|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Cytat:
maszynka philips, ale modelu nie znam ![]() ok, lecę na pocztę - może mnie jakaś zaspa nie wciągnie
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4623 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no i AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A CIESZĘ SIĘ ŻE JESTEŚCIE ZNOWU RAZEM - szczęśliwi..... |
|
|
|
|
#4624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4625 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaa!!!! z tego wszystkiego zapomniałam Wam powiedzieć, że znowu nie będziecie ciociami...... @ dzisiaj przyszła.... a brzuch to już od tygodnia mnie męczył
|
|
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Oooo tyle pozytywnych opinii to dziś przejdę się i zobaczę cenowo jak to wygląda .
Przed świętami będą pewnie jakieś promocję ale się rozejrzę .To już pomysł na gwiazdkę mam , teraz coś drobnego na urodziny W tym roku już TŻ w tort nie wtykam wszystkich świeczek w tamtym roku zanim doniosłam tort to część świeczek się wypaliła ![]() Chciałam takie świeczki z figurkami z jakiś bajek czy coś ale nie wiem czy takie coś w ogóle istnieje . |
|
|
|
#4627 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() Gwizdaczku bardzo sie ciesze, teraz juz musi byc z gorki ![]() Aniolku ja kupilam kiedys K. maszynke elektryczna z Brauna i on jej nie uzywa bo sie nia ogolic nie umie, tzn umie ale zajmje to w cholere czasu i poprawiac musi wiec to od zarostu zalezymysle co kupic K. na swieta... bo on cos przebakiwal, ze chce mi cos kupic wiec ja tez musze tzn chce macie tak, ze jak dostajecie jakis prezent to czujecie sie skrepowane i nieswojo? bo ja tak mam bardziej wole dawac
|
|
|
|
#4628 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam właśnie - żel do fluoryzacji
![]() Bo mój wziął się za dbanie o zęby, więc dostanie ![]() Ja się boję, że znów kupię różne gadżety, i pobawi się 5 minut i rzuci w kąt. A czytnik jedzie, ale jeden (będzie w drugiej połowie stycznia, masakra).
|
#4629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogólnie TŻ ma strasznie "twardy " ten zarost on i tak goli się codziennie czasem do drugi dzień no zobaczymy, sprawdzimy może akurat mu podpasuje A chciałam mu coś przydatnego kupić w pierwsze święta dostał nawigację , w drugie telefon a w tym dostanie maszynkę do golenia ![]() Tylko chciałabym coś znaleźć nie aż tak drogiego. ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() Ja też bym kupiła np. coś innego ale obawiam się, że to fajny byłby prezent ale do niczego mu potrzebny czyli by sobie leżał w szafce i się kurzył a tak maszynka może mu przypasuje . Zawsze raczej był zadowolony z prezentów
|
||
|
|
|
#4630 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja taka kupilam
|
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przemyślenie nie wystarczy ![]() Kupiłam mu planszówkę - i co się z nią dzieje? Jest gdzieś w pudle i tyle ![]() A niby tak chciał
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-12-02 o 11:43 |
|
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
ja się rozejrzę po sklepach co tam u nas oferują tak do 150zł chciałam coś kupić
już mnie skręca na samą myśl, że o 13 muszę jechać do miasta a potem kolejka w urzędzie pracy masakra ![]() Hmmm szukam jakiegoś ciekawego przepisu na jutro nie wiem co zrobić na obiad. Czy jakąś zapiekankę a może lazanie, a może jeszcze coś innego no nie mam pomysłu, chciałam coś takiego innego zrobić . |
|
|
|
#4633 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszyscy moi panowie mają maszynki Philipsa - i wszyscy wrócili do tradycyjnych, bo ich zdaniem po elektrycznych nie są dobrze ogoleni.
|
#4634 |
|
Wtajemniczenie
|
K. by sie ucieszyl z gier najbardziej
Batman Arkham Asylum, God Of War 2, Far Cry 2, Bond 007 albo jakas koszulke mu kupie
|
|
|
|
#4635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no ja zawsze raczej staram się kupić coś co mu się przyda jak telefon czy nawigacja. Tak samo na święta z tą golarką pójdzie tylko w kąt jeśli się nie sprawdzi ale trudno ![]() Chciałam mu taki fajny jakiś scyzoryk kupić, ale wiem, że mu się to nie przyda i będzie leżeć gdzieś więc rezygnuje z zakupu. |
|
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
Wg. mnie lepsze są golarki z zasilaniem sieciowo - akumulatorowym. Mój chłop ma Philipsa, dostał 4 lata temu i nadal działa bez problemu. Tato ma od 2 lat i też ok, więc polecam firmę.
A ja mnie ma pomysłu na prezent ;( A niedobry tż nie chce mi nic podpowiedzieć. |
|
|
|
#4637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko przelotem, Arrakis gratuluję przedłużenia stażu!
![]() Gwizdak cieszę się, że rejs się udał no, a najważniejsze to, co stało się po rejsie super.lecę przedzierać się przez śnieg
|
|
|
|
#4638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może jakiś organizer, fajny skórzany kalendarz? Czy może coś w tym kierunku? Ja jeszcze zastanawiałam się nad zegarkiem ale sama obawiam się że nie trafie w gust. Poza tym Tż powiedział, że nie chcę ma swój stary zegarek, który ma już z 10 lat jak nie więcej, a co najlepsze to leży gdzieś u mnie nawet chyba |
|
|
|
|
#4639 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, jak się kupuje ofertę na Grouponie to ile czasu jest na przelanie pieniędzy ??
|
|
|
|
#4640 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Ale piękna zima!!! Wczoraj co prawda chciałam zamarznąć bo było -18, miałam na sobie rajstopy 40, grube podkolanówki, jeansy a i tak mi było zimno, ale jest cudnie! Oby taka pogoda się utrzymała do świąt ![]() Wiem, że Was to nie kręci tak jak mnie, ale się pochwalę- wczoraj kroiłam najdroższego i najpiękniejszego psa jaki mógł mi się trafić na stół- 3-letniego owczarka niemieckiego (policyjnego) ) i pyta "dziewczyny nudzi wam się? a chcecie tego policyjnego pokroić? świeży jest 40 min. temu padł".No to jasne! Zawsze jak coś kroimy to zwykle już się zaczyna rozkładać od środka więc można powiedzieć, że ten wczorajszy to był rarytas. Jeszcze ciepły był ![]() Teraz z rzeczy mniej obrzydliwych- jadę jutro do domu szykuje się poważna rozmowa z rodzicami na temat Tychy czy Gdynia i czy dostanę samochód na ok. miesiąc wakacji. Bo dostałam odpowiedzi właśnie z tych miast, że mogą mnie przyjąć na praktyki. No i... w Gdyni mam klinikę 24h/dobę a w Tychach... no cóż, mieszkanie u Rafała (jeśli bym dostała samochód), ewentualnie blisko niego![]() A poza całą sympatią do zimy, to przechodzę okropny okres. Przesypiam calutką noc, wstaję niby wyspana ale głowa mnie boli, wracam z zajęć i bez 2-3h snu nie jestem w stanie normalnie funkcjonować. Jak się budzę a za oknem jest ciemno to wiadomo- dalej chce mi się spać i tak w kółko. Powinnam zostać niedźwiedziem
|
|
#4641 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Jezu, nie potrafiłabym psa pokroić....
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale zapewniam Cię, że zarówno ja jak i on dysponujemy wystarczającą ilością pamięci - ja mam (tylko ja): *Kartę SD 1GB - wykorzystuję do ReadyBoost *Kartę mini SD 2GB - głównie do telefonu *Pendrive 512MB - leży w domu *Pendrive 1GB - Pqi (popsuła się blokada i oddałam tacie), pozostałość po Ex (prezent od niego) *Odtwarzacz MP3 1GB - rozbił się kiedyś i czeka aż go tata sklei ![]() *Odtwarzacz MP3 2GB- który też służy jak chcesz jako pamięć, kupiłam w Biedronce za jakąś śmieszną kasę *Pendrive 2GB - kupiłam jak myślałam, że mi się zgubił ten 512MB *Pendrive 4GB - zabrałam Tżtowi *Pendrive 4GB - dostałam ostatnio na otwarciu takiego salonu ![]() Tż też trochę ma, więc wybacz, ale z pendriv'ów zrezygnuję
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2010-12-02 o 11:55 |
|
|
|
|
#4643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie miałabym serca pieska pokroić .---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Zwies to kolekcję masz niezłą ![]() w sumie w moim domu też trochę tego wszystkiego jest . Ehh nie chcę mi się nigdzie jechać a muszę powoli się szykować
|
|
|
|
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
Żeby jakiegoś pieska kiedyś wyleczyć, to trzeba innego najpierw pokroić.
Tak więc policz stosunek "okropności" czynu pokrojenia trupa do uratowania na tej podstawie życia kilku tudzież kilkunastu innych. Nadal twierdzisz, że to takie straszne? Bo ja nie
|
|
#4645 | |
|
Zakorzenienie
|
A to luzik, i tak bym nie wykupiła teraz, bo nie mam papierów do konta w pracy
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
A Tż z tego co pamiętam ma co najmniej 3
![]() z dwoma z nich ja mam coś wspólnego
|
#4647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym nie potrafiła niestety. Ale Przed Tobą kłaniam się do samej ziemi ![]() Muszę poszukać swoich ciepłych kolorowych skarpetek bo zamarznę dziś no
|
|
|
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ślicznie pachnie, dzisiaj sprawdzę jak działa![]() potwierdzam zawsze mnie to zastanawia, że on tak grzeje mocno![]() Gwizdaczku cześć!!! Super, że wyjazd się udał (zazdraszczam), a co najważniejsze że między Wami jest nareszcie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Olka co do psa to podziwiam Twoją zimną krew - ale widocznie nadajesz się do tej roboty, ot co! ![]() Jestem za Gdynią zwłaszcza na lato fajnie, bo blisko morze itp może i na mój ślubik wpadniesz?
|
|
#4649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie narzekam bo superowo wygląda w garniturzeUgotowałam pyszną zupkę szczawiową Jeszcze zrobię zapiekankę i muszę się zmusić do wyjścia z domu. A tam tak zimno i ślisko
|
|
|
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
biedny psiak
![]() Olka wiadomo co mu się stało???? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

maszynka philips, ale modelu nie znam 

Oficjalnie mogę powiedzieć - jesteśmy razem

a potem kolejka w urzędzie pracy masakra