|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Ja stosowałam kurację glikolową co prawda z innej firmy, ale krem tak samo się kleił. Stosowałam od pażdziernika do lutego tego roku. Miałam na twarzy przebarwienia(dość spore) i z efektów jestem zadowolona. Prawie całkowicie poznikały.Nie wiem , ale wydaje mi sie ,że na przebarwienia min. 3 miesiące.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4623 |
Raczkowanie
|
Chciałam się zapytać odnosnie serii dla dzieci kids. Czy szampon nie szczypie w oczy, płyn do kąpieli nie wysusza skóry, jak i żel do mycia?
Moją małą myję teraz babyderam i troszkę sie boję tej serii kids bo jej nie znam. ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Takie kuracje glikolowe najlepiej stosować od jesieni do wczesnej wiosny.W lecie mimo blokera 50+, może niekorzystnie wpłynąć na cerę(oczywiście nie jest to regułą). |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Wtajemniczenie
|
A czemu się kruszą? Zostają kk, kupują Avon gdzie indziej?
#4627 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co zwracam honor co do tego nowego zestawu spa, pisałam że pachnie jak cillit bang, no owszem w opakowaniu pachnie. Dzisiaj jednak chciałam spróbować się wykąpać w tym płynie i nałożyłam maseczke i pachniało nawet fajnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Jedna zmienila miejsce pracy i jest w kompletnie innym miescie, druga ma problemy zdrowotne, wiec nie chce byc upierdliwa... super kobita i jedna z najlepszych klientek... trzecia ma problemy z kasa... no itd...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4631 |
Raczkowanie
|
Ja miałam swoje święto paczki wczoraj, ale brakowało mi czasu na zaglądniecie do pudełka. Moje pierwsze wrażenia to pozytywne nastawienie do rare gold
![]() Zapach rzeczywiście mocno, kwiatowy, choć nieco zbyt avonowski ![]() ![]() Poza tym otrzymała krem do cery dojrzałej już z nowej edycji. Starych widocznie brakło i tak sobie z brakami poradzili. Fajnie ![]() Inne zakupione przedmioty nie wywołały we mnie jakichś intensywniejszych emocji (nieprzetestowane jeszcze toniki do twarzy) więc je pomijam. W sumie ja Avonu w ogóle nie traktuję jako okazję do zarobku. Dla mnie to po prostu czysta zabawa w kosmetyki. Znajomych do zakupów zachęcam większą częścią swojego upustu i chyba tylko dzięki temu nie martwię się o wielkość paczki (która wcale zbyt duża nie jest, ot, wystaczająca na 25% zniżki). Nie lubię wciskać innym niczego, Avonu również. |
![]() ![]() |
![]() |
#4632 |
Raczkowanie
|
Dostałam dziś smsa z Avonu, że w katalogu 5 spełniłam warunek, żeby zamówić Rare Gold i że jak w katalogu 6 zamówię też na 250 zł to mogę ją zamówić. I dali mi kod. Chyba mam 250, a nawet więcej... to mogę od razu wpisać kod?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
ja czekam na paczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 | ||||||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
tak,przy zamówieniu do kat.06 wpisz kod,dostaniesz Rarkę jeśli masz powyżej 250 zł ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Rozeznanie
|
Sarunieczka, dzięki za zdjęcia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Zastanawia mnie jeszcze coś... czemu w 1. moim zamówieniu dostałam 3 próbki jakiegoś zapachu, a w 2. już nie? Może to było zależne od tego, że za 1. razem wpisałam ilość klientów moich, a za drugim nie? Fajnie byłoby coś dostać i komuś wrzucić. Na razie za wiele nie chcę dokładać do tego interesu. I tak już dla siebie za dużo zamawiam :P I w ogóle mnie wkurza, że niektóre koleżanki myślą, że taniej będę im sprzedawać... tak jasne. Najlepiej wszystko wszystkim będę liczyć po moim upuście, który zdobędę :/ Ludzie są bezczelni. Jak chcą taniej niech sami będą konsultantami. Ja i tak na tym nie mam zarobku. I dokładam nieraz jeszcze do swoich kosmetyków. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłyście może, że jak pisałyśmy na forum po co nam dorzucają stare katalogi do paczki to nagle przestali dorzucać?
![]() Przynajmniej mi już nie obciążają paczki niepotrzebną makulaturą ![]() A i zrobią mi korektę za zły kod emulsji anew ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Raczkowanie
|
Sarunieczko... ten lakier Mambo Melon jest pomarańczowy (jak widzę na zdjęciu) czy taki pomarańczowo czerwony (jeśli wiesz o co mi chodzi). A może kolor maku? Szukam takiego lakieru. Mam jeden, ale już się kończy (nie z Avonu)
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Ten kolor jest raczej ciemny, prawda? - Czarny brąz taki. ![]() Cytat:
![]() Ech, chyba paczka dopiero jutro mi przyjdzie ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam paczke i niestety jestem rozczarowana i nowym zestawem zapachów Sassy Swirls jak i nową nabłyszczającą szminką
![]() ![]() ![]()
#4644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też dzisiaj nie dostałam starych katalogów... a zazwyczaj było ich trochę, ![]() Poczytują nas. ![]()
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Tak samo,uwielbiam wanilię,a Sassy Swirls kompletnie mi się nie podobaja.Generalnie wszystkie tak samo mi pachną,jedynie fioletowy się trochę wyróżnia.Poza tym aż czytała,że to woda toaletowa,bo dla mnie jak mgiełka naturals.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Rozeznanie
|
Ma może któraś z Was ten mineralny olejek do ciała w sprayu (różowy)? Działa Wam ten atomizer?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | ||||
szeryfcio
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I też skusiłam się na FAD, ciekawe jakie będą moje wrażenia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzeba kliknąć w Download, a nie w Pobierz. Te komendy po polsku nie działały.
![]() |
#4650 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć kobitki ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ---------- Cytat:
![]() Aczkolwiek olewam zapach , działanie ma piorunujące ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() hehe widziałyście nowy kat z ori ! ? skopiowali nasze potrójne cienie do powiek ![]()
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje ![]() Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-04-20 o 16:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.