|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
![]() ![]() wyslalam zdj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję ![]() a mi jest dziś trochę smutno ![]()
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-06-26 o 20:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4625 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w ogóle o co chodzi z tym klubem, gdzie ten klub i jaki to klub?? ![]() Cytat:
Poszlabym na jakieś, w życiu byłam tylko na 3 bo mam małą rodzinę, kuzyn za rok bierze ślub, u reszty kuzynostwa się nie zapowiada na razie i tak samo z rodziny męża, raz byłam u koleżanki na weselu. Co do obrażania się to mam to samo...on nigdy pierwszy nie wyciągnie ręki i też się nie odzywa. ![]() Co do włosów-tak, podoba mu się choć nie przywiązuje wagi do koloru, bardziej do fryzury i chciałby żebym miała znów długie. ![]() To fajnie, choć też nie wiem gdzie byłaś. ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2011-06-26 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Zakorzenienie
|
dziękuje za pocieszenie
![]() Ariena jutro coś dokładniej napiszę o weselu bo dziś jestem już wykończona... Byłam jeszcze chwilę z niunia na grillu poprawinowym i weszłam tylko na chwile na forum a i tak się zasiedziałam ![]() Także uciekam się kąpać i pod kołderkę odsypiać ![]() i Tobie też dziękuję ![]()
Edytowane przez eff8 Czas edycji: 2011-06-26 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wieczorem znów się posprzeczaliśmy o to..... gdzie ma stać fotel ![]() ![]() ![]() ![]() No w każdym razie za bardzo się zdenerwował, powiedział mi coś przykrego, ja wyszłam bez słowa a ten za 5 minut przyleciał z przeprosinami ![]() ![]() W ogóle jakoś bardziej zaczął mi pomagać w różnych rzeczach... zastanawiam się czy to nie wpływ jego siostry, bo wiem że coś tam z nim gadała jak tam byliśmy, oraz tego, ze napatrzył się na ich związek i może w końcu pojął o co mi chodzi ![]() Przyczyna tego jest nie ważna, ważny jest skutek ![]() Mam nadzieję że to już na stałe mu się pozmienia ![]() ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- A cóż to takiego wykombinował ![]() Prześlij jakieś swoje zdjecie jak wyglądałaś ![]() ![]() eve też proszę o foto ![]()
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też czeka aż mi urosną i ja też czekam, bo boby i inne krótkie to nie dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ![]()
#4631 |
Konto usunięte
|
Weekend szybko minął ale pogoda była beznadziejna. Mam nadzieję że w lipcu będzie ładnie bo mamy zamiar jechać w góry.
P.S Nie ma mnie w klubie czemu tak ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Hej Motylku jesteś dziś pierwsza na pokładzie, dołączam i ja Jak tam wasz weekendzik? Dla zainteresowanych- my byliśmy w pięknym grodzie nad rzeka Brdą- w Bydgoszczy Ogólnie były spacery po wenecji bydgoskiej, rynku, ogladaliśmy wyłążącego z okna Pana Twardowskiego, zaliczyliśmy włoskie lody (smak m.in słony karmel) oraz imprezę domówkę ze starymi i nowo poznanymi znajomymi oraz ich dziećmi. Było mega wesoło, dosyć hałaśliwie, wypasione jedzonko, gdzie tu popis dał mój mąż serwując wszystkim hit tego wieczoru "Pieczarki w cieście piwnym" a potem kolejno i ser i nawet banany w cieście piwnym. Na stole też wylądowała nowośc której my próbowaliśmy pierwszy raz- paróweczki w sosie tabasco z bananem i zawijane w szynkę opiekane z serem. Mniam. Wina się napiłam masę, ale o dziwo zero kaca jak nigdy. Także weekend udany następny będzie w Warszawie bo trzeba obejrzeć najnowszy hit turystyczny "Centrum Kopernik" i inne. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2776819 5] P.S Nie ma mnie w klubie czemu tak ???[/QUOTE] Hej witam cię w mężatkowym gronie a co do klubu, nie mnie się wypowiadać na ten temat hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
BAN stały
|
ja też jestem ale wniosę dzisiaj trochę smutku
|
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Konto usunięte
|
Nie wiem czy przez te zmiany na wizażu, czy mnie Karino wywaliła za kare . Byłam i mnie nie ma.
![]() olenkalejdi witam witam ! |
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
BAN stały
|
Jak już pisałam staramy się o kredyt i diabli go chyba nadali
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zadomowienie
|
Mamba co się stało?
czy słusznie się domyślam, że chodzi o niesnaski związane z kredytem i ogólnie nieobecnościami? Nie martw się myśl na przekór choć za pewne cieżko a smucenie się w gronie zawsze lepsze niż w samotności Trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zadomowienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2776830 4]Nie wiem czy przez te zmiany na wizażu, czy mnie Karino wywaliła za kare . Byłam i mnie nie ma.
![]() olenkalejdi witam witam ![/QUOTE] a co nabroiłaś? Hheeh przyznaj się ![]() ![]() ![]() a na poważnie to te zmiany, mój album np jest wogóle nie możliwy do obejrzenia ponoć ja go widzę a wy nie ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Cytat:
no cóż takie życie raz na wozie raz pod ja wiem, że dasz radę i tak dzielna jesteś niesamowicie, wytrzymując tak długą rozłąkę ja w Bydzi mam siostrę i siostrzenicę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
BAN stały
|
Cytat:
ile dają nam pieniędzy moi rodzice? i gdzie są dzieci? Najwyraźniej najażniejsza dla mojej teściowej jest moja macica. Czuję się jak inkubator ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
BAN stały
|
Najgorsze jest to że przez tą ......... rozpada się moje małżeństwo
![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpisujesz mi szybciej niz ja piszę no nieładnie ze strony męża, i naprawdę współczuję weekendu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
BAN stały
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2776855 8]No nabroiłam długo nie zaglądałam do was
![]() To co robiłaś? po drodze ja zdążyłam się przyplątać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W takich sytuacjach to jeszcze bardziej mąż powinien być za żoną bo to właśnie przez teściów niestety najwięcej rozpada się małżeństw, najgorsze jest to, że pradoksalnie bruździć oni mogą również po śmierci I jak nam opowiadała nasza dordczyni rodzinna ( babeczka z którą mieliśmy nauki przedmałżeńskie) niestety często się to zdarza. I jeszcze nam powiedziała jedną cenną rzecz. Niogdy przenigdy nawet w tak kryzysowych sytuacjach nie robić czegos trakiego jak spanie osobno. Zacisnąć zęby ale spać razem. Wzięliśmy sobie to do serca i działa. Ona kiedyś zaraz po ślubie pomogła mi, nam wyjść z takiej trudnej sytuacji właśnie z teściami a zwłaszcza teściową. Gdyby nie ona to nie wiem jakby wyglądały nasze stosunki. pewnie chłodne i bardzo na dystans. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
BAN stały
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;2776869 7]Nie ładnie mąż postąpił, właśnie tak jest jak się mamuśki wtrącają, to też my z daleka od jedych i od drugich najlepsze wyjście.[/QUOTE]
My od jednych i drugich mieszkamy 50 km ale najwyraźniej ta wiedźma ma większe pole rażenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie dajcie się losowi i teściowej ![]() ![]() Nie kłóćcie się, porozmawiajcie, na spokojnie..... znajdźcie jakiś wspólny kompromis ![]() ![]() Ja dzisiaj też nie w sosie... ale dotyczy to mojego życia zawodowego. Myślę o udaniu się do jakiegoś doradcy, bo zupełnie nie wiem co robić w życiu by mieć z tego satysfakcję ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:56.