![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chomiczek - cz. 4 :)
Ja wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4622 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
uhu i po praktyce
![]() kupiłam sobie fajowskie rękawiczki ![]() http://www.sklep.house.pl/images/pro...263-54X-01.JPG ![]()
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-11 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
ja i TŻ uwielbiamy ją
![]() jak fajnie polizał to źdźbło ![]() mi Seba wczoraj polizał obiektyw w aparacie, ledwo go wyczyściłam ![]() będzie dobrze ![]() ![]() ja tam wolę tatuowanie od depilowania nóg ![]() kurde przez Ciebie naszło mnie na modyfikację mojej dziarencji ![]() Czytam właśnie o tym jaka to rzeżucha jest zdrowa. Byliśmy ostatnio z TŻ w naleśnikarni NaszNaleśnik (sieciówka, ale naleśniki mają bosssskie! ![]() ![]() Mi też nawet posmakowała, ale jak teraz czytam że jest szczególnie polecana osobom z niedoczynnością tarczycy, to już w ogóle mam chęć lecieć do sklepu ![]() Ciekawe czy prosiaki jedzą rzeżuchę?? Asia gdzie i za ile te rękawiczki? świetne są!!! o widzę.. w House ![]() Edytowane przez Madziarka.n Czas edycji: 2011-02-11 o 11:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Madziara w housie za 9.90 promocjona
![]() ![]() ![]() rzeżucha na problemy z tarczycą? wow. nie wiedziałam ![]()
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-11 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie z house, ok ![]() I rozmiarówka dziecięca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4628 |
Zakorzenienie
|
swoją droga, rozmiary rękawiczek są bardzo zawyżone :/
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ha, miałam kieeeedyś takie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Zakorzenienie
|
a do nich kominiarka z wyciętym otworem na oczy
![]() matko, kieeedy to było ![]() u mnie też pogoda bleeh ![]() ale i tak nigdzie się nie wybieram, więc może być i taka ![]() ale mało zostało do kolejnego wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
napewno skończycie wątek jak mnie nie będzie
![]()
#4633 |
Zakorzenienie
|
ostatnio też Cię nie było jak kończyłyśmy poprzedni
![]() Piję herbatę o smaku gruszki z dziką różą i wanilią ![]() oczywiście z Biedronki ![]() i pożeram czwartą krówkę ![]() chyba @ się zbliża bo organizm woła o cukier ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brałam kiedyś chrom, ale jakoś zaprzestałam ![]() Teraz biorę magnez i tran, a i tak jak jakiś czas temu byłam u pewnego wrednego, rudego lekarza, to powiedział, że bez sensu brać jakiekolwiek suplementy bo i tak nie działają ![]() szczegół że branie magnezu mi b.pomaga |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
Babcia mi miała zrobić sznurek do nich, ale stwierdziła, że się nie będzie za mnie wstydzić
![]() A teraz chwila zadumy. Pojawił się 29.09.2008. Był następcą Edwarda Bojownika. Wariował w akwarium. Drugiej nocy swojego pobytu uciekł (z akwarium!), zszedł z wysokiego stołu, przeszedł przez zamknięte drzwi i wylądował w największym pudle z ogórkami korniszonymi. Już wtedy wiedziałam, że będzie niezwykły. W końcu Mój! Imię wymyśliła wfistka z pierwszej klasy LO. Stwierdziła, że ma się nazywać Rysio. Mi się skojarzyło z Rysiem z 'klanu' i wyraziłam swoje oburzenie. Ona stwierdziła, że przynajmniej będzie pocieszny i nie będę chodzić taka smutna. Na Boże Narodzenie dostał klatkę. Od tego czasu był regularnie wynoszony wieczorem, wnoszony rano. Zawsze gdy wracałam do domu wychylał nosek z kupki trocin i pudełka. Nie ważne czy był to środek nocy czy dnia, on wychodził na samą górę klatki, robił stójkę i czekał aż mu powiem: "cześć żabo, idź spać". Wtedy schodził i chował się w pudełku. Czekał tylko aż nastanie wielka cisza żeby zrobić wielkie łubudu zrzucając porcelanową miskę z samej góry. Czekał tylko aż go wypuszczę na biurko. Jak na nim nie było nic ciekawego to dobierał się do moich kolorowych karteczek. Wyrażając swoje oburzenie obgryzał każdą po kolei, a potem chował się za laptopa i spał. Jak na biurku znalazło się coś jadalnego, od razu się do tego dobierał. Nie ważne czy to dla niego dobre czy nie. Raz odpakował mi batona.Obwąchał i poszedł. Raz wskoczył do kubka po herbacie. Taka mała Żaba. Na czterech nogach. Z czarnym paskiem na środku. Mały Wojowniczy Chomik Ninja o jakże wdzięcznym imieniu Ryszard (na cześć Rysia z 'klanu'). Mała Pchła, która sprawiała, że zawsze się śmiałam. Wiedziałam, że robi to złośliwie. Że nie ulży mi i to nie będzie sylwester kiedy mnie nie ma w domu. Myślałam, że zrobi mi 'prezent' na urodziny. Oszczędził mi cierpienia. Pół godziny temu usłyszałam jak pije z poidełka, a ja odbierałam paczkę od listonosza. Wpadłam ucieszona do pokoju. Zobaczyłam, że śpi, więc po cichu otworzyłam. Na moje dzikie westchnienia radości zawsze wystawiał chociaż nosek, albo kopał w trocinach. Teraz była cisza. Popatrzyłam jak się trzyma mój Staruszek. Leżał przy poidełku. Sztywny. Oczka otwarte. I leży. Muszę się zebrać w sobie i 'sprzątnąć' to wszystko. To by było na tyle naszej wspólnej dwu i pół-letniej wesołej przygody. Obiecałam sobie, że nie będę płakać, że nie będę rozpaczać tak jak po Rybie. W końcu jest mu lepiej. Męczył się już strasznie. W końcu to ten wiek już. On postanowił przekazać pałeczkę kolejnym. Nie mogę się powstrzymać i ryczę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kojarzą mi się z bezdomnymi ![]() Cytat:
![]() A co byś chciała z nią zrobić? ![]() Znowu dzwonił ten palant od szkody ![]() 'Ja tego tak nie zostawię' . Zasr.aniec. Jest piątek-reeeelax ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Andreaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Tak mi przykro ![]() ![]() Teraz Ryś też będzie szczęśliwy za TM, z innymi chomiczymi aniołkami ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madzius90 Czas edycji: 2011-02-11 o 12:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 |
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
ja sobie nie wyobrażam nie mieć pewnego dnia tego małego futrzanego krokieta na czterech maleńkich łapkach i wielgachnymi uszyskami..
![]()
#4641 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedyny "plus" że się dłużej Ryś nie męczył, ehh Będzie zawsze w naszej pamięci! szalony mały słodziak ![]() Cytat:
![]() dopytaj dziarmana o to jak pielęgnować świeżą dziarkę Moja bardzo ładnie się zagoiła mimo że nie była robiona w studiu tattoo, a do tego musiałam ja ukrywać przed rodzicami ![]() A co z moją? hmm, sama nie wiem.. delikatnie powiększyć i przerobić żeby wyglądała inaczej niż wygląda ![]() chciałabym trafić na jakiegoś artystę który będzie miał fajną wizję i która mi się spodoba, ale z moimi wymaganiami to pewnie będzie ciężko takiego znaleźć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Zakorzenienie
|
Żeby było zabawniej przechodziłam wczoraj koło zoologicznego i chciałam kupić karmę, bo się kończy, ale stwierdziłam, że do soboty jeszcze wystarczy. Wystarczyło. Rzucę ją ptakom pod balkonem. Ucieszą się
![]() Jadłam obiad i dzwonił do mnie telefon. Nie wiem czy to nie z TUI. Problem w tym, że dzwonili z warszawskiego numeru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Andrea
![]() Cytowałam Wasze posty ale jak przeczytałam post o Ryśku to rycze i nie mam "radości" by odpowiadać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |||
Zakorzenienie
|
No jasne, że tak
![]() ![]() Imiennik mojego taty ![]() ![]() Cytat:
![]() Choć czytałam już na necie, że trzeba smarować jakąs maścią, żeby nie dopuścić, żeby tattoo wysechł. Ł. zapowiedział, że będzie mi smarował łopatkę i zmieni opatrunek ![]() ![]() Cytat:
![]() No to fajnie ![]() W Warszawie pewnie znajdziesz jakiegoś artystę ![]() ![]() A co na to M? ![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
hmm, pomyślę nad tym
![]() mojego też ![]() Cytat:
ale Ci fajnie ![]() ![]() tak w Warszawie M. się pewnie ucieszy jak będzie przerobiony bo przecież ten obecny mu przypomina mojego ex ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() I w dodatku w tajemnicy ![]() A udało Ci się ukrywać długo tattoo przed rodzicami? ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Madziuś a co Twoi rodzice na tatu?
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Madziara właśnie patrzę na poprzednie ceny ponaklejane na obecną od rękawiczek i odklejam po kolei.. 29.90 --> 19.90 --> 14.90 --> 9.90 ![]()
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2011-02-11 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.