|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II
Cytat:
Trzymaj się Kochana I czekam na wieści
Nasze Małe Szczęście ] Kubuś jest już z Nami od 09.04.2011, godz. 9:10 |
|
|
|
|
#4622 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4623 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4624 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4625 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do tz to moze mu troszke odpusc juz ![]() a i brawo Cytat:
|
|||
|
|
|
#4626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie odpuszczę! Ja zakapior jestem. Przed snem jeszcze mu dałam do pieca i znów śpi na podłodze!
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to dla mojego chyba za dobra jestem w zyciu bym nie potraktowała jego tak,jakbym sama nie chciala byc potraktowana. I ani plec ani moj obecny stan nie maja tu nic do rzeczy.Moj braciszek ukochany ma na imię Bartosz
|
|
|
|
|
#4628 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za udział w wyborze na imię, własnie te 2 imiona dominują nie ukrywam..., Bartuś ma przewagę nad Miłoszem, tylko odciąga od niego nas to, że właśnie dużo się słyszy Bartoszków...
|
|
|
|
#4629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam Franka i kuzynka mojego Tża tez ma i co z tego, widze się z nią raz na ruski rok, a jak się dowiedziała że też mamy Franka to się bardzo ucieszyła że Nam też podoba się to imięwidzę że wróciłaś cała i zdrowa
Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2011-01-26 o 23:39 |
|
|
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
Agiagi jestem za Bartusiem
|
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja dzisiaj idę na wizytę - trzymajcie kciuki! Chociaż to już 15 tc leci, ale ciągle się denerwuje ... Chociaż nie tak bardzo jak na początki ...
Jeszcze z miesiąc i powinnam ruchy już czuć Asiago ![]() myha82 ja mam usg co 2 tygodnie, także mam fajne zdjęcia na pamiątkę a co do genetycznych, jeśli nie było u Ciebie i męża w rodzinie żadnych chorób to nie masz czym się denerwować, poza tym oni obliczają szansę urodzenia dziecka z danym zespołem, a nie to, czy będzie miało ten zespół ... mają świetny sprzęt, także bobasa można sobie fajnie pooglądać - u nas ssał palca, a potem dał sobie rączkę pod główkę ![]() http://www.ciazowy.pl/kalkulator,koloru-oczu.html dla niecierpliwych
25.07.2011 Mateuszek ![]() 05.06.2010 ![]() Edytowane przez justa878 Czas edycji: 2011-01-27 o 08:55 |
|
|
|
#4633 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam mocno
|
|
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Witam się piątkowo
![]() Ale naskrobałyście wczoraj U mnie mała zmiana, zaczynam odliczanie znów od 21 dni Własnie cały czas mi sie coś nie zgadzało, że to już tak blisko i wczoraj okazało się że suwaczek źle odliczał no i znów do porodu pozostało 21 A tutaj co taka cisza? gdzie wszystkie mamuśki ?
|
#4635 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
wlasnie nakarmiłam Oliwie wiec mam chwilke dla siebie, jem sniadanko robie obiadek korzystam z netu, wszystko na raz tak to juz jest przy dzieckuale wczoraj mała miała kiepski dzionek była jakaś marudna co chwile cycek pociagła troche i znow ryk, juz ie wiedzialam co z nia robic czy mam mało pokarmu czy brzus ja boli czy co w kocu pocisłam jej sztuczne mleczko ale wypila moze ze 20ml i nie chciala wiec glodna nie była, no ale na całe szczescie w nocy slicznie spała obudzila sie o 3 i 6 na karmienie i śpi śpioszek malusijusta kciuki za wizytę
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Własnie popijam kawusie i wstawiłam do prania jedna pościel, później druga i na tym koniec jesli chodzi o rzeczy dla dzidzi
|
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() JUSTA kciuki zaciśnięte ![]() A ja dziś miałam kiepską noc, obudziłam się na siku i jak wróciłam do łóżka to po lewej stronie w podbrzuszu zaczęło mnie boleć i promieniowało do nogi (uda) Potem całe podbrzusze zaczęło boleć, więc wzięłam nospę, po jakimś czasie ból podbrzusza przeszedł, ale w lewym udzie cały czas czułam taki pulsacyjny ból. Zbudziłam tżta i masowanko, ale nic nie dało na szczęście po jakiś 2h zasnęłam, no i teraz nie boli. Kurcze co to mogło być, ja oczywiście wpadłam w panikę, puls miałam chyba ze 150, myślałam że już coś się zaczyna dziać. Jejciu ja już bym chciała, żeby ten czas szybciej mijał.
|
|
|
#4639 |
|
Zadomowienie
|
Karla masz jeszcze dużo czasu
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
ojej ale tutaj dziś pustki...
|
#4641 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja w łóżku jeszcze bo choroba jakaś mnie dopadła, strasznie się czuję ![]() justa trzymam kciuki za wizyte |
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
HEJKA
![]() KARLA ja tez co chwilę mam jakies lęki,że juz się zaczyna przecież to jeszcze za wcześnie,chociaż są takie przypadki![]() JUSTA kciuki zaciśnięte ![]() co do badań genetycznych to nie zgodze sie z Tobą,że robi sie je tylko wtedy gdy u kogoś w rodzinie były wady genetyczne czy jakięs zespoły! Ani u mnie,ani u TŻ nie było nigdy żadnych chorych dzieci a niestety w tamtej ciąży usłyszałam taką diagnozę!! 1 na 100 000 przypadków trafił właśnie na mnie ![]() ENIA chba chcesz już bardzo weekend ![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- A ja od rana z TŻ tenis oglądam,bo uwielbiam obiadek już zjedliśmy,bo TŻ zaraz do pracy wychodzi a ja sie musze zmusić do spacerku,chociaż nie bardzo mi sie chce!!I zaobserwowałam na swoim ciele rozstępy,mimo tego iz smaruje sie codziennie!!! jestem załamana ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
kuruj sie Enis Ty to chyba często jestes przeziębiona??
Witaj Zuzieńko 19.04.2011 godz 14:20 Aniołek 26.05.2010r
![]() |
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
coś mi się poprzestawiało Ja dziś wzięłam się za pranie pościeli bo juz wszystko przyszło, także juz będe miała wszystko poprane dla dzidzi ![]() A teraz czekam na Tż bo pojechał do ZUSu a zamówiłam sobie kebaba ![]() Czym smarujesz brzusiek ?
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv730y6j3jyp.png http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png 09.09.2009 Edytowane przez Enia_ Czas edycji: 2011-01-27 o 13:03 |
|
|
|
|
#4644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż boje sie wyjsc z małą na spacerlulka popieram, u mnie w rodzinie tez nie było nikogo chorego ale to nie znaczy ze ciebie to nie dotknie, uważam ze każda powinna zrobic takie badania, ja zrobila i ciesze sie bo byłam o niebo spokojniejsza ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- używał ktoś z was pieluszek huggies????????
|
|
#4645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wieczorem smaruje sobie piersi Fissanem,a całą reszte Mustela,a rano robie masaz takim specjalnym olejkiem do masażu dla kobiet w ciązy.Jest do kupienie tylko w aptekach,zapach ma straszny
![]() |
|
|
|
|
#4647 |
|
Zadomowienie
|
lulka nie wiem jak jest u Was, ale u mnie w rodzinie o takich rzeczach się nie mówi ... Także nawet jeśli było jakieś chore dziecko w rodzinie - to o tym w większości nie wiem ... myślę, że pod tym względem też można to rozpatrzeć ... większość rzeczy jest dziedziczonych - niestety albo stety ... I tak jak wiem, że moje dziecko będzie miało brązowe oczy, tak też wiem, że prawdopodobnie będzie miało wadę zastawki w sercu ...
oczywiście są wyjątki, nie mówię nie ... przykro mi, że Was to spotkało, ale teraz można się cieszyć, że Zuzia się rozwija zdrowo ![]() mi chodziło tylko o to, żeby myha się niepotrzebnie nie stresowała
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nic nie spróbuje nie przekonam sie jakie są
|
|
#4649 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie,każdy musi wypróbowac i wyrobić swoje własne zdanie PAMELKA te badania daja więce spokoju i pewnośc ,że dziecko jest zdrowe ja miałam 26 lat,żadnych obciążen a diagnoza była najgorsza z najgorszych!!!nie życze nikomu aby przez cos takiego przechodził!!!!!!---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
Tak,oczywiście Myha nie ma czym się stresowac jednak mówiąc ,że większość takich rzeczy jest dziedziczona to myslisz stereotypowo!! teraz nie wiadomo skąd sie bierze taka liczba chorych dzieci,niestety jest zupełnie inne życie,jemy syfskie jedzenie,wdychamy dziwne rzeczy i stąd te choroby! mówisz ,że nie każdy sie przyznaje i może nie wiedzieliśmy czy było chore dziecko,dlatego ja mówie o tym otwarcie co mnie spotkało,bo do tej pory myślałam,że takie rzeczy dzieja się daleko ode mnie,że mnie to nie dotyczy...oglądałam reklamy fundacji TVN jak jakiś film!!! i pewnego dnia uświadomilam sobie,że jestem dokładnie taką samą osobą jak ludzie z tych reklam!!! ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
A mi sie gdzies te huggiesy podobają ![]() dzis 26 a ja na 26 kwietnia mam termin porodu dokłądnie 3 miechy mi zostałynajchetniej to zapadłabym teraz w sen i obudziła się w kwietniu
![]() |
|||
|
|
|
#4650 |
|
Zadomowienie
|
Tak samo jest z samym poronieniem - temat tabu. I dlatego właśnie tutaj jesteśmy, żeby o tym rozmawiać
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:29.

Trzymaj się Kochana

I nie odzywam się do chama nadal. On nie wie o wózku, mieliśmy jechać razem, ale nie zasłużył! W d... go mam. Niech wie, że nie jest niezastąpiony i bez niego sobie poradzę! O wózku wiedzą tylko teściowie narazie, no i siostra. Wybieram się też zaraz do koleżanek to i im pokażę naszą limuzynę, muszę ją tylko druknąć
a co do tz to moze mu troszke odpusc juz 

05.06.2010
w kocu pocisłam jej sztuczne mleczko ale wypila moze ze 20ml i nie chciala wiec glodna nie była, no ale na całe szczescie w nocy slicznie spała obudzila sie o 3 i 6 na karmienie i śpi śpioszek malusi
Potem całe podbrzusze zaczęło boleć, więc wzięłam nospę, po jakimś czasie ból podbrzusza przeszedł, ale w lewym udzie cały czas czułam taki pulsacyjny ból. Zbudziłam tżta i masowanko, ale nic nie dało 

no nic nie spróbuje nie przekonam sie jakie są