszystkie pobliskie łąki,żeby tylko znaleźć tą cholerną czterolistną koniczynę i poprosić ją o szczęście. nasze szczęście. czasami tracę nadzieję na lepsze jutro. wszyscy dziwią się,a gdzie się podziała dawna ty? no co ja mam im odpowiedzieć? nawet słowa mi z głowy wylatują. często odpowiadam,że to jest cykl dorastania. a gówno prawda. prawda jest taka,że taki.. że ty wkradłeś się w moje życie,wyszedłeś z niego cały a mnie połamałeś na kawałki. nie tak miało być. powiem tak,wchodzisz do mojej głowy i serca. robisz porządny burdel i odchodzisz. nie powinieneś pracować w tej branży,tak zwyczajnie się nie nadajesz. z głębi serca słyszę jakiś głos,który podpowiada mi,żeby dać ci tą ostatnią szansę. rozum zaś kłóci się z sercem,że takich szans było już miliony i miliony będzie. bo nad nią czuwa jakieś zło,które głaszcze mnie po głowie i mówi: `dobra dziewczynka,tak. bądź dalej naiwna`. trzask. słyszę to jak z każdym wypowiadanym twoim słowem serce łamie się. nigdy nie próbowałeś użyć jakiejś kropelki czy innego kleju,żeby posklejać. taką kropelką mogłoby być zwykłe kocham Cię. walczę z tym,żeby zadać ci pytanie czy tak trudno mnie kochać? no przecież tak łatwo jest zobaczyć miłość w moich oczach.. twoje ramiona lepsze niż jakikolwiek inny ciepły koc.. wiesz co by było dla mnie dobre? gdybyś tak odszedł i już nie wracał. wziął te wszystkie łzy co przez ciebie wylałam i cierpienia i wszystko co ze sobą przyniosłeś razem z tą swoją miłością . już cię nie potrzebuję,po co ktokolwiek ma mi truć życie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Raczkowanie
|
uciekała najszybciej jak mogla, tonąc jednocześnie we łzach...ale znów przegrała bo dogoniła ja miłość która bezlitośnie uwięziła ja w swoich szponach
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() --- Nie ma Ciebie, nie ma już sensu mojego życia. Miałeś trzymać mnie za rękę, nie puścić nigdy więcej chciałam tylko szczęścia i Ciebie obok mnie nie potrafię tak żyć , bez Ciebie nie potrafię oddychać. nie chcę już więcej łez spływających po mojej twarzy, ani krzyku o pomoc. to tak boli, bez Ciebie nie ma już nic. wszystko sie popieprzyło. bez Ciebie umieram każdego dnia. wielka szkoda,że nie ma lekarstwa na miłość. w tej chwili wziełaby każdego chłopaka za rękę i przytuliła mocno do siebie, wiedząc że i tak nie pokocha, ani żaden nie da jej takiego ciepła jak On. żyje z dnia na dzień, nie myśle, jest bezpieczniej i łatwiej przeżyć każdy dzień. był, jest i bedzie najważniejszy. była dla mnie wszystkim , trzymał mnie za rękę, całował tak jak nigdy, był zawsze , a zniknął. |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Raczkowanie
|
Było jej tak cholernie źle, że każdemu kto był obok się obrywało.
Nikt jednak nie pomyślał, że ona może za kimś tęsknić. Piła dla zabawy po to aby widzieć w jego oczach, że się o nią jeszcze martwi. Taka dziewczyna jak ona nigdy nie płakała. A prawda była taka, że ona to robiła tak, że nikt o tym nie wiedział. Kocham Cię jeszcze bardziej niż wczoraj. "Dzień dobry, kocham Cię dziś posmarowałem Tobą chleb." _________________________ _____________________ Manipulowała ludźmi tak jak chciała Dobrze wiedziała, że rani tych których kur**** tak bardzo kochała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
twarda blond sztuka, która kocha szminki i czerwone szpilki... bo ****a, dla ciebie to WSZYSTKO to nic. "kocham ziemie po której on stąpa, powietrze nad jego głową, wszystko czego dotknie jego ręka, każde jego słowo, każde spojrzenie, każdy postępek, i jego całego bez zastrzeżeń." próbuję za wszelką cene nie myśleć, polepszyć sobie nastrój... ale kiedy zaczyna się wieczór nie moge powstrzymać łez i wspomnień... czy ja żałuje? że tęsknię nie ma wątpliwości... lubię wiatr, muzyke, kawe, niebo, poranek, lubię rozmazany tusz na policzkach.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2010-10-28 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Mam okno na świat w samym środku nieba Jesteś moją nadzieją, Ty naprawdę umierasz Brzmiał w moich uszach jak poranny budzik- denerwował mnie Nadzwyczajnie się staram o Tobie nie myśleć i nie mogę zapomnieć tego co już nieistotne
#4628 |
Rozeznanie
|
dziękuje <3
echem od ścian odbijają się wspomnienia, uczucia nadal pulsują w skroniach. cholera! poddaje się jednak nie każdy jest sobie pisany. jeśli przy kimś stajesz się kimś innym i boisz się być sobą to tak na prawdę ta osoba nie jest warta uwagi. zmęczona jestem usypywaniem wielkiej górki przez ludzi, którzy dają sobie miano mych przyjaciół, usilnie się starają bym musiała się wpinać pod nią by nie było łatwo, bym nie mogła beztrosko podbiec i powiedzieć ' ale mam dziś dobry dzień!' z uśmiechem na ustach. taranujesz mnie swą obojętnością rano, popołudniu i wieczorem przed snem. a podkowa odwróciła się na drugą stronę, jeden listek z czterolistnej koniczynki się oderwał, a wszystkie znalezione monety leżą orłem do góry. a jeśli się poddam, dobij mnie kijem. to nie mój problem. To problem przyszłej mnie. zawiążę Ci supeł z języka i zamiast pieprzyć głupoty będziesz pięknie wyglądał. osoby, które kochamy najboleśniej ranią. stary dobry przyjacielu sięgam po Ciebie tysiąc pierwszy raz i nie zawaham się zrobić tego po raz tysiąc drugi. zbliża się zima, a ludzie zdesperowani szukają ciepłego ramienia do przytulenia.
#4629 |
Zakorzenienie
|
A gdybyś zapytał czego się najbardziej boję powiedziałabym, że samotności.
Twój zapach na mojej skórze, nie znamy się już. Mówisz, że jesteś inny, za chwilę widzę Cię z nią.. Gdybym tak wiedziała co myślisz, nie szalałabym po nocach z nadzieją, że gdzieś tam jestem w Twojej głowie. no chodź ze mną!. Nie dopuśćmy to tego.. spotkamy się za 10 lat i z żalem w oczach spojrzymy na siebie. Tak mogłam Cie mieć.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Raczkowanie
|
coś mi przed oczami umknęło ![]() wiem, że lepiej gdybym w tej sytuacji siedziała cicho ale muszę się przyznać, że od każdej coś zabrałam ![]() mi wybaczycie. ^^ ______________ no i na co te wszystkie Twoje starania? przecież dla niego i tak nic nie znaczysz. a wiesz co uwielbiałam najbardziej? tonąć godzinami w tych jego niebieskich oczach. ![]() ' szczęście ? pojęcie względne.. ' jeśli chcesz to mogę zabrać Cię do miejsca, którego nigdy nikt nie odnajdzie. będziemy tam tylko my, na zawsze. ;* ' 80% dziewczyn ma chłopaka 20% ma mózg ' ![]() i te cholerne jego oczy, przez które nie mogę się na niczym skupić. without you I'm nothing. utrudniasz mi widoczność. ' grzej się w blasku mojej za***istości ! '
![]()
#4631 |
Zadomowienie
|
'I spread my wings to embrace him for life.' rozłożę swe skrzydła by wziąć w objęcia jego życie. 'You may be a dream, a dream that's passed me by. But I'll always dream of You.' Może jesteś tylko snem, marzeniem, które przechodzi obok mnie. Ale zawsze będę o Tobie śnić. 'I could die for You. This life I choose.' Mogłabym dla Ciebie umrzeć. Takie życie wybieram. 'You know I’ll wait for You. If it takes a lifetime to do. Yeah I will wait for You..' Wiesz, że będę na Ciebie czekać. Nawet jeśli miałoby to zając całe życie. Tak, będę na Ciebie czekać.. 'And I can tell You why as long as You're smiling I’m happy.' I mogę powiedzieć Ci czemu tak długo jak Ty się uśmiechasz ja jestem szczęśliwa.
![]() |
#4632 |
Raczkowanie
|
Wiem, wiem, nie powalam na kolana. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zadomowienie
|
panna_miodowa - miiiiodek mój! <3
zuzka0 - zuziu, motywatorze ![]() _changime - hm, ciekawe czym jest to coś, ale czymkolwiek by było, jestem temu wdzięczna ![]() niczego_po_trochu - na zdrówko ![]() Wasza twórczość wpadła dziś w Asissowe łapki : otojest, Wreeednia, z innej bajki ![]() *
ułatwimy wszystko, co Ty na to? na wsi przyzwyczajają się do koguta, w moim świecie potrzebuję Twojego porannego dzień dobry. bo On dowartościowuje mnie samym byciem obok. chole&ra, tak! nie będę już kłamać, ciężko mi. - wiesz, czemu mma na koszulce napis PROSTO? - oświeć mnie. - żeby wiedzieć, jak do domu wrócić ![]() - no dalej mała, bez ogródek, wal prosto z mostu. - okej, bo wiesz.. ja Cię kocham po prostu. na przekór banalnemu "..bo Ty cała jesteś doskonała" pokochał ją za krwistość czerwieni jej długich paznokci, za hebanowy odcień jej loków, za miękkość jej malinowych ust, za ciepło jej delikatnych, jak jedwab, dłoni, za każdy centymetr jej śniadego ciała, za kolor jej zakochanych oczu, za wszelkie najdrobniejsze detale, tworzące całość.
#4634 |
Rozeznanie
|
ile razy można słuchać: 'nie martw się', 'będzie dobrze', 'wszystko się ułoży'. nic się nie ułoży. bo bez Ciebie nie daję rady tak po prostu cieszyć się życiem... siedząc samotnie wśród tłumu ludzi zrozumiała, że nie ma nic. miało być pięknie. było...by, gdyby nie ONA. zdrada. 'Generalnie jakby na to nie patrzeć mam to wszystko gdzieś.'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-10-28 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
czujesz ten zapach? to strach tak pachnie. i miłość tak boli. co jeszcze czujesz?
usiądź przy mnie i powiedz słowo, w którym będę cała ja. poproszę cię do tańca ostatni raz. potem pogrążę się w niebycie i będę spijać twoje łzy... znajdź mnie, ukradnij mnie, zakochaj mnie, zmień mnie, a będę twoja już na zawsze. złam moje serce, niech będzie suchą gałązką, potem weź je w poranione ręce i zastanów się, czy było warto.
#4636 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I'm in love with your blue eyes . y no se por que.. pero y pensando en ti ..
nie wiem dlaczego, ale myślę o Tobie.
"Opętałeś moje ciało Dotykiem swoich ust" 24.12.2014 zaręczyny ![]() Edytowane przez glampoppin Czas edycji: 2010-10-29 o 07:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Przyjmiesz mnie dziś bez kolejki ?
Miasto pozbawione kolorów jesienni Łatwo wierna optymistka Fundament budowany na sztuczności .. Praktyczne zajęcia z miłości …wykładasz Ty ![]() Zachowuje się jak byś był jedynym mężczyzna na świecie … a takich świń jest masa Marzenia pobudzają do refleksji Czasem wydaje mi się ze chciałbyś być moim zamkiem od spodni (a ja Twoimi majtkami ).. …………………. Hej! Mała Lady Punk♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
niczego_po_trochu - dziękuję
![]() ![]() kradnij, kradnij ! ![]() ![]() _________________________ _______ gdy śpisz, wyglądasz tak niewinnie. a ja tylko zastanawiam się, co Ci się śni.. czy może to ja jestem bohaterką Twych snów.. marzenia są bezpieczne. mogę więc z łatwością wyobrazić sobie, że trzymasz mnie w ramionach, a ja oddaję Ci pocałunki. w tej chwili wszystko, co niedawno wydarzyło się między nami, wydaje mi się daleką przeszłością. serce biło mi gwałtownie, kiedy patrzyłam na zabawne dołeczki w Twoich policzkach i oczy pełne miłości. zabawne. zasypialiśmy z dala od siebie, a w czasie snu musieliśmy się nieświadomie zbliżyć. obudziłam się przecież w Twoich ramionach, trzymając Cię za rękę. wyobrażam sobie Twój zapach i ciepło Twoich dłoni. to wcale nie takie trudne, odkąd przeanalizowałam Cię całego. na wylot. wybacz, ale mam rozpier*ol w głowie.
♥ A ♥ 28.11 jak dobrze jest 5 lat Cię mieć. 30.07.2004 ['] Daddy Edytowane przez madzisko13 Czas edycji: 2010-10-29 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Raczkowanie
|
wiesz co ? jestem szczęśliwa,
mimo tego co jest , bo mam za***iste wspomnienia . kochasz go. w porządku. wszyscy o tym wiedzą, włącznie z nim, a ty się zastanawiasz co masz robić. nie rób nic. prędzej czy później zrozumie, że jest szczęściarzem, bo z tylu chłopaków wybrałaś właśnie jego, a jemu to nie pasuje. powiedz mu, że go kochasz. kochał ją w trampkach , pożądał w szpilkach , ubóstwiał na boso ./
![]() |
#4640 |
BAN stały
|
... tak, obiecuje, przestane kochać, ale najpierw moje serce musi przestać bić . załatwisz to ? z premedytacją będę siedzieć Ci w myślach, będziesz z nią fizycznie, ze mną duchowo, tak nie dam Ci żyć tak po prostu . brakuje mi Twej dłoni w mej tylnej kieszeni spodni, brakuje mi dotyku Twoich ust, kurVa nie będziemy się oszukiwać, brakuje mi całego Ciebie. lovelas jakich mało, miał tak przerośnięte ego, że nic poza nim nie zdążyło mu urosnąć . mijały dzień po dniu, upływały minuty po minucie, a jego przy niej nie było. pieprzony masochisto, odpowiedz mi szczerze, czy zawsze musisz tworzyć coś w nieszczerej wierze ? fizycznie nie bolało wcale, popłynęło tylko kilka łez, a duchowo ? a duchowo rozpierdzieVlało ją od środka ... .... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-10-29 o 13:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Raczkowanie
|
dzisiaj po angielsku. ;p
Sometimes you need to walk alone. Just to show that you can . Czasami potrzebujesz iść sam. Więc pokaż, że potrafisz. *** actually, I can fly Aktualnie, potrafię latać *** People say, you can not life without love... but I think, oxygen is more important. Ludzie mówią, że nie można żyć bez miłości. Ale ja uważam, że tlen jest ważniejszy *** OH SHIT.! Again... I'm in love. Cholera, zakochałam się znowu. ***
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
istny_paradoks - genialna!
odchodzisz ot tak po prostu |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 |
Przyczajenie
|
If you want me , come and find me.
/jeśli chcesz mnie, chodź i znajdź mnie.
"Każdy dzień, każdą noc przeżyć chce tylko dla Ciebie. Każdy dzień, każdą noc pozwól mi być Twoim cieniem. Każdy dzień, każdą noc wierzyć chcę Twoim słowom że w każdy dzień, w każdą noc bedziesz obok." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
istny_paradoks ZakreconaNaMaxa agattee poprostuAsiss z innej bajki _changime Paralogiczna Toogether93 SparklyAngel kamisha kreskowa m o n chcialam byc beautiful_lie naiwnie__ ciiri otojest TwojaKokaina patrysiowa_ lucyferowa (?) _mandarynka Larav (?) blondii69 (?) Kinderka13 (?) caroline060 (?) agrr (?) kontrastowa0 bad_romance (?) bajkowa Nieodkrytaxd Sharmila (?) CaMa misiok mad_woman dreams_x33 Naughty_ ruda wiewiora joooja (?) karmelowomi (?) happyend (?) 3martyna3 (?) parala (?) ekhm_sorry desiree01 (?) TajemniczaPanna (?) Kochanaa cornflower_ (?) envious (?) viper19 (?) marikab (?) dresowa (?) notcool (?) nydee (?) Guziki xD (?) _ZaagubiOna_ (?) xxgroszek07xx Borowiczanka (?) deuce (?) latin cherry pie jagodkowa (?) Primadonna caroline2324 (?) Extremalna (?) me9so3horny (?) limitowanaa (?) BananowaDelma abune Kofeina w Redbullach _Panna_Migotka_ (?) grise RozowaSkeyterka papergirl (?) Siatkarka18 (?) minimum4znaki (?) chocapic (?) Mrs Unfabulous siatkaara wszystkie razem i każdą z osobna podziwiam, kocham i szanuję. jesteście moim natchnieniem i motywacją. wasze opisy i przemyślenia często pozwalały mi na podejmowanie różnych decyzji w moim życiu. dziękuję wam już za przeszło rok z wami. jesteście moimi małymi, kochanymi serduszkami. ♥ P.S panienki ze znakami zapytania przy nickach mają tu bywać częściej, bo pozabijam! ![]() przytul mnie. kur.wa, przytul, bo się rozpadnę. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-10-29 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Rozeznanie
|
Entice me saying that I am happy. / Oszukaj mnie mówiąc, że jestem szczęśliwa. You are living memories, breathe. Suddenly a choke. / Żyjesz wspomnieniami, oddychasz. Nagle się dławisz. Wishes me pawn yourselves? / Chcesz mi dać siebie? I coraz częściej zadaję sobie to pytanie,
czy było warto. Tysiące zegarów, bijących o różnych czasach. Teraz wybierz, któreś z nich. |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Raczkowanie
|
Rzuciłabym się na Ciebie, ale wszyscy patrzą. ___________________ hold me like a pillow. |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Raczkowanie
|
będę Twym oddechem
kiedy skończysz biec. tak zwyczajnie zachłysnąć się dniem.
Czy wiesz czemu wilk tak wyje w księżycową noc? Wtedy wiem, że oczy mi nie mrugną. w podwiązkach noszę rewolwery na Twoich wrogów. Uleganie szaleństwu,naginanie wieczności. O wiele łatwiej jest zrobić nic ze wszystkiego, niż wszystko z niczego Ile razy jeszcz będziemy musieli się zabić.? Jak nie Ty to kto ma mieć w sercu dobro ? Cierpienie rodzi się wtedy, kiedy oczekujemy, że inni będą nas kochać tak jak sobie to wymyśliliśmy, a nie tak jak powinna objawiać sie miłość. Kiedy nie miałam już nic do stracenia, dostałam wszystko. Kiedy o sobie zapomniałam, odnalazłam samą siebie. Kiedy poznałam upokorzenie i całkowitą uległość, stałam się wolna. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 |
Raczkowanie
|
your blue eyes, agattee, ratatamm, Together93, kamisha(<3) -
![]() 'Mówili na niego lovel, bo podobno był przystojny. Miał branie u kobiet, w ich oczach był taki słodki. Na pewno nie był draniem, a jak już to nie świadomym. Mówił, że nie ma zalet, często wydawał się skromny.' 'Stał i patrzył na nią z góry, trzymając jej włosy.' 'Ubranie mieli na sobie, nie więcej niż do dwóch godzin.' 'Normalnie nie zachwiana, chociaż dzisiaj ma doła.' 'Nastała cisza, z ich słów zostało tylko echo.' 'Powoli się zbliżał, jego serce biło lekko, ale jej biło jakby zaraz miało złamać żebro.'
Edytowane przez Nensie Czas edycji: 2010-10-29 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Rozeznanie
|
dla Ciebie polubiłabym nawet fizykę, wiesz?
Teraz mnie nie interesujesz. nauczyłam się już żyć w samotności.
#4650 |
Zadomowienie
|
siedziałeś na ławce niedaleko mojego bloku,
a moje oczy ciągle patrzyły za okno. Chciałabym byś mnie pokochał. Tylko to. Czy to dużo? Odwiedzić Cię i namieszać w sercu. Podobno warto mieć jakiś cel. Ja od dawna dążę do jednego... Zgadnij do jakiego. Do twojego <3
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.