Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 13:45   #4621
Janki
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

mam jeszcze pytanie odnośnie kuracji glikolowej, jak długo trzeba czekać na jakiś efekt, wiem że nie od razu, ale może wiecie tak orientacyjnie, nie podoba mi się, że buzia się klei po niej, ale jakby były konkretne efekty to mogę się przemęczyć w nocy
Ja stosowałam kurację glikolową co prawda z innej firmy, ale krem tak samo się kleił. Stosowałam od pażdziernika do lutego tego roku. Miałam na twarzy przebarwienia(dość spore) i z efektów jestem zadowolona. Prawie całkowicie poznikały.Nie wiem , ale wydaje mi sie ,że na przebarwienia min. 3 miesiące.
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:50   #4622
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
No i tylko dlatego ja zamowilam ich 20 zamiast normalnie 15. Cenowo mnie wychodzi tak samo, tylko ze 20 az nie potrzebuje.
Jedyny plus jest taki, ze kazdy dostanie swoj mini katalog
Ja zawsze nadprogramowe katalogi pod koniec kampanii zostawiam podpisane np w przychodni czy na poczcie. A mam te nadprogramowe głownie dlatego, że część klientek oddaje mi katalog po złożeniu zamówienia, kiedy on i mi nie jest już potrzebny
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:00   #4623
Janki
Raczkowanie

Chciałam się zapytać odnosnie serii dla dzieci kids. Czy szampon nie szczypie w oczy, płyn do kąpieli nie wysusza skóry, jak i żel do mycia?
Moją małą myję teraz babyderam i troszkę sie boję tej serii kids bo jej nie znam.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Takie kuracje glikolowe najlepiej stosować od jesieni do wczesnej wiosny.W lecie mimo blokera 50+, może niekorzystnie wpłynąć na cerę(oczywiście nie jest to regułą).
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:04   #4624
amigagdynia
Rozeznanie

GG do amigagdynia Send a message via Skype™ to amigagdynia

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Chciałam się zapytać odnosnie serii dla dzieci kids. Czy szampon nie szczypie w oczy, płyn do kąpieli nie wysusza skóry, jak i żel do mycia?
Moją małą myję teraz babyderam i troszkę sie boję tej serii kids bo jej nie znam.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

.
Pisalam ju\z kiedys o zelu do mycia ze ta truskawka smierdzi jak sraczka ale w miare dobrze sie pieni. Za to szmpon uzywalam dla mojego synka do wlosow delikatnych i byl super.
amigagdynia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:06   #4625
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja zawsze nadprogramowe katalogi pod koniec kampanii zostawiam podpisane np w przychodni czy na poczcie. A mam te nadprogramowe głownie dlatego, że część klientek oddaje mi katalog po złożeniu zamówienia, kiedy on i mi nie jest już potrzebny
U mnie to nie dziala - mala miejscowosc. Dlatego zawsze biore te 15 i przynajmniej mi sie potem po domu nie walaja, bo wszystko rozdane. Nie wiem czy na 10 sie nie przerzucic.. cos mi sie krusza klientki
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:08   #4626
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
U mnie to nie dziala - mala miejscowosc. Dlatego zawsze biore te 15 i przynajmniej mi sie potem po domu nie walaja, bo wszystko rozdane. Nie wiem czy na 10 sie nie przerzucic.. cos mi sie krusza klientki
A czemu się kruszą? Zostają kk, kupują Avon gdzie indziej?
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:15   #4627
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
tak, jakbyś zamówiła 20 katalogów, to byś dostała 20 mini a do 5 i 10 szt dają tylko 1

Ja jak zamawialam 5 albo 10 to dostałam 1 albo 4, a jak zamówilam 20 to przysłali mi z 30 i musiałam resztę wyrzucić
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:16   #4628
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
mam jeszcze pytanie odnośnie kuracji glikolowej, jak długo trzeba czekać na jakiś efekt, wiem że nie od razu, ale może wiecie tak orientacyjnie, nie podoba mi się, że buzia się klei po niej, ale jakby były konkretne efekty to mogę się przemęczyć w nocy
A mi jakoś za specjalnie to się nie klei Może za dużo nakładasz?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:23   #4629
sasenka
Zakorzenienie

Wiecie co zwracam honor co do tego nowego zestawu spa, pisałam że pachnie jak cillit bang, no owszem w opakowaniu pachnie. Dzisiaj jednak chciałam spróbować się wykąpać w tym płynie i nałożyłam maseczke i pachniało nawet fajnie To tylko w opakowaniu ma taki dziwny zapach na szczęście
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:24   #4630
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
A czemu się kruszą? Zostają kk, kupują Avon gdzie indziej?
Jedna zmienila miejsce pracy i jest w kompletnie innym miescie, druga ma problemy zdrowotne, wiec nie chce byc upierdliwa... super kobita i jedna z najlepszych klientek... trzecia ma problemy z kasa... no itd...
Stary 2011-04-20, 14:37   #4631
sorceress79
Raczkowanie

Ja miałam swoje święto paczki wczoraj, ale brakowało mi czasu na zaglądniecie do pudełka. Moje pierwsze wrażenia to pozytywne nastawienie do rare gold
Zapach rzeczywiście mocno, kwiatowy, choć nieco zbyt avonowski Na pewno nie pobije jednych z moich ulubionych - Tressele Silver (o ile pamiętacie, bo to limitowana edycja była), Puma Woman czy Pearl Garden
Poza tym otrzymała krem do cery dojrzałej już z nowej edycji. Starych widocznie brakło i tak sobie z brakami poradzili. Fajnie
Inne zakupione przedmioty nie wywołały we mnie jakichś intensywniejszych emocji (nieprzetestowane jeszcze toniki do twarzy) więc je pomijam.
W sumie ja Avonu w ogóle nie traktuję jako okazję do zarobku. Dla mnie to po prostu czysta zabawa w kosmetyki. Znajomych do zakupów zachęcam większą częścią swojego upustu i chyba tylko dzięki temu nie martwię się o wielkość paczki (która wcale zbyt duża nie jest, ot, wystaczająca na 25% zniżki). Nie lubię wciskać innym niczego, Avonu również.
sorceress79 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 14:41   #4632
Janella
Raczkowanie

Dostałam dziś smsa z Avonu, że w katalogu 5 spełniłam warunek, żeby zamówić Rare Gold i że jak w katalogu 6 zamówię też na 250 zł to mogę ją zamówić. I dali mi kod. Chyba mam 250, a nawet więcej... to mogę od razu wpisać kod?
Janella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:44   #4633
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ja czekam na paczkę

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 14:59   #4634
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
hmm mam pytanie do soób które mają nową rarkę
czy ma podobny zapach do rare pearls? moja mama uwielbia rare pearls a tą nową chce jej dać na dzień matki (jak większość z nas) i zastanawiam się czy jej podpasuje
Są zupełnie inne,ale powinny się mamie podobać,moja kocha Pearls i zakochała się wczoraj w Gold też

Cytat:
bikini też masz nieduże a swoją drogą zaraz luknę na ten krem , bo przeoczyłam

Cytat:
Napisane przez tekla45 Pokaż wiadomość
Ja dziś jadę po paczuszkę i umieram z ciekawości jak będzie wyglądała torebka Sara no i jak będzie się sprawować. Wypróbuję też błyszczyk w szmince (ten wysuwany). Czy ma któraś z Was (i używa) szminki Uwodzicielskie nawilżenie peach? Czy ona nie jest zbyt pomarańczowa?
Nie,Silky Peach nie jest mocno pomarańczowa,jest łagodna nawet na moich ustach,na których większośc pomadek wygląda okropnie rażąco i ciemno

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Życzę wszystkim smacznego jajka i mokrego Dyngusa, bo znikam też z neta na ponad tydzień.
Wesołych Ankoro

Cytat:
Wiecie co zwracam honor co do tego nowego zestawu spa, pisałam że pachnie jak cillit bang, no owszem w opakowaniu pachnie. Dzisiaj jednak chciałam spróbować się wykąpać w tym płynie i nałożyłam maseczke i pachniało nawet fajnie To tylko w opakowaniu ma taki dziwny zapach na szczęście
Mówisz o tym Lawenda/Jaśmin? kupiłam tą podwójną saszetkę,maska blee,nie zauważyłam że peel off,nie mogłam jej wczoraj zdjąć,poskubała się,nigdy więcej tego typu masek natomiast olejkiem do twarzy posmarowałam na noc dłonie,bo twarzy się bałam i boski,taki świeży zapach,już myślę o musie do ciała z tej serii

Cytat:
Napisane przez Janella Pokaż wiadomość
Dostałam dziś smsa z Avonu, że w katalogu 5 spełniłam warunek, żeby zamówić Rare Gold i że jak w katalogu 6 zamówię też na 250 zł to mogę ją zamówić. I dali mi kod. Chyba mam 250, a nawet więcej... to mogę od razu wpisać kod?

tak,przy zamówieniu do kat.06 wpisz kod,dostaniesz Rarkę jeśli masz powyżej 250 zł
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:12   #4635
amelia91
Rozeznanie

Sarunieczka, dzięki za zdjęcia. Chyba się jednak wstrzymam z tym lakierem. Zdecydowanie nie przypomina tego ładnego błękitu ze zdjęcia w katalogu.
amelia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:13   #4636
Janella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
tak,przy zamówieniu do kat.06 wpisz kod,dostaniesz Rarkę jeśli masz powyżej 250 zł
Dziękuję W takim razie zamawiam. Jutro składam zamówienie, czekam do ostatniej chwili aż wszystkie koleżanki dadzą znać, a nie chce się sama za bardzo upominać, żeby nie być upierdliwą :P Co prawda Rare Gold mi się średnio podoba, ale jest tanie. Może sprzedam z dużym zyskiem komuś kiedyś

Zastanawia mnie jeszcze coś... czemu w 1. moim zamówieniu dostałam 3 próbki jakiegoś zapachu, a w 2. już nie? Może to było zależne od tego, że za 1. razem wpisałam ilość klientów moich, a za drugim nie? Fajnie byłoby coś dostać i komuś wrzucić. Na razie za wiele nie chcę dokładać do tego interesu. I tak już dla siebie za dużo zamawiam :P

I w ogóle mnie wkurza, że niektóre koleżanki myślą, że taniej będę im sprzedawać... tak jasne. Najlepiej wszystko wszystkim będę liczyć po moim upuście, który zdobędę :/ Ludzie są bezczelni. Jak chcą taniej niech sami będą konsultantami. Ja i tak na tym nie mam zarobku. I dokładam nieraz jeszcze do swoich kosmetyków.
Stary 2011-04-20, 15:14   #4637
paula600324
Zakorzenienie

Zauważyłyście może, że jak pisałyśmy na forum po co nam dorzucają stare katalogi do paczki to nagle przestali dorzucać?

Przynajmniej mi już nie obciążają paczki niepotrzebną makulaturą
A i zrobią mi korektę za zły kod emulsji anew
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:20   #4638
Janella
Raczkowanie

Sarunieczko... ten lakier Mambo Melon jest pomarańczowy (jak widzę na zdjęciu) czy taki pomarańczowo czerwony (jeśli wiesz o co mi chodzi). A może kolor maku? Szukam takiego lakieru. Mam jeden, ale już się kończy (nie z Avonu)
Stary 2011-04-20, 15:29   #4639
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm ... zamawiała któraś z Was płyn do higieny intymnej z netto 06? Mój ma konsystencję wody i nie wiem, czy to normalne.

A przy okazji, mój TŻ zamówił sobie antyperspirant Full Speed w kulce i bardzo go sobie chwali, że naprawdę chroni przed potem. Ja też nie narzekam na swoją kulkę Lagoon. A w KWC tyle niefajnych opinii.
Ten płyn do higieny intymnej z netto jest jak woda, ja polecam ten z pompką.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-20, 15:37   #4640
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
I w ogóle mnie wkurza, że niektóre koleżanki myślą, że taniej będę im sprzedawać... tak jasne. Najlepiej wszystko wszystkim będę liczyć po moim upuście, który zdobędę :/ Ludzie są bezczelni. Jak chcą taniej niech sami będą konsultantami. Ja i tak na tym nie mam zarobku. I dokładam nieraz jeszcze do swoich kosmetyków.
dokładnie, ja od początku mówię, że żadnych rabatów nie daję i to moja jedyna zasada wolę dorzucić jakąś próbkę czy przy dużym zamówieniu kosmetyk

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:46   #4641
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez amelia91 Pokaż wiadomość
Sarunieczka, dzięki za zdjęcia. Chyba się jednak wstrzymam z tym lakierem. Zdecydowanie nie przypomina tego ładnego błękitu ze zdjęcia w katalogu.
Powiem Ci że jak go wyjęłam z paczki,byłam trochę zawiedziona,ale dość dobrze się z nim czuję na paznokciach,jest taki inny jaśniutki,fajnie do dżinsów wygląda,spodobał mi się po dniu chodzenia z nim

Cytat:
Zastanawia mnie jeszcze coś... czemu w 1. moim zamówieniu dostałam 3 próbki jakiegoś zapachu, a w 2. już nie? .
Może zamawiałaś jakiś kosmetyk,przy którym była próbka gratis? ja taka raz byłam zdziwiona skąd mam jakąś próbkę,ale koleżanki na wizażu mnie uświadomiły że przy zakupie czegoś/coś dawali gratis,a ja nie doczytałam w katalogu

Cytat:
Sarunieczko... ten lakier Mambo Melon jest pomarańczowy (jak widzę na zdjęciu) czy taki pomarańczowo czerwony (jeśli wiesz o co mi chodzi). A może kolor maku? Szukam takiego lakieru. Mam jeden, ale już się kończy (nie z Avonu)
On jest pomarańczowo-czerwony,na pewno nie sam pomarańcz i sama czerwień też nie ciut jaśniejszy od maku bym powiedziała,i ma dość intensywny rażący kolor Ja go już "zepsułam" bo dla mnie był jednak za ostry(chyba się starzeję) i dolałam mu kilka kropel brązu i złagodniał
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:53   #4642
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ja na 90% biorę ją w 07
tylko nie wiem, czy to taki brąz jakiego ja oczekuję
Przypomniało mi się, jak dzisiaj szłam ulicą i słyszałam rozmawiające dwie kobitki:
- Ten kolor jest raczej ciemny, prawda?
- Czarny brąz taki.

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
OnlyOnce, dziękuję za odpowiedzi Klientka będzie niepocieszona, że nie ma In Bloom... Po cichu liczę, że pokażą się w ofercie jubileuszowej
Też po cichu liczę na In Bloom

Ech, chyba paczka dopiero jutro mi przyjdzie

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 15:58   #4643
smerfetka25
Zakorzenienie

Właśnie dostałam paczke i niestety jestem rozczarowana i nowym zestawem zapachów Sassy Swirls jak i nową nabłyszczającą szminką Z zapachów to tylko fioletowy jest... różowego prawie wcale nie czuć a brązowy zalatuje mi czekoladowym foot worksem. Natomiast szminka - odcień Nectar ma kolor starej rdzy, klei się i ma dziwny zapach
Stary 2011-04-20, 16:00   #4644
Bunia_P
Rozeznanie

GG do Bunia_P

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Zauważyłyście może, że jak pisałyśmy na forum po co nam dorzucają stare katalogi do paczki to nagle przestali dorzucać?

Przynajmniej mi już nie obciążają paczki niepotrzebną makulaturą
A i zrobią mi korektę za zły kod emulsji anew

Ja też dzisiaj nie dostałam starych katalogów... a zazwyczaj było ich trochę,
Poczytują nas.

— Paulo Coelho

Bunia_P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 16:12   #4645
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam paczke i niestety jestem rozczarowana i nowym zestawem zapachów Sassy Swirls jak i nową nabłyszczającą szminką Z zapachów to tylko fioletowy jest... różowego prawie wcale nie czuć a brązowy zalatuje mi czekoladowym foot worksem. Natomiast szminka - odcień Nectar ma kolor starej rdzy, klei się i ma dziwny zapach
Kurcze, tez ten odcien zamowilam, ale jeszcze nie doszedl... a tak mnie korcilo zeby wziac Sunset..
Stary 2011-04-20, 16:13   #4646
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam paczke i niestety jestem rozczarowana i nowym zestawem zapachów Sassy Swirls jak i nową nabłyszczającą szminką Z zapachów to tylko fioletowy jest... różowego prawie wcale nie czuć a brązowy zalatuje mi czekoladowym foot worksem.
Tak samo,uwielbiam wanilię,a Sassy Swirls kompletnie mi się nie podobaja.Generalnie wszystkie tak samo mi pachną,jedynie fioletowy się trochę wyróżnia.Poza tym aż czytała,że to woda toaletowa,bo dla mnie jak mgiełka naturals.
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 16:17   #4647
Janella
Raczkowanie

Cytat:
Powiem Ci że jak go wyjęłam z paczki,byłam trochę zawiedziona,ale dość dobrze się z nim czuję na paznokciach,jest taki inny jaśniutki,fajnie do dżinsów wygląda,spodobał mi się po dniu chodzenia z nim

Może zamawiałaś jakiś kosmetyk,przy którym była próbka gratis? ja taka raz byłam zdziwiona skąd mam jakąś próbkę,ale koleżanki na wizażu mnie uświadomiły że przy zakupie czegoś/coś dawali gratis,a ja nie doczytałam w katalogu

On jest pomarańczowo-czerwony,na pewno nie sam pomarańcz i sama czerwień też nie ciut jaśniejszy od maku bym powiedziała,i ma dość intensywny rażący kolor Ja go już "zepsułam" bo dla mnie był jednak za ostry(chyba się starzeję) i dolałam mu kilka kropel brązu i złagodniał
Miałam pecha... mambo melon niedostępny już w katalogu. A czaiłam się na niego kiedyś :/
Stary 2011-04-20, 16:19   #4648
amelia91
Rozeznanie

Ma może któraś z Was ten mineralny olejek do ciała w sprayu (różowy)? Działa Wam ten atomizer?
amelia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 16:21   #4649
sheryl
szeryfcio

Cytat:
scientini wcale nie są takie nietrwałe, wczoraj rano się popsikałam tymi fioletowymi i wieczorewm wydawało mi się, że nic nie czuć, a dzisiaj rano jak kładłam wczorajszą bluzkę do pralki to mi zaleciał ich zapach, wydaję mi się, że szybko przyzwyczjamy się do zapachu i go nie czujemy
No ale wiesz, na materiale to zawsze dłużej czuć. Grunt, żeby było je czuć na skórze... , skóra jest wyznacznikiem trwałości perfum.

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Zgadzam się są boskie
Używałam ich ponad 10 lat temu (to był mój zapach w dniu ślubu ), potem je wycofali, a jak wróciły przed Gwiazdką 2010 to kupiłam 2 na zapas.

I chciałam się Tobie Kochana pochwalić, że po Twoich opiniach zamówiłam sobie Far Away Dreams i... muszę przyznać, że one także są boskie
Są takie kremowo-pudrowe właśnie, a brzoskwinka w nich nie jest nachalna.
Ogromnie się cieszę, że się na nie zdecydowałam
To po Rare Gold moje drugie ulubione avonowskie zapachy
Kurcze, ja już nie pamiętam czym pachniałam na ślubie, ale możliwe, że też Rare Gold, bo były moim nr 1 przez wiele lat.
I też skusiłam się na FAD, ciekawe jakie będą moje wrażenia

Cytat:

Dokia Ty zdaje się pisałaś ze lubisz zapach U by Unfaro Fever,wzięłam próbki bo nie znam tego zapachu i wiesz co,bardzo bardzo przepomina mi zapach który był już w Avonie,który miałam,nazywał się Extraordiary,pamiętasz? mam jeszcze nawet jego próbkę i są bardzo podobne,i bardzo ładne tylko Ungaro jest troszkę delikatniejszy
A dla mnie te dwie wody nie są podobne Extraordinary był ciepły, zimowy, wyczuwałam w nim nawet czekoladę , a w Unfaro Fever wybija się róża. Nawet jest w składzie, wiec tym razem skojarzenie trafne.
Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Rare Gold.. strona zapachowa jeszcze całkiem całkiem.. ale na żywo.. śmierdziuch Wiem, że większości z Was się podoba.. ale no ja nie mogę go zdzierżyć ^^ chanelem no5 mi podśmierduje, dobrze mówię?
Amarige Givenchy, jeśli już.
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
pomału Was nadrabiam ale póki co nie wiem jak pobrać te netto 9 z tej stronki, którą podała Only Once klikam i klikam i nic z tego...
Trzeba kliknąć w Download, a nie w Pobierz. Te komendy po polsku nie działały.
Stary 2011-04-20, 16:29   #4650
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:
Napisane przez amelia91 Pokaż wiadomość
Ma może któraś z Was ten mineralny olejek do ciała w sprayu (różowy)? Działa Wam ten atomizer?
działa działa

cześć kobitki

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
mi to pachnie jak CIF
Aczkolwiek olewam zapach , działanie ma piorunujące

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi jeszcze tylko czy lepszy jest nawilżający żel do golenia, czy żel w piance do golenia?
oj ja zdecydowanie nawilżający żel do golenia

hehe widziałyście nowy kat z ori ! ?
skopiowali nasze potrójne cienie do powiek ehhh tyle że dali to jako do brwi :P:

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-04-20 o 16:34
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości