|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
) ale moze jeszcze czasem tu zaglada?w kazdym badz razie jak bedziesz miala czas i checi to daj znac, jakos sie umowimy
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma problemu Ja jestem z Ujeściska,a Ty?
|
|
#4623 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko tak na chwilkę wpadłam się pochwalić, że najprawdopodobniej pójdziemy z TŻ i znajomymi (tymi od naszej sali...) na Andrzejki na tą salę na której właśnie będziemy mieli wesele
![]() 160 zł od pary, więc nawet nie dużo
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
witam moje SPD
![]() Nadrobiłam Was, a od wczoraj wieczora miałam 4 strony ! pedzicie jak szalone ![]() Kashmirkajak pech to pech, może to jakis znak, aby Twój tz nie jezdził narazie na skuterku. Wazne ze nikomu nic sie nie stało ![]() Motylek warto sprobowac na wystawe, przynajmniej bedziecie wiedzieli "z czym to sie je" a Domi posłuszny jest? bo my z tym mamy koszmarne problemy...Ijaa Gratuluje oszczedności:brawo: rasowa SPD ![]() Effie Bodajze Ty pytalas o dniu mezczyzny, teraz to i ja mam dylemat, w zeszlym roku TZ nic nie dostał, nawet zyczen, bo zwyczajnie zapomniałam Teraz musze pamietac, i chciałabym mu kupić jakas koszulke moze Zatem wiec toteż otóż oznajmiam ,że za chwile zabiore sie za dodawanie zdjęc w sukni Prosze o szczere opinie![]() A dziś jestem wykonczona. Od rana byliśmy z TZtem na naszej działce budowlanej bo chcielismy zasadzić zywopłot, i trzeba było przekopac i wypielić teren. Masakra. Zarośniete to , i cały dzien z przerwa na szybki obiad zrobiliśmy połowe, a była z nami teściowa i brat TZta . A już czuje sie obolała jutro to beda dopiero zakwasy ![]() I co? kwalifikuje sie do konkursu na długość postu? ![]() zdjecia dodane do albumu , kto chetny- prosze bardzo suknia nie była wystarczajaco z tyłu ściagnieta, wiec troche luźna w biuscie:P
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-09-22 o 20:00 |
|
|
|
#4625 |
|
Konto usunięte
|
Eh, umieram
Przeszło na mnie z męża, gardło mnie boli, nos mi się zaczyna zatykać. Źle mi
|
|
|
|
#4626 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja własnie szukam na all prezentu jakiegos śmiesznego.
|
|
|
|
#4627 |
|
Wtajemniczenie
|
oooooo widzę, że podejmujecie wyzwanie w pisaniu postów
Haniula sukienka mi się podoba a teraz reszta żyrrrii proszę
|
|
|
|
#4628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie kocio się przewraca ciągle i ciągle śpi
|
|
#4629 | ||
|
Zakorzenienie
|
oczywiście że pamiętamy
aż tak chyba źle z nami nie ma w końcu lekko po 20stce jesteśmy Cytat:
![]() Cytat:
to przeszło Ci, widze co do tej koleżanki?a myśmy wrócili od babci, oczywiści dokarmiła nas schaboszczakami, cisasteczkami i jestem pełna ![]() a wcześniej odwiedzliśmy fryzjera TŻ był już zarośnięty ja zresztą też i teraz fryzurka mi się znów podoba nic mi w oczy nie leci i tył odpowiednio skrócony taki bob z asymetrią po raz drugi chyba ta fryzkurka na dłużej ze mną zostanie![]() a fryzjer nie drogo bo tz 10 zł a ja 18 teraz piję winko, po 3dniowym porządkowaniu mieszkania łącznie z oknami, firankami i chowaniu letnich ciuchów (czyt. skakaniu po krzesłach) należy mi się a co !! ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Haniula sukienka ładna, a kiedy bierzesz ślub?
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
Nadia , maju, dopiero w maju. Ale juz mi sie nie chce szukac sukienki, meczy mnie to, a wsumie ta mi sie podoba i chyba sie zdecyduje
|
|
|
|
#4631 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam taki organizm, że mi się przeziębienie utrzymuje kilka dni i przechodzi samo bez żadnych wizyt u lekarza Cytat:
![]() A sukienka dość ładna
|
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za komentarze
![]() sukienka z bolerkiem kosztuje 950 zl, mysle ze warto ? w salonie 3.000zl i to sama kieca bolerko na zdjeciach mi sie nie podobało, ale na zywo ma mnostwo swiecacych koralikow i wydaje mi sie ze jest ladniejszeDanaee a pokaaaz zdjecia ze ślubu
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-09-22 o 20:40 |
|
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
Haniula - bierz sukienkę i się nie zastanawiaj ! Jest śliczna. Skromna, a jednocześnie elegancka. A co do konkursu, to chyba musisz popracować nad długością
![]() Trójmiejskie i okolicznotrójmiejskie SPD zgłaszać się, bo spotkanie się szykuje ! Konkurencję zrobimy Dziewczynom,a co
|
#4634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam to samo, mi już się skończyło przeziębienie a obyło się bez lekarza biorę tran teraz na okres jesienno-zimowysłyszałam ze maj pechowy, ale nie każdy w to wierzy i są pary które są długie lata szczęśliwe
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lili komputer chyba faktycznie zamulił |
|
|
|
|
#4636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja, ja ![]() Haniula sukienka śliczna, przecudownie w niej wyglądasz. Mi się wszystko bardzo podoba, bolerko szczególnie ![]() 3 godziny dziś prasowałam, była siostra na kawce, potem z tż na poczcie, u rodziców na kawce, spacerku i w biedronce. Wydałam 50 pln, ale troche kupiłam Kupiłam zachwalane paryskie jeżynowe Zobaczymy czy będą dobre
|
|||
|
|
|
#4637 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4638 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula ja płaciłam za uszycie 1350 zł a każda suknia poniżej 1000 jest superokazją
ja wolę bolerka takie proste z krótkim rękawkiem (miałam takiee )ale tak to sama sukienka i jej krój mi się bardzo podoba, chyba nawet krój podobny do mojego
|
#4639 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba jedyna para gdzie TŻ się dogaduje z facetem a ja z dziewczyną i tak samo w drugą stronę Także to chyba nie powód, żeby to psuć ![]() Haniula- super suknia! będziesz Piękną Seksowną Panią Młodą !
1.09.2012 (...) i ślubuję Ci... Edytowane przez DobraDusza88 Czas edycji: 2010-09-22 o 20:52 |
|
|
|
|
#4641 |
|
Konto usunięte
|
Moja kiecka kosztowała 1.200zł - nowa z salonu. Wprawdzie nie na mnie szyta (przerabiana). Ale kupowałam przecenioną
Zaraz poszukam jakiś zdjęć, na których ją widac i Wam wstawię |
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak chodziłam, to wszystkie suknie jakie mi sie podobaly kosztowały ponad 2.000 :/ A w ogole u Was tez tak bylo, ze na wejsciu w salonie pytały"kiedy ślub?" jak powiedzialam prawde ze w maju to nie pozowolily mi przymierzyc , bo" to jeszcze czas" |
|
|
|
|
#4643 |
|
Konto usunięte
|
Oto moja kiecka
Pierwsze zdjęcie z bolerkiem w Kościele... Na dworze było dobre 8-10 stopni i lało przez cały dzień Więc pogoda mi się wybitnie nie udała i wymarzłam w Kościele Powiem Wam, że na razie nie znam innych osób, które by miały tak denną poogdę na ślubie jak ja... |
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka Ty szczupluteńka ![]() Mi to się wiele sukien podoba i ogólnie wszystko co z weselami związane
|
|
|
|
|
#4645 |
|
Zakorzenienie
|
ale z Ciebie chudzinkaaa
Bardzo ładnie wygladałas Ja wole sukienke w całości, ale Tobie ten krój pasował:tak:Maj w tym roku byl bardzo zimny, oby nie za rok bo wymarzne w tej koronce ![]() My mamy w takim miesiacu tylko i wylacznie ze wzgledu na sale, juz nie bylo innych terminow :/ Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-09-22 o 21:06 |
|
|
|
#4646 |
|
Wtajemniczenie
|
Danaeee84 bardzo ładna sukienka
Haniula wygooglaj morie-stylee i zobaczysz Jeszcze godzinka i mężuś wróci z pracy
|
#4647 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ramiączka doszywałam krótko przed odbiorem, bo normalnie był sam gorset ![]() Mówiłam, że jestem szkieletorek Chociaż ja bym chciała przytyć 15kg ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
to zawsze wychodzi sie w czyms innym
wazne ze pasowało i ze sie dobrze czułas. Ja tez miałam inne zamiary, a czuje, ze ta mi pasuje i juz:PMy juz mamy wszystko zalatwione, nawet czesc alkoholu stoi w piwnicy
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2010-09-22 o 21:12 |
|
|
|
#4649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- krój idealnie dla Ciebie śliczna suknia ![]() ja miałam ramiączka a i tak mi spadała i za długa była
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Cudnie jest wszystko tak planować
Właśnie zakupiłam: http://allegro.pl/item1222896185.html http://allegro.pl/item1203549124.html Raz w roku robie takie wieksze zakupy, więc nie żałowałam. Poza tym nie lubie butów, które po dwóch miesiącach mi się rozlecą ![]() Aneczka a jaki miałaś model ? ![]() Co do kufla lodowego to też zaczęłam się nad nim zastanawiać Kiedyś kupiłam mu już kielony lodowe Miałby komplet
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2010-09-22 o 21:15 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.

Ale spokojnie same też się możemy spotkać
) ale moze jeszcze czasem tu zaglada?

Nie ma problemu
1.09.2012

Przeszło na mnie z męża, gardło mnie boli, nos mi się zaczyna zatykać. Źle mi 

to przeszło Ci, widze co do tej koleżanki?