![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Veronka, zacznie sie porod sam i szybko urodzisz!
![]()
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Najlepiej faszerować dzieciaki chemią i antybiotykami ![]() Luz... w takim razie Mati nadal będzie przede wszystkim leczona placebo ![]() ![]() Co do rowerka to ostatnio mówiłam TŻtowi o biegowym, ale mnie wyśmiał ![]() Mati ma taki mały, plastikowy - zawieźliśmy do moich rodziców więc sporadycznie tam go używa. Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-23 o 08:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
Maluśna Ty gadzie!!! A gdzie foty w czapce, żebym już mogła zostać odwieziona na sygnale z powodu zmacerowania wątroby z zazdrości
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ola ma rowerek również zeszłoroczny, zielono żółty Ufo ![]() ![]() ![]() ![]() U nas dziś brak słoneczka, zaraz sprawdzę ile stopni będzie dzisiaj.
#4624 |
Zakorzenienie
|
Kasiulka, bo sloneczko jest u mnie
![]() ![]() ![]()
#4625 |
Zakorzenienie
|
U nas też zaczęło nieśmiało wyglądać, ale nie wiem w co się ubrać
![]() ![]()
#4626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zebym sie zawsze w razie czego mogla z czegos rozebrac, badz dopiąć ![]()
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
Kasia gdzie już idziesz, ja dopiero dojrzewam do drugiej kawy
![]() Igę tatuś zaprowadził ![]() tradycyjnie czekam na listonosza ![]() ![]() Idze szykuje się w kwietniu całodniowa wycieczka z przedszkola, zamawiam pogodę na 11 kwietnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
hejka
byłam dziś w laboratorium Miki się pyta, mama boli? ![]() ![]() ![]() potem jeszcze tesco zwiedziliśmy, bo się uparł na okulary, wybrał sam , nie wiem czy będzie z nich korzystał ![]() ![]() M trzyma już równowagę jak szleje na biegowym ![]() ![]() jeśli zamierzacie kupić coś nowego, to jedynie w stylu tym co Judi wklejała, mały, ale żeby pedały były na środku, nie na przednim kole ![]() na inny szkoda kasy dla 3 latka ![]() no ewentualnie biegowy, na jakis początek to naprawdę super sprzęt tż był na początku sceptycznie nastawiony do tego drewniaczka Mikiego, ale teraz to już uważa że to zakup bardzo opłacalny, bo wykorzystywany przez samo dziecko, i nie potrzeba rodzica do pchania itp. Miki wszędzie by chciał go zabierać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ruch od rana, milusio ![]() Mała ja tez żądam fot w czapce ![]() a ja wczoraj postanowiłam zrobic sobie prezent i kupiłam 5-pak ksiązek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki dziewczyny za rady odnosnie rowerka ![]() ![]() u mnie tez słoneczko.....pewnie to samo co u Anisi ![]() my dzis mamy wizytę Martynki i cioci Agi i moje dziecię juz chodzi od okna do okna ![]()
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2011-03-23 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzcie, zeby nie mial wolnobiezki. tzn zeby pedalki krecily sie tylko do przodu, a w tyl byl hamulec. dziecku latwiej i szybciej na takim uczy sie jezdzic, bo nie kreci bez sensu w tyl |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tymek do dzisiaj na rowerze siostrzeńca kręci pedałami w tył,a siostrzeniec nadal na tym swoim rowerku nie umie pedałować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Kasia - nie szalej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Normalnie szlag mnie trafił Olgierda mi skasowała wiadomość bo mama zadzwoniła do mnie
![]() Trafia mnie bo coś jej znowu odwaliło od kilku dni i prawie nie je, wyszaleje się na polu a potem zero apetytu. Właśnie 4 łyżkę zupy trzyma już w paszczy 15-tą minutę. Jak ja mam być normalna? mam kuźwa tak dość!!! Maluśna kochana ja spokojna nie będę bo przy Twoich dziełach krew mi się burzy ![]() ![]() ![]() ![]() Do mnie przyszła kurtka ramoneska boska dziewczyny!!! na styk w cycach ale uff dobrze że nie za mała, cudowna jest W pasie mam jeszcze spory zapas a cyc standardowo napięty ![]() ![]() ![]() ![]() Podcięłam też grzywkę dzisiaj u fryzjerki - luks na oczy przejrzałam ![]() Jowiszkowa zazdraszczam tego spokoju jak Igosława w przedszkolu ![]()
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
a gdzie zdjecie??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Kasia - a chwaliłaś nam się tą kurteczką?
![]() ![]() też bym chciała coś dopasowanego, krótkiego bo aktualnie mam tylko płaszczyk na wiosnę a to wiadomo nie do każdego stroju pasuje ![]() ![]() u mojej sis, en France jest 20 stopni... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Kasiaaaaaaaa!!! Pokaż jaką ramoneskę kupiłaś
![]() ![]() ![]() Czekam na mamę bo ma przyjechać. Mati już się doczekać nie może o co 5 minut pyta "kiedy..." ![]() Obfociłam wczoraj zabawki na sprzedaż. Wrzuciłam na szafkę i już sprzedał się zestaw książeczek ![]() ![]() A jakiego nerwa dostałam... ![]() Wczoraj wieczorem zdążyłam wrzucić na szafkę kilka zabawek, między innymi gąsienicę-gawędziarkę z Fishera. Oczywiście wyłącznie na sprzedaż ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie 18.... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
odwiedzilismy po zlobku plac zabaw (z reszta zlobek jest tuz za plotem) i taka mamy pogode u nas. dziecko kilka razy zjechalo ze zjezdzalni i mial cale wloski mokre
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak w południe wychodziłysmy do sklepu to dopiero za bramą sie skapłam ze dziecko bez czapki wypusciłam ![]() Kasiulka pokaz ramoneske!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
![]() |
#4642 |
Zakorzenienie
|
Babeczki kochane pokażę Wam kurteczkę, może za chwilę - po kąpaniu Olutowej jak się zmobilizuję do fotek bo coś doła i niemoc załapałam popołudniową
![]() ale u Was ciepło, naprawdę ![]() ![]() ![]()
#4643 |
Zakorzenienie
|
ja ostatnio zakupilam taka ramoneske. trafilam za 119zl, wiec za taka cene moge miec dermoszpanke. chcialam skore, ale na razie mnie nei stac
http://www.pimkie.it/giacche/giubbot...ace/p7775.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja i moja siora byłyśmy w dzieciństwie leczone homeopatią. Dzięki temu jestem jak najbardziej na tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
hej witam
Ja dziś cały dzień zalatany miałam w południe byłam u okulisty z z Krystianem - no i dobre wieści - nie musi jak na razie nosić okularów //całe szczęście bo czekał by mnie kolejny wydatek bo okulary są z leksza zniekształcone ,ostatnio zostawił je na podłodze i ja niewidząc ich lekko nadepnęłam ![]() Ale umówiłam Karolka do okulisty, bo od jakiegoś czasu ciągle mi trze oczy, mówiłam o tym okulistce i przepisała mi krople na rozszerzenie źrenic i za tydzień mam przyjść z nim po drodze weszłam do lumpka i nabyłam dla starszych chłopców kilka polarów A jutro z tz planujemy wypad do Suchej B do urzędów pozałatwiać sprawy papierkowe //prawdopodobnie zajmie nam to cały dzień //Karol zostaje z babci w domu - a ja nie zamierzam się śpieszyć ![]() Kasiulka co to za doła znów chwyciłaś |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Taka sobie, bo to jest szmira ten program, mega nieintuicyjny. Nam też nie chciał wysłać i okazało się, ze mamy starą wersję. Ale co chwila jakieś z tym problemy
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Zakorzenienie
|
bry wieczór.
ktoś przelicytował mnie w aukcji zielonego płaszcza przeciwdeszczowego dla Igi ![]() ![]() ciuchy dla Igi doszły dziś,kamień z serca. nawet śliczne getry w gratisie dostała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dzis przeglądałam z młodą rowerki i ona ciągle marudziła, ze albo nie jest różowy, albo nie ma kosza, bo to mus, bez kosza to nie rower ![]() ![]()
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
ja bardzo szaleję
![]() mam jeszcze aukcję z dwoma spódniczkami (bo zanim lato nadejdzie może nosić do przedszkola do rajstop. w domu mamy raptem dwie, w tym jedna przymała ![]() i letni zestaw licytuję ![]() ![]() właśnie wymieniłam się (na razie wirtualnie) perfumami z wizażanką. kamień z serca. Idole za Elle (dla mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.