|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 | |
Zadomowienie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale nie martw sie na pewno jak zjawicie się przed wpłaceniem reszty kasy to pewnie też coś podobnego dostaniecie ![]()
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-05-10 o 10:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4622 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012
Cytat:
No, ale w każdym razie gratulacje, że już zaklepane i z głowy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale rozwaliła mnie Twoja hałasująca rybka ![]() ![]() Cytat:
![]() PMka "musi" mieć coś pożyczonego, coś nowego, starego, i coś niebieskiego - i właśnie tutaj wymyślono błękitne ślubne podwiązki ![]() ![]() Mnie samej na studniówce podwiązka nie wadziła, no i fajne były te fotki z nogami na wierzchu ![]() ![]() Ale na ślubie już sobie ten dodatek daruję - szczególnie, że niebieskiego to ja będę miała całkiem sporo ![]() Co do bukietu, to na większości ślubów też widziałam, że się ten bukiet świadkowej oddaje pod boczny ołtarz, ale mi się to nie podoba i tak nie zrobię, zresztą moja Świadkowa będzie chyba miała tylko jedną różę, podobnie, jak reszta Druhen - wystarczająco już się wyróżni podpisaniem dokumentów, bardziej nie musi ![]() Cytat:
![]() No ciekawie to musi brzmieć, próbuję sobie to usłyszeć w głowie ![]() A w kościele to jak, na skrzypeczkach to się gra? Czy na organach? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam raz, strasznie krótki ślub był, nie wiem, czy nawet 15 minut minęło... Jacyś goście się spóźnili 5 minut, to się nawet na przysięgę nie załapali ![]() Cytat:
![]() ![]() baskaeta, gratuluję zgubienia wagi! świetnie Ci idzie ![]() melody, ciekawy pomysł z tą kwaśnicą, na pewno dobrze zrobiła ![]() My jeszcze nie mamy wybranego menu, ale podejrzewam, że coś weźmiemy z oferty, coś sami poprosimy... Ja np. bardzo chciałabym na weselu mieć dziczyznę, może na wiejskim stole, a że mój przyszły szwagier jest leśnikiem, to może się uda i będzie zamiast wiejskiego - dziki stół ![]() OK Dziewczynki, ja się zbieram i jadę na miasto, Brata z Kanady pooprowadzać po Starówce, bo dawno nie był... Mam nadzieję, że nie będzie dużo ludzi, skoro jest środek tygodnia. A wieczorem będziemy robić u nas rodzinną pizzę ![]() ![]()
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-05-10 o 10:48 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Rozeznanie
|
My czekamy na maila z menu ktore ma na przysłac babka z cateringu ...i zobaczymy co tam ma ...jak TŻz nia rozmawiał to wspomniał że mógłby coś dodac od siebie babka sie zgodziła to napewno cos doda ...jest kucharzem wiec mysle ze w kwestii jedzenia to on bedzie górą ...
![]() ja tam wszystko lubie ... prócz zup mlecznych....fuuuj... ![]()
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-10 o 10:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zadomowienie
|
My dostaliśmy 3 wersje menu oczywiście w rożnych przedziałach cenowych. Zmiany można wprowadzać ale nam akurat pasuje wariant II i póki co zmian nie planujemy chyba że właściciel jakieś wprowadzi
![]() ![]() evoonia86 suknia piękna szkoda ze nie możemy zobaczyć jak ty w niej wyglądasz ![]()
![]() |
#4625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do listy my również dostaliśmy spośród której możemy wybrać, badź możemy dodatć coś od siebie np. danie które bardzo lubimy, przekąski itp. lub całkowicie ułozyć swoje. (kicia) - współczuję zarwanej nocy i mam nadzieję że się bezpodstawnie zamartwiałaś i wszystko było ok.
![]() |
#4626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a dziękuję dziękuję - zasługa dietetyka & moja (-> moja ponieważ nie odchodze od diet które dostaję tylko trzymam ich się szytywno) ![]() ![]() Chatko wieczorami i nocami zaczytuję się w zmierzchu - masz w 100% rację wciąga totalnie - w drugiej turze zamówiłam książki które polecałyście - będę wieczorkami zaczytywać się dalej ![]()
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-05-10 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() moze podżucisz kilka dobrych rad swoim koleżanka ![]()
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-10 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ładnie to brzmi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W ogóle chyba Wam się nie pochwaliłam ze będziemy z TŻem w końcu na swoim ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4631 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() co do rad, cóż - jem regularnie co kilka godzin - do pracy przynoszę torbę ze śniadaniem II śniadaniem i obiadem i jem w okreslonych godzinach ![]() tylko że tak szczerze to polecam naprawdę wizytę u dietetyka - zmierzą Wam ilość niepotrzebnej wody i tłuszczu - co ułatwi metodę jaką trzeba uderzyć w nadmiar kg ![]() ![]() kiedyś byłam sceptycznie nastawiona do dietetyków itp ale na własnej skórze doświadczam ze Ci ludzie się znają na rzeczy ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4632 |
Zakorzenienie
|
jagodzia133 tylko będę musiała zrobić próbę przed weselem ... mi odrosty nie przeszkadzają , ale inni już krzywo patrzą ... takie szamponetki z Joanny np. całkowicie się zmywają, więc to będzie najlepsze wyjście ...
co do menu, to my ok. listopada mamy z kucharką spotkanie w sprawie menu i wtedy pani da nam listę zakupów ... tylko muszę jakoś to dobrze rozegrac, żeby dań na zimno nie było tak dużo, bo to ich najwięcej zostaje, a nie chcę, żeby się zmarnowało dużo jedzenia ..
#4634 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a wiesz to prawda że w weekendy jest cięzej ale ja mam taką taktykę: jak mam ochotę na jedzenie a nie ma jeszcze mojej godziny to zapijam czerwoną herbatą - i pomaga - jak wypiję mój 0,5l kubek herbaty czuję się syta ![]()
![]() |
#4637 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem dzwońcie na policję,nie ma co czekać aż komuś coś sie stanie. Cytat:
![]() Idziemy z tż grillować i poopalac się trochę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
masła tez nie używaj zamiat tego np serkiem bieluchem smaruj sobie kanapke i to z ciemnego pieczywa ![]() ![]() co do wesel chyba najmłodsza z nas para i My własnie kończymy sezony ślubne w obu rodzinach ![]() ![]()
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-05-10 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4640 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
TŻ mowi ze jestem uzalezniona od kawy ale ograniczylam do jedej lub 2 dziennie (rozpuszczalna z mlekiem (chudym)) ![]() moj tz mowi zebym tylko 5 kg schudła a ja chce 10 a najlepiej to własnie 12 kg troche tego jest ale no niestety... ![]() no i też chodze na szybkie spacery (tu w irlandii to jest bardzo popularne).
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-10 o 12:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, działa na Was w ogóle zielona herbata? Ja piję od kilku lat i nic nie zauważyłam
![]() W ogóle od kilku lat zmieniłam nawyki zywieniowe i chyba od tamtej pory ciężko mi schudnąć,tylko bieganie pomaga. Od dawna jem żytnie pieczywo (prawdziwe żytnie), do sałatek i zup tylko jogurt naturalny, jogurty smakowe robię sama z naturalnego i owoców, jak już coś smażę to na oliwie z oliwek, jem praktycznie same drobiowe mięso i wędliny, twarożki chude, serki wiejskie, mleko 0.5%tł., dużo warzyw, owoce do 15:00. I jeśli nie dołożę ruchu to nie schudnę. Organizm chyba przywykł do zdrowego odżywiania i nie ma takiego szoku. |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to ja będę miała dłuzsza drogę bo jeszcze tylko -22 kg do szczęścia mi brakuje ![]() ślub mobilizuje... to prawda ![]()
![]() |
#4643 |
Zakorzenienie
|
widzę że dziewczyny też macie podobne metody na walkę z kg :P ja też czerwona zielona herbata
![]() ![]() ![]()
#4644 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jagodzi133 a jak Tobie idzie?? ile już zgubiłas? ![]()
![]() |
#4645 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Właśnie OTREBY owsiane lub przenne ale ja bardziej lubie owsiane...na mnie tez działaja tzn jesli chodzi o intymne bardziej sprawy takie jak wypróżnianie bo to podstawa... ![]()
Edytowane przez martuha24 Czas edycji: 2011-05-10 o 12:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę jeszcze tak z 6kg i wystarczy odrazu mówię że moja waga docelowa to nie 50 kg ;p jak schudnę te 6kg. to z przodu będzie 6 ;p jak mój tż to mówi że jak chudnę więcej to mnie odda na przymusowe tuczenie wariat jeden
![]() |
#4647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja słyszałam/czytałam na necie że czerwona herbata na odchudzanie a zielona na oczyszczanie z tosyn - bądź co bądź piję obie bo są smaczne ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4648 | |
Zakorzenienie
|
ja 9kg
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4649 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
moje gratulacje 9 kg to super juz dużo - jesteś bliżej niż dalej swego celu ![]() ![]() a w ogóle to świetnie ze sie nie obudziłyśmy dziewczyny na ostatnią chwilę i na gwałt nie chcemy schudnąć ![]()
Gotowanie z przyjemności Edytowane przez baskaeta Czas edycji: 2011-05-10 o 12:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Rozeznanie
|
Kurcze nie jestem sama a jak tak sie martwiłam że to tylko ja taka jestm pączkowata...tzn bez obrazy nie chodzi mi o to ze jestescie grube czy cos w tym stylu tylko chodzi mi tu tylko i wyłącznie o mnie..
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.