Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tylul kolejnej czesci watku
lato mamy już za pasem wakacje spędzimy z bobasem 21 42,86%
lato idzie krokami dużymi, wakacje spędzimy z dziećmi naszymi 3 6,12%
Lato z nami, całe dnie na spacerkach spędzamy 0 0%
Kupki, wysypki, zabawki z Lamaze to teraz częste tematy są nasze - mamusie marcowo-kwietniowe 9 18,37%
Rany zagojone wiec mamuski szalone biegaja na spacery w najlepsze plenery 7 14,29%
Do formy wracamy, na tztów chec juz mamy a maluchy coraz mniej bolą brzuchy 8 16,33%
Pierwsze miesiace juz za nami, a nasze maluchy maja juz dobrze wymasowane brzuchy 0 0%
Krótki rękaw gołe stopy mamy i maluchy maja sw oje najdluzsze urlopy 1 2,04%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-21, 21:04   #4621
Castia
Wtajemniczenie

Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
iza, montii, nie dołujcie mnie ze spaniem
mojej coś się poprzestawiało i śpi po 3 h w nocy, a ja padam na pyszczek

castia, i jak napad na zamrażalnik ???? udany

u nas weekend cięzki, bo tż na uczelni- masakra :/

ja mam taki kocyk
http://allegro.pl/sliczny-pluszowy-kocyk-pled-kolory-75-x-100-cm-i16 02553965.html
nooo wpierdzieliłam pół opakowania tych lodów z polewą a dzisiaj powtórzyłam to samo z TZ a du.pka rośnie

dzisiejsza noc na pewno będzie lepsza zobaczysz!!!!

też mam ten kocyk i dopiero kilka dni temu odkryłam że ten obrazek na nim szeleści haha a używam go codziennie

moja usnęła dziś przed 20 ciekawe o której się obudzi bo zazwyczaj zasypia grubo po 21

diatoma też poluje na taki do 18kg no i masz już z głowy - super!!! ja mam na oku jeden ale jakoś nie mogę się zdecydować czy go już zamówić czy poczekać jeszcze parę dni. narazie go obserwuje bo jest licytacja
a myślę że taki do 18 kg chyba posłuży dość długo czy to do karmienia czy potem do oglądania bajek, czytania książeczek. dziecko będzie wiedziało że ma swoje krzesełko i należy tylko do niego. chyba to dobra inwestycja
bo ja się zastanawiałam nad takim do 9kg ale TZ mówi że mało stabilnie wyglądają no i zgłupiałam, nie widziałam na żywo więc nie mam porównania żadnego. no ale może w końcu coś upoluję i mam nadzieję że moja panna będzie zadowolona z zakupu bo jak czasami ją posadzę w foteliku samochodowym dosłownie na kilka minut bo muszę coś zrobić pilnie to wcale nie chce w nim siedzieć i się drze a niby wszystko widzi

Harrods jejku jaki on piękny!!!!!!! normalnie jak z obrazka
tity Leoś też uroczy!!!!

moja dama mało tego że ma dwie brody, to już takie wałeczki jej się robią wszędzie. nóżki to wyglądają jak szynka przygotowana do pieczenia powiązana sznurkiem takie baleroniki ma

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2011-05-21 o 21:07
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:11   #4622
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
a czy takie małe dzieci się przewracają same z plecków na brzuszek, czy tylko z brzuszka na plecki? bo jak moja taka antybrzuszkowa, to może w ogóle się nie będzie przewracać.
Chyba z brzuszka na plecki to jeszcze za wcześnie. Mój też nie lubi na brzuszku leżeć i prawie go nie kładę, może dlatego się przewrócił

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
moja dama mało tego że ma dwie brody, to już takie wałeczki jej się robią wszędzie. nóżki to wyglądają jak szynka przygotowana do pieczenia powiązana sznurkiem takie baleroniki ma
Ja się ze swojego śmieję, że buzia to pączki w lukrze, a nóżki i rączki to kiełbaski Też pulpecik z niego, a taki był drobiutki jak się urodził....
Kurczę, trzeci dzień mnie jajnik napiernicza i podbrzusze boli...chyba @ powoli się zbliża...chociaż przy takiej częstotliwości karmienia to aż dziwne :P

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:23   #4623
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
a ile kosztują chusteczki z Rossmana?

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

laseczkaa twoje bobo wcale nie wygląda na pulpeta

Idę się kąpać i spać,
miałam dzisiaj ciężki dzień

Osoba zatruwająca mi życie, coś dzisiaj się bardzo uaktywniła i postanowiła się cały dzień kłócić i wylewać swoje żale
żeby człowiek we własnym domu nie miał spokoju

około 12-13 zeta za czteropak
współczuję

tity-wiem,n ze za wcześnie, ale jak moja w ogóle nie lubi leżeć na brzuszku, to jak się ma na te plecki zacząć kiedyś przewracać
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania

Edytowane przez traicionera
Czas edycji: 2011-05-21 o 21:24
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:32   #4624
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie
ego wspolczuje bol kregoslupa moze jakies masaże by pomogly ??
natka ja kupilam w tesco ostatnio 186 sztk pampersow za 99zl
tity harrods ale przystojniaki z waszych synow
montii wspolczuje rachunkowosci ja na wydziale humanistycznym mialam m.in statystyke jak sie pozniej okazalo przerabialismy to co moja kolezanka na ekonomicznej
iza wspolczuje miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepsza atmosfera
moja corcia ma pyzate policzki i po 2 faldki na nozkach ale jest raczej szczupla wydaje mi sie wazy 5600g ma 10 tyg.Dzis kuzyn przyjechal zaprosic nas na swoje wesele w lipcu moja siostra ma w czerwcu ale ze wzgledu na mala idziemy tylko do kosiciola darujemy sobie imprezy bo i tak za wiele z nich nie skorzystamy
spokojnej nocki

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-05-21 o 21:37
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:35   #4625
ptysza
Zadomowienie

czesc Wam!

pierwszy raz weszlam na ten watek, patrze i jestem pierwsza na liscie mialam rodzic w marcu, a urodzilam w grudniu bylo zle, nawet tragicznie, ale jzu wychodzimy na prosta

Emilka dzisiaj konczy 5 miesiecy i wazy troszke ponad 4 kg jest na etapie dziecka 3miesiecznego, ale walczy walczy to silna kobieta

wczoraj sama sie przekrecila z brzuszka na plecy i sie znastanawiam czy to byl przypadek czy faktycznie tak chciala

postaram sie pisac czesciej, trzymajcie sie
ptysza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:49   #4626
Ewelqa1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ptysza Pokaż wiadomość
czesc Wam!

pierwszy raz weszlam na ten watek, patrze i jestem pierwsza na liscie mialam rodzic w marcu, a urodzilam w grudniu bylo zle, nawet tragicznie, ale jzu wychodzimy na prosta

Emilka dzisiaj konczy 5 miesiecy i wazy troszke ponad 4 kg jest na etapie dziecka 3miesiecznego, ale walczy walczy to silna kobieta

wczoraj sama sie przekrecila z brzuszka na plecy i sie znastanawiam czy to byl przypadek czy faktycznie tak chciala

ptysza super ze jest lepiej kilka razy sie tu zastanawialysmy co u Ciebie pisz czesciej i zdrowka dla Emilki w sumie imienniczka moje corci

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-05-21, 21:50   #4627
prunelle
Wtajemniczenie

ptysza, super, że się odezwałaś i że córcia rośnie zdrowo, trzymam za nią kciuki!

Harrods, laseczkaa, przystojniaki z waszych synków
Harrods ale Twój synek ma czuprynę!

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
Ja nie dopajam glukozą, bo o wielu lekarzy uważa, że to nic nie daje (nasza pediatra ze szpitala dziecięcego uważa, że równie dobrze mona poić wodą - glukoza jest dla smaku i dziecko się przez to przyzwyczaja do słodkiego). Ma to oczywiście sens przy wysokich poziomach bilirubiny, kiedy dziecko jest apatyczne i przez to mnie je. A mój bardzo często je i ładnie rośnie. A ja bardzo długo walczyłam o karmienie piersią, i teraz boję się podawać niepotrzebnie butelkę. Poza tym najważniejsze jest, żeby dziecko przybierało na wadze, a jak glukozą maluch się nasyca i może przez to jeść mniej. Przy karmieniu MM ma się kontrolę ile dziecko zjada i można glukozę podawać między posiłkami a przy piersi tego nie da się kontrolować. Po prostu zawsze jak chce, to daję cycusia. Ja kolejne badanie będę robiła w przyszłym tygodniu i zobaczymy. Byłam wczoraj u pediatry i ona jest zadowolona, mówi, że mały jest mniej żółty. A co do szczepień, to są różne zdania. Moja pediatra z przychodni powiedziała, że ona będzie szczepić jak bilirubina będzie poniżej 4. A lekarka ze szpitala uważa, że poziom 5,4 nie przeszkadza w szczepieniach. Także co lekarz to opinie. Także trzeba po prostu samemu decydować.
właśnie nie jestem do tej glukozy przekonana i nie wiem, czy pediatry posłucham, na razie po pierwszej próbie nie dawałam więcej... kurczę chyba do innego pediatry spróbuję się przejść przy jakiejś okazji, z tą jakoś wspólnego języka znaleźć nie mogę
i tak chciałam szczepić troszkę później, nie od razu w 6 tygodniu, więc to akurat by mnie cieszyło, że nie będą mi głowy ze szczepieniami suszyć

laseczkaa, ja też 5 tydzień po porodzie, od razu po zeszło mi prawie 11 kg ale teraz te 3 nadprogramowe nie chce ruszyć i widać to po biodrach, ale to ledwie miesiąc, także spokojnie!

Cytat:
Napisane przez wanilia83 Pokaż wiadomość
hehe ja miałam to samo wiecznie narzekałam że uda mam wielkie i dupa za duża a rozmiar 34 albo 34 zryty beret to mało powiedziane ja to miałam chyba nasrane pod deklem (jak to moja znajoma mówi)
no faktycznie, nasrane

Cytat:
jestem jestem
choróbsko mnie dopadło głupie i nie miałam weny na siedzenie w necie
nie wiem skąd mi się zrobił ropień na podniebieniu, taka gula wielkości chupa chupsa i sobie z niego leci ropa (to tak dla tych, którzy np coś jedzą).Cały czas jadę na przeciwbolach, robię płukanki plus biorę antybiotyki, mało co jem, bo mi wszystko gębę podrażnia, ale oczywiście waga stoi jak zaczarowana

Co do alko, to ja zaczęłam pic piwko w pierwszym miesiącu, korzystając z wirtualnego alkomatu
http://alkomaty.biz/index.php?p=virtualalyser

byłam u ginki, oczywiście panikowałam jak nie wiem co, ze tam w środku pewnie krajobraz po bitwie i w ogóle będzie bolało, ale na szczęście się okazało, ze super sie wygoiłam. Nawet mi babka udzieliła wskazówek technicznych co i jak, jak już się zdecydujemy Na razie mam owu, wiec nie ryzykujemy.

Z Nadią z kolei byłam na usg przezciemieniowym, z główką wszystko w porządku, śmiałyśmy się z panią doktor, bo jak się malej ten żel do usg nałożyło, to takie miała potem włosy przylizane i takie miny robiła, jakby była obrażona, ze jej fryz popsuto

Strasznie się w tym tygodniu rozgadała, aż się ludzie śmieją, gdy do mnie dzwonią, bo zawsze gdzieś w tle ja słychać, jak sobie guga, no i zawsze jest, ze będzie taka gaduła, jak mamusia
uuu, to zdrowiej szybko!

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
trzymam kciuki zeby z malym było w koncu dobrze

aaa, i dostałam smsa od ady, jej mały skończył miesiąc wczoraj, waży 5kg, także lekarz myślał, że dokarmia i powiedział jej, że jeśli naprawdę na samej piersi jest to gratuluje, bo ma pani wyjątkowy pokarm, jedyny problem to to, że codziennie o 4 rano przez 2 godziny męczą się z brzuszkiem, więc chyba będzie musiała odstawić cukry, ale cóż, trzeba się poświęcić

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 21:53   #4628
traicionera
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
witajcie
ego wspolczuje bol kregoslupa moze jakies masaże by pomogly ??
natka ja kupilam w tesco ostatnio 186 sztk pampersow za 99zl
tity harrods ale przystojniaki z waszych synow
montii wspolczuje rachunkowosci ja na wydziale humanistycznym mialam m.in statystyke jak sie pozniej okazalo przerabialismy to co moja kolezanka na ekonomicznej
iza wspolczuje miejmy nadzieje ze jutro bedzie lepsza atmosfera
moja corcia ma pyzate policzki i po 2 faldki na nozkach ale jest raczej szczupla wydaje mi sie wazy 5600g ma 10 tyg.Dzis kuzyn przyjechal zaprosic nas na swoje wesele w lipcu moja siostra ma w czerwcu ale ze wzgledu na mala idziemy tylko do kosiciola darujemy sobie imprezy bo i tak za wiele z nich nie skorzystamy
spokojnej nocki
Ewelqua-a jest jeszcze ta promocja?

Cytat:
czesc Wam!

dla Twojej dzielnej córeczki. Emilki to silne kobiety są.

prunelle-dzięki
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Czas edycji: 2011-05-21 o 21:56
Stary 2011-05-21, 21:54   #4629
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
czesc Wam!
kamien mi z serca spadl, ze wszystko wporzatku. powodzenia w dalszej walce buziole
Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
no mój ma 7 tygodni a waży prawie 5kilo mój to klocuszek będzie

)
Moja ma dzis 7 tygodni i wazy jakos 5250g i jest szczuplutka :P tzn tak mi sie wydaje:P
Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
hej

nie wydaje mi sie pulpetem jest śliczny to mój przy nim wygląda na pulpeta
Duzy sliczny chlopczyk

Cytat:
Wiesz co, on wcale nie jest pulpecikiem. .
Nie jest pulpecikiem, ale malym slodkim przystojniakiem
Cytat:
jestem jestem
Zyjesz

Zdrowiej nam

Moja Lenka z dzisiaj radosny dzieciaczek. Lezala na brzuszku z 15 minut i podnosila glowke ile wlezie.

Wypad na skalki i nad jeziorko sie udal. Oboje z TZtem mamy spalone rmionka. Kupilam dzis krem na sloneczko dla malej.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fff.jpg (27,7 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg smieszkka.jpg (46,2 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ohah.jpg (34,4 KB, 57 załadowań)

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 21:59   #4630
traicionera
Zakorzenienie

piękna w tej sukience i jakie oczka ma jasnoniebieskie i grzywę jaka
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-05-21, 22:02   #4631
Ewelqa1985
Zadomowienie

traicionera nie mam pojecia do kiedy byla/jest ta promocja bo to tż kupowal jakos przed wyjazdem
tajka śliczna córunia i jak glowke wysoko trzyma

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-05-21, 22:08   #4632
Harrods
Zadomowienie

Cytat:
czesc Wam!

To super że idziecie do przodu. Z czym były największe problemy? Wrzuć jakieś zdjęcie malutkiej.
Harrods jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-21, 22:18   #4633
traicionera
Zakorzenienie

trochę mojej kluchy
miałam wstawić fotkę ze sobą, ale się kapnęłam podczas robienia zdjęć, ze jestem nieumalowana, wiec wam daruje moja facjatę na razie
malej się zaczęły brwi przyciemniać
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Czas edycji: 2011-05-25 o 11:49
Stary 2011-05-21, 22:24   #4634
Ewelqa1985
Zadomowienie

traicionera jaka laseczka z Nadunii

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-05-21, 22:28   #4635
traicionera
Zakorzenienie

dzięki
moja pyza kochana
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-21, 22:31   #4636
Ewelqa1985
Zadomowienie

klade sie bo jutro bede nieprzytomna

Eliza 14.05.2014

Stary 2011-05-21, 22:35   #4637
traicionera
Zakorzenienie

a o której wstajesz?
ja to zawsze do południa, chyba, ze gdzieś trzeba wyjść wcześniej
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-05-22, 06:16   #4638
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Moja Lenka z dzisiaj radosny dzieciaczek. Lezala na brzuszku z 15 minut i podnosila glowke ile wlezie.
Rozbrajająca jest

Cytat:
trochę mojej kluchy
miałam wstawić fotkę ze sobą, ale się kapnęłam podczas robienia zdjęć, ze jestem nieumalowana, wiec wam daruje moja facjatę na razie
Cudo
Wstawiam jeszcze zdjęcia z wczorajszej sesji
To drugie to wstęp przed przwfiknięciem się na plecki
Ale dzisiaj dał pospać mamusi. 22-5.50, zjadł, popuszczał bączki i śpi dalej z tatusiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Leonek z głową w górze.jpg (32,6 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Leonek z główką w górze.jpg (51,9 KB, 33 załadowań)

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2011-05-22 o 06:18
Stary 2011-05-22, 06:56   #4639
Montii
Zakorzenienie

dziewczyny moje dziecko spało od 20 do 5 rano !
9 godzin ależ jestem szczęśliwa
no potem tylko od 6 do 7 ale ta pierwsza faza, wow !

i w ogóle nie moczy pampersa w nocy, tż się smieje,że taki 'stary maleńki' z niego, nie sika i śpi

no ale zobaczymy jak będzie później,chociaż on tak śpi długo od ok 5-6 dni...a zauważyłam ,że od kilku dni mam inny pokarm, taki biaaały, gęsty jak mleko skondensowane do kawki strasznie tłusty,butelki kiedys mogłam przelać wrzątkiem teraz muszę myć dokładnie, kożuch się robi a wcześniej nie... może jest bardziej sycące dlatego tak śpi?

Tajka
ależ ślicznotka z Twojej córki !
traicionera Nadunia przesłodka
Tity ależ pocieszny synek, przystojniaka kapelusik z h&m?

[LEFT]
Montii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 07:16   #4640
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

dziewczyny ale macie sliczne dzieciaczki

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
za dwa dni skończy trzy
kurcze nie spodziewalam sie ze tak wczesnie mozna soki podawac

Cytat:
Mateusz zasypia przeważnie ok. 21:00 - 21:30 i budzi się 3 - 4. Ja nie wstaję, ale pewnie powinnam, bo jak mały się budzi, to mam cycki tak napompowane i strasznie cieknące. Często mam cała piżamę mokrą, a ostatnio nawet prześcieradło
a jak sciagals pokarm to wstawalas w nocy miedzy 21 a 4 zeby dodatkowo sciagac/pobudzac?

Cytat:
Napisane przez iizabelaa Pokaż wiadomość
Osoba zatruwająca mi życie, coś dzisiaj się bardzo uaktywniła i postanowiła się cały dzień kłócić i wylewać swoje żale
żeby człowiek we własnym domu nie miał spokoju
wczoraj ogladalam dobry film de vito rezyserowal "starsza pnai musi odjecs"

Cytat:
dziewczynki a mi siada kręgosłup, jakiś czas temu wszedł mi ból na środku kręgosłupa i trzyma mnie cały czas nawet ciężo mi małego karmić bo jak siedzę dłużej bez oparcia to umieram
wiem co czujes tez mnie kregoslup na poczatkui bolal a teraz odpukac przestal ale wieksza czesc dnia karmie na lezaco.mnie teraz bola kolana

Cytat:
czesc Wam!
czesc ptysza fajnie zze sie odezwalas, dobrze ze juz sie pozbylas problemow, trzymajcie sie
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 07:22   #4641
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
ptysza zaglądaj do nas częściej i wstaw nam zdjęcia

tajka, traicionera śliczne macie dziewczynki

Cytat:
Napisane przez prunelle Pokaż wiadomość
właśnie nie jestem do tej glukozy przekonana i nie wiem, czy pediatry posłucham, na razie po pierwszej próbie nie dawałam więcej... kurczę chyba do innego pediatry spróbuję się przejść przy jakiejś okazji, z tą jakoś wspólnego języka znaleźć nie mogę
i tak chciałam szczepić troszkę później, nie od razu w 6 tygodniu, więc to akurat by mnie cieszyło, że nie będą mi głowy ze szczepieniami suszyć

aaa, i dostałam smsa od ady, jej mały skończył miesiąc wczoraj, waży 5kg, także lekarz myślał, że dokarmia i powiedział jej, że jeśli naprawdę na samej piersi jest to gratuluje, bo ma pani wyjątkowy pokarm, jedyny problem to to, że codziennie o 4 rano przez 2 godziny męczą się z brzuszkiem, więc chyba będzie musiała odstawić cukry, ale cóż, trzeba się poświęcić
sprawdź inną pediatrę skoro chcesz karmić tylko piersią

a za adę trzymam kciuki, żeby te kolki minęły

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj dał pospać mamusi. 22-5.50, zjadł, popuszczał bączki i śpi dalej z tatusiem
jaki przystojniaczek
muszę mojemu kupić taki kapelutek, bo tż się takie podobają

ale macie fajnie z tym spaniem, chociaż dziś nie narzekam, poszedł spać o 21:30 wstał o 2:30 na jedzonko potem pospał do 6 i potem do 8, teraz leży w łózeczku, chyba pierwszy raz tak sam i sobie oglądał świat ale już stęka, muszę iść
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 08:20   #4642
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Ego a w tym faschion outlet u was to jest cos dla dizeci sensownego??
Stary 2011-05-22, 09:02   #4643
87czarna
Zakorzenienie

tajka,traicionera ale księżniczki,hohoho!

Tity słodziak

Nie ma co...mamy piękne dzieciaczki

Ptysza buziaki dla Emilci! Dzielna dziewczynka Wpadaj częściej

Ja też wstawię kilka zdjęc Mai z dzisiejszej porannej drzemki... myślałam,że ją zjem!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_1220.jpg (117,8 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1222.jpg (125,9 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SAM_1223.jpg (131,6 KB, 52 załadowań)

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 09:15   #4644
iizabelaa
Zakorzenienie

ale się zdjęć posypało
wszystkie macie cudne dzieciaczki

Cytat:
Napisane przez Montii Pokaż wiadomość
i w ogóle nie moczy pampersa w nocy, tż się smieje,że taki 'stary maleńki' z niego, nie sika i śpi

moja tez dzisiaj nie zmoczyła pampersa
chyba się zmówili
Stary 2011-05-22, 09:59   #4645
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Ja też wstawię kilka zdjęc Mai z dzisiejszej porannej drzemki... myślałam,że ją zjem!
ale slodka
Stary 2011-05-22, 10:07   #4646
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
tajka,traicionera ale księżniczki,hohoho!

Dziekujemy
Maja naprawde slodka
Cytat:

tajka, traicionera śliczne macie dziewczynki
Dziekujemy
Cytat:
dziewczyny moje dziecko spało od 20 do 5 rano !
9 godzin ależ jestem szczęśliwa
no potem tylko od 6 do 7 ale ta pierwsza faza, wow !

Tajka
ależ ślicznotka z Twojej córki !
traicionera Nadunia przesłodka
Dziekujemy:P

Ale dluuugo Fabianek pospal hyba pobil rekord;p

Moja Lenusia poszla spac jakos 21 i wstala o 4.15 zjadla, tz zmienil pampersa i zasnela i pospala do 8, wiec nie jest zle. Ponad 7h kolejny dzien z rzedu

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Rozbrajająca jest

DziekujemY
On wyglada na silnego faceta;p
Cytat:
trochę mojej kluchy
Tez taki maly wesolek jak moja a mamuska ma sliczne usta
Cytat:
Napisane przez Ewelqa1985 Pokaż wiadomość
tajka śliczna córunia i jak glowke wysoko trzyma
Tylko jak ma dobry humor hehe
Cytat:
piękna w tej sukience i jakie oczka ma jasnoniebieskie i grzywę jaka
Dziekowac;p

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 10:08   #4647
prunelle
Wtajemniczenie

piękne dzieciątka dziewczyny!
super ten kapelusz Leosia, muszę takiego poszukać, bo coraz więcej słońca mamy

znikamy zaraz do rodziców na grilla

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2011-05-22, 10:45   #4648
patrycja_22
Rozeznanie

dziewczyny śliczne dzieciaczki
Tity a skąd ten kapelusik ? Jest super

patrycja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-22, 10:49   #4649
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Tity a skąd ten kapelusik ? Jest super
Tak, H&M Fajny bo mu w oczy nie świeci jak go w nosidełku noszę
Cytat:

Byliśmy właśnie na działce, poprzycinałam trochę tuje, bo zaczęły żółknąć A mąż połaził z małym w nosidle, a mały poszedł spać Teraz bryka na macie.
A meszki tną jak cholera....cała w placki jestem, dobrze, że małego nie pogryzły.
Kurczę już byśmy chcieli mieć sesję za sobą. A tak znowu tydzień bez małego, albo nie można wyjść na cały dzień bo trzeba projekty robić i się uczyć. No ale miesiąc jeszcze i nad jezioro

L
J
Stary 2011-05-22, 10:58   #4650
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie
u nas noc jak zwykle przespana od 21;30 do 7 mam nadzieje ze tak zostanie to u nas pampers po nocy tez jest suchy
montii ja tez zauwazylam zmiane w moim mleku i wlasnie ten kożuch sie robi
tity co za slodziak nie odgoni sie od adoratorek beda sie pchaly drzwiami i oknami
czarna Majeczke tylko schrupac masz racje i te sliczne wloski
u nas dzis ukrop tż wraca 27.05 juz sie nie moge doczekac

Eliza 14.05.2014

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości